Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 2

Featured Replies

بسم الله الرحمن الرحيم

бараба-теем и кво му има викате на тоя детектив.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 99,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Още един нов файл, за който няма още индикации от: AhnLab-V3, AntiVir, Authentium, CAT-QuickHeal, eSafe, eTrust-Vet, Ewido, F-Prot, F-Secure, Fortinet, Ikarus, K7AntiVirus, Kaspersky, Norman, Panda, P

• Самата програма не засича , но файлове в нея ги засича.

Публикувани изображения

Къде бъркам в настройките нямам представа за да не го хваща?

Къде може да ми е грешката в кои настройки да търся проблема?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1157173

Ей хакер защо не казваш по-рано побърках се.След обновяването при отваряне на папката този път чичо Ванчо го прати на онзи свят.Да ми е честита придобивката и обновяването.

http://prikachi.com/files/458402I.jpg

http://prikachi.com/files/458405H.jpg

Ей хакер защо не казваш по-рано побърках се.След обновяването при отваряне на папката този път чичо Ванчо го прати на онзи свят.Да ми е честита придобивката и обновяването.

http://prikachi.com/files/458402I.jpg

http://prikachi.com/files/458405H.jpg

Няколко пъти казвах.Но не си забелязъл.Дори в предният си пост ти дадох връзката ;)

Няколко пъти казвах.Но не си забелязъл.Дори в предният си пост ти дадох връзката :rolleyes:

Сега да оставя от там ли да се обновява или да си върна старите настройки?Ти от тук ли ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/emu/ си оставил да се обновява Касперски или това се прави еднократно?

Сега да оставя от там ли да се обновява или да си върна старите настройки?Ти от тук ли ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/beta_updates/emu/ си оставил да се обновява Касперски или това се прави еднократно?

Когато качат на бойните сървъри новият емулатор тогава преминавам на тях.Засега оставям нещата така.По интересно ми е.

При сканиране с mbam и spybot,откриват това:Microsoft.Windows.Security.Internet Explorer,проблем ли е.

При сканиране с mbam и spybot,откриват това:Microsoft.Windows.Security.Internet Explorer,проблем ли е.

MBAM прави текстов лог след сканиране. Може ли да пуснеш тази част от лога, която те притеснява? Така не се разбира добре какво е съобщението. Ето снимка от скан на MBAM при мен отпреди минута-две:

11hs8pj.jpg

Малваребутес АнтиМалваре за нищо не става,не го препоръчвам на никой.
А Панда и Туистър я констатират и в шпиономания - за какво ли ми е притрябвала. Поздрави
Малваребутес АнтиМалваре за нищо не става,не го препоръчвам на никой.

Доста често ме е спасявала от вируси. Един оттях беше Antivirus 2009

РЕНЕГАТ и ТNN, пак ли се гъбаркате? Не видяхте ли, че comando1302 може би има проблем. Защо бяха необходими тези глупости? Как Panda и Twister засичат MBAM в шпиономания? Къде? Справка за файла на MBAM - virustotal. Нито една програма не намира каквото и да е в MBAM. Пишем, за да се намираме на приказка...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Nologo, Twister бе безпощаден и към двете безплатни програми - а comando1302 се чуди какво става - аз поне от дистанция няма как да съм му полезен - бих му препоръчал да ги деинсталира тези безплатни залъгалки. Поздрави

Nologo, Twister бе безпощаден и към двете безплатни програми - а comando1302 се чуди какво става - аз поне от дистанция няма как да съм му полезен - бих му препоръчал да ги деинсталира тези безплатни залъгалки. Поздрави

Aз помолих comando1302 да пусне тази част от логовете (повтарям се), която го притеснява. А какво е намерил Twister в MBAM или в Spybot - това е друго и е доста съмнително. Аз не ти вярвам. За пореден път темата се размива. Естествено без какъвто и да е аргумент с цел писане без какъвто и да е смисъл.

P.S. Не се ли усещате, че ти и РЕНЕГАТ в повечето случаи при проблем пречите повече, отколкото помагате?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Kакто ти казах, TNN аз не ти вярвам. За да не бъда голословен към глупостите, които се изписаха до момента, по-точно как Twister бил "безпощаден" към MBAM - ето снимка на това как двете програми работят заедно. Никакъв проблем. На снимката MBAM работи, а Twister (последни дефиниции) няма нищо против:

2yynybt.jpg

Ето и снимка на дефинициите:

el9roo.jpg

TNN, не ме карай да пробвам и с Panda как се държи с MBAM...

РЕНЕГАТ и ТNN, пак ли се гъбаркате? Не видяхте ли, че comando1302 може би има проблем. Защо бяха необходими тези глупости? Как Panda и Twister засичат MBAM в шпиономания? Къде? Справка за файла на MBAM - virustotal. Нито една програма не намира каквото и да е в MBAM. Пишем, за да се намираме на приказка...

comando1302 знае само едни теоретични приказки, прави реклама наляво и надясно на Eset по всевъзможни форуми. Би следвало да разбира нещата нали така? Какво се оказва , не може да се спряви с най-безобиден малуер? Нека да копна пак съвети как да се предпазим от такива неща ,а? Или да попита във прочутия форум на Есет. :wors:

Тук обаче съм съгласен с теб. МBAM си върши работата перфектно. Просто е моя фаворит в тази област само че не съм я пробвал с резидентната защита дали се разбират с Аваст. Ако имаш наблюдения , ще съм благодарен да споделиш :P

Nologo, виждаш какво се получава с Kernel Detective - как да не съм с подозрително отношение към повечето безплатни програми. Нямам причина да изопачавам каквото и да било - можеш да пробваш Twister с настройки на максимална сигурност. Поздрави

Nologo, виждаш какво се получава с Kernel Detective - как да не съм с подозрително отношение към повечето безплатни програми. Нямам причина да изопачавам каквото и да било - можеш да пробваш Twister с настройки на максимална сигурност. Поздрави

Сканира ли с настройки на макс. какви бяха резултатите?Аз винаги съм го ползвал на максимални настройки.При мен също винаги откриваше нещо в MBAM но вероятно е фалшива тревога.

А Панда и Туистър я констатират и в шпиономания - за какво ли ми е притрябвала. Поздрави

Не мислиш ли,че е напълно нормално да се засича такава програма по този начин?

Леле върнете се по назад по темите да прочетете какво е писъл tigertron

Поздрави и темата е друга не "Празни приказки и залъгалки"

comando1302 знае само едни теоретични приказки, прави реклама наляво и надясно на Eset по всевъзможни форуми. Би следвало да разбира нещата нали така? Какво се оказва , не може да се спряви с най-безобиден малуер? Нека да копна пак съвети как да се предпазим от такива неща ,а? Или да попита във прочутия форум на Есет. :angry:

Тук обаче съм съгласен с теб. МBAM си върши работата перфектно. Просто е моя фаворит в тази област само че не съм я пробвал с резидентната защита дали се разбират с Аваст. Ако имаш наблюдения , ще съм благодарен да споделиш :angry:

Пак нещо не си разбрал,изказваш се неподготвен,mbam се справи,но питам защо ми лови това:Microsoft.Windows.Security.Internet Explorer.Колкото до есет,всеки си има предпочитания,ясно.

Почнахте много да се отклонявате от темата :angry:

Напротив,аргументите на Nologo са основателни и са точно за тази тема.

http://forums.spybot.info/showthread.php?t=30512

Има разискване за този проблем.От това което прочетох май си е проблем.Но при мене не засича нищо.

Malwarebytes' Anti-Malware 1.30

Версия на базата от данни: 1410

Windows 5.1.2600 Service Pack 3

19.11.2008 г. 10:51:35

mbam-log-2008-11-19 (10-51-35).txt

Тип сканиране: Бързо сканиране

Сканирани обекти: 51756

Изминало време: 3 minute(s), 26 second(s)

Заразени процеси в паметта: 0

Заразени модули в паметта: 0

Заразени ключове в регистратурата: 0

Заразени стойности в регистратурата: 0

Заразени информационни обекти в регистратурата: 0

Заразени папки: 0

Заразени файлове: 0

Заразени процеси в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени модули в паметта:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени ключове в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени стойности в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени информационни обекти в регистратурата:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени папки:

(Нямаше открити заплахи)

Заразени файлове:

(Нямаше открити заплахи)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.