Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жорж Ганчев се завръща

Featured Replies

Публикувано изображение

Жорж Ганчев се завръща в политиката с „Национално патриотично движение" (НПО). Новината бе съобщена лично от него в ефира на Дарик.

Като точка първа в програмата му е записано „твърдо отстояване на българската национална памет и развитие на духовните ценности, съхранили народа ни хилядолетия, битка с нихилизма и чуждопоклонничеството". Сред другите точки са ясна пробългарска външна политика, разумен баланс, незабавно изтегляне на военния ни контингент и бъдещи мисии само под егидата на ООН и НАТО; активно гражданско общество, способно да контролира изпълнителната и законодателната власт при антинародни ексцесии, разказа Ганчев.

Програмата максимум е да бъдем полезни на нашия любим народ. Като влезеш вътре да се интересуваш от всеки аспект, подчерта той.

Ганчев изброи и част от проблемите, които вижда. „Имаше хиляди детски градини в София, в момента няма една петдесета от тях. Нашите баби дядовци, бащи и майки нямат гратис карта да ползват градския транспорт. Четвърт милион български жени нямат сериозна помощ от държавата за ин-витро. Оттук вече има и много външнополитически точки".

Жорж Ганчев е категоричен, че ще отиде самостоятелно на парламентарните избори догодина, като по думите му няма да участва в коалиции.

Редактор: Георги Иванов

http://politics.actu...ews_387777.html

• Отговори 59
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като наближат избори,доста такива като него родолюбци български се появяват.След изборите отново се скриват в дупките си.

ахаха бях го забравила тоя смешко
  • Автор

ахаха бях го забравила тоя смешко

Никога не съм си помисляла, че смешкото отново ще се качи на политическата сцена след тежките заболявания, които изкара.

Здравето и спокойствието са по-важни от безсмисленото крякане от някоя трибуна.

Едно време много симпатизирах на този човек.Не помня коя година беше, но тогавашния БББ (за по-младите да кажа, "БББ" означава Български Бизнес Блок) спечели изборите в Силистра.

Едно време много симпатизирах на този човек.Не помня коя година беше, но тогавашния БББ (за по-младите да кажа, "БББ" означава Български Бизнес Блок) спечели изборите в Силистра.

Е, сега едното "Б" е махнато и имаме само две "ББ". Лично аз не виждам голяма разлика между двамата "лидери" с "Б" Ако говорим за масите, това са хората. За под масата нямаме. Аз и не вярвам, че някога ще има в България де. Дано бъдещите поколения се осъзнаят по някакъв вълшебен начин, но и в това никак не вярвам :)

Поредният олигарх жадуващ за още повече власт и пари.

Без да се заяждам, но посочи ми един сегашен политик който не е жадуващ за още повече власт и пари.

Без да се заяждам, но посочи ми един сегашен политик който не е жадуващ за още повече власт и пари.

Както казах "поредният",не единственият.

Положението в БГ е такова, че няма как да дойде някой с добри помисли на власт и реално да свърши някаква положителна работа. Няма кой да го остави. Всичко е война на интереси и кофтито е, че ББ си разчисти терена преди да вземе властта и продължава да го прави. Направо ми затъпява, като знам, че ще го гледам поне още 4 години :(

Редактирано от badsector (преглед на промените)

То дори и някой с добри намерения да дойде, няма кой да му повярва вече :) Навремето червените бабички вярваха, ние младите също вярвахме, сега обаче нито младите вярват, нито има червени бабички. След 20 години "преход" се оказа, че всъщност е нямало никакъв преход или по-точно е имало - нашите пари в чужди джобове. Сега и да викаш мафия, няма кой да ти помогне, защото около теб само мафия. Все едно да викаш на обувките си "бягайте".

То дори и някой с добри намерения да дойде, няма кой да му повярва вече :) Навремето червените бабички вярваха, ние младите също вярвахме, сега обаче нито младите вярват, нито има червени бабички. След 20 години "преход" се оказа, че всъщност е нямало никакъв преход или по-точно е имало - нашите пари в чужди джобове. Сега и да викаш мафия, няма кой да ти помогне, защото около теб само мафия. Все едно да викаш на обувките си "бягайте".

bildera_ много точно казано.Да се чуди човек защо продължаваме да ходим на избори и да се караме за политически партии.

Шепа хора от световния финансов елит се опитват и успяват да заробят цели държави,подкупвайки политици които стават техни марионетки,а ако не ги слушат ги заменят с други. В Гърция в момента точно това се случва.Ние трябва и сме длъжни да се събудим ,защото и нас ни заробиха да им работим за 300лв без никаква перспектива за развитие. И който политик да дойде той само ще гледа собствената си облага.Затова не се заблуждавайте,ние сме тези които трябва да променим нещата,а не някой спуснат ни от горе казвайки,че ще ни оправи,да ще ни оправи ама знаете къде.

Редактирано от koldan (преглед на промените)

Да се чуди човек защо продължаваме да ходим на избори....

Защото като стои все един и същи мафиот на власт, така ще задържи нещата в ръцете си, че няма да има дори теоретична възможност за промяна поколения наред. Затова е важно да се гласува винаги против този, който е на власт, за да се стимулират да се избиват един друг докато се борят за кокала. Току виж от повечето вълнения изтърват нещата извън контрол и се получи нещо положително за нацията.
дано да го спаси, дай Боже, че се уморихме от чакане

Ако избие едно десетина хиляди отрепки, може и да направи нещо.

Ще трябва след това и себе си да свърши...Все пак "Гарван гарвану, око не вади. Наслушали сме се на обещания. Колкото Б.Б.(се) оправи с Доган, толкова и Жоро "Плямпата", ще проведе (без)народен съд!

[larryone: Да се чуди човек защо продължаваме да ходим на избори?]

Защото като стои все един и същи мафиот на власт, така ще задържи нещата в ръцете си, че няма да има дори теоретична възможност за промяна поколения наред. Затова е важно да се гласува винаги против този, който е на власт, за да се стимулират да се избиват един друг докато се борят за кокала. Току виж от повечето вълнения изтърват нещата извън контрол и се получи нещо положително за нацията.

Мернах темата и това мнение ми се стори най-разумно. Колкото до Жорж, аз навремето гледах на него през очите на мекеретата от Каналето. Те направиха скандална кампания срещу него, като дори го нарекоха "лайнЯр". През последните години се сещам за Жорж, когато минавам край Владая. Кому се пречкаше Жорж тогава и кой имаше интерес от медийната помия срещу него?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.