Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Татуировките.Какво мислите за тях?Имате ли и къде ?

Featured Replies

На задника най ще ти отива.Тъкмо ще имаш повод да си смъкваш гащите, за да ти се любуват хората на татуировката.

• Отговори 143
  • Прегледи 39k
  • Създадено
  • Последен отговор

Във Фейсбук има не малко страници с хиляди татуировки. Там можеш да си харесаш някаква и да видиш кое как и къде стои добре(според твоята преценка естествено)  

Във Фейсбук има не малко страници с хиляди татуировки. Там можеш да си харесаш някаква и да видиш кое как и къде стои добре(според твоята преценка естествено)  

Благодаря ти ..  Относно останалите .. Зададох нормален въпрос не разбирам , защо беше нужно да се правите на интересни ...

Благодаря ти ..  Относно останалите .. Зададох нормален въпрос не разбирам , защо беше нужно да се правите на интересни ...

Хм, а сигурен ли сте че това е нормално действие. Обяснете ми моля целта на тази татуировка? Естетика, необходимост, мода?

Ако си вярващ носи господ в сърцето си,а не на кожата..Аз бих те посъветвал да не се "маркираш" така.. после ще съжaляваш..

Редактирано от snuri (преглед на промените)

Случва се на човек да му хрумнат какви ли не прищявки !

Когато те са безобидни - защо пък да се лишаваме от това !?

Татуировките , от определен ъгъл на виждане и в определено обкръжение , имат знакова и естетическа стойност.

И понеже е прищявка , а не житейска необходимост , ако е за постоянно в последствие може да се окаже че съжаляваме , че сме се омацали неизтриваемо...

Така че ако ще се прави , нека тя да е временна - има такива и при това доста красиви !

След време ще решиш (когато интересът вече е затихнал) дали наистина е нужна за цял живот !

Примерно моят аватар - харесвам си го по много причини , но да си го лепна за винаги на рамото - това не го намирам за разумно....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Хм, а сигурен ли сте че това е нормално действие. Обяснете ми моля целта на тази татуировка? Естетика, необходимост, мода?

Има различни разбирания за "необходимостта" от татуировки. Някои считат, че им "придават" уникалност. Други пък се харесват да са по "разноцветни"... Напълно нормално действие си е.

Стига този който да пише да е пълнолетен, би трябвало да може да реши сам дали да си направи или не.

Относно въпроса на автора на темата:

Ако се чудиш дали ще е смешно, по добре не си прави татуировка изобщо. Поне докато не си абсолютно сигурен в модела на татуировката, мястото където ще си я направиш, а също и за татуиста, при който ще си я направиш. Трябва да решиш сам тези неща и не да търсиш мнение от някой друг, защото ТИ ще "носиш" тази татуировка, а не този, който ти е дал съвет.

Аз от много време(2-3 години) се каня да си направя татуировка, но не мога да се спра на конкретен модел, който напълно ще ме удовлетворява, за това изчаквам... докато не съм абсолютно сигурен в модела на татуировката  няма да предприема нищо, защото не искам после да съжалявам

Та въпроса ми е : Смешно ли ще е ,ако я направя от външната част на ръката ? Благодаря предварително.

За едни е смешно, за други не!Въпроса е в това, кой и как ще я направи.

• 1 година по-късно...

Съществуват ли временни татуировки, които да траят една,две или повече години... не става въпрос за къна ! Бях чул,че имало такива,но не сам запознат нека някой който разбира да ме "светне"  :)  Благодаря за отделеното време и помоща! :) 

Съществуват ли временни татуировки, които да траят една,две или повече години... не става въпрос за къна ! Бях чул,че имало такива,но не сам запознат нека някой който разбира да ме "светне"  :)  Благодаря за отделеното време и помоща! :)

Има временни татуировки, но не могат да траят 1-2 години. Най-много 1-2 месеца. Просто мастилото, което слагат е такова.

То има временни, на принципа на перманентния грим, траят няколко години, ама като ти избледнее и трябва да я повтаряш.

Харесвам нежни, ненатрапчиви татуси, имах един период преди 6-7 години, когато исках да си направя, носе радвам, че отмина.Към днешна дата не бих си направила..Най-много ме отвращават момичета с татуси, стигащи почти до оная им работа, както и тези на кръста-за мен са признак на лош вкус.

• 3 седмици по-късно...

Отношението ми към татуировките е същото каквото е и към пиърсинга - крайно негативно. Да, виждал съм дискретни рисунки, но и изрисувани до максимум ръце, вратове и гърбове, та да се чуди човек що за създание върви насреща му. Но не ми пречат, а и всеки решава сам за себе си, та по тая причина и не бих упрекнал когото и да било. 

Аз мразя татуировки.. Аз също съм виждал хора целите в татуировки и е много отвратително... Ако един човек има татуировка на 25 години след 20-30 години тая татуировка стават мега грозна... Кожата се разтяга и става много грозно.. Казвали са ми ''Бог ти дава чисто тяло, ти го татуираш'' и просто не ми харесват, но не ми пречат тези които имат малки по размер татуировки, а не една цяла ръка татуирана

Аз също имам един татус, намира се точно на ръката ми м/у "лакътя и китката в средата г/д". След това съжалих, че си я направих на следващия ден. Когато си търсих работа, беше лятото и като видят татуса, все нямаха места за мен а взимаха други. Сега се чудя как да го махна, но явно ше си карам с него докато съм жив.

• 4 месеца по-късно...
Ами аз съм доста нашарен, някои хора даже ми се ужасяват, тъй като имам дори по главата. Много ме кефи, тъй като все пак тялото си е мое и а трябва да си решавам какво да правя с него... а в тои вид определено много ми допада. Така изразявам себе си! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.