Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

"Comodo Internet Security засега има много добро развитие за безплатната версия." Много ми е трудно да повярвам - безплатна защитеност на подобно ниво ! Какво ли са намислили ? Другите безплатни алтернативи не са равностойни - това ниво е характерно за платени продукти! Как да не се обърка човек !? Поздрави

ЦИТАТ(TNN @ 30.11.2008г. в 19:35ч.) *

Продуктите на Comodo са от блокаторен тип - тепърва ще проверявам дали не пазят по-добре от онези продукти дето се надпреварват да "ловят". Поздрави

Би ли коментирал сега, относно Коментари: #40/42 в тази тема? Eдва ли е тепърва,като сравня датите!

Вчера го инсталирах - хареса ми - днес го изхвърлям . Заради установена внедрена в "безплатния" интегриран пакет троянска програма TR/Click.HTML.Agent.A.8 !!! Това е в плюс двете констатации споменати от Михнев - тях също ги потвърждавам . Това тяхното се превръща в антиреклама от най-добро качество - препоръчвам го само на търсачи на непознати въпросителни. Поздрави

Унищожих всичко на Комодо - за да няма видоизменени кодове. Деинсталирах безпроблемно Икарус - инсталирах този пакет, разходих го из серия опасни адреси-там ми хареса. На втория ден "внезапно" го изключих и инсталирах Avira Suite 8 - класифицирането е на германския продукт.Хубава програма - но нищо не намира след Икарус - а Комодо на това ниво просто е без шанс ! Поздрави

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Сега нямам негативни констатации - след същите проверки.Поздрави

Независимо от сравнително доброто развитие все още имам огромно недоверие към Comodo Internet Security (CIS), както писах в началото на темата и за способността на CIS да премахва успешно зарази (вируси, троянци и пр.), които са активирани. Независимо, че Comodo има доста добър бизнес с разни SSL сертификати и прочее, не пречи да се проверят по-детайлно уменията на програмите им за сигурност. Засега оставам на мнение, че доста (даже повечето) опасни линкове, които пробвахме в този форум все още не се идентифицират от Comodo Internet Security...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Намирам за нормално да е налице известно недоверие към работата на всички защитни продукти - едва ли изобщо някога ще има такъв, който да може да блокира или да лови всички заплахи. Поздрави

Искам да попитам защо в Сит-а на Комодо не се предлага вече Comodo Firewall Pro а само Internet Secu-това обаче е в повечето Sit-ове е изчезнала.

Искам да попитам защо в Сит-а на Комодо не се предлага вече Comodo Firewall Pro а само Internet Secu-това обаче е в повечето Sit-ове е изчезнала.

Според мен са прибавили и антивируса си към безплатния си вариянт

FREE FIREWALL + ANTIVIRUS BY COMODO!

Също така, може би при инсталацията ще се избира кои от модулите да си сложиш, както беше с DEFENCE+, ако искаш инсталваш само фиреуола.

http://www.comodo.com/boclean/boclean.html...mpaign=consumer Задължително е да се добави към интегрирания пакет - получава се стабилна безплатна комплексна защита. Поздрави

Не бе момчета!Няма да си я инсталирам!!!! Стената я няма из повечето трaкери а и в Сит-а на комодо не можеш да си а свалиш!!!Махнали са я вече.Предлагат само Интернет Security...обърнете внимание

TNN zнам,че това трябва да се сложи......нали аз дадох материала!!!!

Не бе момчета!Няма да си я инсталирам!!!! Стената я няма из повечето трaкери а и в Сит-а на комодо не можеш да си а свалиш!!!Махнали са я вече.Предлагат само Интернет Security...обърнете внимание

TNN zнам,че това трябва да се сложи......нали аз дадох материала!!!!

Погледни Cnet:

http://www.download.com/Comodo-Firewall-Pr...4-10460704.html

и в FileHippo:

http://www.filehippo.com/download_comodo/

има я на още доста места.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Стената я няма из повечето трaкери а и в Сит-а на комодо не можеш да си а свалиш!!!Махнали са я вече.Предлагат само Интернет Security...обърнете внимание

Вярно,няма я!

http://www.comodo.com/products/wizard/package01.html

Why :yanim:

И още повече,виж когато реших да я инсталирам преди малко,какво ми излезе :yanim:

Програмата я изтеглих преди броени минути от:

http://download.comodo.com/cfp/download/setups/CFP_Setup_3.0.25.378_XP_Vista_x32.exe

Странно, има съобщение във форума на Comodo: Comodo Firewall Pro 3.0 users - Pls Upgrade to Comodo Internet Security 3.5. Тоест препоръчват на потребителите на Comodo Firewall Pro 3 ъпгрейд към Comodo Internet Security 3.5. :yanim:

Без коментар...

И още повече,виж когато реших да я инсталирам преди малко,какво ми излезе :yanim:

Преди 2 дни с колега от форума трябваше да я сложим и той имаше проблем при слагането.Така забелязах че я няма вече,а той си я дръпнал от тук.Значи ще има само Internet Security

Преди 2 дни с колега от форума трябваше да я сложим и той имаше проблем при слагането.Така забелязах че я няма вече,а той си я дръпнал от тук.Значи ще има само Internet Security

От това което прочетох, на мен поне ми стана ясно че предположението ми е вярно, просто обединяват инсталатора и ти си избирш сам кои модули да си инсталнеш :

You can install COMODO Firewall using the same set up

Не ми се пробва сега, защото съм с КИС2009( мирясах и не ми се играе в момента), ако някой смята да сменя защитата, да пробва и да пише........

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

От това което прочетох, на мен поне ми стана ясно че предположението ми е вярно, просто обединяват инсталатора и ти си избираш сам кои модули да си инсталнеш :

...............

Да избират се модулите и може да се инсталира това, което желаем (в случая Firewall). Ето менюто за инсталация на Comodo Internet Security:

eq5mvm.jpg

Снощи след събеседването с Nologo реших да сканирам с Dr.Web Curelt. Стартирането бе блокирано 9 пъти с въпроси за разрешаване и тръгна след като разреших всичко. Продължило е повече от 3 часа - липсват констатации за инфектираност. Не твърдя системата да е чиста - в това все се съмнявам.Просто проверявам как са блокирали тези безплатни продукти - но им помагам с настройки на IE 8 Beta 2. Браузърът явно е недоразучен от атакуващите и завишава защитеността. Поздрави

Да избират се модулите и може да се инсталира това, което желаем (в случая Firewall). Ето менюто за инсталация на Comodo Internet Security:

Потвърждавам, инсталацията на Firewall протече гладко,понеже съм под Виста имаше две запитвания по време на самата инсталация(нещо за мрежовата карта),съгласявате се.

Иначе не виждам разлика в програмата, когато се инсталираше отделно с инсталатор.

cf8f85d926d938d2.GIF

Това е ясно,точно за това става въпрос,че не се инсталира вече,със този инсталатор,а чрез CIS .Дал съм снимка малко по-назад(Коментар:#162).Пробвай да стартираш инсталатора и ще се увериш.

Това е ясно,точно за това става въпрос,че не се инсталира вече,със този инсталатор,а чрез CIS .Дал съм снимка малко по-назад(Коментар:#162).Пробвай да стартираш инсталатора и ще се увериш.

Инсталнах Комодото от линка горе -->> http://download.comodo.com/cfp/download/se...P_Vista_x32.exe

485663t.jpg

485664b.jpg

Така ...на следващата снимка обаче нещо ме усъмни и махнах чавките

485665m.jpg

Обнови се програмата

485666k.jpg

Ето и екрана и

485667j.jpg

Вижда ми се малко променена от версия 2 насам несъм я ползвал.Тази нещо не ме грабва ей...

После не разбрах тука какво става.Какви две антивирусни и какви две стени...

485668v.jpg

Зарежда бавно,не видях забавяне в нета но пък имам доста въпросителни по програмата.Какви са тия неща дето иска да ми променя? :)

Подсказвате ми позната идея - да заместя антивируса на Комодо с някой от най-ловящите - така ще се запазят и впечатлилите ме блокиращи способности през последните дни. Ако не го направя може да ми се затвърди убеждение, че в мрежата почти изобщо няма вируси. Който и да сложа - все нещо интересно се получава. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.