Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Някой може ли да ми каже как да настроя mail клиента на Opera да показва писмата на кирилица. И защо проблема е само при определени писма. По-специално тези от Kaldata. Ако получа писмо на кирилица от някъде другаде няма проблем! :)

Редактирано от capnemo
заглавието (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 304,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

Encoding опции няма ли този вграден клиент? Ако Има, нагласи ги на Cyrilic Windows 1251.

• Автор

Encoding опции има обаче само за сайтове. На писмата няма ефект.

Ако не се оправиш, ще инсталирам Операта и ще видим дали има оправия :)

• Автор

Не се оправих, но за сметка на това от kaldata ми пращат e-mail-ите и на кирилица и на латиница вече!

Значи, проблема ми е следния: качих си Opera 8.10, но не ми се запазват лог-и ни те за страниците на който е необходимо, а не всеки път да ги пиша на ново, помогнете да се справя с проблема!! :)

Изтеглих си Opera 8.02 final от вашия сайт(които е един от любимите ми Публикувано изображение ) и инсталнах в/у старата версия(7.54u2), но когато работя повече от 30мин. с нея и Reaload-на(Refresh) повече от 2, 3 страници наведнъж трябва да чакам да се зареди(Reload) първата страница, на която съм дал reaload и чак тогава започва да презарежда другите(една след друга), това го нямаше на предишната версия, при която и 10 страници да се reload-ват едновременно си ги отваря наведнъж, а някой път дори забива, пише че се зарежда, но 10мин. не помръдва(само на една страница съм задал reload, а другите са заредени).

Ето и един screenshot. Ограденото в червен елипс, е колко страници трябва да се презаредят за да се заради текущата(поне така го разбирам аз).

Aз също имах проблеми с 8.02 (макр и не чак такива) защото я бях сложил върху старата версия 8.01 но всичко се оправи когато я изтрих и инсталирах на чисто. Съветвам те да направиш същото като изтриеш абсолютно всички папки които са от Опера(и тези в C:\Documents and Settings\xxxx\Application Datа) За по сигурно когато я инсталираш отново и задай друга директория например opera2

• 2 седмици по-късно...

Новата Opera 8.50 е вече безплатна и без банери!

Ще се плаща само за поддръжка по мейл и телефон!

Можете да дръпнете 8.50 от тук:

http://www.opera.com/download/

:)

Екстра ! Много добра програма!!

Редактирано от MentOS (преглед на промените)

От доста време борава с Opera и съм наистина много доволен. Това,че направиха безплатна версия за нея е постижение и мисля,че на всички ще им хареса (или поне на мен)

Дано поне сайта Peugeot.bg Се отваря правилно с новата версия...

Дано поне сайта Peugeot.bg Се отваря правилно с новата версия...

<{POST_SNAPBACK}>

ако имаш проблем с даден сайт: Help>Report a site problem>описваш проблема...

п.п. сайта на пежо го отваря перфе с новата версия :bye:

п.п.п.

Opera :love_puter:

Редактирано от stewie (преглед на промените)

A eдно нещо не ми стана ясно на операта,което много ме затруднява и неможах да намера няма ли начин да сваля по много файлове на веднъж смисал (download all files)

A eдно нещо не ми стана ясно на операта,което много ме затруднява и неможах да намера няма ли начин да сваля по много файлове на веднъж смисал (download all files)

<{POST_SNAPBACK}>

натискаш онова меню най-вдясно > избираш LINKS > и като държиш Ctrl маркираш файловете за сваляне след това натискаш Save бутона и си избираш дали всички файлове да се свалят на defaut мястото(Quick download) или искаш всеки файл поотделно да му казваш директорията на сваляне(Save target as).

сигурно има и други начини, обаче, аз този знам.

Много ти благодаря за това не се бях сетил...

Наистина има по-добър интерфейс.Препоръчвам Ви тази програма най-сърдечно.Аз лично я използвам от 3 години и не признавам нищо друго :bye:

Щом е така, да пожелаем успех !! И аз благодаря,че ме светнахте по въпроса!

А аз се чудех защо преди няколко дни, на десет годишнината им, обещаха сериен номер, а не ми пратиха на мейла. Всъщност някой получи ли тогава номер?

А аз се чудех защо преди няколко дни, на десет годишнината им, обещаха сериен номер, а не ми пратиха на мейла.

Всъщност някой получи ли тогава номер?

<{POST_SNAPBACK}>

Аз и си го пазя,ама за какво ми е вече..:angry:.Аз съм с Мозила ама от време навреме пробвам и Операта.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.