Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Инсталиране на Windows Vista (merged)

Featured Replies

да неможе ако е със usb връзка...но при мен няма проблем такъв, точно заради това я смених...направо се побърквам от яд,незнам какво повече да направя...

Редактирано от sok4e (преглед на промените)

• Отговори 163
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

да неможе ако е със usb връзка...но при мен няма проблем такъв, точно заради това я смених...направо се побърквам от яд,незнам какво повече да направя...

1. За чиста инсталация ли става дума или за ъпгрейд?

2. Ако става дума за ъпгрейд, от каква операционна система?

3. Пускал ли си преди това Windows Vista Upgrade Advisor за проверка на съвместимост на твоята хардуерна конфигурация?

Иначе на прима виста следното:

Звучи като несъвместим хардуер с Windows Vista.

Огледай внимателно кутията на компютъра си и издърпай всички включени USB кабели от нея, след което пробвай отново. Също така от BIOS изключи ако трябва изцяло USB контролера и се пробвай отново. С 99% сигурност се касае за несъвместим с Windows Vista hardware, поради която Vista забива при зареждането на драйвърите за него.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Shift+F10 дейстава ли ?

Като се разходиш по DVD-то размърдва ли се ?

Видео картата nVidia ли е ? (случаино Palit)

Дъното MSI или Biostar?

Чипсета nVidia 7025 с вградено видео ли е?

Дай хардуерни данни че кристалното топче ми се вчупи

дъно/модел видео/модел рам/модел DVD/модел

касае се за пълна преинсталация,на харда няма нищо !...конфигурацията - AMD 64 5000x2 ,MB- Gigabyte GA-M56S-S3(nforce 560), 2 GB DDR2 800Mhz CL4,Nvidia Saphire 7900 GTX,Creative Audigy 2, Seagate 250 GB (7200.10),DVD-RW LG GSA-H66N, LAN 1000/100 ....Windows Vista Upgrade Advisor не е пускан понеже при boot няма опция в тея Висти докато тече инсталация,пробвани са последните Висти в Zamu.....net от септември и август,32 бита,64 бита,пробвах и MSDN версията....всеки път едно и също.....няма нищо допълнително,не инсталирвам за първи път ,само мишка,клавиатура,монитор и колонките......биоса е под дефаулт пуснат....незнам какво повече....

дори никаде не намерих мнение щом го ползвам за мултимедия,обработка на снимки и 3д и игри повече коя версия има смисъл,дали 32 или 64 битовата....навсякаде има само мнения но не и нещо изпробвано....

А самата Виста от къде я имаш. Свалена от някъде или оригинална версия. Имах такъв проблем с WIn XP преди време......човек вече не знае какво сваля..поради тази причина купувам само лицензиран софтуер и игри, когато ми трябва нещо.

едната е от вносител на софтуер и хардуер,другите са изтеглени от най-извесния ни торент тракер...

махни звуковата карта и спри тази от биоса

мрежовата карта и 1394 също

Редактирано от saentist (преглед на промените)

изключил съм всичко възможно което сте написали и намерих.....НЕСТАВА !!!!!!...имам само процесор,2 платки рам,хард,дъното и DVD записвачката..... тествах пак цялата система с Хиренс бутващото сиди,всичко е перфектно......аааа и пробвах и със 4-та различна виста,64-битова..... кво да правя кажете,да не би това, че не въвеждам кода и изключвам опцята за активиране онлайн?!

Аз бих пробвал да инсталирам ХР и после да го ъпгрейдна до Виста, и ако пак не стане, в краен случай да влашна биоса.

Аз бих пробвал да инсталирам ХР и после да го ъпгрейдна до Виста, и ако пак не стане, в краен случай да влашна биоса.
флашване на биоса на ново дъно според мен не е решение и необходимо....

Здравей,

Аз съм със същото дъно и имах същия проблем! Много се изпотих докато разбера каде е разковничето, но благодарение на kmvasilev всичко излезе наяве! cool.gif Приятел нашето дъно има бъгав сата контролер който не се понася хич със САТА записвачки! Свали си сегашната записвачка и сложи обикновенна IDE! Конфигурацията ти е подобна на моята и инсталирам вистата за 25 мин, ти какви 15 часа ми говориш ohmy.gif Пробвай да видим дали ще стане! Жалко че немога да си намеря темата да ти дам линк да я прочетеш цялата! Айде успех cool.gif

От известно време при опит да инсталирам някоя програма се "замисля" повече от необходимото(понякога и над минута),а и при самото стартиране на вече качено приложение.С тази виста съм близо година(от първите релиизи) СП1 e качван допълнително.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.