Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Благодаря за бързият отговор.

• Отговори 279
  • Прегледи 36,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Брейй, едно време калдата повече ме зарибяваше :) . Капитализма яко е навлязъл и тук. Няма лошо. Който му се дават пари - да дава. Тука прочетох, че 10лв не били нищо пари при все многото информация в калдата. Ми аз за 15 лв на месец колкото ми е интернета имам достъп до толкова информация, колкото не бих могъл да прочета и изгледам за десетки животи :wors: хх. Как да е. Обаче влизам аз днес във форумите ( започнал съм от сутринта ) и още не мога да скролна подфорумите до долу :wors: . Бива ли толкова арълък между темите. Той поста не е много за тази тема, но аз съм гласувал за ББ, така че ми е разрешено.

Здравейте,

Представяме ви най - новата ни услуга: VIP Потребители.

Бъди специален, вземи своя VIP Абонамент

Като заговорихме за мнения...ето моето:

държа да изкоментирам,че нема нищо специално е това,след като сто човека имат такъв абонамент и единствените специални в случая стават нормалните потребители.Разбирам,че все някък трябва да се избият разходите, но... поне нека да е под формата на "подкрепете ни..." лично за мен тва е просто... нищо специално ;) Даже бих апелирал думата "специален" да е титла във форума - за заслуги по скоро...отколкото да си специален като си "платиш" вечерята... И забога...Кал сляп ли си братче??? Новата версия на форума забива като за световно!

Приятен ден.

ПС: Въйй.. наказаха ме с -1 хахаха!

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

Според мен названието "ВИП" трябва да се дава на потребители, които имат заслуги към форума:

помощ на други потребители в решаване на възникнали проблеми

ценни мнения и съвети

компетентни, професионални и съдържателни постове

А тези, които решат да подпомагат финансово сайта (каквато е идеята на в момента действашите "ВИП-ове"), да получават статут (табелка) "Спонсор", което е разумно! Според мен, сегашното положение, доста обезсмисля статута и смисъла на понятието ВИП! ВИП статут не се купува...той трябва да се заслужи!

Според мен названието "ВИП" трябва да се дава на потребители, които имат заслуги към форума:

помощ на други потребители в решаване на възникнали проблеми

ценни мнения и съвети

компетентни, професионални и съдържателни постове

А тези, които решат да подпомагат финансово сайта (каквато е идеята на в момента действашите "ВИП-ове"), да получават статут (табелка) "Спонсор", което е разумно! Според мен, сегашното положение, доста обезсмисля статута и смисъла на понятието ВИП! ВИП статут не се купува...той трябва да се заслужи!

Напълно те подкрепям, но вместо Спонсор според мен би трябвало да има група Премиум Потрбители, а групата ВИП потребители би трябвало да имат хората които имат някаква заслуга към сайта или нещо от тоя сорт

Напълно те подкрепям, но вместо Спонсор според мен би трябвало да има група Премиум Потрбители, а групата ВИП потребители би трябвало да имат хората които имат някаква заслуга към сайта или нещо от тоя сорт

Аз си мисля казах същото...

• 5 седмици по-късно...

Само една малка забележчица към "Начини за плащания" вече не е vivatel а VIVACOM

ти видя ли някъде да се споменават имената на мобилните оператори? аз май не.

освен това темата е от преди обединяването на въпросните компании :)

Вчера(08.10.2009)

Начини на Плащане Начин на плащане

SMS

Плащане чрез SMS за абонати на Mobiltel, Globul, vivatel

СЕГА:

Начини на Плащане Начин на плащане

SMS

Плащане чрез SMS за абонати на Mobiltel, Globul, Vivacom

Благодаря :rolleyes:

Къде го виждаш това? В тази тема не е опоменато плащането по този начин.

но както и да е, важното е, че си доволен в крайна сметка

п.п.вчера беше 9.10.2009г :rolleyes:

Тук > тик на „VIP Потребител - 1 месец“ и натискане на „Напред към начини на плащане>>“ води до страница с надпис, който гласи „Плащане чрез SMS за абонати на Mobiltel, Globul, Vivacom“. Вероятно за това е говорил multikom4o.

Мислех да мина с два печени заека и една домашна ракия, ама май няма да стане.. :blink:

• 6 месеца по-късно...

Значи аз съм полу VIP ,не се ли сещаш че потребителите които ползват Adblock плюс също нямат реклами?

Значи аз съм полу VIP ,не се ли сещаш че потребителите които ползват Adblock плюс също нямат реклами?

Федорчо , пак се изказа непотготвен ! Как " полуVIP" , звучи като " малко бремена " :biggrin: . Или си VIP , или НЕ .!

ВИП - Временно Имащ Пари (В.И.П) ;d

Доста точно опредение. Вместо с "пари" може да се измисли и с "права".

Вместо с "пари" може да се измисли и с "права".

Може,ама пусти пари...

Може,ама пусти пари...

усетиш ли им веднъж сладостта....разбираш, че са голям наркотик....и няма отърване! :yanim:

• 3 седмици по-късно...

Единственото, което ме кара да не стана ВИП потребител е гадния надпис под профила ми, който ще се появи - специален.

За всички VIP Потребители форумът ще бъде без Реклами :)

Забавлявайте се ;)

Че то и аз съм без реклами.Anti-banner-a ги забранява. :)

Че то и аз съм без реклами.Anti-banner-a ги забранява. :P

Не е въпросът, кой с какви разширения, скриптове и прочие забранява контекстната реклама, нито пък изброеното до тук е всичко. Това го съпоставям с умнечене.

Въпросът е, че форума и всичко покрай него е скъпо платено и идеята му е да се самоиздържа, за да продължи бъдещото си съществуване.

аз съм против тия анти-рекламни добавки за браузерите.Ако много хора ги използват няма да има рекламопдатели и ще трябва достъпа да сайтовете да бъде платен,а това е по-гадно,чрез рекламата се издърат тия сайтове и ако я няма ще трябва да се въведе плащане във сайтовете и да плащаме.По-хубаво да зяпаме реклами ама да ни е безплатно.

Редактирано от be_with_me_274 (преглед на промените)

аз съм против тия анти-рекламни добавки за браузерите.Ако много хора ги използват няма да има рекламопдатели и ще трябва достъпа да сайтовете да бъде платен,а това е по-гадно,чрез рекламата се издърат тия сайтове и ако я няма ще трябва да се въведе плащане във сайтовете и да плащаме.По-хубаво да зяпаме реклами ама да ни е безплатно.

На всеки платен сайт може да се намери безплатна алтернатива.

Не е въпросът, кой с какви разширения, скриптове и прочие забранява контекстната реклама, нито пък изброеното до тук е всичко. Това го съпоставям с умнечене.

Въпросът е, че форума и всичко покрай него е скъпо платено и идеята му е да се самоиздържа, за да продължи бъдещото си съществуване.

Въпроса не е до умнечене.. въпроса е че явно се иска повече печалба ... като че ли парите от реклама не стигат ...

А реално един форум го правят потребителите основно... Може да имаш и да си вложил супер много пари за техника , работа , софтуер и поддръжка , но няма ли потребители, форума го пиши бегал.. барабар със собственика му.... който вместо да изкара пари ще се хване за палците на краката ...

В тоя смисъл, ако някой иска да плаща за ВИП екстрите , да си плаща( друг въпрос е какво използват мнозинството от този ВИП освен повечето плюсове и минуси ) .. който не иска - не

А който го дразнят банерите и рекламите, може преспокойно да ги премахне и без платения абонамент.. Като мен ....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.