Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Кажи през proxy ли е връзката ти?

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 304,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

е нямам никаква представа за това

е това се опитай да отвориш http://www.net-surf.net/clients/ftp/

сдлед това горе високо има филми и кога стигнеш до самия филм опитай да отвориш дир, защото май говорим за различни неща

Редактирано от ru4kata (преглед на промените)

Forbidden You don't have permission to access /clients/ftp/ on this server.

След като кликнах на ФИЛМИ, пробвах с всички филми които се показаха на страницата - Village, Escape from Alcatraz и т.н. и DIR не се отвори на нито един. Не се отвори и с IE. Просто няма такъв адрес. Проблема не е в наклонените черти, както си писал в датата. Задръж маркера върху FTP и ще видиш че адреса до файла (филма) е съвсем различен от този които излиза на DIR, а би трябвало да са еднакви с едно допълнение при FTP, а това е името на файла (филма).

П.П. Ако проблема е че няма как да свалиш субтитрите, мога да ти кажа вариант, макар и не най-удобния (но както виждам, единствения). Десен клик върху FTP, Copy Link Adres, Paste на копирания адрес в Adres bar-а, например ftp://ftp1.net-surf.net/Storage0/vohi/Mov...0DVDRiP%202004/The.Village.DVDRiP.XviD-BRUTUS.avi , зачиствам името на файла (с удебелениете букви) и влизам в папката :)

Редактирано от nighty (преглед на промените)

През интернет експлорър се отварят със сигурност. С нито един друг браузер обаче не искат. Хората които поддържат сървара казаха че е от чертите. Можело и да има решение но не го знаят за момента.

При мен става и не е само това. Когато копирам адреса от него в операта го отваря, но ако не го копирам а го отварям направо не иска

Аз опитвам и с двете и не става. И снимка съм сложил да видиш. Както и да е. Последното което ми идва на ум е да накараш операта да се идентифицира като IE - F12>Identify As Internet Explorer или пък пробвай като Mozilla.

Еми и това пробвах и не става дори след като промених идентификацията рестартирах операта. И пак казвам че като копирам адреса от експлоръра и го пействам в операта се отваря

• 2 седмици по-късно...

А ако някой е почитател на MAC OS X може да свдали този скин.просто е перфектен.и е без грешки. Моят фаворит.Сваляне от тук: Customize Opera

Пускам линк, защото на мен много ми допадна този скин за Опера браузер. Радва окото  Публикувано изображение

LikeIE

<{POST_SNAPBACK}>

Да наистина ;-) определно ми допадна с малки зключения :-)

Редактирано от christo (преглед на промените)

А що не сложите и картинки да видим фаворитите ви, преди да ги свалим?

А що не сложите и картинки да видим фаворитите ви, преди да ги свалим?

<{POST_SNAPBACK}>

Еми по принцип съм дал линк не директно за свалянето на скина, ами към страницата, на която се вижда картинка на част от бутоните и табове. Все пак опера си има отделни възможности за промяна и на цветовата схема... а темата ми беше, че ми хареса при скорошното разглеждане на скиновете. Със здраве! :)

СНИМКА

Редактирано от digitaltune (преглед на промените)

Opera 9 build 8333

Новата версия на браузера Opera.

Подобрения:

Changelog

Several memory leaks fixed;

Display issues fixed - noticeable e.g. on gmail and vBulletin sites;

Fixed bug with attachment button on gmail;

Fixed bug with pages not loaded on restart;

Fixed content blocker;

Fixed Proxy On/Off toggle in Quick Preferences;

Added setting for show widget handle in Preferences > General;

Ongoing work on widget GUI

http://snapshot.opera.com/windows/o90w_8333m.exe

така инсталнах си Опера ок мерси на всички ама как сега да свалям с Flash Geta кой настройки да оправя за да свалям? Публикувано изображение

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ами махнисия и си сложи Download Master мн по-добра е и има обяснение за работа с нея и тя почтие е на булгарски :) :) :bye:

Edit: поне я виш,тя е от този сървар :)

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

Да наистина преди и аз бях с Flash Get но излезнаха по-добри програми и те са 2-ве.

1-вата е Internet Download Manager тя е много по-добра от Flash Get но пък не е безплатна,ето ти и линк за нея

http://kaldata.host.bg/www.kaldata.net/Int...20Build%209.exe

2-рата е Download Master тя и Internet Download Manager са напълно еднакви с разликата че тя има по-хубав интерфеис(за мене)има и малко повечко екстри пук и е безплатна,може да не ти харесва много много защото е на Руски,ето ти и линк за нея аз предпочитам нея и я използвам.

http://www.one.com.ua/dm/download/dmaster.exe

EDIT:Извинете за грешката бил съм заплеснат но я оправих. Тия неща дед си ги казал съм го споменал но имаш една грешка IDM има и Български интерфеис,аз го бях използвал!

Редактирано от Lorenzo (преглед на промените)

...2-рата е Download Manager тя и Internet Download Manager са напълно еднакви с разликата че тя има по-хубав интерфеис(за мене)има и малко повечко екстри пук и е безплатна,може да не ти харесва много много защото е на Руски,ето ти и линк за нея аз предпочитам нея и я използвам.

http://www.one.com.ua/dm/download/dmaster.exe

<{POST_SNAPBACK}>

Май имаш предвид Download Master. По принцип двете програми са еднакви, разликата е че IDM е платена и я има с англииски интерфейс, докато DM е само на няколко езика, всичките от бившия СССР.

така инсталнах си Опера ок мерси на всички ама как сега да свалям с Flash Geta кой настройки да оправя за да свалям?

В официалния форум на Опера има няколко варианта за работа с FlashGet.

Ако не се лъжа Операта има вграден даунлоад клиент. Използвай него. Няма смисъл от допълнителни програми

Ако не се лъжа Операта има вграден даунлоад клиент. Използвай него. Няма смисъл от допълнителни програми

<{POST_SNAPBACK}>

Да знам и мерси много на всички ще си го свалям с Операта!!! :wors::wors:

Да знам и мерси много на всички ще си го свалям с Операта!!! :yanim:  :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Даунлоад клиента на Операта не е стока. Download Master е добър избор за Opera.Интегрира се лесно и има много възможности,макар че аз използвам IDM.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.