Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Някои от най-хитрите троянци се маскират като най-ползваните приложения и успяват лъжейки ползвателите ! Преинсталирай стената - почисти след деисталирането - при изключен Интернет! Преинсталирай я и включи съветника за достъп на приложенията - той ще ги разпознае необходимите... После следвай съветите при свързванията - не бързай да разрешаваш - остави преценката на сървъра на Комодо,препращай им всичко - и невидимите ще започнат да изчезват... Ако ти блокират Нета - започни отначало ... Това ги дразни - но е ефективно и качествената стена заслужава подкрепа и съдействие .... Аман от шпиономания - ще намерят каквото им е "заложено"... Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 118,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Някои от най-хитрите троянци се маскират като най-ползваните приложения и успяват лъжейки ползвателите ! Преинсталирай стената - почисти след деисталирането - при изключен Интернет! Преинсталирай я и включи съветника за достъп на приложенията - той ще ги разпознае необходимите... После следвай съветите при свързванията - не бързай да разрешаваш - остави преценката на сървъра на Комодо,препращай им всичко - и невидимите ще започнат да изчезват... Ако ти блокират Нета - започни отначало ... Това ги дразни - но е ефективно и качествената стена заслужава подкрепа и съдействие .... Аман от шпиономания - ще намерят каквото им е "заложено"... Поздрави

Абе,приятел много ти благодаря за съветите, ама въобще не съм споменал за троянци, вируси, червеи или каквито и да са паразити!

Въпросът ми бе свързан с почистването на лог файловете на комодото! Тези лог файлове все пак трябва да има някакъв начин да се почистват...Търсих из менютата й, но не успях да видя опция да ги изтрия! Та, кажи сега как да почистя лог файловете на стената, че се е насъбрал един голяяяяям списък.

При мен машината ми си работи перфектно, няма забавяне, зацикляне или увисване на системата.Нета ми е супер бърз и немам оплаквания на този етап!

И не споменавай повече за троянци или некакви други гадини...Какви троянци, червеи, вируси или шпиони при Комодо?! :clap::)

Недей така, това е горчива обида за стената :P;)

Не надценявай защитната стена - достатъчно пъти ми го доказаха нагледно ... Ще се справиш, просто трябва да доразучиш настройките ....Поздрави

Не надценявай защитната стена - достатъчно пъти ми го доказаха нагледно ... Ще се справиш, просто трябва да доразучиш настройките ....Поздрави

Троянци, вируси, червеи при Комодо...?! Айде нема нужда, не го вярвам! Стената си е бетон, без да я надценявам...По-добра е от ZoneAlarm и Agnitum Outpost дори!!! :speak:

Никакъв интерес нямам да те подвеждам , премисли по-внимателно по-предния ми пост - споделих безспорни констатации ! Освен това - в един форум бе доказано шпионирането на Comodo в полза на създателите и .... В непрепоръчителен портал - не е редно да предоставям линк .... Засега забравям тази стена, а и има достатъчно много други решения - някои дори са по-добри ! Поздрави

Здравеите! Ползвам COMODO Firewall от доста време и съм много доволен от нея. Искъм да попитам да ли програмата има опция да блокира изскачащите реклами(прозорци) и ако има такава функция да ми кажете как става.Благодаря предварително.

Comodo е adware.От кога ли?спр. Softpedia

От скоро е,бях я инсталирал на един приятел съвсем скоро и ми смени началната страница и се появи допълнителна иконка в трея и нищо не прави.Когато цъкна на нея ми изписва ...не си спомням ама нищо съществено което да се касае за защитата,предните версии не бяха така.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ако мога до внеса пояснение доколкото аз знам в последните версии инсталира някакъв тоолбар и още нещо но е по избор може да не се инсталира.В по стари ги нямаше.

Ако мога до внеса пояснение доколкото аз знам в последните версии инсталира някакъв тоолбар и още нещо но е по избор може да не се инсталира.В по стари ги нямаше.

Прехвалена стена накрая ще се окаже,че вместо да ни пази праща информация някъде :clap:

Прехвалена стена накрая ще се окаже,че вместо да ни пази праща информация някъде :clap:

MWAV открива заразен файл в папката на комодо , нещо с някаква цифра беше-изтрих го.При неинсталиран safe surf.

Редактирано от trix (преглед на промените)

Да забравих и това,така си беше,наистина при по-старите версии,преди Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 не бяха така.

Да забравих и това,така си беше,наистина при по-старите версии,преди Comodo Firewall Pro 3.0.25.378 не бяха така.

И какво излиза?Комодо нещо се бъгяса и май ни праща личната информация някъде ...Авира,както забелязвам не е чак толкова добра,Аваста го изключвам директно - по тежък се оказа от Кав 7 има ли безплатно решение на ниво?Май не.

Правя връзка с този тандем/ Комодо + Авира /.

Извинете че се отплеснах от темата.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

В няколко сродни форума намирам препоръка да се ползва Comodo Firewall Pro 2.4 - обновява се с данни до 3.0 . Преди време съм пробвал с AVAST Home - беше доста добро безплатно решение за домашно ползване..... Поздрави

В няколко сродни форума намирам препоръка да се ползва Comodo Firewall Pro 2.4 - обновява се с данни до 3.0 . Преди време съм пробвал с AVAST Home - беше доста добро безплатно решение за домашно ползване..... Поздрави

Точно версия 2,4 се препоръчва навсякъде из форумите.Каква е разликата с версия 3 ?Не ми се иска само с проби да си играя.Търся малко смляна информация.За Аваста знаеш мнението ми.

Мерси за инфото

За Avira Premium 8 отлично пасва Comodo Firewall Pro 2.4 - 3 месеца тази година бях с тях ! Така избягваш конфликтност между сродни модули.Аз също може да се върна към този най-отработен вариант.... Поздрави

И какво излиза?Комодо нещо се бъгяса и май ни праща личната информация някъде ...Авира,както забелязвам не е чак толкова добра,Аваста го изключвам директно - по тежък се оказа от Кав 7 има ли безплатно решение на ниво?Май не.

Правя връзка с този тандем/ Комодо + Авира /.

Извинете че се отплеснах от темата.

Каква лична информация бе, прител?! :P

Изпращат се само лог файловете на защитната стена и мисля, че това е нормално!

Нали хората, които разработват "Комодо" трябва да видят как работи продуктът им, иначе как защитната стена ще подобрява качеството си на защита, пък и евентуални бъгове трябва да се оправят. Недей така, не е станало кой знае какво! :)

Каква лична информация бе, прител?! :P

Нали хората, които разработват "Комодо" трябва да видят как работи продуктът им, иначе как защитната стена ще подобрява качеството си на защита, пък и евентуални бъгове трябва да се оправят. Недей така, не е станало кой знае какво! :)

Как, каква лична информация,бе другарю/ко/?Ти от къде си сигурен/на/ какво съдържа този лог файл?!И как така ще изпраща лог файлове някъде си, там на майната си стената на моя компютър!?Всяка себеуважаваща се програма иска, най-малкото личното ти разрешение,за да събира и изпраща каквато и да било информация в интернет пространстовто!Всичко останало се нарича spyware!

Каква лична информация бе, прител?! :wub:

Нали хората, които разработват "Комодо" трябва да видят как работи продуктът им, иначе как защитната стена ще подобрява качеството си на защита, пък и евентуални бъгове трябва да се оправят. Недей така, не е станало кой знае какво! :angry:

Ще видят и още как,ако ме беше предупредила(както правят повечето програми за съпорд) при самото инсталиране мога да се съглася,като опция няма такава.За толбара също,защо няма подканваш въпрос по-време на инсталацията или предупреждение ,че ще се инсталира толбар например или пък,че ще ми смени началната страница,аз може да не искам ????

Напълно съгласен с ivo464

Всяка себеуважаваща се програма иска, най-малкото личното ти разрешение,за да събира и изпраща каквато и да било информация в интернет пространстовто!Всичко останало се нарича spyware!

Adware от версия 3.0.25.378

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!!! Имам проблем с Comodo Firewall и се надявам с ваша помощ да го разреша.Преди време го инсталирах на машинката си за да го изпробвам.Сега обаче се опитах да го махна,и въпреки че го деинсталирах,pc-то ми показва,че е включен и работи и в момента.Какво ли не опитах но не мога да го спра.Когато включа вградената в windows стена,пък ми казва че на машинката ми има повече от една стена която е активна,а това може да ми докара само главоболия :speak:;):wors: .Моля,Ви да ми помогнете по някакъв начин да махна Comodo от машинката си.Предварително благодаря!!!

Някой знае ли, как мога да изчистя лог файловете на комодото, че гледам много дълги списъци са се насъбрали и искам да си олекотя малко програмката.

Забелязах, че бавно ми отворя менютата, не е както беше когато я инсталирах! sad.gif

Стрелка върху логовете - десен бутон и clear!

Абе Колеги!!!Колкото повече чета,толкова повече затъпявам!!!Аз съм с NOD 32+commodo и засега,освен че ми опъва нервата с постоянни питания може или не, бачка!!!И все пак тази конфигурация върви ли,щото вече съм на път да се ядосам на щайгата и ще я направя постоянен спътник на фикуса на майка ми!!!!А и дайте акъл,кое се връзва най-добре с Нод-а!!!Знам,че съм малко извън темата,но те тия истории са синджир марка малко!!! ;)

Абе Колеги!!!Колкото повече чета,толкова повече затъпявам!!!Аз съм с NOD 32+commodo и засега,освен че ми опъва нервата с постоянни питания може или не, бачка!!!И все пак тази конфигурация върви ли,щото вече съм на път да се ядосам на щайгата и ще я направя постоянен спътник на фикуса на майка ми!!!!А и дайте акъл,кое се връзва най-добре с Нод-а!!!Знам,че съм малко извън темата,но те тия истории са синджир марка малко!!! :)

Outpost Firewall Pro версия 6.5.2358.316.0607 пробва ли ?

Аз съм с Кав2009 + Outpost Firewall Pro не се усеща никакво забавяне,стената е отлична.С настройки по подразбиране минава всякакви тестове.Мисля да пробвам и фрее версията на Outpost .

Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.