Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Безплатен пакет за цялостна защита

Comodo Internet Security съчетава в себе си Comodo Firewall Pro и Comodo Antivirus. Comodo Firewall Pro - независимо, че използва съвсем малко системни ресурси е доста ефективна за защита от досадни реклами, изскачащи прозорци, шпионски приложения и др. Дава напълно реална картина на IP връзките, портовете и ви помага да се предпазите от 10 000 (и повече) зловредни приложения.

Линк за изтегляне на 32/64-битовата версия:

Comodo Internet Security 3.5.57173.439 32-bit

Comodo Internet Security 3.5.57173.439 64-bit

Официална страница:

Comodo Group 2005

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Стената им е добра, обаче антивирусът е пълна скръб. Не бих разчитал на качествено опазване с този пакет.

Стената им е добра, обаче антивирусът е пълна скръб. Не бих разчитал на качествено опазване с този пакет.

Той е съвсем нов,дайте му повече време,в пакет може да е по-различно.Ако някой открие повече инфо нека пише.

Не намерих информация за антивирусния енжин - собствен ли е или чужд?

Ами аз си го тествам вече шест седем месеца. Програмата определено не напълно завършена и има какво да се желае от нея, НО, ако задклавиатурното устройство е малко по на "ти" с машинката си върши перфектна работа. Съчетано със онлайн скан веднъж на седмица от различните водещи антивирусни досега не съм установил пропуски. Има хляб в тази програмка спред мен, ще видим как ще се развие.

Три години не са малко време. Като гледам тестовете, не са го много развили. 40. Comodo version 2.0.17.58 - 43.15%- резултат от юнския тест на www.virus.gr. Кофти донякъде, нали?

Редактирано от thomson (преглед на промените)

Според мен на тяхната защитна стена може да се разчита, виждам, че и други са на това мнение. Антивирусната им в близките години няма да пробие, а това е важна част от Internet Security. Според мен няма да го бъде.

Значи, имам една голяма молба към юзърите, които ползват тази защитна стена: Момчета, може ли да пуснете един пинг от 1500 bytes? При мен не става и съм заподозрял защитната стена!

Благодарско!

Антивирусната им в близките години няма да пробие, а това е важна част от Internet Security. Според мен няма да го бъде.

В БГ форумите коментарите по нея са пасивни, може да се каже,че почти не се коментира,но в чуждестранните,положението е друго.

Не се знае,не бъди толкова сигурен,може да има и изненади.Comodo Firewall Pro е една от тях.Пакета може и да го последва.Поведението на отделните модули в пакета,ще е по различно.

Искам да попитам какво представляват тези 4 режима на Defence+ -->Clean PC mode,Safe Mode,Training mode и Installation Mode...

Каква е разликата?

Искам да попитам какво представляват тези 4 режима на Defence+ -->Clean PC mode,Safe Mode,Training mode и Installation Mode...

Каква е разликата?

Ти с комодото ли си?

Пусни един пинг, и ще ти кажа...Имам съмненията, че защитата от вътрешни атаки подтиска нета!

И кого точно ще обичаш да пингна? Пък и как да ги измеря точно тея пусти байтове, земат да излязат 1449 броя и тогава кво прайм? biggrin.gif:angry:

И кого точно ще обичаш да пингна? Пък и как да ги измеря точно тея пусти байтове, земат да излязат 1449 броя и тогава кво прайм? biggrin.gif:P

Томич, остави, оправих се!

Ей, тва "Комодо" как пази не е истина, майна, баси и защитната стена, щом не позволява и да се изпращат пингове с големи пакети!

Няма страшно, защото това не влияе на скоростта на нета, вече се убедих!

Значи, комодото не ми позволяваше да пращам пингове по-голями от 1500 байта...Аз се ошашках и веднага започнах да търся проблема, понеже нета ми е леш.

Деинсталирах комодото и инсталирах Online Armor, сега съм с нея. Пускам аз един пинг от 65000 байта и, о,чудо! Пингът тръгна, ама нета си ми стои все така тромав. Та, комодото била голяма цедка, покрива компа от чуждия свят и поема пълен контрол над "къщата", като не дава и пиле да прехвръкне над нея.

Направо съм поразен от тази защитна стена, няма друга като нея!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

А дали продължават с шпионирането без съгласие на ползвателя ? Мисля пакета за перспективен - щом се стъпва на една от най-добрите защитни стени. Поздрави

А дали продължават с шпионирането без съгласие на ползвателя ? Мисля пакета за перспективен - щом се стъпва на една от най-добрите защитни стени. Поздрави

Шпионите се неутрализират без проблем с a-squared Free и те са два броя.

Двете австрийски програми ме впечатляват доста положително - ако не ми хрумне, заради пробването на нещо различно, бих се задържал по-дълго с тях. Как е възможно - неособено утвърдени продукти като Икарус и Комодо , понякога да се справят по-добре от популярни грандове.... Поздрави

Comodo Firewall Pro се появи като изневиделица, из м/у челните места.

И с право, колега! :sobbing:

Смея да го твърдя, че в момента Комодо е най-добрата защитна стена!

Представи си, как покрива и защитава компа, че чак не позволява от ПС-то да се изпращат пингове с големи пакети. Защитава дори и доса при Уйндоуса, и то толкова ревностно...Нещо, което не може да се каже за никоя друга защитна стена!

Освен това е изключително лека и пестелива откъм системни ресурси - и в това отношение е лидер!

Да не забравя да кажа, че всичко това го прави, без да скопява нета, за разлика от повечето и опоненти!

Искам и да акцентувам на още нещо - поставена на режим под Safe Mode, стеничкате не позволява да се инсталират приложения!!!

Така дори и юзерът да е невнимателен и да цопне в сайт бъкан с всякакви паразити, кликайки върху линкове, които в скрит режим инсталват зловреден код, то комодото няма да позволи това. Коя друга стена го прави това нещо?!

За анти-вируса не смея да кажа нищо, понеже не коментирам неща, които не съм опитал!

Някой успя ли все пак да разбере чий антивирусен енжин ползва новият пакет?

...Мисля пакета за перспективен - щом се стъпва на една от най-добрите защитни стени...

Пакетът на Outpost също е базиран по този начин, но едва ли има особена популярност при антивирусния енжин на унгарците, който ползва.

...

Искам и да акцентувам на още нещо - поставена на режим под Safe Mode, стеничкате не позволява да се инсталират приложения!!!

Така дори и юзерът да е невнимателен и да цопне в сайт бъкан с всякакви паразити...

Под Safe Mode малко ще му е трудно да се цопне където и да е.

Под Safe Mode малко ще му е трудно да се цопне където и да е.

Не, юзерът може да си посещава всякакви сайтове, дори и тези, които изобилстват със зарази, но стената няма да позволи да се инсталира нищо на компа в този режим! :nono:

каква е разликата между comodo pro и comodo personal.

Не намерих информация за антивирусния енжин - собствен ли е или чужд?

И аз не намерих никакво инфо,явно е собствен.

между comodo personal и windows firewall коя ще ми препоръчате да ползвам.comodo personal подходяща ли е за начинаещи,може ли да ми създаде проблеми,при деинсталирането и ще направи ли поразии.

между comodo personal и windows firewall коя ще ми препоръчате да ползвам.comodo personal подходяща ли е за начинаещи,може ли да ми създаде проблеми,при деинсталирането и ще направи ли поразии.

Естествено, че ще ти препоръчам Comodo Firewall Pro Free, понеже е една от най-добрите защитни стени в момента, нищо че е безплатна, и пази и от вътрешни атаки за разлика от уиндоуската стена. Що се отнася за начинаещи потребители(и като мен) естествено, че комодо е по-сложна но няма нищо страшно- прочети тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=55475

Пък и можеш да се обърнеш лично към някой от най-активните абонати в тази тема(например IMG), предполагам няма да ти откажат помощ.

Слагай Комодо , няма да съжаляваш.....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.