Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ Програмата на обединените австрийски възможности е нормално да е в самостоятелна тема. Засега съм впечатлен и се питам - това ли е най-доброто в Европа ? Естествено - не съм сигурен в отговора - времето ще покаже. Нормално е и други да пробват и да споделят впечатления от всякакъв характер - форумът тук е обективен и не е нормално само да се възхваляват програми! Няма идеална... Поздрави

Редактирано от mihnev_sz
update (преглед на промените)

• Отговори 522
  • Прегледи 77,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

Има интересни данни за един тест на a-squared Anti-Malware 4. Интересно:

Публикувано изображение

Ето: справка@PC Security Labs. :angry:

Справка: Antivirus comparison test (форуми на EMSI).

И още оттам: Съвместимост с друг софтуер

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Интересно ми е как спира хакери,като това им е логото,като няма стена?Тежичка е ама с два енгина е така,обаче G-DATA е по-тежка.Блокатора на сайтове и много приятен но как работи-по списък или с реално сканиране?

Интересно ми е как спира хакери,като това им е логото,като няма стена?Тежичка е ама с два енгина е така,обаче G-DATA е по-тежка.Блокатора на сайтове и много приятен но как работи-по списък или с реално сканиране?

"Интересно ми е как спира хакери,като това им е логото,като няма стена"

Mamutu IDS

• Автор

А аз за да не рискувам заради азиатско любопитство съм и добавил Online Armor 2.1 Free от Австралия - засега комбинацията впечатлява. Поздрави

Забелязвам че IDS-то на antimalware не реагира на неща засичани от Mamutu или въобще не реагира.Само при мен ли е така?Например hijackthis го определяше с подозрителна файлова структура.

Редактирано от trix (преглед на промените)

• Автор

hijackthis съм го забравил да съществува - по същите причини, а и защо да се мотая с подобен метод ? Заради сродни съмнения днес я преинсталирах - бях я подложил тези дни на чрезвичайно натоварване в реални условия. Блокираше ми достъп до PCmag.com. След преинстал нищо не откри след себе си - това я отличава от Икарус . PCmag.com пак го блокира - значи някои се правят на интересни. Дотук нямам негативна констатация за тази австрийска програма. Поздрави

Хостовете които е блокирал при редовно посещаваните от мен сайтове ги слагам при хост файла или на стената.Ама пак ги блокира.Има един-s7.addthis.com,него го блокира няколко пъти на ден независимо къде браузвам.Как правя връзка с тоя хост идея си нямам.

Гледам скрийшотовете на a-squared Anti-Malware 4.0.0.61 и нещо не мога да разбера - има ли тази 4-та серия антивирус или няма.

В новостите на програмата пише:

· Added a second antivirus scan engine to improve detection quality. The a-squared engine was improved too: it loads 57% faster, uses 30% less RAM and scans 4% faster than v3.x. A new surf protection feature has been added too to block malicious, tracking and phishing websites.

(линкът е същият като по-горе).

Гледам скрийшотовете на a-squared Anti-Malware 4.0.0.61 и нещо не мога да разбера - има ли тази 4-та серия антивирус или няма.

..............................

Има антивирус, на официалната страница пише, че има два скенера за спай и антивирус и програмата е комбинация от два продукта. Тоест антивируса е базиран на енжина на Ikarus, а антиспай модула е собствен.

2 scanners are better than one: Anti-Spyware + Anti-Virus! [NEW!]

* Not just any scanners, but a combination of two world class products - the a-squared Anti-Spyware, and the Ikarus Anti-Virus engine. Latest tests approve that both are cutting edge in Malware detection.

Но аз не можах да оценя напълно възможностите a-squared Anti-Malware 4, защото я използвах няколко дни и се наложи да я махна заради друга програма за сигурност.

Да, четох официалната страница, но нищо (разбирам подробните снимки) не ми даде основания да смятам, че антивирусния режим е резидентен или че има някакви настройки, най-малкото не видях такива. Та ако наистина е така, т.е. антивирусният режим да се задейства само при сканиране, то май нещо не му виждам смисъла на това начинание - ще пусна заразата, а после ще се чудя къде да я гоня.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Как ще пуснеш зараза - реагира на съмнителни бисквитки-кукита. А ако нещо недооцени или пропусне - задейства се мамута и блокира. Австрийски уникат ли е това ? Или най-точно казано - това е "Икарус с подобрения"...Допълнително подсигурявам с Online Armor 2.1 Free - впечатлен съм засега.При Win XP SP3. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

В същност IDT-то си работи но не е толкова параноично както Mamutu.Тази разлика е при най новата версия на antimalware която излезе преди седмица.

• Автор

www.zdnet.fr е непрепоръчителен френски портал -при отваряне на страницата програмата блокира серия от досадни кукита, както и достъпа. Явно там ще разглеждам от друг компютър.Дали наистина е непрепоръчителен ?Някой друг няма ли да пробва ? Иначе тази ОС с австрийско-австралийска защита си лети из мрежата...И през ум не ми минава засега да я сменям - показва доста стабилно поведение. Поздрави

www.zdnet.fr е непрепоръчителен френски портал -при отваряне на страницата програмата блокира серия от досадни кукита, както и достъпа. Явно там ще разглеждам от друг компютър.Дали наистина е непрепоръчителен ?Някой друг няма ли да пробва ? Иначе тази ОС с австрийско-австралийска защита си лети из мрежата...И през ум не ми минава засега да я сменям - показва доста стабилно поведение. Поздрави

Какво му е непрепоръчителното на www.zdnet.fr? Ето как реагира програмата за сигурност Ikarus (тоест не реагира въобще):

Публикувано изображение

Скан на резултати от a-squared Free след посещение на www.zdnet.fr (не намери нищо, подобно на Ikarus):

Публикувано изображение

Не разбирам следното:

1. Защо точно сайтът www.zdnet.fr е непрепоръчителен? В случая в коментара на TNN няма абсолютно никакви доказателства, както винаги.

2. Какво означава "кодът": ОС с австрийско-австралийска защита?

Не разбирам...

• Автор

a-squared Anti-Malware - Версия 4.0 + Online Armor 2.1 Free при Win XP SP3. При други как е ? Явно и оттам ще тегля файлове - ако е нужно и без защита. Поздрави

a-squared Anti-Malware - Версия 4.0 + Online Armor 2.1 Free при Win XP SP3. При други как е ? Явно и оттам ще тегля файлове - ако е нужно и без защита. Поздрави

О.К. Дай някакъв подробен резултат за вредните кукита на zdnet.fr. Ако може да е от a-squared Anti-Malware. Ще инсталирам наново a-squared Anti-Malware, за да проверя. Според мен това явление или не е представено добре от теб за някакви си кукита, или пак си минал на максимум параноя. Обоснови се!

• Автор

Nologo, наистина в мрежата няма инфо за непрепоръчителност на този портал. Не аз - а защитата ми изглежда е преминала към максимум параноя - нали съпоставям с компютри с друга защита-пред очите си. При някой друг има ли подобни изяви ? Пак ли да я преинсталирам - може би това е най-правилно. Нямам за цел да злепоставям програмата - тя ми харесва и то доста. Поздрави

Nologo, наистина в мрежата няма инфо за непрепоръчителност на този портал. Не аз - а защитата ми изглежда е преминала към максимум параноя - нали съпоставям с компютри с друга защита-пред очите си. При някой друг има ли подобни изяви ? Пак ли да я преинсталирам - може би това е най-правилно. Нямам за цел да злепоставям програмата - тя ми харесва и то доста. Поздрави

Не знам какво е направила защитата ти.

Ето какво е при мен. Kакто обещах, проверих сайта zdnet.fr с a-squared Anti-Malware, Windows XP SP3 (последни дефиниции):

Няма реакция от a-squared Anti-Malware при посещение на сайта:

Публикувано изображение

Ето какво намери a-squared Anti-Malware, веднага след посещение zdnet.fr - нищо:

Публикувано изображение

Без коментар...

• Автор

Заместих я с Avira Premium 8 и резултатът от пълното сканиране при максимални настройки е: Окончание проверки: 24 Ноември 2008 г. 22:13 Прошло времени: 17:56 мин Проверка успешно завершена. 2204 Проверка директорий. 105260 Файлы были проверены 0 Были обнаружены вирусы/вредоносные программы 0 Файлы определены как подозрительные 0 Файлы были удалены 0 Файлы были вылечены 0 Файлы были помещены в карантин 0 файлы были переименованы . Напълно нормален достъп до www.zdnet.fr с германската програма. Странности....

• 3 седмици по-късно...

По случай петата годишнина на a-squared, a-squared Anti-Malware се предлага за 5 $. Офертата е валидна до 14 декември. Аз лично се възползвах от промоцията.

http://www.emsisoft.com/en/order/5/

По случай петата годишнина на a-squared, a-squared Anti-Malware се предлага за 5 $. Офертата е валидна до 14 декември. Аз лично се възползвах от промоцията.

http://www.emsisoft.com/en/order/5/

Аз също се възползвах от промоцията-5 евро е 1 кутия цигари тук в Франция(обаче аз не пyша и заслужава 1 лиценз)!!!!

Искам да попитам :

-Лиценза става валиден от времето в които е поставен или от днес(ако го сложа след месец?????)

p.с Само 1 поправка,не е 5 Долара а е 5 Еuro!!!Ако беше долар то 6тиах да я кyпя за 4 Еuro

В промоцията пише 5 долара. На мен лично ми го продадоха за ?2.10. Лицензът както гледам в акаунта ми тече от днес и свършва на 12/13/2009.

В промоцията пише 5 долара. На мен лично ми го продадоха за ?2.10. Лицензът както гледам в акаунта ми тече от днес и свършва на 12/13/2009.

Thank's for the Great INFO

:P:wors: :wors: :wors: :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.