Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Пробвал съм го и съм съгласен донякъде . Оттук нататък очаквам защитната стена да го "издърпа" към нивото си . Защо ли не се сетиха по-рано!? Поздрави

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

деинсталирах я след това успях да деинсталирам и тулбара от IE.когато пак я инсталирах обаче опцията leak protektion(recommended) я нямаше сигурно защото след деинсталирането не изтрих остатъците ръчно.сложил съм я на обучаващ режим,не бави нета прав си,след като поставих биткомет в "доверени" няма никакви проблеми,само иконата в трея на аваст не спира да се върти,но след като поставя "стандартен щит"на нормална защита спира да се върти.при втората инсталация на стената не съм деинсталирал аваст и засега не съм забелязал проблеми.колко време трябва да е в обучаващ режим?

Вдигай я на Safe Mode, дори и когато инсталваш програми, просто спазвай инструкциите на програмата и няма да имаш проблеми!

Ако има нещо, което да не разбираш, пиши тук, ще помагаме с каквото можем!

Вдигай я на Safe Mode, дори и когато инсталваш програми, просто спазвай инструкциите на програмата и няма да имаш проблеми!

Ако има нещо, което да не разбираш, пиши тук, ще помагаме с каквото можем!

забравил съм че имам стена въпреки че и дефенса е на сейфмод кажеш ли и че дадена програма е доверена спира да се занимава с нея.ако някой има проблеми с която и да е програма разбира се не кракната проблема е в него не в програмата.досега няма конфликти между Comodo и Twister въпреки че по-агресивна антивирусна досега не съм ползвал и всичко съм вдигнал на макс. а в същото време нета ми е по-бърз от всякога.ако искам да махна дадена програма от доверените и Comodo пак да започне да се занимава с нея как става?

Ако искам да махна дадена програма от доверените и Comodo пак да започне да се занимава с нея как става?

Ми, много лесно Firewall/Advanced/Network Security Policy/ маркираш програмата и в дясно избираш Remove, долу бутона Applay да не забравиш, тва е.

Вчера го инсталирах - хареса ми - днес го изхвърлям . Заради установена внедрена в "безплатния" интегриран пакет троянска програма TR/Click.HTML.Agent.A.8 !!! Това е в плюс двете констатации споменати от Михнев - тях също ги потвърждавам . Това тяхното се превръща в антиреклама от най-добро качество - препоръчвам го само на търсачи на непознати въпросителни. Поздрави

Вчера го инсталирах - хареса ми - днес го изхвърлям . Заради установена внедрена в "безплатния" интегриран пакет троянска програма TR/Click.HTML.Agent.A.8 !!! Това е в плюс двете констатации споменати от Михнев - тях също ги потвърждавам . Това тяхното се превръща в антиреклама от най-добро качество - препоръчвам го само на търсачи на непознати въпросителни. Поздрави

Как разбра? Би ли посочил този за кой файл говорим, че е опасен? Изобщо, ако може по-подробно.

Унищожих всичко на Комодо - за да няма видоизменени кодове. Деинсталирах безпроблемно Икарус - инсталирах този пакет, разходих го из серия опасни адреси-там ми хареса. На втория ден "внезапно" го изключих и инсталирах Avira Suite 8 - класифицирането е на германския продукт.Хубава програма - но нищо не намира след Икарус - а Комодо на това ниво просто е без шанс ! Поздрави

Инсталирах я под Виста 32 бит. и за сега се държи много добре.

Беше сложена отметка по-подразбиране само най-горе. Останалите, дали са важно значение?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

от днес съм ''собственик''на комодо ,но ми прави впечатление ,че не пита толкова много както казвате питала ме е само за utorrent,обновяването на аваст,skype.

не ме пита даже за файр фокс.

Firewall security level Пише safe mod това добре ли е ?

mihnev_sz, много полезни теми за настройка на Comodo, можеш да откриеш в техния форум. Хората, определено са се постарали.

http://forums.comodo.com/comodo_firewall-b50.0/

Във форума на Comodo вече проверих,питам конкретно за тези неща на които съм дал снимка,Fixer няма писано точно за това,пък и много от нас тук в този форум ползват точно тази стена и се надявам някой,който е в час, да ми отговори конкретно на въпроса .

от днес съм ''собственик''на комодо ,но ми прави впечатление ,че не пита толкова много както казвате питала ме е само за utorrent,обновяването на аваст,skype.

Да. :) и честито! :)

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Добре дошъл и поздравления за правилния избор!

На линия сме и ще помагаме с каквото можем!

А за браузъра - пита, не е като да не пита, особено при първоначално стартиране.

Пита си за всяка програма. :P

Добре дошъл и поздравления за правилния избор!

На линия сме и ще помагаме с каквото можем!

А за браузъра - пита, не е като да не пита, особено при първоначално стартиране.

Пита си за всяка програма. :angry:

за лисицата не ме е питала ''лично'' biggrin.gif но гледам че програмта му е дала Alow

Забравих за тази опция,извинявам се! Мислех,че е само за новини,не за програми...

Comodo Internet Security какъв енджин изполжва на скенерите си,и в пакета и имали Antispy скенер и Webshield.В инфото не пише.

Обеденете темите с "Comodo Firewall",както сторихте с останалите,само препълва форума.

Comodo използва свой енджин,което ме учудва

Comodo използва свой енджин,което ме учудва

Откъде имаш тази информация?

Зададох няколко въпроса на support-a,единият от които беше какъв енджин използва антивирусът им.Отговориха ми,че използват свой.

когато КОМОДО е с настройки firewall и defense на сейфмод и през това време стената е спряла даден процес в посока навън и пита какво да предприеме,но ти не си пред компютъра какво става по подразбиране ако няма кой да и каже какво да направи пуска или го спира?

Извинявайте,но не съм съгласна с някои от вас.

1.Слага се стената и тогава Антивируса!

2.Слага се Комодо with Defence(recom.)

3.Когато всичко е готово и имате рестарт то 1 нещо е да oтидете в настройки и да я нагласите в трейнинг mode!!!(после след обyчението можете да премините в Safe Mode

4.Забранявате достъпа на всички програми и ставате невидим в Net!(започва обyчение на стената-тоест тя често пита)

5.Правят се още 2-3 отметки и програмата е готова!!!

Аз питам,имали някои които да е пробвал платената версия....и ако има да сподели

когато КОМОДО е с настройки firewall и defense на сейфмод и през това време стената е спряла даден процес в посока навън и пита какво да предприеме,но ти не си пред компютъра какво става по подразбиране ако няма кой да и каже какво да направи пуска или го спира?
Спира го и чака да и кажеш дали да го пусне.

Ако се сети да реагира де, защото съм забелязал, че пуска по подразбиране (без да пита) един куп програми, които нямат никаква работа в нета. И сама създава разрешаващи правила за тях. Примерно Microsoft Word, Cyberlink PowerDVD... Независимо, че още при инсталиране махнах отметката "Trust the aplications digitally signed by Trusted Software Vendors".

Вече си създадох навика след всяка инсталация да влизам във "Firewall > Advanced > Network Securtiy Policy" и да коригирам правилата от разрешаващи на забраняващи, ако се налага.

Аз мисля,че този пакет ще набере скорост-може би няма да бъде лидер,но......Следя развитието на Комодо от година и половина!Имат страхотен напредък.Дано станат доста добри защото ме радват.

Fixer....не ми се занимава с глyпости.Ако виждаш рядко пиша въпреки,че съм всеки ден в Сит-а.Предпочитам да мисля повече над написаното....Talk litel,think more

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.