Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

"""Какъв вредоносен код има в nLite """ Nikssi, би ли предоставил още данни - доста неща не са невъзможни. Поздрави

http://www.kaldata.com/articles.php?action...;showarticle=94

Става въпрос за версия nLite 1.3.5 (Freeware) при дълбоко сканиране ми даде информация за открита зараза.Пратих им файла.Снощи отново пробвах но вече с новата версия на файла/старата я затри/ и не установява нищо съмнително.

Мнението ми е,че дава доста фалшиви тревоги и един потребител на елементарно равнище,като нищо ще се стресне и ще осакати програмата си.

Програмата я ползвам единствено при седмично дълбоко сканиране

• Отговори 522
  • Прегледи 80,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

• Автор

Ако констатацията е била на енджина на Икарус - вероятно е достоверна. "Фалшивите тревоги на Икарус" са измислици за оправдание на някои други - при които липсата изобщо на реакция е много по-често явление. Споделям мнението ти за седмична задълбочена проверка. Поздрави

Ако констатацията е била на енджина на Икарус - вероятно е достоверна. "Фалшивите тревоги на Икарус" са измислици за оправдание на някои други - при които липсата изобщо на реакция е много по-често явление. Споделям мнението ти за седмична задълбочена проверка. Поздрави

Не съм съгласен.Файлът беше пратен за анализ.Сега не намира нищо обезпокоителнно в nLite :clap:

• Автор

Възможно е - далеч съм от мисълта за изцяло липсващи фалшиви тревоги при която и да е програма. A-squared Anti-Malware 4.0 понататък сигурно пак ще я инсталирам - заедно с някоя от най-добрите защитни стени - очаквам още да я подобряват. Поздрави

Здравейте. Знаете ли, дали в a-squared Web Malware Scanner има някаква промяна съпътваща промените споменати в по-горните постове. До сега бях сигурен, че нямам нужда от a-squared Free инсталирана на компютъра си, щом имам възможността да сканирам онлайн с пълнофукнкционалната версия на сканиращия енджин...., а сега???.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Снощи до късно четох в форума на А-Squared.

Всъщност това не е Антивирус а Добавка към към Антивирусна.Заради различния метод на засичане тя е напълно допуcTима с Всички Антивирусни.

Въпрос към Емсисофт(тези често задавани въпроси можете да ги прочетете тук)

Is a-squared fully compatible with antivirus or firewall tools?

http://www.emsisoft.com/en/support/faq/?id=13

"Answer:Yes.

a-squared is a complementary product to antivirus- and firewall software. a-squared was designed to be fully compatible basically with all programs.

If you encounter a problem in combination with another program, please tell us. We will solve the problem as quickly as possible.

Please note, that you should turn off other background guards while running a scan with a-squared. Other guards would check each file twice and the scan would take very long."

На моя въпрос зададен:

"One more question:

Can be work together A2 with Comodo Firewall Pro?(A2 have a IDS-Comodo HIPS)"

Те ми отговарят:

"Good morning, georgieva.

Yes, they can work together just fine. Please read dedicated threads ”Compatibility with other security software” in Mamutu and Anti-Malware

You can find positive posts in dragon’s forum as well.

Search for ”a-squared” in http://forums.comodo.com/"

А тук вуф форума споделят за съвместимостта на А2 с другите Програми

http://forum.emsisoft.com/Default.aspx?g=posts&t=3626

На въпроса дали А2 може да замести една Антивирусна пише:

"Does a-squared Anti-Malware replace my antivirus software?"

http://www.emsisoft.com/en/support/faq/?id=17

Answer:Until Version 3.5:

No, a-squared Anti-Malware is a complementary program to antivirus tools. It is specialized in finding and removing Trojans, Backdoors, Spyware, Adware, Worms, Keyloggers, Bots and Dialers. Read more at the product page).

Since Version 4.0:

Yes, with the integration of a second scan engine, a-squared Anti-Malware became a full tool against all types of harmful software, including Viruses.

It doesn't use any random scan engine, but two world class products: The Ikarus Anti-Virus- and the a-squared Anti-Spyware-Engine. Independent tests confirm both top positions in the recognition of Viruses, Trojans, Backdoors, Spyware, Adware, Keyloggers, Worms, Bots, Dialers and TrackingCookies.

От всичко това става ясно,че все пак това не е Антивирусен Logiciel а Антивирусно Приложение което защитава от Viruses, Trojans, Backdoors, Spyware, Adware, Keyloggers, Worms, Bots, Dialers and TrackingCookies.

Поради начинът my на засичане е 1 чyдесно допълнение към вашия Антивирус или чyдесен Скенер!!!

А дали ще има отговор от Мicrosoft:

-съмнявам се,...кой би дал разрешение на Антивирусно приложениеда се представя за Антивирус

.Все пак Антивируса трябва да има нормите за защита на едно PC! :ph34r:

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

What's new in a-squared Anti-Malware 4.0.0.60:

· Added a second antivirus scan engine to improve detection quality. The a-squared engine was improved too: it loads 57% faster, uses 30% less RAM and scans 4% faster than v3.x. A new surf protection feature has been added too to block malicious, tracking and phishing websites.

I this New Version

What's new in a-squared Anti-Malware 4.0.0.66:

· a-squared Anti-Malware 4.0 (revised)

· Main application including the configuration panel - 4.0.0.66

Браво и тук започва да става интересно,развиват се хората,все пак е компания с 5 години стаж(някои са по на 15 и все същото)

Не трябва да се забравя че Емсисофт разполага с база от:

Trojans 1047419

Viruses 1066778

Vers 99275

Spywares 62338

Traces 305346

Dialers 53174

Total 2634330

И не на последно място на суфорумците ше кажа,че един от техните продyкти е задължителен за всеки от вас!!!

a-squared HiJackFree 3.1

http://www.hijackfree.net/

Продуктите на a-squared не могат да бъдат задължителни. Генерират твърде много фалшиви аларми, за да могат да бъдат използвани от начинаещи потребители. Дано поработят сериозно по този въпрос, защото това им вреди много.

• Автор

Продуктите на a-squared не могат да бъдат задължителни. Генерират твърде много фалшиви аларми, за да могат да бъдат използвани от начинаещи потребители. Дано поработят сериозно по този въпрос, защото това им вреди много.

За да е обективно - би ли посочил кое вреди много на продуктите на ESET ! Да не би те да са задължителни ? Поздрави

За да е обективно - би ли посочил кое вреди много на продуктите на ESET ! Да не би те да са задължителни ? Поздрави

Не ми се надъхвай бе! Нищо не съм споменал за ESET говорим за a-squared и продуктите от този род. Тя не е антивирусна програма, за да я свързваш с ESET NOD32 Antivirus. Хиляди примери има каква параноя е a-squared, ти да не падаш от Марс?

• Автор

Не ми се надъхвай бе! Нищо не съм споменал за ESET говорим за a-squared и продуктите от този род. Тя не е антивирусна програма, за да я свързваш с ESET NOD32 Antivirus. Хиляди примери има каква параноя е a-squared, ти да не падаш от Марс?

А-squared и Ikarus не били антивирусни програми .... Те са такива и спрямо техните справяния ESET е една лъжереклама - приказки много, а резултатите трагични - троянци правят каквото могат и желаят при охраняваните ОС от ЕSET...Невярващите могат да пробват... Поздрави

Fixer....ако ми беше прочел поста може би щяхме да спестим няколко писания.

Аз не казвам,че А-Squared е задължителна!

Аз казвам HiJackFree

ти правиш ли разлика между двата продyкта????

Ако не знаеш каква е разликата виж в Сит-а!

Уважавам програмите които сте си избрали но на никого не съм казвала защо се занимаваш с" X",вземи" Y"!!!!

Има програми хиляди и света не се свежда до Каспер,Авира или Есет!

Всички програми дават фалс поситиф знаеш ли? ..... A защо сте с тях?

Погледни моля те тук и ми кажи коя не дава

http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2008_11.php

p.s.И ше цитирам михнев:

-По-добре да ми дава фалшиви аларми от колкото да мълчи като риба(михнев и аз мисля така извинявай че те цитирам)

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Автор
http://virscan.org/report/922ca07edbebdfe0...0f55831118.html Такива случаи са много - фалшивите им тревоги са много по-малко от несправянията на други продукти - там май ESET е между "лидерите"... Поздрави

az sega iskam da popitam neshto poneje si imam super malko ponqtie ot pc-ta reshih da popitam za da znam ... zna4i predi vreme imah virusi v pc-to i reshih da potursq neshti4ko na slqpo v neta za da imam po-dobra zashtita namerih a-squared Anti-Malware i si q svalihhh ... oba4e problema e 4e e samo probna versiq i nz ot kude moga da si q svalq cqlata za da q imam postoqnno , a i drug vupros imam poneje imam eset nod32 na pc-to zaedno s a-squared-a dali trqbva da go mahna i ako go mahna kakvo drugo da svalq zashtoto se pak trqbva da imam nqkakva postoqnna zashtita zashtoto na vseki 30 dni mi se nalaga da si parvq nov mail za da si registriram programkata ako nqkoi moje d mi pomogne shte sum vi adski blagodarna sorry ako ne sum pisala na to4noto mqsto no ne znaeh kude druga da pisha i da pitam ... blagodarq predvaritelno za sudeistvieto упс сори за езика не знаех че трябва на бг още веднъж извинявам се , пиша го защото ме скастриха че във форуми трябва да пиша на бг и малко съм зле с техниката но ще се радвам на помощ от тези които разбират

az sega iskam da popitam neshto poneje si imam super malko ponqtie ot pc-ta reshih da popitam za da znam ... zna4i predi vreme imah virusi v pc-to i reshih da potursq neshti4ko na slqpo v neta za da imam po-dobra zashtita namerih a-squared Anti-Malware i si q svalihhh ... oba4e problema e 4e e samo probna versiq i nz ot kude moga da si q svalq cqlata za da q imam postoqnno , a i drug vupros imam poneje imam eset nod32 na pc-to zaedno s a-squared-a dali trqbva da go mahna i ako go mahna kakvo drugo da svalq zashtoto se pak trqbva da imam nqkakva postoqnna zashtita zashtoto na vseki 30 dni mi se nalaga da si parvq nov mail za da si registriram programkata ako nqkoi moje d mi pomogne shte sum vi adski blagodarna sorry ako ne sum pisala na to4noto mqsto no ne znaeh kude druga da pisha i da pitam ... blagodarq predvaritelno za sudeistvieto

Според мен за начинаещи потребители a-squared не е много добър избор, но все пак, ако желаеш си изтегли безплатната версия: a-squared Free. Все пак бих ти препоръчал една наистина добра програма: MalwareBytes' Anti-Malware. За антивирусната, ESET NOD32 Antivirus е добър избор, но за да го използваш пълноценно трябва да си го закупиш, както виждаш до този момент стигаш, според мен 4.80 на месец си струват.

• Автор

Fixer, идеята е "отлична" - да си купува ESET NOD32 Antivirus, а после с A-squared Free да отреагира и отброява пропуснатите вредители...И защо да не си хареса австрийската програма ? Ikarus не е подходящ за начинаещи -а при a-squared Anti-Malware 4.0 нещата са доста по-различни. Поздрави

Fixer, идеята е "отлична" - да си купува ESET NOD32 Antivirus, а после с A-squared Free да отреагира и отброява пропуснатите вредители...И защо да не си хареса австрийската програма ? Ikarus не е подходящ за начинаещи -а при a-squared Anti-Malware 4.0 нещата са доста по-различни. Поздрави

Не ме интересува мнението ти!!! 50% от засеченото от A-squared си е чиста грешка, какво е му е различното? Ikarus е на същото ниво.

При полужение че имам superantispyware & malwarebytes anti-malware да слагам ли фрий версията на a-squared

• Автор

Не ме интересува мнението ти!!! 50% от засеченото от A-squared си е чиста грешка, какво е му е различното? Ikarus е на същото ниво.

Не е ли вече време да спреш да се разхождаш като Миндовата кучка из теми за други програми - с маниакални идеи за ползване на ESET! В техния форум ли го научи това оправдание за честото им несправяне? Децата може да ти повярват... Поздрави

Иииии все пак какво да правя сега аз сега имам a-squared Anti-Malware ама като не знам каква версия е ... а тази 4.0 за която говорите кое е по-различното , а и въпроса ми беше малко по-друг дали има място от където мога да си сваля същата като пробната версия и как става платено ли е не е ли ? Честно нз дали НОД-а и a-squared Anti-Malware си пасват ама за сега съм доволна от 2-рата а като бях само с НОД-а просто пълна скръб за това не бих се отказала от a-squared Anti-Malware просто искам да си я имам постоянно а не на всеки 30 дни да си правя регистрации на нов мейл

Редактирано от ronksi (преглед на промените)

Иииии все пак какво да правя сега аз сега имам a-squared Anti-Malware ама като не знам каква версия е ... а тази 4.0 за която говорите кое е по-различното , а и въпроса ми беше малко по-друг дали има място от където мога да си сваля същата като пробната версия и как става платено ли е не е ли ? Честно нз дали НОД-а и a-squared Anti-Malware си пасват ама за сега съм доволна от 2-рата а като бях само с НОД-а просто пълна скръб за това не бих се отказала от a-squared Anti-Malware просто искам да си я имам постоянно а не на всеки 30 дни да си правя регистрации на нов мейл

a-squared Free 4.0 може да я ползваш,като скенер при евентуални проверки.Добре е да се сканира и с тази програма въпреки,че дава доста фалшиви тревоги си заслужава Публикувано изображение

• Автор

a-squared Free 4.0 може да я ползваш,като скенер при евентуални проверки.Добре е да се сканира и с тази програма въпреки,че дава доста фалшиви тревоги си заслужава Публикувано изображение

Nikssi, омръзнаха ми мненията Ви за недоказани фалшиви тревоги - инсталирам я и предстои показно представяне на серия факти - в другите теми - ще стане ясно за липсата на реакция от продукти на ESET, Kaspersky и разни други.... Иначе ще е весело за феновете на австрийските продукти.... За сметка на задрямало-спящите... Поздрави

Nikssi, омръзнаха ми мненията Ви за недоказани фалшиви тревоги - инсталирам я и предстои показно представяне на серия факти - в другите теми - ще стане ясно за липсата на реакция от продукти на ESET, Kaspersky и разни други.... Иначе ще е весело за феновете на австрийските продукти.... За сметка на задрямало-спящите... Поздрави

Аз лично съжалявам когато за нова година бях събрал колекция от 12 ментета които не ги ловеше Касперски и трябваше да се накича като коледна елха.Ползвал съм два месеца Икарус/a-squared и нито веднъж не заподозря файлове на уиндоус въпреки че се води с най-много фалшиви тревоги,а не съм чел някъде някой да е преинсталирал благодарение на Икарус/a-squared.TNN как още не си схванал основното правило "За Касперски или хубаво или нищо" рискуваш доста като пишеш за недостатъците на Касперски в темата за него,може само възхвалителни оди на радоста.Всички други програми за защита може да се оплюват но не и Касперски.

Танганайка

Nikssi, омръзнаха ми мненията Ви за недоказани фалшиви тревоги - инсталирам я и предстои показно представяне на серия факти - в другите теми - ще стане ясно за липсата на реакция от продукти на ESET, Kaspersky и разни други.... Иначе ще е весело за феновете на австрийските продукти.... За сметка на задрямало-спящите...

Този цитат на колегата TNN ясно показва,моето твърдение,че не в темата на Касперски а в тази тема са забранени други мнения.

Пишете си сами тук и успех :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.