Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Здравейте,

В качеството си на какъв давате мнение от името на екипа какво ще се добави и какво няма и в качеството си на какъв давате оценки, кой за какво мисли и какво прави?

Ако не ви допада нашия форум и сайт бих могъл да се погрижа да стане така, че той да не ви се отваря и по погрешка дори. Явно не ви допада работата на сайта и екипа му не виждам причина да влизате тук.

При следващи подобни изявления и квалификации от и името и относно екипа ще предприема необходимите действия да не ви дразним повече.

Поздрави и успешен ден.

Извинявайте, просто предполагах ако нещо не е както предполагам можеше да ме поправите.Няма да се повтори, не и в тази тема.

Явно много ме мразите.Нищо толкова не съм направил.

• Отговори 279
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Явно много ме мразите.

Хахаха...

Пич, ти освен, че си нагъл, просто явно не се усещаш какви ги плещиш.

Хайде престани.

Искаш ли?

Ама не само в тази тема, а във всички.

И все пак някой ще ми отговори ли?

... как ще стои въпроса с едногодишния абонамент чрез SMS? Един SMS на стойност 10 лева или? ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Няколко дни по-рано:

Здравейте,

На този етап е възможно само плащане чрез кредитна карта или ако имате регистрация в PayPal.

Тепърва ще водим преговори за въвеждане на разплащане чрез SMS, но едва ли ще приключи всичко скоро.

Поздрави.

Предполагам, че отговор конкретен ще имаш, когато приключат и се финализират нещата относно СМС.

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Плащането за 1 година ще е възможно само чрез кредитна карта или Paypal.

По -късно тази вечер или утре ще пуснем SMS разплащането което ще е налично само за едномесечния абонамент.

Поздрави.

Здравейте,

Плащането за 1 година ще е възможно само чрез кредитна карта или Paypal.

По -късно тази вечер или утре ще пуснем SMS разплащането което ще е налично само за едномесечния абонамент.

Поздрави.

Мерси ;)

Прочетох цялата тема, стана ми интересно. Е, аз не съм от хората, които много пишат във форума, а и посещавам още няколко от по-големите форуми. Екстри не ми трябват, а и не съм забелявал липсата им. Що се отнася до спонсорирането на сайта - предполагам, че ако плащането ще ме освободи от гледането на реклами - доста бих се замислил дали не си заслужава, но лично аз съм на принципа, че не трябва да плащам за нищо, което включва реклами. Преди 2 седмици един от форумите, които посещавах стана платен, но в момента нямам излишни пари, нито възможност да платя (неудобен начин на плащане), така че ще се наложи известно време да изчакам.

• Автор
  • Администратор

Здравейте,

Както Ви обещахме плащането чрез SMS за едномесечен абонамент вече е налично.

Поздрави и спокойна нощ на всички.

. . .

Както Ви обещахме плащането чрез SMS за едномесечен абонамент вече е налично.

. . .

Честито на всички, които ще се възползват от СМС-ите.

Здравейте,предлагам да въведете още една екстра към VIP статуса.

Екстрата да се състои в следното: всеки с VIP статус да може да си слага реклама от Google AdSense при ново отворена тема,на мястото на рекламата горе в дясно.

Това ще е голям + и ще помага на хората с стойностни теми, давам пример с това ръководство.

Колкото знам тази практика я има и в други форуми,но не и български (а защо вие да не сте първите).

Лека вечер!

Може и да е така, но аз лично не бих го използвал в която и да е "стойностна" тема писана от мен, ако има такива . . .

Въпреки, че идеята не е много лоша.

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

не драматизирайте :)

TPB става платен...дето от няма и къде го ползват,та нашата родна калдата ли няма да подкрепим ?

и още нещо...на месец Калин няма да изкара повече от 500лв от тази работа,и това само първите няколко...после ще спаднат проходите,така че стига сте ревали и завиждали.

Ако си купя абонамента в средата на месеца, той ще изтече в средата на другия месец нали?

За 30 дни е, от дата до дата. Така че да, тогава ще изтече.

Може ли оранжевото изображение VIP и линкът „Абонамент” до него (намиращи се до линка, водещ към контрол. панела) да не се показват, когато същият този абонамент е активиран?

• Автор
  • Администратор
Може ли оранжевото изображение VIP и линкът „Абонамент” до него (намиращи се до линка, водещ към контрол. панела) да не се показват, когато същият този абонамент е активиран?

Здравейте,

Ами този линк е от полза след като ВИП акаунтът е активиран този линк става бърз достъп до платения абонамент с информация за него.

На този етап намалихме размера на изображението за да не изпъква токова.

Поздрави.

Аз също се присъединявам към групата на неодобряващите този "VIP Абонамент". Парите не са много, но насреща много излишни неща. Ако идеята е да се подпомага сайта, то нека се каже в прав текст и може би ще се намерят повече хора които ще дадат някой лев. А иначе сега ми се струва излишна глезотийка и превилегиите които ще ползват не са много съблазняващи, както много добре ги е описал mxp. Подкрепям всякакви нововъведения, даже бих казал, че са необходими но да са измислени по-добре.

П.П. Просто мнение!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Подкрепям всякакви нововъведения, даже бих казал, че са необходими но да са измислени по-добре.

П.П. Просто мнение!

Не искам да отнемам правото на личното ти мнение, но ме гложди отвътре да не те попитам, ти какви предложения би направил за по-добре измислени нововъведения?

Мислите ли, че на някого го интересува вашето мнение?! М?

Администраторите са си решили така и това е. А вас никой не ви задължава да плащате. Не разбирам, какво толкова се обсъжда. Много мнения от темата за мен са спам и ме е яд, че си изгубих времето да чета цялата тема. Спамери. :)

Мислите ли, че на някого го интересува вашето мнение?! М?

Администраторите са си решили така и това е. А вас никой не ви задължава да плащате. Не разбирам, какво толкова се обсъжда. Много мнения от темата за мен са спам и ме е яд, че си изгубих времето да чета цялата тема. Спамери. :)

А теб не те задължава да четеш, нали? Всеки има право на мнение и това, че теб не те касае, не означава, че на никой не му пука.

Още не мога да кажа, че ми харесва идеята, но реших да подкрепя сайта. И... да, и любопитството си каза думата. Ами да, приятно е да си имаш табелка, а и другите допълнителни опции са приятни (макар все още да ми се струват ненужни). Забелязах едно правомощие, което не е споменато в първия пост от темата, интересно ми е дали не са го оставили случайно. Все си мисля, че го нямаше за обикновените потребители, но може и да греша. Става дума за редактирането на коментари, забелязах, че като VIP мога да избера да не се показва „Това съобщение е било редактирано от... в...“.

Пишеше, че ще имам достъп до специален форум, от къде мога да взема адреса на този форум, че нещо не можах да го чатна това.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

iovi

До колкото разбрах в момента в тоя форум има някакъв проблем, защото ми дява някакво съобщение за грешка.

• Автор
  • Администратор
Забелязах едно правомощие, което не е споменато в първия пост от темата, интересно ми е дали не са го оставили случайно. Все си мисля, че го нямаше за обикновените потребители, но може и да греша. Става дума за редактирането на коментари, забелязах, че като VIP мога да избера да не се показва „Това съобщение е било редактирано от... в...”.

Здравейте, не е оставено случайно и го няма за обикновените потребители - просто не сме сметнали че е прекалено важно за да го споменаваме.

До колкото разбрах в момента в тоя форум има някакъв проблем, защото ми дява някакво съобщение за грешка.

Да имаше проблем с достъпа вече е оправен и ВИП потребителите трябва да виждат своя форум в секция "За kaldata.com" или директно от следния линк: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=136

И за 3-ти път го казвам-преди броени минутри видях опцията за абонамент чрез събщение.Вреднага се абонирах.

Попринцип абонамента,освен че ви предлага някои екстри помага и на сайта да се развива,защото все пак хостинга се плаща,а пък и не само за базов хостинг.Вижте калдата колко дава все пак...

Ако не искате абонамент,си останете така.Това няма да ви ограничи и щве виждате и правите това,което досега сте правили.

Все пак аз обчиам Iphone и калдата и реших да се абонирам(това за айфон е отделна работа).

освен че ви предлага някои екстри помага и на сайта да се развива,защото все пак хостинга се плаща,а пък и не само за базов хостинг.Вижте калдата колко дава все пак...

Точно затова и аз се абонирах.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.