Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

VIP Потребители

Featured Replies

Така като гледам сульо и пульо може да се рови там срешу 10 лева т.е. едва ли ще се обръща повече внимание на техните оплаквания.

Няма да благодаря от името на всеки пульо, но може би ще е добре да се разграничат определенията "дискусия" и "оплакване". Явно за доста хора двете са синоними, но не мисля, че тук е мястото на такива изрази.

Подпис: Сульо

• Отговори 279
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Моят коментар е, че евтино го продавате. Или просто обратните решения са стрували много преди.

• thedemonhunter
    thedemonhunter

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

• Третата причина е, че има доста потребители, които си мислят, че броят на постовете ги издига във форума и намират тук място за изява. След като имаш конструктивни виждания относно VIP-групата, нека г

Ей, гледам ви тука, как сте се наредили, VIP до VIP, и сичките синички.

Мамини убавци!

Струва ми се, че е добър начин за печелене на пари, но лично аз нямам нужда от цветен текст в профила.

А и няма нужда Inbox-а да стане колкото GMail.

Но иначе не съм против - плащаш си - получаваш.

Това последното не ми се вярва :) . При изтриване темите отиват в раздел Затворени теми - Кошче и по всяко време могат да бъдат върнати, ако се установи, че са изтрити без причина. Ако някой потребител злоупотреби с правата си, те много бързо могат да му бъдат отнети.
iovi, точно това не го разбирам, тук липсва дефиниция за злоупотреба. От една страна ти си си в правото да пускаш теми, да водиш дискусии, а после да си ги изтриеш, и това без да противоречи на правилата за добро поведение, на добрите нрави и на добрата практика. Дават се права при установени рамки които всъщност не са писани за тези права. Мисля си на глас т.е. на лист. Вероятност за нещо непредвидено да се случи, винаги има. Аз се чудех, дали това е предвидено, защото не ми изглежда така. Не знам, може да е професионална деформация, но гледам тази свобода и любопитството ми надделя в развиването на тази теория. "Без причина" може да се тълкува по различен начин. Всеки ще ти отговори, че това е негова тема и може да прави каквото си иска с нея (без да нарушава правилата) и е платил за правото си да я изтрие. Това не е ли достатъчно основателна причина? Аз не знам как ще репликирате подобно твърдение, затова и ви питам.

Няма да благодаря от името на всеки пульо, но може би ще е добре да се разграничат определенията "дискусия" и "оплакване". Явно за доста хора двете са синоними, но не мисля, че тук е мястото на такива изрази.

Подпис: Сульо

Сашо, не ми се прави на обиден. И аз мога да се присъединя към ВИП-а и аз самата мога да се причисля към групата. Хич не ми излизай с подписи с които си придаваш вид който нямаш, освен ако не искаш да имаш. Изразите са си мои, към никой конкретно не съм се обърнала, че да го приемаш лично, но пък мога ли да те спра. Повече от ясна съм, но ако имаш нещо за дискутиране по темата - направи го, ако имаш критика (или оплакване) към начина ми на писане - ЛС към компетентен в този раздел който да ме коригира. Не се засягай.

ПП: Не съм само аз с подобно тълкуване.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

...

Написано е:

Възможност да изтриваш темите си. - няма значение кога са пуснати единственото условие да са пуснати от вас. При изтриване темата изчезва заедно с отговорите в нея - няма как да останат отговорите в нищото.

...

Ще си позволя един коментар относно тази възможност.

Това нещо никак, ама никак не ми харесва. Има някои теми, които съдържат десетки страници с ценни съвети. Хората са отделяли от времето си, за да намират решение и да опишат подробно начините за справяне с даден проблем, като са се надявали, че ще е полезно и ще може да се ползва от другите. Сега се оказва, че всеки, който е "собственик" на темата може да я унищожи. Ако това се случи с някоя такава тема в разделите, в които участвам, това със сигурност ще ме отблъсне от участие в тях. Защо да си губя времето да участвам във форума и да пиша, когато във всеки момент темата може да изчезне?

Вариантът с изпращането на темата в кошчето също не ми се струва добро решение. Какво да правя с постовете, които по една или друга причина са ценни за самия мен? Как да ги възстановя и къде да ги дявам?

Мисля, че предоставянето на такова право на VIP потребителите, може да има много лош ефект върху форума.

Edit: Ще добавя и още нещо във връзка с постовете по-долу. Кой ще следи за изтритите теми в кошчето? Как, и по какви критерии, ще преценява колко е важна дадена тема?

И въпросът не е в това, че винаги има кой отново да помогне, а в това, че с изтриването на темата се засягат и другите потребители, участвали в нея. И това ще го прави не някой от администрацията на сайта, а обикновен потребител (най-вероятно в зависимост от настроението си, а не във връзка с правилата на форума).

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Мога ли да дам мнение?

Вие като отидете да си купите мобилен телефон, той ви върви със зарядно, упътване, слушалки и т,н. Да, ама вие ако искате безжично хендсфрии и калъф, какво правите? Купувате си го, разбира се - искате екстри, съответно си плащате за тях.

Същото е и тук - Калдата предлага услуга, която безплатна. Ако искаш повече от тази услуга - екстри като по-голям капацитет на кутията за ЛС-та, възможност за триене на теми и прочие...плащаш си за тях, поради простата причина, че тези екстри, не могат да бъдат достъпни за всички и то безплатно, поради обясними причини. Компанията (Калдата) продава, ние клиентите (потребителите) преценяваме. Дали ни е нужно, дали ни е по джоба и прочие. Ако да - купуваме, ако не - не купуваме.

Защо питам аз е целият този скептицизъм по отношение на новата услуга? Някой от нас (много от нас), не си купуваме този абонамент, заради едната му табелка - всеки си има причини. Аз си закупих абонамента, заради личните съобщения. Какво лошо виждате в това, когато искаш допълнителна услуга, да си заплатиш за нея?

Ще си позволя един коментар относно тази възможност.

Това нещо никак, ама никак не ми харесва. Има някои теми, които съдържат десетки страници с ценни съвети. Хората са отделяли от времето си, за да намират решение и да опишат подробно начините за справяне с даден проблем, като са се надявали, че ще е полезно и ще може да се ползва от другите. Сега се оказва, че всеки, който е "собственик" на темата може да я унищожи. Ако това се случи с някоя такава тема в разделите, в които участвам, това със сигурност ще ме отблъсне от участие в тях. Защо да си губя времето да участвам във форума и да пиша, когато във всеки момент темата може да изчезне?

Вариантът с изпращането на темата в кошчето също не ми се струва добро решение. Какво да правя с постовете, които по една или друга причина са ценни за самия мен? Как да ги възстановя и къде да ги дявам?

Мисля, че предоставянето на такова право на VIP потребителите, може да има много лош ефект върху форума.

Щом темата е полезна, защо ти е да я триеш?

е може и компромисен вариант да се направи..просто да бъде премахнато правото да се трият теми,но да си остане за постове.

През годините сме ставали свидетели на хора, които къде основателно, къде не, са се отегляли от форума, но преди това са ползвали бутона за редакция, за да си изтрият мненията.

На хора с подобни нагласи нищо не им пречи да си платят и да си тръкнат темите, а заедно с тях и постовете на останалите потребители. Когато темата е някаква лигня е ок, но ако е било проблем, който е довел след себе си до ценна информация си е рисковано. Другият вариант е някои да пусне наква глупава тема и когато не му харесат отговорите да си каже: Е, сега ще им кажа аз на тях всичко ще изтрия.

Просто искам да кажа, че тази опция създава възможност за злоупотреба и некоректност на достъпна цена.

През годините сме ставали свидетели на хора, които къде основателно, къде не, са се отегляли от форума, но преди това са ползвали бутона за редакция, за да си изтрият мненията.

На хора с подобни нагласи нищо не им пречи да си платят и да си тръкнат темите, а заедно с тях и постовете на останалите потребители. Когато темата е някаква лигня е ок, но ако е било проблем, който е довел след себе си до ценна информация си е рисковано. Другият вариант е някои да пусне наква глупава тема и когато не му харесат отговорите да си каже: Е, сега ще им кажа аз на тях всичко ще изтрия.

Просто искам да кажа, че тази опция създава възможност за злоупотреба и некоректност на достъпна цена.

Че нещо против ли имаш?

Прочети това:

Това последното не ми се вярва ;) . При изтриване темите отиват в раздел Затворени теми - Кошче и по всяко време могат да бъдат върнати, ако се установи, че са изтрити без причина. Ако някой потребител злоупотреби с правата си, те много бързо могат да му бъдат отнети.

Да не говорим че форума има backup и ако се затрие нещо хипер-мега-юбер ценно, като например "Какво мислите за романа -----" от раздел Любовни романи, може да се възстанови, дори и да липсва от коша.

Достъп до специален VIP форум, в който можеш да се включиш в дискусии с администрацията на форума относно нововъведения и нови услуги касаещи целия сайт и форум.

Място на което да си изливате мъката, хем скришно - хем не толкова. Така като гледам сульо и пульо може да се рови там срешу 10 лева т.е. едва ли ще се обръща повече внимание на техните оплаквания. Поне се надявам това да не е причината да се пренебрегват мненията на останалите (като мен и ТоБи примерно). Ще видим доколко Дел е права в нейното "Да" или това бе само опит за популистко говорене.

Благодарим, благодарим. Продължавай в същия дух!

Не мисля че ние потребителите, носещи по една или друга причина табелка VIP сме заслужили това чудесно определение. Благодаря предварително за взетите мерки.

ие...айде пак във върбите ;)

Вие,форумни колеги за всичко ли се шашкате така,или обичате да пишете просто ?

дори и да се истрие нещо...голям праз,все едно не сме най-голямият форум,в който винаги има хора да помогнат на тези с въпрос,проблем и тн. по-всяко време...

Че нещо против ли имаш?

Прочети това:

Да не говорим че форума има backup и ако се затрие нещо хипер-мега-юбер ценно, като например "Какво мислите за романа -----" от раздел Любовни романи, може да се възстанови, дори и да липсва от коша.

Има разлика в опция преместване на темата в Кошче и опция изтриване.

Не знам коя от тях е дадена на специалните.

А примерът ти е абсурден, точно пък в този раздел има група момичета, които сканират, превеждат и качват. Труд, който независимо дали четем подобна литература или не, трябва да се оцени. Да не става на въпрос колко потребители са се регнали само и единствено заради него. Така че дай да не спорим кое е ценно и кое не. Всеки си има причини да е тук.

Пиша, не защото 10-те лева са непостижими за мен, а за да нещата да се погледнат и от друга гледна точка. На мен ми се е случвало модератор да си трие мненията след диалог с мен и не ми се струваше особено честно от негова страна. В крайна сметка всеки да си носи последствията за умнотиите, които е писал.

Да си Специален е въпрос на личен избор(достъпен за всеки потребител), не ме вкарвайте в разни измислени спорове.

Ей, гледам ви тука, как сте се наредили, VIP до VIP, и сичките синички.

Мамини убавци!

Струва ми се, че е добър начин за печелене на пари, но лично аз нямам нужда от цветен текст в профила.

А и няма нужда Inbox-а да стане колкото GMail.

Но иначе не съм против - плащаш си - получаваш.

Точно кратко и ясно. И аз съм на същото мнение. cool.gif

Да.

Tогава какъв е смисъла да има два раздела?

Това последното не ми се вярва ;) . При изтриване темите отиват в раздел Затворени теми - Кошче и по всяко време могат да бъдат върнати, ако се установи, че са изтрити без причина. Ако някой потребител злоупотреби с правата си, те много бързо могат да му бъдат отнети.

Доколкото знам, след като темата ми се озове в този раздел, мога и от там да я изтрия, не е ли така? Понеже пак се води моя.

Честно казано, темите там ми се струват за по-важни от тези, в които някой се оплаква от проблем с компа, който му забива, като си пусне някоя игра.

ice_lion__01:Това е ясно де, не ми харесваше отношението на човека, който цитирах, към раздела за книги.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

Честно казано, темите там ми се струват за по-важни от тези, в които някой се оплаква от проблем с компа, който му забива, като си пусне някоя игра.

Ако ти имаше такива проблеми дори и да не са с игри, да предположим че ти забива операционната система или имаше вируси.Тогава нямаше да имаш такова мнение за темите в които се обсъждат такива проблеми.Радвай се че имаш мощен компютър защото някой друг може да няма и едвам да подкарва дори операционната си система.

Мисли и за другите, всяка тема е важна за някой.

Това майтап ли е !?

или си объркал форума,или имаш много грешна представа за Калдата.Вашите спамерски теми нямат никаква стойност за потребители,които ползват форума по предназначение ,и искат помощ по даден IT или друг технически проблем !

Това,че Ви направиха няколко разделчета да чоплите семки,не ви прави по-важни от останалите 99% ползватели.

Това майтап ли е !?

или си объркал форума,или имаш много грешна представа за Калдата.Вашите спамерски теми нямат никаква стойност за потребители,които ползват форума по предназначение ,и искат помощ по даден IT или друг технически проблем !

Това,че Ви направиха няколко разделчета да чоплите семки,не ви прави по-важни от останалите 99% ползватели.

Kaldata отдавна не е само IT форум - като един от най-големите в България, няма как да е само IT.

Всички потребители допринасят за форума - обичам да си чета раздела Празни приказки, дори да знам, че е пълен с не-толкова-нужни теми.

Това майтап ли е !?

О, нима? Нашите „спамерски теми”? Прочети какво има в другите раздели, преди да наричаш писаното в тях безсмислено. Но, разбира се, всяка тема, която не засяга твоите интереси е безсмислена, нали?

Липса на уважение.

Според мен вече спекулирате с това, че еди кой си щял да изтрие много важна тема и т.н., т.н. Просто тея, които се свидят за 2.50 се чудят за какво да се хванат вече...

Защо питам аз е целият този скептицизъм по отношение на новата услуга? Някой от нас (много от нас), не си купуваме този абонамент, заради едната му табелка - всеки си има причини. Аз си закупих абонамента, заради личните съобщения. Какво лошо виждате в това, когато искаш допълнителна услуга, да си заплатиш за нея?

Би, новата услуга е чудесна, и аз съм заинтересована от обема на пощенската кутия, най-омразно ми е когато се налага да я разчиствам. Прочети как започва първото ми включване тук. Това което ме обезспокои е едно право което е в разрез с моите представи за коректност. Понеже аз разсъждавах от своята гледна точка по всеки от пунктовете, по-добре са се изказали писалите след мен. Прочети примерно двата поста на dindi, много е ясно формулирано какво е притеснителното в случая. До скоро спорехте (нямам предвид теб) дали да има право човек да редактира собствените си МНЕНИЯ. Трябва да издиря тази тема, че да ви я припомня, заедно с изразените мнения и опасения тогава. А сега изведнъж, всички сте супер спокойни, че правото да триеш не само своите ТЕМИ, но и чуждите МНЕНИЯ с тях, е нищо работа. Още с първото обявление на Калин ми се стори нередно да има подобно право и изчаках да видя доколко свободно е това. Така и не научих, затова не се стърпях и вчера попитах. Отговора не ми хареса, но това няма никакво значение, за мен важното бе да го спомена и да предупредя.

ПП: ЦЪК

Написано е:

Възможност да изтриваш темите си. - няма значение кога са пуснати единственото условие да са пуснати от вас.

При изтриване темите отиват в раздел Затворени теми - Кошче и по всяко време могат да бъдат върнати, ако се установи, че са изтрити без причина. Ако някой потребител злоупотреби с правата си, те много бързо могат да му бъдат отнети.

Противоречие?!

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

До скоро спорехте (нямам предвид теб) дали да има право човек да редактира собствените си МНЕНИЯ. Трябва да издиря тази тема, че да ви я припомня, заедно с изразените мнения и опасения тогава.

Може би поне за трети път го споделям но по някои от т.н. по-професионални форуми задължително посочваш причината за редакцията. Не ти се отказва, всеки може да го прави. Но след няколко редакции "увисваш и олекваш" в очите на останалите. Аз дори се опитвам да спазвам този стил и почти винаги пляскам по едни едит: и кратко обяснение защо съм пипнал и какво в поста си. Твърдо съм уверен в това и ще продължа да го правя. При един разговор на живо трябва да се внимава какво се говори, дори и с най-близкия за теб човек да си говориш или напълно непознат да е не може да си позволиш да се лигавиш до безкрай. И ако изтърсиш някаква голяма глупост тя си остава между вас... sad.gif Според мен трябва да се въведе това в калдейта. Триенето би трябвало да е привилегия само на модераторите и темите да отиват в раздела изтрити с месечен престой. Те така, лека нощ на всички :ph34r:

Малииииии, като гледам в ква посока се развива темата, горките специални потребители - ще умалеят да съжаляват, че са си платили за въпросната услуга, като прочетат в какви конспирации ги вкарвате от сега. И за да сте по-спокойни предлагам да накажем т.нар. Випове без право да създават теми. :)

Само да припомня, че подобни неща са се случвали много преди да бъде въведен VIP абонамента. Потребители на форума са трили и променяли цялостно съдържанието на свои собствени постове и създадени теми, чрез редакция. Доста стойностни теми при това. Тук обаче ще скокнете, че вече става въпрос за чужди постове, които не просто се изтриват, а отиват в един друг раздел - Затворени теми - Кошче и възстановяването им Е възможно.

Смятам, че е излишно и прекалено прибързано да се прогнозира кой какво би изтрил. Пък и задълбаването на някои в тази посока ме навежда само на една-единствена мисъл - не съдете по себе си за другите. На разпозналите се - честито!

Tогава какъв е смисъла да има два раздела?

Ми как какъв. Защо да не се почувстват специални наистина и защо да си нямат свое собствено кътче тук?!

Вие, като отидете на ресторант и предварително капарирате маса, ще приютите ли впоследствие непознатите Иван, Мишо и Пешо, да споделите вечерята си?! Не вярвам. Който си капарира маса - тя му се пази; който не иска - разчита на свободните места в заведението. Да ме прощава Калин, че оприличих форума му с кръчма.

Който не открива смисъл не е длъжен да ползва раздела, а който е открил - вече го ползва вероятно...

Предполагам е създаден за удобство, но съм убедена, че наличието му съвсем няма да умаловажи онази другата тема, която посочих на Тоби.

Лека от мен.

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

Би, новата услуга е чудесна, и аз съм заинтересована от обема на пощенската кутия, най-омразно ми е когато се налага да я разчиствам. Прочети как започва първото ми включване тук. Това което ме обезспокои е едно право което е в разрез с моите представи за коректност. Понеже аз разсъждавах от своята гледна точка по всеки от пунктовете, по-добре са се изказали писалите след мен. Прочети примерно двата поста на dindi, много е ясно формулирано какво е притеснителното в случая. До скоро спорехте (нямам предвид теб) дали да има право човек да редактира собствените си МНЕНИЯ. Трябва да издиря тази тема, че да ви я припомня, заедно с изразените мнения и опасения тогава. А сега изведнъж, всички сте супер спокойни, че правото да триеш не само своите ТЕМИ, но и чуждите МНЕНИЯ с тях, е нищо работа. Още с първото обявление на Калин ми се стори нередно да има подобно право и изчаках да видя доколко свободно е това. Така и не научих, затова не се стърпях и вчера попитах. Отговора не ми хареса, но това няма никакво значение, за мен важното бе да го спомена и да предупредя.

Съгласна съм.

Но и аз като теб разсъждявам от своя гледна точка. Аз лично бих се възползвала от услугата за триене на теми, хвърляйки в кошчето тема като тази. Създадена от мен, когато съм била на 15-16 години и съм мислила...и аз не знам с какво laugh.gif .

Тази тема няма кой знае каква стойност - душевно излияние на моето разбито на времето сърце с 10-тина коментара. Нищо повече.

Но, разбира се, имайки правомощието сама да трия създадени от мен теми, никога не бих си позволила да изтрия тема като Джаз музика например, която е 9 страници и с много линкове към музика. Това са постове, на хора седнали и отделили време и труд в полза на потребителите на форума. Никога не бих си позволила да изтрия подобна тема и следвайки тази логика, все си мисля, че никой здравомислещ потребител с ранг "Специален" не би го сторил.

Но това е моята логика.

Следя темата,но единствения извод който си вадя е, че много бързо взехме да се делим на Випове и неВипове...Сега ще почне едно дебнене,трият ли се теми,преправят ли се постове,кой е по-велик,абе чудеса....Ще се отвори доста работа на модераторите,защото май ни е в кръвта да опорочаваме всичко,не може да си хортуваме кротко и спокойно...Дано да бъркам...

Поздрави.

Аз си мисля, че някои хора просто не разбират, че калдата е и форум и като такъв той се развива. Винаги има недоволни срещу всяко въведение, което е ...тъпо.

Съгласна съм.

Но и аз като теб разсъждявам от своя гледна точка. Аз лично бих се възползвала от услугата за триене на теми, хвърляйки в кошчето тема като тази. Създадена от мен, когато съм била на 15-16 години и съм мислила...и аз не знам с какво laugh.gif .

Тази тема няма кой знае каква стойност - душевно излияние на моето разбито на времето сърце с 10-тина коментара. Нищо повече.

Но, разбира се, имайки правомощието сама да трия създадени от мен теми, никога не бих си позволила да изтрия тема като Джаз музика например, която е 9 страници и с много линкове към музика. Това са постове, на хора седнали и отделили време и труд в полза на потребителите на форума. Никога не бих си позволила да изтрия подобна тема и следвайки тази логика, все си мисля, че никой здравомислещ потребител с ранг "Специален" не би го сторил.

Но това е моята логика.

Именно! Да речем, че ти си здравомислещ ВИП потребител, това отнася ли се автоматично за всички останали? Дори да смяташ себе си за "добър съсед" (в реален житейски план), това отнася ли се автоматично за всички останали? Ей Богу, съдейки по думите на Дел, реша ли да стана стана и аз ВИП - ще има поне една гарантирана откачалка във ВИП редиците. laugh.gif

Малииииии, като гледам в ква посока се развива темата, горките специални потребители - ще умалеят да съжаляват, че са си платили за въпросната услуга, като прочетат в какви конспирации ги вкарвате от сега. И за да сте по-спокойни предлагам да накажем т.нар. Випове без право да създават теми. :)

Смятам, че е излишно и прекалено прибързано да се прогнозира кой какво би изтрил. Пък и задълбаването на някои в тази посока ме навежда само на една-единствена мисъл - не съдете по себе си за другите...

Не правя прогнози, не съм синоптик, не гледам на карти, нито хвърлям боб. Мислех, че темата е отворена за дискусии, или греша. Чудно ми е за какви конспирации пишеш. Чисто и просто посочих нещо криещо риск, защо трябва да правиш жалки опити да ме набедиш? Някой някъде да е споменал за СЪЗДАВАНЕ на теми? Изглажда бъркаш думичката с ТРИЕНЕ. Ако е така, напълно си права, предлагам да се поставят ограничения в някаква форма, и не намирам логика в ;) Всъщност твоето предложение е смехотворно, но да не се отклонявам. Щом сте преценили да отреагирате в последствие, при евентуално възникване на такава ситуация - нямам абсолютно никакъв проблем с това ви решение.

ОФФ: Относно единствената ти мисъл, нека ти подскажа още една: Ако имах намерения за каквито намекваш, нямаше ли тихо и кротко да си платя 10 лв. и да почна наред (макар силно да се съмнявам някога да съм пускала тема която да е стойностна, трябва да проверя). И последно, айде да не съжаляваме горките ВИП-ове, защото никой в нищо не ги обвинява. Още повече, че те не са като модераторите, сравнително ясно кои и какви. Към момента ВИП може да бъде всеки, включително и аз. Не знам с какво заслужих критиката ти, още по-малко "На разпозналите се - честито!". Няма да определям какъв е този текст, но продължавай в същия дух щом ти е по сърце.

Сега отивам да си се наслаждавам на оставащата ми отпуска. От толкова копане (задълбаване) ме заболя кръстчето.

СПААААА... в Хисаря biggrin.gif Тез руснаци са истинка напаст. :angry:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.