Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Или си написал броя съобщения вместо ID номера или си го написал с интервали.

хаха

Не съм блондинка за броя на съобщенията да го взема за номер на потребителя хахаха.

Иначе да - интервал сложих между 190 и 468.

• Отговори 279
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Или си написал броя съобщения вместо ID номера или си го написал с интервали.

:angry: туй с броя съобщения си е патент само на такива заспали идиоти като мен :rolleyes:

• Автор
  • Администратор
хаха

Не съм блондинка за броя на съобщенията да го взема за номер на потребителя хахаха.

Иначе да - интервал сложих между 190 и 468.

Това за блондинките не го казвай .. един вече го направи biggrin.gif

Номера трябва да е без интервал между цифрите.

Няма как да се добави подобна услуга просто защото няма оператор, който да таксува SMS повече от 4.80 .. за това плащането на годишен абонамент чрез SMS не е възможно

А не може ли 2 SMS-а по 4.80 и се получава 9.60.Но сигурно ще са проблем тези 40 стотинки които остават до исканата сума от 10 лева.

А не може ли 2 SMS-а по 4.80 и се получава 9.60.Но сигурно ще са проблем тези 40 стотинки които остават до исканата сума от 10 лева.

Дори и да са 2 смс-а по 4,80, половината отиват при GSM оператора. Не четеш ли?

• Автор
  • Администратор
А не може ли 2 SMS-а по 4.80 и се получава 9.60.Но сигурно ще са проблем тези 40 стотинки които остават до исканата сума от 10 лева.Предполагам че колкото и да са малко 40ст. ще са проблем.

Здравейте, не са никакъв проблем тези стотинки, както казах SMS услугата ще остане на цена от 2.40 на месец защото половината от цената която плащате остава за мобилния оператор. така че двата SMS -а на стойност 4.80 за годишен абонамент само привидно правят 9.60 а на практика при нас достигат 4 лв. Моля прочете по - горните ми постове и помислете поне веднъж преди да напишете нещо. Защото както винаги не пишете нищо смислено а после се сърдите, че не ви обръщаме внимание.

Честито на най-новия депутат - тоест ВИП - ice_lion__01. 4f47bf847af2fb65fbc413544aa4c797.gif

Както виждам току що ви подариха ВИП абонамент. Честито !!!

Защото както винаги не пишете нищо смислено а после се сърдите, че не ви обръщаме внимание.

Винаги чета всичко след моя последен пост в всяка тема

(ако има такъв).Просто идеята ми беше да се съберат 10 лева от SMS-и.Бях забравил че половината отиват за оператора.Предложението ми е да се направи ако е възможно начин на плащане от друг сайт подобен на PayPal.

Имаше един в който правих една регистрация но сега не се сещам как се казваше.Мисля че пак беше нещо с "Pay" но не се сещам как беше после.

Както виждам току що ви подариха ВИП абонамент. Честито !!!

Мерси, но нямаше нужда.Не мога да го отхвърля защото ще обидя censored който си е направил труда да даде толкова много пари 2.40 за мен като дори не ме познава.Той е третия който ми предлага такова нещо и дори го направи.

Не знам как да върна услугата но предполагам че ако спра да пиша за каквото ми падне навсякъде ще е доволен както и всички други които не са активни колкото мен.

Благодаря отново ще се възползвам от този месец за да видя как е да си от виповете и ако успея да си изградя по-представително мнение за услугата ще го напиша.

Ако си пусна едно смс-че, ще ми пише ли "специален модератор"? biggrin.gif

Не, надписите Модератор и Изкукуригал ще си сменят местата :)

Не, но може да станеш "пернат модератор" - ударението си го слагай според настроението :)

----------------------

Абе някъде по-рано в тоя роман си приказвахме че като се изтрие мнение и отива в кофата. И аз като добро дете реших да пробвам нещо, тъй като днес загина геройски една тема в която бях писал. Та успешно си затрих поста и от кошчето. Това защото съм Великолепен Интелигинтен Пианист или и попринцип става и трябва ли да е така?

Не, но може да станеш "пернат модератор" - ударението си го слагай според настроението :)

----------------------

Абе някъде по-рано в тоя роман си приказвахме че като се изтрие мнение и отива в кофата. И аз като добро дете реших да пробвам нещо, тъй като днес загина геройски една тема в която бях писал. Та успешно си затрих поста и от кошчето. Това защото съм Великолепен Интелигинтен Пианист или и попринцип става и трябва ли да е така?

Ако се затрие от обикновена тема отива в кошчето, ако се изтрие от там отива при ангелите (или дяволите, в зависимост от поста/темата). Това го знам от лични наблюдения

check.png Възможност да отваряш и затваряш своите теми.

За въпроси и коментари не се колебайте да се свържете с нас.

Поздрави от целия екип.

Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

Една питанка ми изникна в главата току що:

ВИП потребителите трябва ли да чакат одобрение на тема пусната в раздел "Новини от България и Света" или не?

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Здравейте,

Такава функция е предвидена просто не е обявена. Можете да изпращате неограничен брой SMS-и и след всеки ще ви бъде добавян по един месец абонамент. Ще ги видите после във вашата страница с абонаменти.

Можете и да подарявате VIP абонаменти просто изпращате SMS с текст TXT KALDATA потребителския номер на потребителя. Номера на всеки можете да го видите във всеки пост под аватара на съответния потербител.

Поздрави.

Превет,

Имам въпрос! Направих 11 допълнителни СМС плащания. Според обещанията, това трябва да направи абонаментът ми с валидност една година, но таблицата в Контролния Панел на Абонаментите казва друго. Според информацията там, абонамента ми изтича на 6 Септември 2009 година т.е. един месец след последното ми плащане на днешна дата (6 Август 2009). Въпросът ми е, коя информация е вярна - имам ли сега едногодишен абонамент или не?

Благодаря,

darkterminal

• Автор
  • Администратор
Превет,

Имам въпрос! Направих 11 допълнителни СМС плащания. Според обещанията, това трябва да направи абонаментът ми с валидност една година, но таблицата в Контролния Панел на Абонаментите казва друго. Според информацията там, абонамента ми изтича на 6 Септември 2009 година т.е. един месец след последното ми плащане на днешна дата (6 Август 2009). Въпросът ми е, коя информация е вярна - имам ли сега едногодишен абонамент или не?

Благодаря,

darkterminal

Здравейте, проблемът е оправен и вече трябва да показва абонамент за цяла година, моля проверете в контролния си панел и ако има пак някаква нередност ни информирайте.

Поздрави и се извиняваме за причиненото неудобство.

Четох, четох, четох, четох, и ме заболя главата от глупости......

имам следното питане - ако направя дарение на сайта, ще ми махнете ли бана по Ip, и ще ми възстановите ли ли оригиналния ник ?

• Автор
  • Администратор
Четох, четох, четох, четох, и ме заболя главата от глупости......

имам следното питане - ако направя дарение на сайта, ще ми махнете ли бана по Ip, и ще ми възстановите ли ли оригиналния ник ?

Здравейте, нямаме нужда от дарения и моля ви не бъркайте услугата която предлагаме с дарение.

Ясно е изброено какво се случва когато си закупите Вип абонамент и уви там не сме добавили желаните от вас неща.

Щом имате бан по ИП и замразен профил значи не желаем да използвате нашия форум (било то и срещу заплащане) и ще се погрижа след моя пост новата ви марионетна регистрация да бъде заличена.

Поздрави.

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Тези дни оправихме два проблема, които бяха изникнали.

Първият е ако случайно поставите интервал между цифрите при изпращането на смс-а не се получаваше активацията на абонамента.

Пример:

TXT KALDATA 123456

TXT KALDATA 123 456

Вече дори и по погрешка да поставите интервал между цифрите пак се активира абонаментът ви.

Другият проблем беше свързан с удължаването на абонаментите. При изпращането на втори, трети и т.н. смс не се удължаваше правилно периодът.

Това също е оправено и работи. Вече можете да изпращате колкото пожелаете СМС-и с всеки датата на изтичане на абонамента ви ще се удължава с един месец. Можете да проверите кога изтича Вип абонаментът ви от секцията ви с абонаменти: http://www.kaldata.com/forums/index.php?ac...&CODE=index и да удължите периода по всяко време.

Няма ограничение на изпратените СМС-и и по този начин можете да предплатите своя ВИП абонамент за колкото месеци или години пожелаете.

Поздрави от целия екип.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте.От къде мога да си увелича абонамента,защото търсих в контролният панел но никъде не видях такава опция.

• Автор
  • Администратор
Здравейте.От къде мога да си увелича абонамента,защото търсих в контролният панел но никъде не видях такава опция.

Здравейте,

Просто изпратете смс на номер 1916 с текст TXT KALDATA 63588

И датата на изтичане на абонамента ще ви се удължи с един месец

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.