Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи-част 2

Featured Replies

Сканира ли с настройки на макс. какви бяха резултатите?Аз винаги съм го ползвал на максимални настройки.При мен също винаги откриваше нещо в MBAM но вероятно е фалшива тревога.
" Вирус Hoax.Agent.fu.pgcv при mbam-dor.exe от безплатната MBAM - единомислието с Panda продължава" - видял съм го класифицирано от Twister на 16.11.2008 г. Събеседването си е за тази тема - не зная дали тревогата е фалшива. Поздрави
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 99,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Още един нов файл, за който няма още индикации от: AhnLab-V3, AntiVir, Authentium, CAT-QuickHeal, eSafe, eTrust-Vet, Ewido, F-Prot, F-Secure, Fortinet, Ikarus, K7AntiVirus, Kaspersky, Norman, Panda, P

• Самата програма не засича , но файлове в нея ги засича.

Публикувани изображения

" Вирус Hoax.Agent.fu.pgcv при mbam-dor.exe от безплатната MBAM - единомислието с Panda продължава" - видял съм го класифицирано от Twister на 16.11.2008 г. Събеседването си е за тази тема - не зная дали тревогата е фалшива. Поздрави

http://prikachi.com/files/459010l.jpg не знам какво да мисля.Преди време сканирах с Dr.Web откри някакви зарази в дял "С" и ги поставих под карантина,но странното е че от всички антивирусни които съм пробвал само Панда и Авира виждаха тази карантина със заразите.

http://www.nigma.ru/index.php?s=Hoax.Agent...=1&lang=all Изглежда китайците дообогатяват класифицирането - не твърдя, че са прави, но съмнение при мен е налице. Поздрави

Нормално е да има шпионаж "безплатното сирене е само в капана" ,но защо само Туистър и Панда го установяват?

Вчера малкия е дръпнал айскюто,може от там да е проблема.

Според мен проблема е долу в трея зелената икона без буквата :P:P сложи си сериозна защита.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Отдавна съм го забравил.Защо не ползва QIP ?

Тука как сме колеги ?

http://forums.cnet.com/5208-6132-0.html;js...ssageID=2866612

19.11.2008 г. 11:53:50 Открит: HEUR:Trojan.Script.Cryptic

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ето го нагледно:

http://ad.doubleclick.net/click%3Bh=v8/377d/17/153/%2a/z%3B207859825%3B2-0%3B0%3B30014284%3B4307-300/250%3B28386691/28404570/1%3B%3B%7Esscs%3D%3fhttp://adlog.com.com/adlog/e/r=14080&s=820798&o=6035:7572:6132:&h=cn&p=2&b=48&l=en_US&site=102&pt=5208&nd=6132&pid=&cid=0&pp=100&e=3&rqid=01c18-ad-e74922EFC984D4A6&orh=&oepartner=&epartner=&

ЦИТАТ

19.11.2008 г. 11:53:50 Открит: HEUR:Trojan.Script.Cryptic

Добавката NoScript при Mozilla Firefox върши работа.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Напълно нормален достъп до страницата е налице и при мен- със Symantec + IE 7 без Ad Muncher ! И не мисля нещо да е проникнало. Поздрави

Виждам BS в бързо стартиране. Free версията ли е? И тя не е съвсем безобидна. cool.gif

ПС: Темата на уина трепе и аз я искам biggrin.gif

за повечето хорица MBAM е нормална програма защото незнаят какво инсталира при стартирането и.

МБАМ е програма с троянски характер ето и доказателството.Има и мнения за нея в Нортън Сейф Уеб.

46526929ad4.png

за повечето хорица MBAM е нормална програма защото незнаят какво инсталира при стартирането и.

МБАМ е програма с троянски характер ето и доказателството.Има и мнения за нея в Нортън Сейф Уеб.

46526929ad4.png

Нищо и няма на програмата, по-скоро Windows Defender-a е дървен, че няма опция за запомняне на разрешени действия, а всеки път писка...като пускам скан с MBAM...

Повечето от софтуера за защита използват rootkis технологии => Kaspersky, дори Symantec.

http://expert.idg.bg/?call=USE~expertb;&am...c&msgid=839

Отделно е нормално една антивирусна да намира друга за опасна (или поне дефинициите и).

Който не иска да не я използва. Никой не е принуден насила ;)

Това е драйвера, който бе пренаписан от екипа на MBAM, защото използвания такъв в предишните версии (този на GMER) водеше до появата на "сини екрани на смъртта" (BSOD)

SUPERAntispyware и тя използва => saskutil.sys ...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Безплатната GMER и тя създава творчество в регистрите на Win. Spybot също. Да има време човек гадаейки да изследва последствия - защото не всички продукти съумяват да ги блокират. Поздрави

Мозила Фаярфокс също е троянска програма,която те следи тотално но всеки мълчи...

Сравнение с Google Chrome си е направо китка...

Безплатната GMER и тя създава творчество в регистрите на Win. Spybot също. Да има време човек гадаейки да изследва последствия - защото не всички продукти съумяват да ги блокират. Поздрави

Че то няма платена...продължавам да твърдя, че е една от най-добрите (заедно с Rootkit Unhooker-a)...пък който иска да не я ползва !

PS: Те повечето програми добавят редове в регистрите. Като не искаш да го правят карай само на портативни версии !!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Мозила Фаярфокс също е троянска програма,която те следи тотално но всеки мълчи...

Twister всеки път като съм го ползвал открива нещо в Оpera-та което не ме учудва,същото е и с Firefox-а все някой трябва да плаща по някакъв начин безплатен обят не съществува.

Twister всеки път като съм го ползвал открива нещо в Оpera-та което не ме учудва,същото е и с Firefox-а все някой трябва да плаща по някакъв начин безплатен обят не съществува.

Последната версия на Опера бива пропускана от Twister.За това пък Mamutu блокира фаиерефоха като BACKDOOR.

Twister преди малко пиукна на модула за обновяване на Mamutu и аз го изтрих за всеки случай като преди това изключих автоъпдейтите и сега работи без тях.Често се обновяваше за програма без дефиниций.И от онлине армор изтри някакво reg.EXE

Редактирано от trix (преглед на промените)

За Опера съм 100% сигурен че,не се свързва с който и да било при сърфиране,ама файярфокс направо ме разби.Следил съм го с командната линия

и изпраща сведения на октопода гугъл,не ви базикам.Пробвайте и вие.

http://forums.cnet.com/5208-6132-0.html;js...ssageID=2866612 Сега и Авира нищо нередно не установява. Mc Afee също. Тук съм влизал с доста програми и не е имало изненади - Касперски днес май пак е особен ! Продължава ли още ? Аз пробвах с 3 продукта от три компютъра. Поздрави

Брей гледай как Firefox и GMER били трояноподобни. Ми настройте си на максимум параноя анти-не-знам-какво-си-програмките и им се радвайте. Не знам защо го правите и си мислите, че някой може да приеме приказките ви за нормални. Не сте ли се замисляли, че вашите любими програми за сигурност може да имат фалшиви индикации? На база фалшива аларма TNN (и не само той) е готов да зачеркне маса софт. Защото бил безплатен и е настроил параноичните прогами на макс. Според мен това е доста груб опит за манипулация без каквито и да е аргументи. Аз не видях никакви доказателства за празните приказки от вчера до днес. За съжаление...

http://forums.cnet.com/5208-6132-0.html;js...ssageID=2866612 Сега и Авира нищо нередно не установява. Mc Afee също. Тук съм влизал с доста програми и не е имало изненади - Касперски днес май пак е особен ! Продължава ли още ? Аз пробвах с 3 продукта от три компютъра. Поздрави

Днес не е особен.Някои не виждат това,което вижда той в момента

459904M.jpg

Танганайка кажи му ти моля те :speak:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Nikssi, искаш да ми кажеш - заразил съм три компютъра - при моите параноични склонности ! Да не излезе Касперски още по-параноичен!? Нека и други проверят. Nologo, има достатъчно много сродни платени програми - те са и доста по-добри, според мен... Правилно е всеки сам да си преценява. Поздрави

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.