Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Тогава каква е целта на участието ти в темата - махнал си се от форума, а всъщност си тук, предпочиташ да няма платена VIP група, а да се даряват пари, всъщност обаче лев не би дал, не даваш предложения за подобряване на екстрите за тази група, а само отправяш безпочвена критика. Ако това не е офтопик, то тогава не зная кое би било!

Ето това е причината, но мернах "VIP" опцията горе и реших да си изкажа мнението. Нали за това са форумите.

• Отговори 279
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

• Автор
  • Администратор
п.п. и искам да ти предложа на стари и верни потребители и на такива, които помагат в почти всяка тема, да им се даде тоя статус безплатно. те не са много, има-няма 5-6 човека.

Привет, това си го знаем и вече има подарени такива, аз нямам наблюдение в целия форум, но модераторите ще ми предложат още значими потребители които са си извоювали подобни титили и ще им бъдат подарени ВИП акаунти.

Поздрави.

... а лично аз ще се задоволя само с едно обещание от твоя страна - че това с ВИП-овете не е първа стъпка към бъдещо пълно комерсиализиране на форума.

Има платени форуми по белия свят, където хората получават висококвалифицирана помощ и консултации. Подобна идея ми е минавала през кухата кратуна още преди доста години, замислял съм се за нея но съм нямал силите, възможността и дупцето за да я осъществя. Но екипът на Калдейта има ресурса и възможността да направи подобен форум за платени консултации. И разбира се, да запази сегашния безплатен. Консултантската дейност е една от най-добре платените и доходните. Няма нищо срамно и нередно в това, дори бих казал е въпрос на престиж създаването на подобен бизнес. Дори може да си има и английска версия, има достатъчно много кадърни българчета, за които езиците не са проблем. И да покажем на света, че разбираме от нещо по-различно от проституция, наркотрафик, кражби и подобни... laugh.gif Това би било нормалното и естествено развитие на водещия АйТи форум у нас. Или поне според мен би било.

Why Does Experts Exchange Work?

Experts Exchange works because it is a patented knowledge-sharing platform that enables people to work together to solve their technology problems. From routine system errors to complex coding bugs, Experts Exchange is where the world's top IT professionals come to find the solutions they need.

Let us show you why Experts Exchange is the easiest and most efficient resource available to help you find solutions to your technology problems. It's proven, simple, and secure.

И ето и връзка към въпросния форум - цък ;)

Наистина беше казал че форума ще си остане безплатен, но не си спази обещанието.Това с виповете няма лошо да имат привилегий повече но нека те да не се взимат от тези които не плащат и да си мислят"те взимат права и ги слагат платени".Нека си има права за виповете но без табелки за да не изглежда че са по-важни от другите.Просто е обидно.Явно както може да се купуват шофиорски книжи така може и да се купуват права незаслужени както шофиорките книжки.Съгласен съм с мнението че вип акаунт трябва да се заслужи.Да вземем за пример тракера замунда.Там за да получиш право да гледаш инфо файла на всеки торент трябва да имаш коефициент 1.05 и 50 гигабайта качени(сийд).Това право е заслужено и не се плаща за него.Получават го само тези които са покрили тези изисквания и подпомагат много тракера без да плащат нищо.Замислете се върху това.

П.П За примера с водката искам да спомена, че водката винаги се е плащала и никога не е била безплатна заразлика от изпращането на ЛС без прекъсване както беше преди.

Не искам никаква табелка или права, просто искам да ми се махне този спам контрол.И за това ли трябва да се плаща.замислете се.Поне това заслужаваме.

Ще следя как се развива новата йерархия в форума да се види отношението към тези дето плащат и към тези дето не плащат.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Наистина беше казал че форума ще си остане безплатен, но не си спази обещанието.

VIP услугата е въведена, пък аз още мога да си посещавам форума. Извод: още е безплатен.

Нека си има права за виповете но без табелки за да не изглежда че са по-важни от другите.

Табелката надали прави някой да изглежда по-важен. Просто ти дават някакви допълнителни привилегии, които всъщност не са нищо особено. Нищо не губиш, като не си купиш абонамент.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

п.п. и искам да ти предложа на стари и верни потребители и на такива, които помагат в почти всяка тема, да им се даде тоя статус безплатно. те не са много, има-няма 5-6 човека.

<off>+1. За жалост от тия 5-6 потребители, 4 са модератори дето се вика ... и няма смисъл biggrin.gif

Много неща се казаха заради една тъпа абривиатура. VIP та VIP. Не може да се издига в култ човек, който си е платил за голяма поща и т.н. Най-лесно е да се промени статуса от VIP на нещо друго, което не се свързва с почетност и важност. Горе се избъзиках с "донор", но ... нещо като Power User / Супер потребител е по-подходящо.

Относно това с парите май вече няма две мнения ... то е ясно защо е нужно да се плаща, а когато се направят и различните начини за плащане ще стане лесно и хората ще се възползват от "екстрите". Аз на свой ред да питам как ще стои въпроса с едногодишния абонамент чрез SMS? Един SMS на стойност 10 лева или? Много се точа на голямата поща аз, пазя си много съобщения ... щото общо взето празни приказки на ЛС не говоря, освен когато не се карам с някой.

А относно това с VIP-a ... Екипът да се събере и да си поговори дали си заслужава да се въведе такъв ранг и как да се заслужва той. Има много потребители, които не просто дават различни предложения, а си изтъркват клавиатурите да обясняват за това и онова. Те заслужават да са VIP (освен тези с милионите черни точки). Наистина съществуването на такава група потребители не е много справедливо (нали уж досега трябваше всички да са равни), но от друга гледна точка всеки който зададе въпрос и получи отговор от VIP ще е сигурен, че не му се говорят празни приказки. Единствено трябва да се предотврати безразборното раздаване на VIP статус ... на приятели и т.н. И VIP-а би следвало безплатно да получава екстрите, за които другите могат да си плащат. Все пак се очаква като VIP да е правил нещо през годините. Така и форума ще се развие ... Ще си имаме група надежни хора, които да продължат да си вършат тяхното, без да се сърдят и да бъдат пренабрегвани.

Почти никой, включително и аз, не иска да говори абсолютно направо в тази тема ... Но ако някой има нещо да възразява над този ми пост, най-добре да стане и да си излезе. Да се допълва позволявам, но да се спори ... безсмислено. Мисля, че няма човек във форума, който да не разбира същостта на нещата. От първия до последния пост на никой не му пукало кой какво печели от тая работа ... Всичко е заради Ви-точка-Ай-точка-Пи-точка съкращението :P

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Аз държа на буквичките,затова съм VUP - Very Ugly Person...ако някой иска тази титла,да пише на лично...безплатна е...за сега.

по темата: стига толкова хора...прекалено комплексарско е да се заглеждате по буквички и надписи "специален" под някакъв аватар...много насериозно вземате виртуалния си живот във форума...приемете че плащате за допълнителни екстри,а не за абривиатури,надписи и дрън-дрън....като си купуваш кола базовата цена е една,а за всяка екстра се плаща допълнително - така е в живота,колкото и да не ви харесва.

И кво против V.I.P. съкращението имате? Аз съм затова то да си остане такова.

И кво против V.I.P. съкращението имате? Аз съм затова то да си остане такова.

Нека си го има, ако ще и още 5, но да се виждат само в профила а не под аватара както сега.За да не изглежда, като четеш тема, че поста е по-важен от другите, както биха се объркали хора които влизат за първи или втори път в форума и си мислят че тези са по-важни от другите.

бе не знам, ама вече си минавам на скин Professional, защото едно е по-стилен и второ са забравили да му сложат кичозната ОРАНЖЕВА (wtf???) шарения "VIP Абонамент" в менюто горе, до "контролен панел". а дано не го сложат след тоя ми пост.

но да се виждат само в профила а не под аватара както сега

И каква е файдата тогава? Абе признайте си, че просто завиждате.

Нека си го има, ако ще и още 5, но да се виждат само в профила а не под аватара както сега.За да не изглежда, като четеш тема, че поста е по-важен от другите, както биха се объркали хора които влизат за първи или втори път в форума и си мислят че тези са по-важни от другите.

„По дрехите посрещат, по ума изпращат.“ Нещо подобно, само че във форумен вариант. Ако коментарите на потребителя са полезни, той ще е важен и да има табелка, и да няма. Стига мрънка.

Това как ти харесва на теб ще ни е последна грижа. Направи си собствен форум и там давай "умни" съвети.

P.S.

Хиляда пъти се обясни, какво представлява т.нар. VIP група, ама не, дай да плюем, сега ни е паднало. Като че ли някой ви е стиснал за гушата да ставате VIP потребители.

бе не знам, ама вече си минавам на скин Professional, защото едно е по-стилен и второ са забравили да му сложат кичозната ОРАНЖЕВА (wtf???) шарения "VIP Абонамент" в менюто горе, до "контролен панел". а дано не го сложат след тоя ми пост.

Благодаря за забележката. Пропускът ще бъде оправен.

гледам подписът ти е оранжев и той, вероятно си падаш по цвета, но моля те не го причинявай това и на готиния скин. или поне изберете друг цвят, който да се вързва....!!!

Оранжево е за да изпъква. Верно е кичарско, ама...

Може и табелка в електриково зелено, розАво, небесно синьо и кафяво за цвят :ph34r:

Редактирано от neco89 (преглед на промените)

Абе това е супер със ВИПА какво лошо му има пък всички да недоволствате?Като не искате,не плащайте,никой не ви кара

Аз да предложа още една идея да се направи анкета с гласуване "за или против" може да има и отговор "не ми пука" за въвеждането на този абонамент защото никой не се допита до потребителите и направо го въведоха.Да видим тогава какво е мнозинството.

Защо взимаш нещата толкова навътре? Ставаш смешен, да знаеш.

То ако няма интерес, никой няма да си плаща за абонамент и това ясно ще се вижда и без анкета.

Аз да предложа още една идея да се направи анкета с гласуване "за или против" може да има и отговор "не ми пука" за въвеждането на този абонамент защото никой не се допита до потребителите и направо го въведоха.Да видим тогава какво е мнозинството.

Сайтът си има собственик, който е вложил пари, време, нерви и усилия за създаването и развиването му и може да си реализира идеите както сметне за добре. Не сме ти или аз хората, можещи да дават акъли и поучения...

действаш бързо - вече и про темата мяза на реклама на walkman biggrin.gif

Много си умен,но се научи да четеш или пък накарай някой да ти го прочете и след това обясни,ако трябва и с картинки.Стига си дрънкал глупости,ми си кажи,че нямаш пари за тоя пусти VIP и ще ти направим дарение ебаси...

Здравейте,предлагам да въведете още една екстра към VIP статуса.

Екстрата да се състои в следното: всеки с VIP статус да може да си слага реклама от Google AdSense при ново отворена тема,на мястото на рекламата горе в дясно.

Това ще е голям + и ще помага на хората с стойностни теми, давам пример с това ръководство.

Колкото знам тази практика я има и в други форуми,но не и български (а защо вие да не сте първите).

Лека вечер!

Екстрата да се състои в следното: всеки с VIP статус да може да си слага реклама от Google AdSense при ново отворена тема,на мястото на рекламата горе в дясно.

Това ще е голям + и ще помага на хората с стойностни теми, давам пример с това ръководство.

Колкото знам тази практика я има и в други форуми,но не и български (а защо вие да не сте първите).

Лека вечер!

Идеята не е лоша :)

Редактирано от d1dcho (преглед на промените)

Лека вечер!

И как по-точно ще помага освен да дразни на сред темата?

А и няма да го направят защото сайта и форума печелят основно от реклами и не биха се отказали от една реклама и да я дават на потребителя заради прищевките на някой да слага раклами които не носят печалби на акипа.Нали те само за това мислят.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Лека вечер!

аз искам да е платена екстра да МАХАШ рекламите от форума, а ти искаш да го тъпчат с още...

• Автор
  • Администратор
И как по-точно ще помага освен да дразни на сред темата?

А и няма да го направят защото сайта и форума печелят основно от реклами и не биха се отказали от една реклама и да я дават на потребителя заради прищевките на някой да слага раклами които не носят печалби на акипа.Нали те само за това мислят.

Здравейте,

В качеството си на какъв давате мнение от името на екипа какво ще се добави и какво няма и в качеството си на какъв давате оценки, кой за какво мисли и какво прави?

Ако не ви допада нашия форум и сайт бих могъл да се погрижа да стане така, че той да не ви се отваря и по погрешка дори. Явно не ви допада работата на сайта и екипа му не виждам причина да влизате тук.

При следващи подобни изявления и квалификации от и името и относно екипа ще предприема необходимите действия да не ви дразним повече.

Поздрави и успешен ден.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.