Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Човек, отдясно пише SUPPORT това означава услуга, a отляво и отдясно ЕДНОВРЕМЕННО пише пише Antivirus software.

Eто и цитат:

AntiVirus Software

Prevent, Protect and Defend your computer against attacks. Comodo's AntiVirus Software will scan your computer AND remove viruses on a schedule that works for you.

Редактирано от zeit_x (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Когато се споделят разни становища - и аз не им вярвам ! И предпочитам да пробвам- ако съм заинтригуван... Поздрави

Не мога да не се съглася с теб. Прав си в някакъв смисъл. Обаче виж заглавието на темата. Става дума за нещо конкретно. При което авторът пропуска важни детайли, чак днес се реши да даде сравнение между CIS Free (Безплатна и Adware) и платената версия на някакъв плеър. Наистина жалко, срам!

Не не не, трябва да си платиш за да ти изчистят вирусите те, не програмата, support team-a на комодо.

Именно онлайн, в смисъл remote - този VPN TrustConnect е именно за това, ако не може да се справиш им осигуряваш достъп и те го правят вместо теб има и други услуги - PC Tune Ups, Remote Virus Removal, Remote Installation.

Човек, отдясно пише SUPPORT това означава услуга, a отляво и отдясно ЕДНОВРЕМЕННО пише пише Antivirus software.

Eто и цитат:

AntiVirus Software

Prevent, Protect and Defend your computer against attacks. Comodo's AntiVirus Software will scan your computer AND remove viruses on a schedule that works for you.

Докажи това, че Comodo IS Free може да маха виуси. Нямаш абсолютно никакъв аргумент. Подобно на други потребители на този форум пишеш глупости. Търпението е до някъде...

Аз се убедих в отличното и стабилно поведение на безплатния пакет - защото е качествен блокатор. Какви вируси да чистят след като не ги установяват !? Поведението им е повече от странно - представят американски еквивалент на китайския Rising ! ? Е - той също е "отличен" продукт.... Поздрави

Аз се убедих в отличното и стабилно поведение на безплатния пакет - защото е качествен блокатор. Какви вируси да чистят след като не ги установяват !? Поведението им е повече от странно - представят американски еквивалент на китайския Rising ! ? Е - той също е "отличен" продукт.... Поздрави

Това дето блокирало - знаем. Всеки ден има нови заплахи за Windows, също знаем от водещите новини в сайтовете на любимите програми за сигурност. Не разбрах досега как така Intrenet Security на Comodo стана стабилна версия, при положение, че имат нестабилна такава за антивируса си. Има ли смисъл пак да се повтарям в тази тема?

Заповядай:

Това е с файл от темата на кой колко му лови антивируса:

Realtime:

post-6112-1224884120_thumb.jpg

Scan:

post-6112-1224884186_thumb.jpg

Remove:

post-6112-1224884216_thumb.jpg

Още един скан за да се убедиш че файловете ги няма:

post-6112-1224884264_thumb.jpg

Ако знаете как ме разсмивате понякога......вие сте луди и благодаря на Господ,че ви намерих!

Apropo,Не мисля,че някои ще тръгва да слага пакет които не може да чисти.Те са събрали Стената с Антивируса,стига писахте глyпости ами си лягайте!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Уау! Лови 568 стари вируси от темата "На кой му лови..". Mаaaлко по-добре от NOD32 и от други подобни плеъри. CIS все пак заслужава някакъв миниатюрен респект, защото е безплатна (с реклами) и се опитва да се пъчи c HIPS. Но не маха заразите. Факт!

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Я му думам ли думам оно си рупа ли рупа зелене сливе.

В смисъл отказвам се, няма смисъл да споря.

П.С. Няма реклами ;)

Какво рупаш. Разрхивирал си файла. Дали всичко е махнато от CIS - моли се пак на Господ. ;)

Прочее нищо не е махнато (Виж какво пише TNN), блокирано е. До 700+ има мегдан. За съжаление...

Па виж разликата в файловете от двата скана. Колкото до стария файл, ти нали искаше да видиш дали работи, това изнамерих най-бързо, пък се и потрудих, а ти не та не.

Това е похвално. За CIS мога да пробвам само платената версия (което ама нигога няма да направя, щото са некоретни. Искат ми кредитна карта, която няма да ползват за пробния период от 30 дни. Бахти чудесията и истерията! Аз не им вярвам! и го написах в тази тема). Другото според мен не е по-различно от Winamp. Ако някой ентусиаст като теб не докаже противното. Засега съм пас и обясних защо. Малко по-назад в темата.;)

Па виж разликата в файловете от двата скана. Колкото до стария файл, ти нали искаше да видиш дали работи, това изнамерих най-бързо, пък се и потрудих, а ти не та не.

Няма логика,ако не го прави,при положение,че безплатния Comodo AntiVirus ги премахва,ползвах я известно време и ми се стори доста лека.Пък и както каза Androcure06 събрани са стената с антивируса и ние можем да ги съберем.

Кое е по-доброто на Comodo Internet Security (вече от днес със стабилна версия) от другите платени конкуренти? На този въпрос няма никакъв отговор. Само празни приказки!

Още малко въпроси за Comodo Internet Security Free, които ме смущават:

Какви възможности има? Къде са описани тези възможности на официална страница (http://www.comodo.com)? Kaк може да инсталираш продукт, за който има доста малко информация и то само във форума на Comodo Inc.? Повечето от темите за CIS в този форум са празни! Ето: линк.

И снимка на празните теми във форума за CIS:

50ck.jpg

P.S. Не се заяждам с никого, а търся аргументи. За съжаление не ги намирам нито в коментарите по тази тема, нито във форума на comodo.

склонен съм да вярвам повече на това което пише в официалния сайт отколкото на мнения във форуми(видяхте какво стана за една грешно написана дума за NOD32 в онзи сайт)и най-вече на личния опит.убедих се че повечето писано по форуми за дадена програма 99% е невярно.когато разучавах Returnil в един френски форум имаше дори шотове как програмата не се е справила напълно при заразяване и след рестарт е имало останали инфекции.при мене от 20 успешни заразявания след рестарт няма абсолютно нищо,но разбрах че да вярваш на писано във форуми е игра на руска рулетка.аз съм аматьор в тази сфера,но пък онези от френския форум със сигурност ядът доматите с коловете и на всичко отгоре се мислят за по-умни от създателите на програмата Returnil.всяко правило си има изключения и аз съм открил че в един официален сайт на една антивирусна програма(която не пропускала нищо)пише само лъжи нищо не е вярно установих го от личен опит sad.gif .най-лесния и сигурен начин е личо да се пробва дадена програма докато се чакат мнения от чуждестранни форуми стига сме се подценявали все другите са по-велики и знаещи от нас :gift:

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

склонен съм да вярвам повече на това което пише в официалния сайт отколкото на мнения във форуми(видяхте какво стана за една грешно написана дума за NOD32 в онзи сайт)и най-вече на личния опит.убедих се че повечето писано по форуми за дадена програма 99% е невярно.когато разучавах Returnil в един френски форум имаше дори шотове как програмата не се е справила напълно при заразяване и след рестарт е имало останали инфекции.при мене от 20 успешни заразявания след рестарт няма абсолютно нищо,но разбрах че да вярваш на писано във форуми е игра на руска рулетка.аз съм аматьор в тази сфера,но пък онези от френския форум със сигурност ядът доматите с коловете и на всичко отгоре се мислят за по-умни от създателите на програмата Returnil.всяко правило си има изключения и аз съм открил че в един официален сайт на една антивирусна програма(която не пропускала нищо)пише само лъжи нищо не е вярно установих го от личен опит sad.gif .най-лесния и сигурен начин е личо да се пробва дадена програма докато се чакат мнения от чуждестранни форуми стига сме се подценявали все другите са по-велики и знаещи от нас :P

А,сега де май намирам вече развитие в мисленето ти laugh.gif Да вярваш и да не вярваш,да пробваш ето това е истината.Но не слепешката и за по два три дни...Никога не можеш да се убедиш в достойнствата на една програма за седмица две...особенно пък за малко както ти го правиш с Returnil .

Сложи програмата - работи месец позарази се и после се пробвай да почистиш с този безплатен пакет biggrin.gif

От всички коментари тука отново се убедих в това,че ползвайки безплатните им продукти ти им правиш само безплатна реклама ДО следващато преинсталиране.Не са ли твои изказванията за тази и онази програма ...и с твоят аматьорски опит както казваш?

Кой коментира и се прави на най великия ? Според мене безплатният пакет не предлага това което предлага една IS е малко бедничък..ето два пакета за малко сравнение:

http://www.personalfirewall.comodo.com/overview_cis.html

http://www.agnitum.com/products/security-suite/index.php

Давам тези двата защото и двата са сравнително млади пакети

Пак се изказваш неподготвен.

Note: Your card will not be charged for 30 days

На мене не ми прилича на официален договор това.Само едно обещание - ти ще се възползваш ли от този продукт при това тука?

If you have subscribed to receive a trial account, you were asked to enter your

credit or debit card account information prior to the activation of your trial

account. This will authorize a $1.00 charge to your credit card account that

will not actually be charged. By subscribing to a trial account you agree to

pay for the account at the service level selected by you at the time of your

subscription.

Това тука хич не ми е ясно...

Значи ползването на продукта с цел запознаване с неговите качества,съобразно със Вашите потребност се предоставя безплатно за определен период от време.Такава е практиката в нормалните компании.Тук вече без да знаеш какво получаваш си попълваш данните и то на кредитната карта...

Мерси и баста :clap:

А,сега де май намирам вече развитие в мисленето ти laugh.gif Да вярваш и да не вярваш,да пробваш ето това е истината.Но не слепешката и за по два три дни...Никога не можеш да се убедиш в достойнствата на една програма за седмица две...особенно пък за малко както ти го правиш с Returnil .

Сложи програмата - работи месец позарази се и после се пробвай да почистиш с този безплатен пакет biggrin.gif

От всички коментари тука отново се убедих в това,че ползвайки безплатните им продукти ти им правиш само безплатна реклама ДО следващато преинсталиране.Не са ли твои изказванията за тази и онази програма ...и с твоят аматьорски опит както казваш?

Кой коментира и се прави на най великия ? Според мене безплатният пакет не предлага това което предлага една IS е малко бедничък..ето два пакета за малко сравнение:

досега селектирах кои антивирусни ще тествам в блзката една година останаха Twister,Ikarus и NAV 2009.исках да кажа че за нас все другите са по-велики и защо да чакаме тяхното мнение което за мен не значи нищо и как пък все руснаците знаят най-много и тяхното мнение за програмите е най-миродавно.твърде наивно да се мисли че чакат на мойта реклама в този форум и не съм преинсталирал от 6 месеца.nikssi разбери че от шпиниране на българи пари не могат да изкарат какво толкова има по тези наши компютри което те да не знаят.касперски следи ли файловете на Microsoft къде какво правят следи чушки и патладжани,ако го правеше вероятно нямаше да са съвместими и познай кой щеше да бъде предпочетен да остане на компютъра чичо Сам разбира се.за мене антивирусната може да ме опази единствено от случайно блуждаещи вируси в интернет от шпионаж никога.дори и да е платена кой ти гарантира че не те шпионира дадена програма?

и не съм преинсталирал от 6 месеца.nikssi разбери че от шпиниране на българи пари не могат да изкарат какво толкова има по тези наши компютри което те да не знаят.касперски следи ли файловете на Microsoft къде какво правят следи чушки и патладжани,ако го правеше вероятно нямаше да са съвместими и познай кой щеше да бъде предпочетен да остане на компютъра чичо Сам разбира се.за мене антивирусната може да ме опази единствено от случайно блуждаещи вируси в интернет от шпионаж никога.дори и да е платена кой ти гарантира че не те шпионира дадена програма?

1.Преинсталирам по необходимост - препоръчително е на 300 дни да се прави.И да ти кажа правя го ако не ме мързи :P

2.Касперски Лаб са акционери в Майкрософт,както и Symatec ;)

касперски следи ли файловете на Microsoft къде какво правят следи чушки и патладжани

По добре прочети.Пак се изказа неподготвен.Отново...Symantec има да драпат да си оправят стената на нивото на Outpost angry.gif

Ти от къде разбра,че Касперски не следи файловете на Майкрософт?

416400z.jpg

Вече се съмнявам дори,че си пробвал програмата :nono:

1.Преинсталирам по необходимост - препоръчително е на 300 дни да се прави.И да ти кажа правя го ако не ме мързи :P - защо трябва да се преинсталира при условие че няма проблеми и забавяне на ОС от каква гледна точка?

2.Касперски Лаб са акционери в Майкрософт,както и Symatec ;) - ами къде на друго място да са акционери ако искат и те бял хляб да ядат cool.gif

По добре прочети.Пак се изказа неподготвен.Отново...Symantec има да драпат да си оправят стената на нивото на Outpost angry.gif - няма какво да драпат "гарван гарвано око не вади" конкуренцията е светлинно шоу.ако левски и цск винаги завършваха с равен кой щеше да ги гледа трябва емоции.

Ти от къде разбра,че Касперски не следи файловете на Майкрософт? - да следят ги и всяка вечер ти докладват от касперски какво са правили тези файлове и колко информация са се опитали да изнесат,но те са те спасили от шпионаж.

Вече се съмнявам дори,че си пробвал програмата :nono:

и какво като ти показва че ги следи всичко е светлинно шоу нали трябва публиката да се възхищава на нещо.точно на теб ли ще кажат какво правят,да не би да си акционер в Symantec?

и какво като ти показва че ги следи всичко е светлинно шоу нали трябва публиката да се възхищава на нещо.точно на теб ли ще кажат какво правят,да не би да си акционер в Symantec?

Продължаваш с безмислиците си.Акционер в Symatec :ph34r: не виждам никаква връзка с пакета който се обсъжда.

Тестваш - дръжки само цъкаш по линковете...Един смислен коментар нямаш

Продължаваш с безмислиците си.Акционер в Symatec :speak: не виждам никаква връзка с пакета който се обсъжда.

Тестваш - дръжки само цъкаш по линковете...Един смислен коментар нямаш

не виждаш връзка защото не ти изнася.говориме принципно не само за Comodo Internet Security Free,безмислица е да вярваш че от касперски те пазят от фирмата в която са инвестирали и излиза че касперски ще режат клона на който седят sad.gif нали ще паднат.за да не цъкам по линкове предложи по-добър начин да правя тестове на антивируса който ползвам,аз съм обикновен юзър който не знае какво прави и цъкам където ми падне или има по-специален начин на цъкане за който знаят само от касперски.

склонен съм да вярвам повече на това което пише в официалния сайт

Вярваш ти не аз на това което пише продавача laugh.gif

отколкото на мнения във форуми(видяхте какво стана за една грешно написана дума за NOD32 в онзи сайт)и най-вече на личния опит.убедих се че повечето писано по форуми за дадена програма 99% е невярно.

ОПС ...то пък не беше във форум а в офсайта на компанията

аз съм научил най-много от този форум за сигурността и антивирусната защита и това е първото което трябва да се учи преди да правиш каквото и да било с компютъра.

А,тука вярваш ohmy.gif

по-специален начин на цъкане за който знаят само от касперски.

Знаят още много повече,защо не се пробваш с БЕТА версият им и да я тестваш?

аз съм аматьор в тази сфера,но пък онези от френския форум със сигурност ядът доматите с коловете и на всичко отгоре се мислят за по-умни от създателите на програмата Returnil

Тука направо позна.По умни и по компетентни

Толкова противоречия,че си мисля вече неизбежното ...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз за около 10 дни от любопитство поне пробвах RC1 и RC2 ! Колко много са станали уникалните мнения тук! Няма ли да го обърнем на агитационна говорилня в която и да е тема ? Поздрави

В момента съм с Comodo IS!

Изключително лек и въобще не се усеща, сякаш нямам защита на компа!

Машината ми лети, интернета също. Стената няма да я коментирам, понеже е най-добрата в момента заедно с OA.

Анти-вирусът, обаче подлежи на тестване и без това още не съм преинсталирал, така че отзви ще има и за него!

В момента съм с Comodo IS!

Изключително лек и въобще не се усеща, сякаш нямам защита на компа!

Машината ми лети, интернета също. Стената няма да я коментирам, понеже е най-добрата в момента заедно с OA.

Анти-вирусът, обаче подлежи на тестване и без това още не съм преинсталирал, така че отзви ще има и за него!

И аз съм с нея лекотата е добра. Антивируса горе долу го бива, отбеляза някои пропуски напоследък, които Malwarebytes хвана след него ама двете в комбина са бомба. cool.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.