Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Вече си създадох навика след всяка инсталация да влизам във "Firewall > Advanced > Network Securtiy Policy" и да коригирам правилата от разрешаващи на забраняващи, ако се налага.

Налага се!!!!Точно това имах в предвид -T.4

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Извинявайте,но не съм съгласна с някои от вас.

1.Слага се стената и тогава Антивируса!

2.Слага се Комодо with Defence(recom.)

3.Когато всичко е готово и имате рестарт то 1 нещо е да oтидете в настройки и да я нагласите в трейнинг mode!!!(после след обyчението можете да премините в Safe Mode

4.Забранявате достъпа на всички програми и ставате невидим в Net!(започва обyчение на стената-тоест тя често пита)

5.Правят се още 2-3 отметки и програмата е готова!!!

Аз питам,имали някои които да е пробвал платената версия....и ако има да сподели

става въпрос когато вече и са зададени правилата за всичко и ако се стартира файл който е вирус.и ако аз не съм пред компютъра какво ще предприеме комодо по подразбиране ако не му е зададено правило за този файл?ще го спре или ще го пусне?

става въпрос когато вече и са зададени правилата за всичко и ако се стартира файл който е вирус.и ако аз не съм пред компютъра какво ще предприеме комодо по подразбиране ако не му е зададено правило за този файл?ще го спре или ще го пусне?

Ами най вероятно ще те чака да си дойдеш. :P

Ами най вероятно ще те чака да си дойдеш. :P

това исках да чуя,иначе щях да я махам.

Зададох няколко въпроса на support-a,единият от които беше какъв енджин използва антивирусът им.Отговориха ми,че използват свой.

Така е! :P Доста се рових, докато ми отговорят.Има и чат ,пускат го от време на време.Там можеш да задаваш въпроси и ти отговарят веднага.

Поне при мен докато не му кажа какаво да прави прозорчето си седи и чака....

Пробвах за два дни този млад безплатен интегриран пакет и ми хареса проактивното уведомяване при посещение на опасни адреси в мрежата. На втория ден го изключих и при проверки - австрийските програви и немската Авира го "атакуваха за шпионаж" - но дали изобщо това е достоверно ? Не го ли е пробвал и проверил някой друг съфорумец ? Фалшиви тревоги или невиждане на заплахи - предпочитам първото като възможна грешка - защото много фалшиви тревоги не са такива. Разграничаването често затруднява експерти - а обикновеният потребител е като в неизвестност. Поздрави

Не го ли е пробвал и проверил някой друг съфорумец ?

Изкушавам се да го пробвам, но чакам да излезне финала!

Едва ли обаче ще посмея да си правя експерименти точно с анти-вируса на "Комодо".

Те са първолаци в това начинание все още! А за енжина съмнявам се на 100% да е тяхен, но може и да греша!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

TNN ти пробваш ли го не разбрах.Дай инфо ама честно кажи без увъртане(защото често увърташ) как се справя виж,че на всички ни е лиyбопитно

Защо да увърта човек - пробвах го наскоро и споделих впечатленията си. Пакетът е интересен - заради изключителната защитна стена - нормално е, ако желаете да си създадете лични впечатления. Можете да проверите споменатото от съфорумци. Поздрави

Не се сърди не искам да те обидя просто когато се изказваш някои път не ти хващам мисълта.Наричай нещата с истинските им имена

Foto Comodo Internet Security

http://www.softpedia.com/progScreenshots/C...hot-108888.html

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Икарус днес бе за неизтрайване с този "взаимстван" от Касперски псевдотроянец - десетки пъти ме "атакуват" от Калдата и все Delete ! Деинсталирах засега иначе добрите австрийски програми и този пакет RC1 пак е инсталиран при мен - много важно че е бета! Те други- като не са бета - такова представяне с какви ли не "фокуси" осъществиха- ум да ти зайде ! Има доста настройки за проучване и този път няма да бързам - от какво да се притеснявам - и без това не съм преинсталирал Win вече над 3 месеца - последния път беше заради униката Twister. Поздрави

Пробвах Комодо за около 1-2 часа(нямах време да експериментирам много)!

На пръв поглед познатата стена с добавен Антивирyс модyл!!!

Стената я знаем(доста добра)...Антивируса....ами няма много възможности за настройки почти Аutomat!

Държи се много леко на компа и смятам,че може да стане най-доброто Free ре6ение.Ако умишлено не се заразявате и не го предизвиквате много е идеално ре6ение!Не успях да видя как чисти(това ми е най желано да видя)

Питам,някои пробвал ли е да чисти с него,и не разбрах има ли Antispy модyл

Интегрираният пакет е комплексно подсигурен. Трети ден го разхождам из подбрани места и поне един вирус да бе установил - мълчи като Rising. Но горе-долу всичко е нормално - системата си работи. С такива програми човек може да си мисли, че вирусите са измислица. Поздрави

Интегрираният пакет е комплексно подсигурен. Трети ден го разхождам из подбрани места и поне един вирус да бе установил - мълчи като Rising. Но горе-долу всичко е нормално - системата си работи. С такива програми човек може да си мисли, че вирусите са измислица. Поздрави

Да бе,ами колекцията която беше събрал biggrin.gif

Сега нямам достъп до тази колекция - поради повреда вероятно в захранващия блок на рисковия компютър. След три и половина години безаварийно ползване е нормално. Това няма връзка с експериментите и ще го възстановя. Обаче временно спирам с тестовите съпоставки. Този интегриран пакет е със слаб антивирус. Поздрави

Вчера деинсталирах Comodo Internet Security RC1 и инсталирах Avast 4.8 Pro - при пълно сканиране с обновени данни нищо не намери след интегрирания пакет - а аз къде ли не го разхождах последните 5-6 дни ! Не бе за вярване и деинсталирах чешката програма. Инсталирах днес Avira Premium 8 - отново пълно сканиране с обновени данни-и тя също нищо не намери! Явно интегрираният пакет с младия антивирус разполага с ресурс за справяне и с непознати за него вредоносни кодове- това е единият ми извод. Вторият ми извод - тази безплатна RC 1 версия е по-добра от платените продукти, с които уж исках да проверя справянето и.... С Икарус сега това няма да го направя - при него няма празно, винаги си намира творби - и човек трябва да търси из мрежата кое какво е! Ще се върна към Comodo Internet Security RC1 - той никъде не ме ограничава-няма стряскащи предупреждения за атаки и заплахи - позволява ми да изтеглям всички опасни файлове без да се налага да го изключвам ! Това последното е изключително важно - а и така ще съм по-полезен на съфорумците си тук ! Само да има кой да подава опасни портали. Нищо че Комодо не е уловил досега нито един вирус и показва трояноподобно поведение точно като безплатния Rising ! Поздрави

Пробвах Комодо за около 1-2 часа(нямах време да експериментирам много)!

На пръв поглед познатата стена с добавен Антивирyс модyл!!!

Стената я знаем(доста добра)...Антивируса....ами няма много възможности за настройки почти Аutomat!

Държи се много леко на компа и смятам,че може да стане най-доброто Free ре6ение.Ако умишлено не се заразявате и не го предизвиквате много е идеално ре6ение!Не успях да видя как чисти(това ми е най желано да видя)

Питам,някои пробвал ли е да чисти с него,и не разбрах има ли Antispy модyл

Еми няма и да видиш......Идеално решение.....друг път, събори-система при ъпдейт е далеч по-вероятно да ти се случи, мина немалко време оттогава , ама как да им вярвам на тия некадърници.....трудничко го махнах, доколкото помня.

Еми няма и да видиш......Идеално решение.....друг път, събори-система при ъпдейт е далеч по-вероятно да ти се случи, мина немалко време оттогава , ама как да им вярвам на тия некадърници.....трудничко го махнах, доколкото помня.

Браво! Уцели десятката. Съмненията ти са доста основателни. Иначе нямаше да има ето това - платена версия за Comodo IS PRO (професионална версия) за 39 USD за едногодишен лиценз:

rbehq9.jpg

Безплатното приложение (Firewall, антивирус, Интернет Секюрити) понякога е доста измамно, събирайки дефиниции за майсторите. А тези от Comodo искат кредитна карта за пробна версия! Малиии:

rlvrwx.jpg

И обещават да не пипат кредитната карта в продължение на 30 дни:

Comodo Internet Security Pro $39.00/yr *FREE 30-DAY TRIAL*

(Note: Your card will not be charged for 30 days)

Аз не бих пробвал. А вие?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

И обещават да не пипат кредитната карта в продължение на 30 дни:

Аз не бих пробвал. А вие?

:P Обещанията са хубаво ...Не бих пробвал,то и няма какво да ми предложи тази програма.

:lol6: Обещанията са хубаво ...Не бих пробвал,то и няма какво да ми предложи тази програма.

Как така да няма !? При всеки продукт си има специфични емоции - интересно е, когато човек ги търси. Първият вирус го установи при мен чак на седмия ден- при bestserials.com - все пак с безплатния Rising и толкова не видях. Много си приличат - но само по поведение. Поздрави

Изключително трудно е някоя програма да ми стане любимка - заради ротирането и честите пробвания... Обаче безплатният пакет Comodo Internet Security RC2 ме изненада спрямо доста платени конкуренти- май е много по-добър от повечето от тях! Ще им спестя директната съпоставка -макар тя да не е трудна за осмисляне.За предпочитане е обаче човек сам да пробва и да си създава изводи. Поздрави

Хубаво е и да се експериментира.

Слагам финалната версия !

..................

Обаче безплатният пакет Comodo Internet Security RC2 ме изненада спрямо доста платени конкуренти- май е много по-добър от повечето от тях! Ще им спестя директната съпоставка -макар тя да не е трудна за осмисляне.За предпочитане е обаче човек сам да пробва и да си създава изводи. Поздрави

Кое е по-доброто на Comodo Internet Security (вече от днес със стабилна версия) от другите платени конкуренти? На този въпрос няма никакъв отговор. Само празни приказки!

Още малко въпроси за Comodo Internet Security Free, които ме смущават:

Какви възможности има? Къде са описани тези възможности на официална страница (http://www.comodo.com)? Kaк може да инсталираш продукт, за който има доста малко информация и то само във форума на Comodo Inc.? Повечето от темите за CIS в този форум са празни! Ето: линк.

И снимка на празните теми във форума за CIS:

50ck.jpg

P.S. Не се заяждам с никого, а търся аргументи. За съжаление не ги намирам нито в коментарите по тази тема, нито във форума на comodo.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.