Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Моята голяма телевизионна сватба"

Featured Replies

Айде останаха само 12 двойки.

Не можах хубаво да ги видя,но моите фаворити за сега са там - Царина и Венелин ;)

Мда :yanim:

Гледах снощи шоуто и Слави си беше на ниво - държеше ги в напрежение до края на избора.

А за Царина и аз се кефя ( само дето в близките 2 месеца ще трябва да си търся кой да ме стриже - тя ще мисли само за шоуто) biggrin.gif

• Отговори 91
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мда, беше много готино шоуто. Аз много се смях на Слави, като се караше на сценаристите, особено на Сиромахов biggrin.gif Иначе за двойките и аз се радвам за Царина и за онази мацка, която от София отива до Неделино с 4-те къщи на центъра

Мда ;)

Тия двамата със селото са невероятни образи.Не знам колко ще издържат там, след като се оженят обаче....

Представяш ли си ?

Да отидеш от града в село с 50 жители и по цял ден да не чуваш нищо освен себе си....

Тия двамата със селото са невероятни образи.Не знам колко ще издържат там, след като се оженят обаче....

Представяш ли си ?

Да отидеш от града в село с 50 жители и по цял ден да не чуваш нищо освен себе си....

Аха, и то идват от София, т.е. от голям град. Аз по принцип обичам по-спокойните градове (като и нашия), но то там е прекалено, това спокойствие може да те убие и нищо да не се случва...Както и мацката каза, може да е хубаво за почивка, но не и за постоянно

Не знаех, че предстоят "квалификации" за наградата, явно съм пропуснал регламента, но май и не бе обявяван до снощи, не споря.

Малко трудничко ще е тия хора 12 седмици да правят това или онова, 24 човека ще трябва да отсъстват отвсякъде почти 3 месеца, та няма да се учудя на отказали се от участие. А и за разлика от досегашните надпревари, в които участваха хора с предварителна нагласа, тук са събрани твърде различни по качества хора, няма го свързващото звено и ми е много любопитно какви препятствия има до финала.

• Автор

Снощи предаването беше ... думите са малко и слаби ... Еххх любов !

Ех, трябва да си го сваля да го гледам. На мен не ми дадоха да го гледам...Ама то нямаше и как де biggrin.gif

Предложенията за брак ли даваха?

• Автор
Ех, трябва да си го сваля да го гледам. На мен не ми дадоха да го гледам...Ама то нямаше и как де biggrin.gif

Предложенията за брак ли даваха?

Да Гале ! Беше много красиво ! Особенно двойката в която момчето е французин ... Всички бяха много красиви ... страхотна романтика !

ТУК има само 4 епизода ... ако някой ги има записани да ги качи някаде !

Предаванията ги има в сайта на bTV.

Регваш се(регистрацията е безплатна). Влизаш във видеоархива, избираш Шоуто на Слави и ще ги видиш.

:P Защо ме карате да се повтарям сега...

• Автор
:P Защо ме карате да се повтарям сега...

Защото спим Дидка ;) !

Да Гале ! Беше много красиво ! Особенно двойката в която момчето е французин ... Всички бяха много красиви ... страхотна романтика !

ТУК има само 4 епизода ... ако някой ги има записани да ги качи някаде !

Гласувах с 10 за твоето ЦЪК,заради тия ти коментари!Прекалено си романтичен за ника който си избрал.... cool.gif

И аз нямам думи за предаването.Няма как да не се разплачеш.

поредната простотия на трифонов

• Автор

Защо бе Светле ... от теб очаквах да си по романтична ... Обичат се хората ! А кой е продуцента ... на кого му дреме ! ЛЮБОВ !

Май само моите фаворити - Царина и Вени бяха напълно естествени :)

Снощи повечето залагаха на театралниченето, но пък идеята със шопския говор и каба гайдите си струваше.

Само ако знаете жена ми какво ме прави за това, че не съм и предложил "романтично" едно време.....

И на мен най-много ми харесаха гайдите

Страхотно предложение и много оригинално

:P

Гайдите бяха супер наистина и на мен най-много ми харесаха :wors: Мацката с тортата много се забави, за малко помислих, че няма да излезе biggrin.gif

А пък ония в ресторанта- Ася и не знам кой си- ми бяха толкова лигави, че не е истина. Такова пренасяне много не мога да трая..."Муцинко, добър апетит, мацинко, не знам какво си, бонбонче, не знам о си..." и с един превзет глас...едвам ги изтраях

А пък ония в ресторанта- Ася и не знам кой си- ми бяха толкова лигави, че не е истина. Такова пренасяне много не мога да трая..."Муцинко, добър апетит, мацинко, не знам какво си, бонбонче, не знам о си..." и с един превзет глас...едвам ги изтраях

И мен ме издразниха много.Бяха много изкуствени sad.gif

Ти остави,че бяха "изкуствени" (ох-охох- къде било пръстенчето, муцинко) laugh.gif , ами си умрях от смях, когато гледах, как момичето все пръстена от мелбата, стана и отиде при мъже, който пък седеше през цялото време като истински дембел biggrin.gif

Да бе, тоя никакъв кавалер не беше, все тя ходеше да го прегръща и целува...

Онзи последният-дето мацката изкокна от тортата като дърта стриптизьорка- също се дърпаше през цялото време, ама онази не го пуска :speak:

Хих, то повечето жени, като хванат нещо, трудно пускат laugh.gif

Но тя някак ми бе скована, добре танцува, но като цяло не ми хареса нейното предложение...

На мен пък предложението с гайдите съвсем не ми хареса - много добър замисъл, но с много лошо изпълнение. Гайдите звучаха невероятно асинхронно, а и "процедурата" по пъхане на пари под калпаците на гайдарите и подвикванията от жениха съвсем проточиха церемонията. Иначе самото обяснение бе интересно, особено краят му.

Зле съшитата сценка в ресторанта не подлежи на коментар, бе прекалено изкуствена, пълен кич, май са кандидати № 1 за отпадане.

Дони и Нети се изказаха съвсем точно, че от тия кандидати не би могло да се очакват чудеса, защото те определено нямат артистични заложби, но в повечето случаи предложенията звучаха едва ли не фалшиво.

Слави неслучайно отложи елиминацията, защото май шоуто не потръгна според очакванията, та сега се чуди кого да отстрани по напред.

Имаше и много сполучливи изпълнения, които са основа за още по-интересни кръгове.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Хайде да видим как ще се справят с баницата и мусаката

Като баницата трябва да е точена,а не с готови кори

Пък на мусаката номера е в заливката

:huh:

Хайде да видим как ще се справят с баницата и мусаката

Като баницата трябва да е точена,а не с готови кори

Пък на мусаката номера е в заливката

:huh:

Това ли е новата задача? ohmy.gif Да правят баница и мусака?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.