Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Днес при включване на компютъра установих, че и този пакет може да бъде донякъде успешно атакуван - стартиращият файл бе увреден и Comodo IS отказа да заработи. A-squared 4 Free установи и отстрани изменения в регистрите - след рестарт всичко се нормализира. Едва ли и тази безплатна програма е толкова трудно преодолима колкото ни се иска... Нямам проблеми и особени констатации при деинсталирания на програми. Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Днес при включване на компютъра установих, че и този пакет може да бъде донякъде успешно атакуван - стартиращият файл бе увреден и Comodo IS отказа да заработи. A-squared 4 Free установи и отстрани изменения в регистрите - след рестарт всичко се нормализира. Едва ли и тази безплатна програма е толкова трудно преодолима колкото ни се иска... Нямам проблеми и особени констатации при деинсталирания на програми. Поздрави

Със настройки по подразбиране разрешава деинсталиране на програми и е възможно да и въздействат но в сравнение с CIS всички други програми за защита приличат на детски играчки.Интересно какво мислят конкурентните фирми за създаване на платена защита относно качествата на COMODO Internet Security Free.Поздрави

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Със настройки по подразбиране разрешава деинсталиране на програми и е възможно да и въздействат но в сравнение с CIS всички други програми за защита приличат на детски играчки.Интересно какво мислят конкурентните фирми за създаване на платена защита относно качествата на COMODO Internet Security Free.Поздрави

COMODO Internet Security Free през последните седмици напредна значително в развитието си - едва ли на другите им харесва подобна конкуренция. Бих казал, че тяхната реклама е не само страхотна, а и страховита. Дали ще има аналогичен отговор от някои други ? Поздрави

COMODO Internet Security Free през последните седмици напредна значително в развитието си - едва ли на другите им харесва подобна конкуренция. Бих казал, че тяхната реклама е не само страхотна, а и страховита. Дали ще има аналогичен отговор от някои други ? Поздрави

Ако са мотивирани на 100% и работят по 24 часа може би до една година ще успеят с отговора,но понякога не е достатъчно желание трябва и талант.Убеждавам се за пореден път че "не всичко което блести е злато" от коментарите в темата бях много скептично настроен за възможностите на CIS,но реших да го пробвам единствено заради твоите коментари и тези на IMG от преди 3 месеца исках да проверя дали е вярно.

Tanganika, аз се питам дали с теб сега не преувеличаваме възможностите на този пакет. Обаче съм впечатлен какво са постигнали и то само за 3-4 месеца- стъпвайки на изключителната си защитна стена. Спомням си -първоначално бях разочарован и дори възмутен. Това вече е история. Поздрави

Tanganika, аз се питам дали с теб сега не преувеличаваме възможностите на този пакет. Обаче съм впечатлен какво са постигнали и то само за 3-4 месеца- стъпвайки на изключителната си защитна стена. Спомням си -първоначално бях разочарован и дори възмутен. Това вече е история. Поздрави

Не не преувеличаваме аз още не съм открил слабо място въпреки че IMG твърди че старата версия на стената е била много нива над тази.Може би не сме били запознати с продукта и настройките му и ни се е искало другите програми които сме ползвали за защита да са на ниво което никога не са били(търсили сме под вола теле).

TNN, искам да те помоля да зададеш най-завишените настройки на защита на CIS, деинсталирай някоя програма, и след това му покажи скрийншот на Танганика, че е са възможни инсталации и деинсталации на програми, щото момчето си мисли, че Комодото не му разрешава да деинсталира програми под Safe Mode! ;)

TNN, искам да те помоля да зададеш най-завишените настройки на защита на CIS, деинсталирай някоя програма, и след това му покажи скрийншот на Танганика, че е са възможни инсталации и деинсталации на програми, щото момчето си мисли, че Комодото не му разрешава да деинсталира програми под Safe Mode! :hush:

Трябва време - за да ги променям една по една и да сравнявам. Оня ден всичките ги промених едновременно при Rising - той така коренно се промени- та се наложи деинсталация. "Подивя" и Online Armor Free. Сега не ми се прибързва с всички настройки едновременно - а и пакетът нали си работи прилично... Поздрави

TNN, искам да те помоля да зададеш най-завишените настройки на защита на CIS, деинсталирай някоя програма, и след това му покажи скрийншот на Танганика, че е са възможни инсталации и деинсталации на програми, щото момчето си мисли, че Комодото не му разрешава да деинсталира програми под Safe Mode! :)

Виж снимкие прочети какво пише,какво точно блокира и кажи кой е отговорен.В режим Safe Mode и настройките които съм показал не разрешава никакви промени.Ако и сега кажеш че не CIS е спирал процеса на деинсталиране се отказвам.

6681b4ae217c.jpg

6ec826581d9b.jpg

1de574dd24f4.jpg

Ето и отговорните настройки за спиране на процеса.

f5a1ca3c4fbf.jpg

Инсталиране в режим Safe Mode позволява но след поне 30-40 разрешения за промени в регистрите.

Танганика, ти разбираш ли, че при мен настройките са същите, дажe Defense+ Security Level ми е на Custom Policy!!!

Аз също показах скрийнове с програми, които съм деинсталирал!!!

Затова искам друг потребител на CIS да се изкаже по случая!

Ти си прав за теб, защото не ти позволява, аз пък съм прав за себе си, защото на мен ми позволява да деинсталирам програми, а настройките ни са еднакви!!! С коя версия на Comodo Firewall си?

Malwarebytes' Anti-Malware 1.31

Версия на базата от данни: 1579

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

12/30/2008 10:01:02 PM

mbam-log-2008-12-30 (22-01-02).txt

Тип сканиране: Бързо сканиране

Сканирани обекти: 47214

Изминало време: 3 minute(s), 3 second(s)

Заразени процеси в паметта: 0

Заразени модули в паметта: 0

Заразени ключове в регистратурата: 0

Заразени стойности в регистратурата: 0

Заразени информационни обекти в регистратурата: 0

Заразени папки: 0

Заразени файлове: 0

Заразени процеси в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени модули в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени ключове в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени стойности в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени информационни обекти в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи) Този лог е след доста експерименти с Comodo IS - но си е мъчение преценката за отговор на толкова много всякакви въпроси. Примерно ученик от началния или средния курс вероятно ще се оплете като пате в калчища и се сещате какво следва... Поздрави

Malwarebytes' Anti-Malware 1.31

............................

Този лог е след доста експерименти с Comodo IS - но си е мъчение преценката за отговор на толкова много всякакви въпроси. Примерно ученик от началния или средния курс вероятно ще се оплете като пате в калчища и се сещате какво следва... Поздрави

Този лог на MBAM не доказва абсолютно нищо. Не за пръв път правиш подобна демонстрация, за да се опиташ да покажеш нещо-си. Провери процесите, регистрите и т.н. Ето снимка от възможностите на програма за анализ, която не използваш - autoruns:

2mxpf2f.jpg

hijackthis също отричаш като "бавен" процес за проверка, което е доста странно.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Достатъчно ми са да се сканирам външно плюс примерно a-squared HiJackFree - става за 1-2 минути. Не съм го измислил аз - прочел съм го в други форуми и го практикувам при съмнения. Има и още бързи методи - но в непрепоръчителни портали където има правила, но почти няма ограничения. Не бих желал да ги посочвам - а и не е редно. Който търси- ще си ги намери.Но там опасното е повече от полезното ! Поздрави

Достатъчно ми са да се сканирам външно плюс примерно a-squared HiJackFree - става за 1-2 минути. Не съм го измислил аз - прочел съм го в други форуми и го практикувам при съмнения. Има и още бързи методи - но в непрепоръчителни портали където има правила, но почти няма ограничения. Не бих желал да ги посочвам - а и не е редно. Който търси- ще си ги намери.Но там опасното е повече от полезното ! Поздрави

Винаги пропускаш да дадеш лог от hijackthis или от a-squared HiJackFree, което е почти същото както това на Merijn. Нали тук става дума за Comodo Internet Security Free и как не изпуска нищо при теб, след като си си правил "експерименти", за които ние не се сещаме? Или бъркам?

Винаги пропускаш да дадеш лог от hijackthis или от a-squared HiJackFree, което е почти същото както това на Merijn. Нали тук става дума за Comodo Internet Security Free и как не изпуска нищо при теб, след като си си правил "експерименти", за които ние не се сещаме? Или бъркам?

Comodo Internet Security Free пропусна доста неща - отстраних десетки изменения в регистрите на Win - но част от тях са от пробванията с Rising.Сега се изразих по-ясно - не бива да се надценява този безплатен интегрирам пакет! Че е добър е вярно - но за кои потребители ? И доколко е добър за най-знаещите ? Защо спомагателните ми програми пак имат работа и чистят здраво ? MBAM не е редно да се сравнява с A-squared 4 Free и със Superantispyware Free. Пак почва да ми омръзва безплатната защита. Поздрави

Comodo Internet Security Free пропусна доста неща - отстраних десетки изменения в регистрите на Win - но част от тях са от пробванията с Rising.Сега се изразих по-ясно - не бива да се надценява този безплатен интегрирам пакет! Че е добър е вярно - но за кои потребители ? И доколко е добър за най-знаещите ? Защо спомагателните ми програми пак имат работа и чистят здраво ? MBAM не е редно да се сравнява с A-squared 4 Free и със Superantispyware Free. Пак почва да ми омръзва безплатната защита. Поздрави

Чак сега почнах да разбирам, че при теб има Comodo IS и някакви други "спомагателни" програми, освен MBAM. По-горе даде лог на МBAM, който според теб дава оценка на операционната ти система като "чиста". Сега разбирам, че тези "спомагателни" програми чистят след Comodo IS. Не разбрах кои са те и не видях какво точно чистят, освен лога на MBAM. Някъде ти препоръчах да си инсталираш Ad Muncher, промоцията важи все още. Ако не желаеш разни реклами и прочее...

Танганика, ти разбираш ли, че при мен настройките са същите, дажe Defense+ Security Level ми е на Custom Policy!!!

Аз също показах скрийнове с програми, които съм деинсталирал!!!

Затова искам друг потребител на CIS да се изкаже по случая!

Ти си прав за теб, защото не ти позволява, аз пък съм прав за себе си, защото на мен ми позволява да деинсталирам програми, а настройките ни са еднакви!!! С коя версия на Comodo Firewall си?

Изглежда все пак не са същите първо твърдеше че”щото момчето си мисли, че Комодото не му разрешава да деинсталира програми под Safe Mode! „ а снимките показват че не си го само мисля,никога няма нищо случайно.Поздрави

http://prikachi.com/files/518229X.jpg

http://prikachi.com/files/518230s.jpg

TNN

Ако Comodo има пропуски и допуска изменения за другите какво да кажа.Допуска изменения ако разрешиш,другия начин е режим Training Mode.Никоя защита не поема отговорност за наследството оставено от предходната.

Comodo Internet Security и Comodo BOClean, ако ще се ползват е добре да е с настройки по подразбиране - тогава няма 40-50 въпроси за разрешения! Днес за пробване пробвах с инсталиране на McAfee SiteAdvisor - нужни са търпение и здрави нерви за да приключиш. В някой друг случай при толкова много въпроси - все ще сгрешиш някъде... Поздрави

tanganika:

Изглежда все пак не са същите първо твърдеше че”щото момчето си мисли, че Комодото не му разрешава да деинсталира програми под Safe Mode! „ а снимките показват че не си го само мисля,никога няма нищо случайно.Поздрави

Абе,ти сега мен на малоумен ли ме правиш? :angry:

Колко пъти трябва да ти кажа, че настройките са същите и при мен?!

Какво сега, скрийншоти ли трябва да показвам? :speak:

Абе,ти сега мен на малоумен ли ме правиш? :angry:

Колко пъти трябва да ти кажа, че настройките са същите и при мен?!

Какво сега, скрийншоти ли трябва да показвам? :speak:

Успокой топката не с тоя тон ако обичаш,няма смисъл от спор спирам.

Исках да си актуализирам имунизациите със Spybot - деинсталирах за целта Comodo BOClean. Да- но при сканирането Спайбот установи и отстрани още 3 броя изменения в регистрите на Win.После имунизацията бе без проблеми. Оставям го до Comodo IS Free - май този безплатен максимум е още по-добър ! Сега е налице двоен реалновремеви контрол - съвместяват се добре. Не чувствам загуба на скорост. Поздрави

Имам проблем с програмата за защитна стена COMODO: инсталирах я сичко ок беше преди да включа и изключа компа, когато го включх ми даде някаква грешка че Windows не може да намери някакъв файл там и да го потърса от Run аз не го направих помислих си че ще се оправи защото и друг път ми се е случвало така след това ми даде още някаква грешка която не помна какво беше пак нещо свързано с COMODO след това влизам в IE и нямах нет поне не ми се отваряха никакви страници, влизам в Mozilla и там ми се отварят всички страници пробвах се изтрия програмата не стана влизах там от Safe Mode пак нестана изтрих всички папки свързани с комодо даже и от application data пробвах се да инсталирам на ново програмата и ми дава ето това: errorwithcomodoxf8.th.png

пробвах се и друга версия на COMODO да изтегля самоче не става се едно нямам нет а ми отваря страници само от Mozilla

изтеглих няква версия от тук и пак ми даде същата грешка sad.gif може ли да ми помогнете да кажете от какво е станало това и как да го оправя ?

Имам проблем с програмата за защитна стена COMODO: инсталирах я сичко ок беше преди да включа и изключа компа, когато го включх ми даде някаква грешка че Windows не може да намери някакъв файл там и да го потърса от Run аз не го направих помислих си че ще се оправи защото и друг път ми се е случвало така след това ми даде още някаква грешка която не помна какво беше пак нещо свързано с COMODO след това влизам в IE и нямах нет поне не ми се отваряха никакви страници, влизам в Mozilla и там ми се отварят всички страници пробвах се изтрия програмата не стана влизах там от Safe Mode пак нестана изтрих всички папки свързани с комодо даже и от application data пробвах се да инсталирам на ново програмата и ми дава ето това: errorwithcomodoxf8.th.png

пробвах се и друга версия на COMODO да изтегля самоче не става се едно нямам нет а ми отваря страници само от Mozilla

изтеглих няква версия от тук и пак ми даде същата грешка sad.gif може ли да ми помогнете да кажете от какво е станало това и как да го оправя ?

И аз имах подобни проблеми с комодото- пропадаше ми нета. махнах я и сега сам с pc tools firewall и съм много доволен. може да е по-слаба, но е доста изчистена от към настройки и не създава проблеми.

Start---> Run-->regedit-->HKEY_LOKAL_MACHINE--->SOFTWARE--->търси папка с името COMODO десен бутон на нея,изтрий .

Имаш остатъци от него затова ти излиза това съобщение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.