Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Следя темата,но единствения извод който си вадя е, че много бързо взехме да се делим на Випове и неВипове...Сега ще почне едно дебнене,трият ли се теми,преправят ли се постове,кой е по-велик,абе чудеса....Ще се отвори доста работа на модераторите,защото май ни е в кръвта да опорочаваме всичко,не може да си хортуваме кротко и спокойно...Дано да бъркам...

Поздрави.

Много истина има в думите ти!

• Отговори 279
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Всъщност твоето предложение е смехотворно, но да не се отклонявам.

Всъщност предложението ми беше точно със смехотворна цел. Никой ли тук няма чувство за хумор. Честно ли прие това ми предложение за сериозно?! laugh.gif Дори и иконата го подсказва. А създаването на теми има връзка до толкова, че евентуална забрана за подобно нещо, би възпрепядствала изтриването на тема от създателя и, включваща чужди постове. Но наистина предложението ми не беше сериозно, само се посмях. Е, може би имам странно чувство за хумор.

...защо трябва да правиш жалки опити да ме набедиш?...

Някъде да съм споменала yvsot?

Мислех, че темата е отворена за дискусии, или греша.

Абсолютно. Изказах мнение, че се прекалява прибързано с две неща: опасенията за евентуални злоупотреби, заради това, че ще имат право да трият теми и достъпът на специалните потребители до собствен раздел. Няколко пъти се спомена, че правилата така или иначе важат за всички. И още нещо - последно - дори и да се стигне до злоупотреба от нечия страна (за което принципно си права да се опасяваш, yvsot), то това ще бъдат единични случаи и надявам се администрацията на форума би взела необходимите мерки. В крайна сметка 10,00 лв. са прекалено смешна сума, заради която да позволиш на някой да ти се качи на главата.

тая тема е всичко, но не и конструктивна и предлагам да се махне, а който иска да спори, да го прави в "Предложения за...", че тука почнаха женски борби, някакви идеалистки напъвания и какво ли още не..

Не се напъвай. Така и така нищо не казваш. ;) По-добре премълчи.

На теб темата лично пречи ли ти?

да, Баркли, пречи ми и то много, защото аз най-често ползвам бутона "Новите Мнения" и ми се набиват в очите единствено отчаяни от меркантилността истерици или, просто казано - спамъри.

По повод насочеността на форума от по-предни постове...

Да, той за мен, а и за много други е и си остава символ на IT форум, лично аз с друго не го свързвам... голяма част от разделите са "разводняване", но нека за всеки има по нещо, пък и вкусове всякакви, а относно триенето на собствени теми съм ПРОТИВ.

Не знам някой да е съгласен да му се изтрие мнение, което е по правилата написано, както модовете понякога "злоупотребяват" с правата си, така сега и ВИПовете могат да сторят същото, защото мнението ми в тяхна тема НЕ ТЕЖИ по-малко от всяко едно друго в нея, дори от това на създателя й. Така че - нека нямат права за триене на теми, а относно другия "скрит" раздел за предложения и изказването на някой, че между видимия и скрития няма да има разлика по важност, то мога да кажа следното -> след като няма, то защо го има въобще? Явно с плащането се получава бонус "внимателно изслушване/четене на ВИП мненията"...

И така, според мен ненужна екстра, по-добре би било да има "дарителски" СМС за 2-3 лева и всеки по желание да прати, със сигурност ще има хора, които биха го направили, за да помагат на калдата...

п.п. ако се повтарям - не взимайте под внимание мнението ми, но толкова страници в момента не ми се препрочитат...

SeeKnDestroY, евала! ти просто приключи темата и всеки пост след твоя (моят включително) е излишен. дано админът го прочете преди да го изтрият.

отчаяни от меркантилността истерици или, просто казано - спамъри.

Много добре се описа, браво. Точно ти и няколко хора почнахте недоволството от тази нова услуга... Халал да ти е cool.gif

Една тема е, скоро ще затихне. Успокой се. Налей си нещо и се забвлявай. Форума е за това.

А и на мен лично ми е интересно да видя кой колко може да се напъва и до къде му стига силицата преди да се наака в изблици на глупост и писане на неща, които са безсмилени. Ей така, даже кеф ми става да видя кой колко може. ;)

А и лесно градиш и разграждаш мнение за хората, след като се изкажат в такава тема, а не в онези от сорта на: Диня v/s пъпеш.

И ти направи прибързано изказване някъде наоколо, но никой не е крякал срещу теб, нали. Обясни ти се кратко, точно и ясно. За това давай по темата.

Ако искаш, за да кротнеш, дай да ти пратя един СМС и всичко да си дойде на мястото. Знаеш к'во е яко.

Охххх да. Знам, че си богат и не е за парите. Тогава за какво е? Охххх да... и това знам. За чест и слава. Обърках, помогни ми. И накрая... нека следващият отговор да не бъде по-дълъг от 3-4 реда. Мразя да чета повече, защото всичко може да се каже и с 2 реда. Пускам ти 2 аванта.

Хаха, няма ли да се ъпгрейтваш вече? :angry: Време ти е да ставаш Special Edition.

Меркантилност?! Хаха, това пък от къде ти дойде? Виж СПАМ да. От водещите си в класацията с 11 мнения.

Влязох в ултра офтопик. Ще си самоотрежа главата скоро.

Една тема е, скоро ще затихне. Успокой се. Налей си нещо и се забвлявай. Форума е за това.

А и на мен лично ми е интересно да видя кой колко може да се напъва и до къде му стига силицата преди да се наака в изблици на глупост и писане на неща, които са безсмилени. Ей така, даже кеф ми става да видя кой колко може. :)

Темата скоро няма да затихне поради най-малко 2 причини.

1.В форума има много потребители и винаги ще има недоволни и недоразбрали.

2.Втората причина е че ако аз взема да взема да пиша сериозно ще видиш колко много пропуски ще излязат на яве и колко е недоусмислен вип абонамента.

П.П. Гарантирам ти че не би искал да видиш до къде стигат моите сили.Сигурно доста хора вече знаят че всеки започнал да спори с мен или аз с някой какъв е резултата.Винаги се стига до почистване на темата от спам и оффтопици.И накрая винаги аз излизам прав.

Единствено не споря с модератори и администратори защото тяхните нерви се късат много лесно за разлика от моите които никой от тук не може да скъса освен спам контрола.

ОФФ: Дел, забранила си ЛС та затова...

Всъщност предложението ми беше точно със смехотворна цел. Никой ли тук няма чувство за хумор. Честно ли прие това ми предложение за сериозно?! laugh.gif Дори и иконата го подсказва. А създаването на теми има връзка до толкова, че евентуална забрана за подобно нещо, би възпрепядствала изтриването на тема от създателя и, включваща чужди постове. Но наистина предложението ми не беше сериозно, само се посмях. Е, може би имам странно чувство за хумор...
Приемам обяснението ти със следната уговорка: Трябваше да използваш :angry: или нещо подобно, но вместо това бе избрала сочещото :angry: Нюанса се усеща, нали :huh: И да, персоналното възприятие го отчитам като моя глупава грешка допусната от недоглеждане, бързане и невнимание. Трябваше да напиша "ни" вместо "ме". Сетих се, ама късно. Поздрави! :angry:
Темата скоро няма да затихне поради най-малко 2 причини.

1.В форума има много потребители и винаги ще има недоволни и недоразбрали.

2.Втората причина е че ако аз взема да взема да пиша сериозно ще видиш колко много пропуски ще излязат на яве и колко е недоусмислен вип абонамента.

П.П. Гарантирам ти че не би искал да видиш до къде стигат моите сили.Сигурно доста хора вече знаят че всеки започнал да спори с мен или аз с някой какъв е резултата.Винаги се стига до почистване на темата от спам и оффтопици.И накрая винаги аз излизам прав.

Единствено не споря с модератори и администратори защото тяхните нерви се късат много лесно за разлика от моите които никой от тук не може да скъса освен спам контрола.

Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека ги видим. Стига вече ръси постове, които дори и в Празни приказки не се вместват. До момента си далеч от нивото, в което сам се поставяш. Това, че темите, в които участваш, приключват с триене поради спам, говори и за твоята способност да водиш разговори.

Ако някой има да казва нещо полезно (без значение желание за повече екстри, слаби места и т.н.), да го прави в тази тема. Останалите спокойно могат да си замълчат - VIP-групата я има и на този етап не се обмисля да се премахне, така че въпросът "Има ли смисъл от групата" е безсмислен и спокойно може да се третира като спам.

ОФФ: Дел, забранила си ЛС та затова...

Приемам обяснението ти със следната уговорка: Трябваше да използваш :huh: или нещо подобно, но вместо това бе избрала сочещото :angry: Нюанса се усеща, нали ;) И да, персоналното възприятие го отчитам като моя глупава грешка допусната от недоглеждане, бързане и невнимание. Трябваше да напиша "ни" вместо "ме". Сетих се, ама късно. Поздрави! :lol6:

:angry:

Ами тогава ще е необходимо някой да анализира точно значението на иконите и да определи коя в какъв случай да се ползва, тъй като тази - :angry: (laughing) означава "смях", аз я харесвам и според мен не е много по-различна от тази, която предлагаш, но явно води до недоразумения. biggrin.gif(тази какво ли значи...)

И за да не е само спам, ще кажа още нещо последно по темата, което ми се върти в главата, с изричната уговорка, че не е насочено към някой персонално (май така трябва да започвам всеки свой пост).

Стори ми се леко грозновато недоверието, с което се подхожда към групата на специалните потребители. Така или иначе те вече са факт и четат тази тема. Едва ли е удачно да ги определим, като потенциални нарушители, тъй като голяма част от тях са сериозни потребители и едва ли ще се занимават с глупости.

Лека.

...Стори ми се леко грозновато недоверието, с което се подхожда към групата на специалните потребители. Така или иначе те вече са факт и четат тази тема. Едва ли е удачно да ги определим, като потенциални нарушители, тъй като голяма част от тях са сериозни потребители и едва ли ще се занимават с глупости.

Лека.

Против съм използването на "ние", "вие" и "те", но както винаги си права, признавам го. Щом не е удачно, макар да приемаш опасенията за основателни, спирам. Няма да споменавам малката част, ще се правя че не съществува. И за камъчето дето обръщало колата също няма да мисля. Друг я кара и той има грижата. Връщам се в ролята си на наблюдател... и оставям тълкуванията.

ПП: За справка, аз приемам ЛС, ако искаш да се възползваш от ОФФ.

ПП2: Извода до който стигнахме тук е, че ако бях станала ВИП и чак след това си бях изказала мнението - нямаше да отнеса този негативизъм и недоверие. Ето разликата - изразява се в пари. На мен ми е странно, но звучи правдоподобно. Моите уважения към всички!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Да попитам аз,като гледам на къде вървят нещата,бой с кал ще има ли?

Вие май само си търсите повод да се хапете,аз предлагам да се направи раздел "Захапи ме за г*за"примерно.

Или може би,лиспата на внимание също се отразява,знам ли...

Да попитам аз,като гледам на къде вървят нещата,бой с кал ще има ли?

Вие май само си търсите повод да се хапете,аз предлагам да се направи раздел "Захапи ме за г*за"примерно.

Или може би,лиспата на внимание също се отразява,знам ли...

Ххихииххи ... може и да ти сритам з****ка , тази най-ми харесва d4269034676bf217a76f74efbe0b1dd1.gif

/шегувкам се, повод да използвам тези сладурковци - емотиконките/

Необходимо зло е VIP-а при наличието на огромния брой потребители, като се има предвид възрастовата и останали разлики между тях.

Мисля, че таксата би трябвало да е малко по-голяма дори.

И за да не е само спам, ще кажа още нещо последно по темата, което ми се върти в главата, с изричната уговорка, че не е насочено към някой персонално (май така трябва да започвам всеки свой пост).

Стори ми се леко грозновато недоверието, с което се подхожда към групата на специалните потребители. Така или иначе те вече са факт и четат тази тема. Едва ли е удачно да ги определим, като потенциални нарушители, тъй като голяма част от тях са сериозни потребители и едва ли ще се занимават с глупости.

Лека.

Не е грозновато deliverme,просто "има нещо гнило в Дания"...Ще направя аналог - успоредно с въвеждането на "VIP" протече преобразуване на раздел "Купувам-продавам",да видя някъде полемики или негодуване - ами няма,защото бе направено професионално и в интерес на всички...За VIP-а имам друго мнение,но аз съм склонен да изчакам да видя как ще се развият нещата...За това,че "голяма част от тях са сериозни потребители" имам известни резерви,все пак всеки може да прати смс - не се ангажирай с такива констатации...Иначе да си кажа честно,смятам че повечето писали против май ги дразни абривиатурата VIP или табелката "специален",ама и това ще отмине...

Поздрави.

След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека ги видим.

Не мога да ги напиша.Админа не му се нрави моето мнение и ще ме накаже.Страх го е от истината и от мнението на някои потрбители,

Не мога да ги напиша.Админа не му се нрави моето мнение и ще ме накаже.Страх го е от истината и от мнението на някои потрбители,

И въпроса е : Кого повече го е страх ? Админа от твоето мнение (пука му на черупката на него), или теб от реакцията на админа (шубето си е шубе). Трябва да търсиш друг форум, да почваш наново да изграждаш реноме.

Баси темата, 13 страници притеснения за нещо, което не се е случило, и кой знае дали някога ще.

И въпроса е : Кого повече го е страх ? Админа от твоето мнение (пука му на черупката на него), или теб от реакцията на админа (шубето си е шубе). Трябва да търсиш друг форум, да почваш наново да изграждаш реноме.

Баси темата, 13 страници притеснения за нещо, което не се е случило, и кой знае дали някога ще.

Напълно си прав cool.gif Още повече, преди n брой постове админа нещо го предупреди.

А темата, ако се изчистят въпросните постове ( нямащи нищо с нея и генерирани от няколко човека, които я бъркат с раздел "Празни приказки") далече няма да е в настоящият обем.

Страх го е и се прикрива зад правото си да наказва.Ако не го беше страх щеше достойно да посреща всякакви мнения и провокаций и да обяснява и приема всичко както правя аз.Ако и почне да се вслушва в тези препоръки които предполагам трие ще е златен.

Изобщо не ми пука за никаква реноме.Камоли за това какво мисли някой си за мен.Коато цитирам не мисля кой е що е.Дори не гледам името камоли дали е специален или не.

Не мога да разбера какъв ви е проблема? Който мисли, че си заслужават екстрите парите - купува си VIP ранга и тва е... И аз не съм съгласен с правото им да си трият темите, нито пък да ги заключват - тва е един вид купуване на модераторски права...

На мене друго ми направи впечатление... От доста време съм в сайта и никога не бях виждал VIP потрбител. Честно. Отсъствах 2 седмици, влизам в калдата и гледам 1/3 от активните потрбители са в синичко. Не знам това някаква инциатива да се покаже, че тази услуга не е безполезна ли е? Или може би админа е раздал малко табелки, на тези които ги заслужават? Не знам...

Аз мисля, че има смисъл от услугата, въпреки, че някой може да злоупотрби с нея. Имаме си достатъчно модове нащрек ;)

P.S. Като го чета това Специален ме избива на смях.

• Автор
  • Администратор
Страх го е и се прикрива зад правото си да наказва.Ако не го беше страх щеше достойно да посреща всякакви мнения и провокаций и да обяснява и приема всичко както правя аз.Ако и почне да се вслушва в тези препоръки които предполагам трие ще е златен.

Изобщо не ми пука за никаква реноме.Камоли за това какво мисли някой си за мен.Коато цитирам не мисля кой е що е.Дори не гледам името камоли дали е специален или не.

Здравейте уважаеми ice_lion__01,

Вече напълно изчерпвате търпението ми (а трябва да отбележа, че то безумно голямо) с вашите изявления по адрес на сайта и мен. От какво ме е страх и т.н. съвсем скоро ще ви покажа.

Относно обясненията, мисля че не съм длъжен да давам такива на всяко 13 годишно момче, което е решило че е открило топлата вода. Отговорил съм на всеки до момента, който съм преценил, че е дал някакво конструктивно мнение - уви вашите не мога да квалифицирам като такива.

Относно вашите "блестящи идеи" до момента, ще отговоря обобщено като ви дам аз една идея: Защо не си направите ваш форум и да прилагате безгрижно безбройните идеи, които ви връхлитат. Щом не сме ви отговорили и не сме приложили нито едно от предложенията ви, спокойно можете да приемете, че по една или друга причина сме сметнали че те или са неприложими или са глупави.

Моля занапред се въздържайте от коментари относно моите страхове, нощни кошмари, бълнувания и бленувания, както и коментари относно сайта и екипа и не ни давайте напътствия в какво да се вслушваме, тъй като успяваме седма година да се справяме успешно с управлението на този и още няколко сайта за ваш ужас и наш късмет - без вашите идеи и без вас самия.

Моля, не си правете труда да ми отговаряте - отново няма да напишете нищо, което да си заслужава да четем.

Поздрави и спокойна вечер.

Първо си оправи правописа и след това давай мнения, младежо. А иначе кой от какво го е страх, на мен не ми пука, след като не си получил отговор от администрацията, значи че предложенията ти (които си поиграх да прочета) да леко казано смешни. А и от къде на къде администрацията ще се вслушва в някакво си 13 годишно пишлеме, дето не знае къде му е... пък съвети ще дава на големите хора. Ти като отидеш на гости на някого, почваш ли да обиждаш къщата му? Защото аз нищо друго освен обиди в твоя пост не видях. И аз да съм, и аз щях да не вземам твоите постове под внимание. А да изкажеш, че един голям човек го е страх от 13 годишно момченце (акцентирам върху тази дума) е смешно. Съжалявам за оффтопика, но ми писна да му чета мненията на тоя.

Погледни това, като коментарите му те дразнят, че да спреш да мрънкаш и ти. Това, че си с четири години по-възрастен от него не ти дава право да го обиждаш. Пък и като го обиждаш, нима не падаш на неговото ниво?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.