Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит празник на българските лекари!

Featured Replies

Пожелавам на всички лекари да ни лекуват с отдадеността, която изисква професията им :snowballfight:

Да бъдат истински професионалисти и да си полеят празника както подобава Публикувано изображение

А на нашия доктор във форума пожелавам повече от любимите му пациенти :wub:

Честит празник :beat:

• Отговори 83
  • Прегледи 42k
  • Създадено
  • Последен отговор

Честит празник на празнуващите!

П.П: Айде, Док, честито! Да си ни жив и здрав и с все такова пеперливо чувство за хумор и ти пожелавам никога да не ти "падна в ръчичките" Публикувано изображение (нито аз нито Галя)

Честит празник лекари Бъдете все така човечни и отдадени на професията си П.П.А на док желая по-малко пациенти и все повече здраве

въй новако доста имаш да учиш Публикувано изображениеПубликувано изображение

Честито на всички лекари. И док чакам да доидеш до варна да ме почерпиш :snowballfight:

въй новако доста имаш да учиш Публикувано изображениеПубликувано изображение

Честито на всички лекари. И док чакам да доидеш до варна да ме почерпиш :snowballfight:

Ти не ме учи, а ми кажи кой е лекаря във форума. Публикувано изображение

Ти не ме учи, а ми кажи кой е лекаря във форума. Публикувано изображение

Дядо Мраз. Публикувано изображение

И от мен честито на всички лекари!

Хиху, аре да сте живи и здрави пичове. Да ви е честит професионалния празник. Да му е честит и на моя личен лекар д-р Петър Струменлиeв и му благодаря, че ме търпи.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Честита нова година на всички лекари. И сестричките да са живи и здрави и все така сексапилни и пълни с енергия и похот.

Честит празник на всички, практикуващи тази благородна професия! Здраве, успехи на личното и професионално поприще, много признателност! :yanim:

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Да не отваряме нова тема, може би е по-добре да ползваме тази, понеже празниците са идентични :P

7 Април - Международен ден на здравето

На 7 април 1948 г. влиза в сила Уставът на СЗО ( Световната Здравна Организация). Решението на правителството е съобразено с Кодекса на труда и Закона за държавния служител. Започва да се отбелязва като празник през 1950 г.

Международният ден на здравето - 7 април се чества и като - Ден на здравния работник в България - определен с Разпореждане 32 на Министерския съвет от 6 февруари 1964 г.

:top secret:

Пожелавам на здравните лица (от форума знам две май) да продължават да се грижат за хората бекористно и всеотдайно ;) И дано някой ден държавата им се отплати подобаващо за това...

Пожелавам на всички, които произнесоха Хипократовата клетва, и пред името им стои „доктор”, да бъдат лекари до последния си дъх! И на всички здравни работници, честит професионален празник!

Публикувано изображение

Честито и с пожелание да не им се налага да работят на няколко места

Честит празник!

Оф,дори чух тази сутрин за празника и пак забравих.

Честит празник и от мен и дано лекарите станат по-платени отколкото са сега.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.