Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Работи ли бутона "ДОКЛАДВАЙ"?

Featured Replies

Отварям темата, защото не ми се случва за първи път!

Според правилата на форума, когато открием някоя нередност, трябва да използваме бутона "ДОКЛАДВАЙ"

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

На мен почти всеки ден ми се случва да видя мнения написани със латински букви, както и пуснати теми в грешен раздел, публекуване на серийни номера, кракове и други забранени от правилата постове. Разбира се аз използвам веднага бутона "ДОКЛАДВАЙ" , но редакция на постовете не се забелязва, или това се случвава след няколко часа или дни.

Изобщо работи ли този бутон или е сложен само заради правилата, после да има с какво да се оправдавате?

Ми браво, аз вчера във 23.37 часа докладва за пост написан със латински букви, който все още не редактиран!

Можеш ли да обясниш защо.

Възможно е модераторът на въпросния раздел в момента да отсъства.

Нали не мислиш, че прекарваме по 24 часа тук!?

Докладвай пак.

Ми браво, аз вчера във 23.37 часа докладва за пост написан със латински букви, който все още не редактиран!

Постът е коригиран. Не сме на заплата и модерираме, когато имаме време. Когато си докладвал, не е имало никой на линия!

Понеже по това време съм спал, а jovi явно не е бил на линия няма как да стане веднага. Все пак не сме на надница или заработка. Който пръв се включи и го види се заема(в случая jovi).

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

И аз щях да задам същия въпрос.Става въпрос за ТАЗИ тема.

veli85 в цялата тема е писала на латиница.Два пъти докладвах и все още никой не го е оправил от няколко дни.

Доклада при кой пристига?При всички глобални модератори или само при тези,който отговарят за раздела?

Доклада при кой пристига?При всички глобални модератори или само при тези,който отговарят за раздела?

Доколкото знам,доклада пристига при модераторите на раздела. Ако обаче няма такъв модератор онлайн,а има примерно глобален онлайн,доклада отива ли при глобалния? Веднъж докладвах до посиняване,и имаше активен глобален в раздела,но той не беше получил докладите ми.Въпреки че нямаше локален мод онлайн...

Доколкото знам,доклада пристига при модераторите на раздела. Ако обаче няма такъв модератор онлайн,а има примерно глобален онлайн,доклада отива ли при глобалния? Веднъж докладвах до посиняване,и имаше активен глобален в раздела,но той не беше получил докладите ми.Въпреки че нямаше локален мод онлайн...

Ти, като модератор, най-добре би трябвало да знаеш кой какво получава, а и Док обясни пределно ясно защо не е получил докладите ти (до посиняване) за мои постове и фотографии biggrin.gif

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Ти, като модератор, най-добре би трябвало да знаеш кой какво получава

Абе казва ли ти някой,пък и смееш ли да питаш...

Аз съм доволен от екипа на сайта ( с много малки изключения) Аз бутона Докладвай вече го забравих защото веднъж обърках че даден потребител беше сгрешил и става много неудобно и на мен и на екипа на сайта.Преди да цъкате бутона проверявайте точно каква е причината - в правилата на сайта.

Абе казва ли ти някой,пък и смееш ли да питаш...

Работи си бре бутона-аз често го ползвам

Пише доклада предаден

Къде предаден де да знам

И в повечето случаи оставам с убеждението че не се чете

Или ако някой го чете-не прави нищо по въпроса

Докладвала съм много постове с обиди към друг (и) потребители най-вече

Ми после ги гледам повечето са си там,стоят си-нищо че са против правилата на форума

sad.gif

Иначе за тия другите постове на латиница и с Хелп,Помощ-тях ги бришат

Смейш ли да питаш,Петльо...

.......

Докладвала съм много постове с обиди към друг (и) потребители най-вече

Ми после ги гледам повечето са си там,стоят си-нищо че са против правилата на форума

sad.gif

Иначе за тия другите постове на латиница и с Хелп,Помощ-тях ги бришат

Смейш ли да питаш,Петльо...

Това, което ти възприемаш като "обида" за друг е обикновен сарказъм или ирония.

Една от функциите на модератора е да прецени за какво се касае и да изясни проблема, вземайки предвид и двете страни в спора или темата.

Затворете темата стана ясно ,че бутона работи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.