Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпълнява ли Слави политически поръчки или "ще гласувате ли"

177 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на изборите през 2009 година ?

• да
      60%
      96
    • не
      27%
      44
    • колебая се все още
      11%
      19
  2. 2. Изпълнява ли Слави политечески поръчки ?

• да
      46%
      61
    • не
      29%
      38
    • не ме интересува
      24%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Ако отговорът е положителен - значи призивът му обсклужва интересите на Доган , защото Доган и ДПС са тези, които ще изгубят най-много при висока избирателна активност.

При ниска активност делът на пуснатите за тях бюлетини е по-голям ==> печелят повече места в парламента==> другите партии не могат да имат абсолютно мнозинство и няма как да направят правителство ==> ще са принудени да се коалират с ДПС.

При висока ще бъде точно обратното и Доган ще бъде в парламента, но няма да участва в правителството.

Та - изпълнява ли Слави политически поръчки ?

Ще последвате ли неговия призив ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 78
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Гласувах с "НЕ".

Темата е коментирана много пъти дали да се гласува или не.Истината е че мен ИЗОБЩО не ме интересува какво се случва с тази държава.Намерил съм начин да оцелявам в така създадените обстоятелсва и не ми пука,кой боклук ще го изберат и кой не ...

А за Слави незнам дали изпълнява поръчки,но ще кажа че ми харесва как ги обижда в ефир с точните думи,а не като другите водещи,които използват думата "източил" вместо "откраднал",а какво остава да ги наричат така,както заслужават,което пък Слави го прави много добре.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Не мисля,че Слави изпълнява политически поръчки!По-скоро се стреми да закърпи собствения си чорап.Предаването му е тотално изчерпано и това е последния "вик" за да се чуе и гледа.Факта,че даже пишем тук за него пак качва рейтинга му.

А и всички баби(и не само те) поне месец ще чакат с нетърпение предаването му.Това качва дивидентите му -абсолютно съм сигурна, че той работи само и единствено за себе си.Просто използва създалата се ситуация!

Гласувах с не , но ако ме задължат да гласувам ще гласувам за Доган.Много ми се иска ДПС да спечели повече от 50% на парламентарните избори, пак да видим тогаз Доган що ще прави за турци и цигани кат трябва да пълни гушата пак и орташките гуши трябва да понапълни cool.gif

Ако съм разбрал правилно ще гласуваш за Доган,зада му гледаш саира ?

Браво много мъдро,по-добре си стой вкъщи ако ще гласуваш заради това.Ако те задължат да гласуваш,по-разумно да го направш с празна бюлетина.

Изпълнява.

Иначе аз съм за това да се гласува. Иначе кой както иска.

Никой никакви поръчки не изпълнява, Слави гледа само себе си! Гласувах с не, защото аз не искам избори, а искам РАЗСТРЕЛ! Няма смисъл от повече избори, аз съм за диктатура, която да диктува поне едно поколение, защото няма друг начин държавата и родината да се оправят! Гласувам за преврат!

Гласувах с не, защото аз не искам избори, а искам РАЗСТРЕЛ! Няма смисъл от повече избори, аз съм за диктатура, която да диктува поне едно поколение, защото няма друг начин държавата и родината да се оправят! Гласувам за преврат!

НЕ-това е и моят вот

ЗА преврат,ЗА доживотни килии на ламите

Изродиха се децата ни-каква нация сме

sad.gif

ДПА: Никаква Коледа за България заради корупцията

Лидерите в страната обвиняват някой друг, че е откраднал Коледата им, а не търсят вероятните крадци сред самите тях, коментира германската агенция

18.12.2008

"Никаква Коледа за България заради корупцията", гласи заглавието на годишен обзорен материал на ДПА, посветен на страната ни.

Българските служители се оплакват как ЕС им е откраднал Коледата със спирането на стотици милиони долари субсидии заради измами, но вместо да хвърлят крадците в затвора, те обвиняват за това глобалната финансова криза, пише агенцията.

ДПА припомня, че ЕС замрази изплащането на 486 млн. евро за различни проекти през юли, целящи подобряването на живота на българите, и поиска действия от правителството на премиера Сергей Станишев.

След като обаче не бяха извършени никакви значителни промени до крайния срок 30 ноември, почти половината от тези пари бяха окончателно спрени, пише ДПА.

Агенцията цитира думите на Станишев, че ЕС прилага двоен стандарт в отношенията си към България и останалите страни членки, както и обвиненията му към медии, че опетняват имиджа на страната ни.

Невъзможността на България да ограничи корупцията в собствените си институции обаче не буди учудване, продължава ДПА, като припомня, че ЕС всъщност позволил на София да се присъедини към евроблока, без да тя да е изпълнила всички изисквания, особено що се отнася до прилагането на закона.

Дори убийците ходят необезпокоявани - нито едно от над 100-те мафиотски убийства от 2000 г. досега не е разкрито, пише агенцията.

Не е направено почти нищо, за да се спре корупцията, макар европейската агенция за борба с измамите ОЛАФ да е насочвала България към случаи, свързани с измами с европари, през последните години.

Следователи в ЕС подозират, че корупцията в България стига доста нависоко в държавната администрация - нещо, което обяснява защо лидерите в България обвиняват някой друг, че е откраднал Коледата им, а не търсят вероятните крадци сред самите тях, завършва материала си ДПА.

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1260577

И аз гласувах с НЕ.За тези ли да гласувам?Или за онези?Благодаря - нагласувах се вече!Слави е прав,че който и да изберем,то те са отново същите.Откакто се помня,те все са си същите,само отвреме на време сменят партийната си принадлежност.Избираме ги и после псуваме и се ядосваме,че само гледат как да пълнят гуши на наш гръб и нищо съществено не се случва,което да се подобри живота на хората.Никой от тях не го интересува - и мен вече нищо не ме интересува.По-лошо от това вече няма на къде!Имам ипотечен кредит,за коготото в последните месеци започнах да отделям 50-60% от доходите си - да има как и душичките да ни вземат.Като разбрах за новото увеличение този месец,ми мина идеята да си накача един колан лимонки и да дръпна предпазителя в банката,та да се свършва вече.Може би щяха да са най-добре инвестираните 600лв в последните няколко месеца.Но това е друга тема и няма да коментирам,защото започнах да се ядосвам отново.

:huh:

Относно тва дали Слави изпълнява поръчки грам не ме еня. Но за гласуването за парламент ше кажа едно. И с Бойко няма да се оправим. Нито с СДС, нито с НДСВ, нито с Герб. Все ше сме зле докато не се намерят отговорни хора, които да си гледат работата а тази сган самоопределяща се като политици която само знае да краде и да ни се подиграва не си плати както си плащат престъпниците в Китай. И все пак ако не се гласува за някоя партия гласът така или иначе се разпределя - като гласувате против тези които не харесвате поне ше им покажем кой ги е избрал и че трябва да стъпят на земята и да се върнат там от където са тръгнали. Стига са ни крали вече не се трае.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Ако отговорът е положителен - значи призивът му обсклужва интересите на Доган , защото Доган и ДПС са тези, които ще изгубят най-много при висока избирателна активност.

При ниска активност делът на пуснатите за тях бюлетини е по-голям ==> печелят повече места в парламента==> другите партии не могат да имат абсолютно мнозинство и няма как да направят правителство ==> ще са принудени да се коалират с ДПС.

При висока ще бъде точно обратното и Доган ще бъде в парламента, но няма да участва в правителството.

Та - изпълнява ли Слави политически поръчки ?

Ще последвате ли неговия призив ?

Какъв му е призива си пропуснал да кажеш. cool.gif Аз не го гледам често и не знам за какво говорим... cool.gif

Призивът му е да не се гласува.Всичко това започна от законопроекта за три бесплатни опита инвитро,както е в повечето европейски държави.Някакъв си сульо от комисията,казал на една от бездетните жени,че не и трябва безплатен опит,а той самият щял да я заплоди.Оттам доколкото зная,започна и кампанията на Слави.Тези хора ни управляват,за тях гласуваме отново и отново.Ние вече май си и свикнахме и станахме мазохисти.Нека дойде и Доган да управлява.То и без това ни е цинагска държавата.Да дойде и циганин да управлява,та да си е пълна циганийката и поне да не ме е яд.

Редактирано от Features (преглед на промените)

Както и по-горе писах,Слави се възползва от създалата се ситуация.

А иначе знам как ще се оправим-закона на шериата.

Не мисля, че Слави изпълнява чиято и да било политическа поръчка. А и определено съм доволен, че нарича нещата с истинските им имена, ако и от това да не ни става по-леко. Три вечери поред се занимава с едно срамно и недостойно изказване, но все някой трябваше да го направи, а не да се спотайва, както направиха вкупом всички медии.

Що се отнася до изборите, още не съм решил, т.е. колебая се. Досега не съм пропускал вот, като изключа последният кандидат президенски балотаж.

Все още се надявам да се заформи сериозна десница и тогава може би ще дам вота си за нея, въпреки твърде малката вероятност това да се случи. Не мисля, че ГЕРБ е в състояние да спечели изборите, а дори и да го стори, то надали ще може да е с достатъчна преднина, та да сформира самостоятелен кабинет, което Бойко Борисов засега тръби навсякъде.

Има и още нещо - ежечасно медиите ни набиват в главите, че се намираме пред някаква страшна глобална икономическа криза, та ако някой обслужва нечии интереси, то е ясно кой точно го прави. Дава се възможност на всеки работодател да се навилнее както си знае, а медиите ще продължават дълго да наливат щедро вода в тази воденица.

Истината е доста по-различна, но от кризата, пък макар и силно преекспонирана ще се възползват и политиците ни, в това едва ли има съмнение - сега е момента да се демонстрира колко много ще се направи за работещите...бля, бля... За съжаление, вероятно мнозина ще се вържат на този евтин трик.

Слави да обслужва нечии интереси??? може ,само ако съвпадат с неговите! да прав е за тия капути там и всички знаем истината,светът наистина е малък . ама що за тъпи призиви "да не гласуваме" -ха ха ха и те се уплашиха,просто го е страх да каже това което му се иска,това което искаме всички,това което правят гърците в момента,което направиха преди това французи,унгарци и други нации--ИЗЛЯЗОХА НА УЛИЦАТА И НАТРИХА МУЦУНИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ.

ХАЙДЕ БЕ ХОРА НЕКА СИ ГО КАЖЕМ---ВРЕМЕ Е И НИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА, да видят,че неможе да обслужват само олигарсите и техните интереси,трябва и да дават права и на народа /справка-днес М.Барозу-"парите на европа са за народа на България,а не на определени групи"/

къде сте бе будни хора трябва ли да чакаме 500г. за да кажем - ПИСНА МИ -

ето го и моя призив --- ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ,НЕ НЯКОГА А УТРЕ!!!!!

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ,НЕ НЯКОГА А УТРЕ!!!!!

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА УЛИЦАТА И ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ,НЕ НЯКОГА А УТРЕ!!!!!

:whist: :whist: :speak:

Призивът му е да не се гласува.Всичко това започна от законопроекта за три бесплатни опита инвитро,както е в повечето европейски държави.Някакъв си сульо от комисията,казал на една от бездетните жени,че не и трябва безплатен опит,а той самият щял да я заплоди.Оттам доколкото зная,започна и кампанията на Слави.Тези хора ни управляват,за тях гласуваме отново и отново.Ние вече май си и свикнахме и станахме мазохисти.Нека дойде и Доган да управлява.То и без това ни е цинагска държавата.Да дойде и циганин да управлява,та да си е пълна циганийката и поне да не ме е яд.

Доган вече ни управлява

Доган точно преди изборите започна да купува и медии-под прикритието на Ирена Кръстева

Вестник Експрес-в който съм сътрудник заедно с колегите

Както и TV7

Призивът да не се гласува е призив за запазване на статуквото. Когато мислещите не гласуват, политиците купуват гласове за по едно кебапче...

Отговорих с ДА за гласуването, а дали слав обслужва нечии интереси, не ми пука.

Не съм съгласна с призива за негласуване и който е запознат с конституцията знае защо.

Но ми хрумна нещо. Дали пък слав не търси обратния ефект?! синдрома на забраната. когато кажеш на малко дете: Не пипай там!, то точно това прави.

Ще ви копирам мнението на Росен Петров за гласуването:

"Да не гласуваш е предателство. Предателство към това, което си и това което си бил. Това е Пилатово изминаване на ръце. Аз не знам, те другите така решиха....Това е отказ от всичко ,което си преследвал. Това е наказателен вот към самия теб. Това е услуга към най-корумпираните банди и кръгове, защото те винаги ще гласуват и ще купуват гласове. Да не гласуваш е безотговорно и безродно. Да не гласуваш е антипатриотично. Да не гласуваш е всъщност е глас за корупцията, простотията и алчността. Да не гласуваш е най - популисткия и безмислен призив. Израз на върховна глупост и отчаяние. Да не гласуваш е антинародно.Да не гласуваш е чикия. Да призоваш за негласуване е мастурбиране с най -оскъдните разочарования и надежди на тези, които подло и нагло наричат "обикновенните" българи. Да го правиш уж от загриженост е лицемерно, алчно и не подлежащо на нормална морална оценка. Това не е търсене на промяна ,това е антипромяна. Да не гласуваш е кражба в действие. Това е гавра с всичко , за което някой са умирали, а не са джиткали с "мерцедесчетата "си. Някой са издъхвали в окопите , а не на маса в "Син Сити". Някой история са истински, а някой стават пошли."

това е линк към неговия форум

\

СЛАВИ,КАКТО И РОСЕН ПЕТРОВ СА КОМЕРСИАЛНИ ЛЮДЕ И ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗА ПАРИ(КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ)

ЧАВО

Отговорих с ДА за гласуването, а дали слав обслужва нечии интереси, не ми пука.

Не съм съгласна с призива за негласуване и който е запознат с конституцията знае защо.

Но ми хрумна нещо. Дали пък слав не търси обратния ефект?! синдрома на забраната. когато кажеш на малко дете: Не пипай там!, то точно това прави.

Ще ви копирам мнението на Росен Петров за гласуването:

"Да не гласуваш е предателство. Предателство към това, което си и това което си бил. Това е Пилатово изминаване на ръце. Аз не знам, те другите така решиха....Това е отказ от всичко ,което си преследвал. Това е наказателен вот към самия теб. Това е услуга към най-корумпираните банди и кръгове, защото те винаги ще гласуват и ще купуват гласове. Да не гласуваш е безотговорно и безродно. Да не гласуваш е антипатриотично. Да не гласуваш е всъщност е глас за корупцията, простотията и алчността. Да не гласуваш е най - популисткия и безмислен призив. Израз на върховна глупост и отчаяние. Да не гласуваш е антинародно.Да не гласуваш е чикия. Да призоваш за негласуване е мастурбиране с най -оскъдните разочарования и надежди на тези, които подло и нагло наричат "обикновенните" българи. Да го правиш уж от загриженост е лицемерно, алчно и не подлежащо на нормална морална оценка. Това не е търсене на промяна ,това е антипромяна. Да не гласуваш е кражба в действие. Това е гавра с всичко , за което някой са умирали, а не са джиткали с "мерцедесчетата "си. Някой са издъхвали в окопите , а не на маса в "Син Сити". Някой история са истински, а някой стават пошли."

това е линк към неговия форум

Няма да гласувам и не смятам, че Слави изпълнява политически поръчки.

Това беше единствената медия, която позволи да се даде гласност на скандала с „И ние можем да правим деца, след като имате проблеми, ние можем да помогнем.”

Призива да не се гласува,ще се преобрази в призив за тотална смяна на системата за гласуване-сегашната е ясно на всички,че не работи !

Мисля,че това е идеята на предаването.

• Автор
Призива да не се гласува,ще се преобрази в призив за тотална смяна на системата за гласуване-сегашната е ясно на всички,че не работи !

Мисля,че това е идеята на предаването.

Може и това да целят -но каква ще бъде тази система ?

Кой ще реши да направи това ?

нали трябва депутатите да гласуват за смяната - а те са точно хората, които не искат промяна....

Кой ще ги принуди ?

Сещате ли се как, когато Илия Павлов беше убит, същата вечер Слави Трифонов отказа да прави предаване, заяви го пред зрителите и наистина нямаше предаване.От какво толкова се е разстроил?! Хм. Между другото, как си позволява такива волности по частната телевизия БТВ?!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Може и това да целят -но каква ще бъде тази система ?

Кой ще реши да направи това ?

нали трябва депутатите да гласуват за смяната - а те са точно хората, които не искат промяна....

Кой ще ги принуди ?

Пряка демокрация, ако не се оформи гражданско общество, няма кой да ги принуди. cool.gif

Може би под огрозата за провал на изборите,ще се намери решение .

Един провал на избори,ще забави и без това тотално изостаналите реформи.

А може би референдум ?

Президентът има това право !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.