Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Моята голяма телевизионна сватба"

Featured Replies

Това ли е новата задача? ohmy.gif Да правят баница и мусака?

Мда,теглиха жребий кой ще точи баница и кой ще прави мусака

На тая заливка на мусаката и аз не мога да й хвана цаката-купувам си готовата заливка на Маги

Пък баница ни точа,ни дърпам-мога с готови кори абе най-добре си вземи една Царица

:P

• Отговори 91
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Много хубава задача измисли Слави - умирам за домашно точена баница с премятани през глава кори. И от мусака не се отказвам, там номерът е в заливката, но тази, готовата не струва - не знам какво ям.

Предполагам, че ни чака един от най-интересните кръгове на надпреварата.

Много хубава задача измисли Слави - умирам за домашно точена баница с премятани през глава кори. И от мусака не се отказвам, там номерът е в заливката, но тази, готовата не струва - не знам какво ям.

Мда, на мен също ми допадна задачата :P Като чух точена баница, се сетих за сестра си, тя ги прави божествени... sad.gif

Хайдуче, не си искала съвет-не съм ти дала. Аз бих се справила добре с мусаката- това е едно от малкото неща, които правя добре :speak:

Аз обаче останах с впечатлението, че за Петък ще трябва друго да готвят, т.е. баницата и мусаката, които преминат напред, трябва и друго да направят. Или съм сънувала вече, че заспивах по това време biggrin.gif

Чак пък през глава?Това си е доста сложничко.Малко са хората,който го могат.

Мисля че човека с пиците ще се справи най-добре.Ще е интересно предаването.

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Да, много интересно ще да е! :):rolleyes:Скука!

Това с баницата и мусаката ще е интересно. Аз понеже не ги гледам кой знае колко и в понеделник пропуснах, ама тука прочетох, че е такава задачата им.........

Според мен... Миналата седмица най-много се изложи оня с гайдите. Прекалено много свириха, а и той малко попрекали като цяло.

А за стриптизьорката, на мен ли така ми се стори или тя доста време не можа да излезе от тортата? biggrin.gif Защото там си личеше, че се опитва да излезе нещо, но доста се забави.

И понеже не ги гледам много, много, някой ще каже ли коя двойка изгониха? Защото в петък ги отложи.. за понеделник доколкото чух; в понеделник изгони ли някои и кои?

Чак пък през глава?Това си е доста сложничко.Малко са хората,който го могат.

Така е, но си струва, а и в това отношение съм облагодетелстван.

...И понеже не ги гледам много, много, някой ще каже ли коя двойка изгониха? Защото в петък ги отложи.. за понеделник доколкото чух; в понеделник изгони ли някои и кои?

Мисля че човека с пиците ще се справи най-добре...

Точно той няма да се справи, отпадна с дамата си на първата елиминация.

Така е, но си струва, а и в това отношение съм облагодетелстван.

Точно той няма да се справи, отпадна с дамата си на първата елиминация.

Ако знаете колко ме е яд че са отпаднали.Много по-добре се представиха от тези с ресторанта и от други двойки.

Малко инфо от slavishow.com

Двете ястия, предложени като вариант бяха – баница и мусака, а късметът ги разпредели така:

Баница ще правят – Галя, Царина, Мариета, Диана, Анна и Маргарита. Мусака ще трябва да сготвят – Татяна, Фотка, Яница, Ася и Катя.

Тези, които ще правят баница, ще се явят в четвъртък пред комисия в състав – председател, член и секретар Слави Трифонов. Дамите, които ще трябва да приготвят мусака, ще се явят пред същата комисия в петък.

Условията, поставени от комисията са строги, но справедливи: Баницата трябва да е традиционна вита българска баница със сирене, масло, яйца и задължително със ръчно точени кори. Мусаката трябва да е класическа мусака с картофи, кайма от свинско и телешко, и заливка от мляко и яйца.

Най-хубавата баница и най-хубавата мусака ще получат имунитет – двойките няма да могат да бъдат изгонени.

А за да бъде всичко по-атрактивно и за зрителите, и за участниците, комисията в лицето на водещия Слави Трифонов обеща изненади в изпитните дни.

Не ми харесаха предаванията с мусаката и баницата.

Как може 25 годишни жени никога през живота си да не са правили въпросните ястия?

Най-тъпото беше,че се бориха да не ги изгонят и накрая Слави реши да не гони никой.

:) Всичко е за рейтинг.

Аз не можах да гледам как готвят sad.gif Ще се пробвам от линка, който Дидка даде, да ги гледам...

Аз не можах да гледам как готвят sad.gif Ще се пробвам от линка, който Дидка даде, да ги гледам...

Притрябвало ти-тъпотии

Аз гледах баниците как опитваха,сега танци щели да танцуват-ръченица,танго,не знам си какво

Слави се изчерпа просто,върти едни и същи идеи

"Танцувай с мен" сега пак ще гледаме

sad.gif

На мен пък след танците ми е интересно какво още ще измисли.То вече няма какво - само се повтаря.

• Автор

Бени , то Слави не е открил топлата вода . Както ти е казала Ивето , всичко се повтаря ! Интересно ми е как французина ще тропка ръченица !

На мен пък след танците ми е интересно какво още ще измисли.То вече няма какво - само се повтаря.

Предлагам мъжете да изплетат шарени терлици на 5 куки или да извезат по един гоблен "Хитлерова зима"

Пък мацките да сменят кранчета на чешми или да ремонтират двигател на Трабант примерно

• Автор

Това с ремонт на автомобил, задължително ще го има като задача . Готов съм да се обзаложа :P .

Предлагам мъжете да изплетат шарени терлици на 5 куки или да извезат по един гоблен "Хитлерова зима"

Пък мацките да сменят кранчета на чешми или да ремонтират двигател на Трабант примерно

Това съвсем не е непреодолима бариера - и гоблем съм шил, и мога да плета, пък макар и само на една и две куки. Кранчетата пък са съвсем елементарни за подмяна, а на Траби няма какво толкова да му се ремонтира, той си върви.

• 2 седмици по-късно...

От днешното предаване най ми хареса Тома - голям смях biggrin.gif Другите много изкуствено се представиха.

Не разбрах само в Понеделник ли ще гонят някого?

Аз съвсем опуснах края...откакто почнаха да им дават задачите, не съм ги гледала...

Онези шемети от Плевен тук ли са още?

Аз съвсем опуснах края...откакто почнаха да им дават задачите, не съм ги гледала...

Онези шемети от Плевен тук ли са още?

Там са biggrin.gif Още са ми много сладки :P Забравих да ти кажа,точно сега дават всички повторения.Мисля че са от 12 часа...може там да ги гледаш...

Стигнали са почти до края на кастингите.

”Подарък за свекървата”

Вижте изпълнението на петата задача в „Моята голяма ТВ сватба”, насочена към дамите в двойките финалисти – те ще трябва да купят един или повече подаръци за ключовата фигура във всяко младо семейство – свекървата.

Тази задача ще провери находчивостта, изобретателността и здравия разум на дамите. На тях се пада тежката задача да купят на бъдещите си свекърви подаръци на стойност 200 лева. За да удостоверят, че похарчената сума е точно 200 лева, трябва да донесат касови бележки или друг документ, който доказва стойността на закупените подаръци.

Източник + видео

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

ohmy.gif

Аууу цели 200 лева за свекървата

Много пари са тва

Едно телевизорче да си гледка сериалчетата и да си стои у тях forever

• Автор

Дали ще докара Слави свекървата от Франция ?!? ohmy.gif

Не искам да се обиждат онези, които го гледат, но за мен това е пълна идиотщина и загуба на време. Започвам да се радвам, че напоследък не ми остава много време за телевизия.

• Автор

Защо си мислиш така Leslie_ ... Снощи бе много красиво , когато срешнаха момичето / съжелявам НО не се сещам името / и свекървата му от Италия с която не бяха се виждали никога !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Защо си мислиш така Leslie_ ... Снощи бе много красиво , когато срешнаха момичето / съжелявам НО не се сещам името / и свекървата му от Италия с която не бяха се виждали никога !

Защото вече се чудят какво да измислят, та да приковат хората пред телевизорите! Но това не става вече така лесно, както преди. Измислят всевъзможни щуротии, каквото е и това допълнение към "Шоуто на Слави". А то самото отдаааавна се изчерпа! В България все още не сме научени, че всяко нещо трябва да си има край, трябва да има граници (създателите на "Дързост и Красота", и те като нас, милите biggrin.gif ). Осем години малко ли му бяха на Славито, та продължава да ни занимава с тия "Танцувай с мен" и т.н. ...пуу, хиляда издания. Един-единствен път го гледах това, само за около 15 мин. - повече не можах да го издържа!

Както вече казах, никого не искам да обидя. Това е лично мое мнение! ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.