Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

Aз мисля точно обратното. С енжина на Iкarus а-squared се доближава до най-параноичните, не до най-ловящите. Мога да покажа съмненията си за това твърдение при поискване.

Резултат за А-squared или Икарус

p.s.Лека нощ момчета,.....утре пак ще си играем :)

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Отговори 522
  • Прегледи 80,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

• Автор

Резултат за А-squared или Икарус

Австрийските им автори така прецениха, че разграничаването вече е по-особено. Например пак мога да ползвам само Икарус - но той надделява в обединения вариант. Знаете мнението ми за австрийските програми. Поздрави

Може би си прав,но ще я видим тези дни тук.

Надявам се Икарус да оправи нещата в този пакет!

Искам само да знам дали сканира пощата или ми трябва нещо като SpamFighter

a-squared Anti-Malware ехе-тата не ги закача,открива ги само при ръчен скан или при стартирането им с точно описание каква инфекция е,но когато сърфираш и нещо се опита да се инжектира директно на харда действа много бързо.Ползвал съм я и съм на мнение че е сред първите,въпреки че в началото бях разочарован че не лови нищо докато не и разбрах принципа на действие.Харесва ми че всичко което пише за нейните възможности в официалния сайт е вярно и не е преувеличено,установил съм го на практика.Пробвай я поне за 10-на дни и винаги ще се връщаш към нея.

a-squared Anti-Malware ехе-тата не ги закача,открива ги само при ръчен скан или при стартирането им с точно описание каква инфекция е,но когато сърфираш и нещо се опита да се инжектира директно на харда действа много бързо.Ползвал съм я и съм на мнение че е сред първите,въпреки че в началото бях разочарован че не лови нищо докато не и разбрах принципа на действие.Харесва ми че всичко което пише за нейните възможности в официалния сайт е вярно и не е преувеличено,установил съм го на практика.Пробвай я поне за 10-на дни и винаги ще се връщаш към нея.

Аз написах в дрyгата Тема на кого колко my лови!

щом е Икарус заедно с Мамуту то трябва да е добре!!!Само,дето позволява свалянето на зараза в PC-то,и позволява разархивиране!За мен това е важно,за други може би не.На вчерашните тестове всичко хвана само Антивирус 360 не успя!За сега не мога да дам точно мнение-все пак го слижих вчера!забелязах обаче ,че здраво блокира hosts атаки!Пощата обаче сканира ли?Ikarus здраво я ровеше!

Тук тези настройки така ли да ги оставя или да ги разръчкам малко???

Публикувано изображение

При мене също става така при някои антивирусни в случая със F-secure,въпреки че всички си работят перфектно така че не се притеснявай.

Публикувано изображение

Е ако има някой който да ми каже защо става така няма да се сърдя обещавам.

При мене този проблем със F-SecureIS го няма.Наистина си е за притеснение.

Ееее,ама свинска работа ето сега пък тук се появяват проблеми.Ми като са тръгнали Емсисофт да продават на хората лиценси по 30 евро поне можеха да си оправят работите......на какво прилича това?Кой би ги погледнал на сериозно с такива важни детайли.

Лиценза на Avira е 20 евро ама има ли такива издънки!!!!

Tune up

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ееее,ама свинска работа ето сега пък тук се появяват проблеми.Ми като са тръгнали Емсисофт да продават на хората лиценси по 30 евро поне можеха да си оправят работите......на какво прилича това?Кой би ги погледнал на сериозно с такива важни детайли.

Лиценза на Avira е 20 евро ама има ли такива издънки!!!!

Tune up

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Напиши на български в какво се състои проблема че нищо не разбирам :P

Напиши на български в какво се състои проблема че нищо не разбирам :P

Извинявай бях нервна и не де изразих достатъчно.

Нали вчера като инсталирах ГРАНДОВЕТЕ Австрийски,веднага ми излезе,предyпреждение,че нямам Антивирус сложен!

Писах на Емсисофт и те ми отговориха,че нямали споразумение с Microsoft и за това така излиза,че системата не засича Антивирус.

Аз изклyчих съобщението да не се появява вече обаче преди малко пyскам TuneUp иведнага ми изкачат 2 Аларми,че нямам Антивирус и че не трябва да изклyчвам Security Center.

А сега ми кажи аз мога ли да лъжа системата и всички останали програми да им махам засичащите опции заради 1?????

A propos Promotion de A-Squared

Christian Mairoll-Boss A-Squared

(je supprime volontairement le pseudo а qui il rйpond) special offers like this one are very very rare. We hope and expect that the number of additional downloads during these 5 days compensate the 'lost' revenues.

Regarding giveawayoftheday: We didn't give the licenses for free there. GAOTD has paid a flat fee for them. The offer definitely helped to spread the word about our software, especially in English speaking regions.

Security software has become a very hard business and we have to do everything to strenghten our brands.

• Автор

Предпочитам Ashampoo WinOptimizer 5 пред TuneUp - защо ли подобни като втората програма изобщо претендират, че контролират защитеността ни ? С изключен монеторинг съм карал с месеци. А когато е включен - нали пак се съмняваме. Излиза, че това не е обективна причина за отхвърляне на австрийската програма, а и тя вижда доста неща по по-различен начин от останалите. При мен сега е в резерв. Поздрави

Предпочитам Ashampoo WinOptimizer 5 пред TuneUp - защо ли подобни като втората програма изобщо претендират, че контролират защитеността ни ? С изключен монеторинг съм карал с месеци. А когато е включен - нали пак се съмняваме. Излиза, че това не е обективна причина за отхвърляне на австрийската програма, а и тя вижда доста неща по по-различен начин от останалите. При мен сега е в резерв. Поздрави

Не съм казала,че е лоша програмата!!!

Споделих,че има проблем.Щом съм си купила лиценз то нещо съм намерила в нея!(Както на Avira имам Кyпен)

Дали TuneUp е по-лоша от Ашампоо не my е мястото тук да споря с теб

• Автор
http://www.virscan.net/report/79e51214f1b2...8f67de73f2.html http://www.virscan.net/report/544179289030...eb63143dc9.html http://www.virscan.net/report/5b17cdc70076...13c0d8f772.html Разглеждам с интерес резултатите от проверка на файлове при китайския сканер и често попадам на австрийско присъствие ... Какво да коментирам - тази програма заслужава внимание при нивата на неизвестностите и този път няма да я деинсталирам заради някакви странни "любопитни бисквитки"... Поздрави
  • 5 седмици по-късно...

Днес писах в форума на А-squared за това как мислят,дали скоро ще бъде решен проблема им с Windows Security Center.(проблема за които писа преди)

Модератора беше доста любезен да води диалог с мен и ето какво ми каза:

Hi georgieva,

"You are welcome and thanks for reply.

Yes, it is not recommended to have more that one Antivirus.(AV).. but that appplies to having their Guards active.

As soon as you know how to disable "others" you can have as many on-demand AV scanners as you want.

Secondly, as it was stated it is possible to have Antivirus and A-squared Suite and there are no conflicts. That is why I mentioned those discussions and differences.

Please tell if you cannot find it here in the forum.

(please see at least compatibility threads in AM and Mamutu, where users are stating what AV they are using in addition)

In brief: A-squared Guard will check in real time "onExecute" (only executables loaded in memory). AV guards have "onAccess" scanning capability all accessed / opened files are scanned. But there are no conflicts.

In addition when you are performing a2 files scanning it is anyway recommended to disable AV's Guard especially when Deep Scan or Big Custom scan., but that is mainly just to make scan more efficient regarding time spent. No conflicts should emerge though if you don't and if you use say short scans like Shell Extension, etc.

My regards"

Заради този начин на засичане "onExecute"А-squared не засича Rar досиета при сваляне.Той ги засича при инсталиране и Сканиране ръчно зададено.Това я отличава от останалите AV.Аз смятам че този начин също не е лош,но все пак всеки сам си преценява

"Yes, Mamutu IDs are the same as in a2… actually. The formula is:

Mamutu + Signature Scanner = a-squared Anti-Malware!

The second engine (Ikarus) was introduced in v4 and it is part of the Suit and a2-Free edition as well."

Как мислите по-въпроса,може ли да стоиат Авира и А-squared заедно и колко ли ше натовари компа?!

p.s.Ето тук можете да проследите целия разговор:

http://forum.emsisoft.com/Default.aspx?g=posts&t=4345

• Автор

""The second engine (Ikarus) was introduced in v4 and it is part of the Suit and a2-Free edition as well."" След това събитие не виждам смисъл в подобни експерименти - бих предпочел Авира в активен режим с периодични задълбочени проверки с безплатната австрийска програма. Поздрави

И ето накрая добрата новина за феновете на A-Squared Antimalware Получих отговор от екипа на Еmsisoft които казва: "We have got the needed information from Microsoft in the meantime. We're currently working on the Windows Security Center integration." TNN един път я хвалиш друг път не....не мога да те разбера така както и постовете ти които са хаотични. Никога не съм чела компетентни мнения от теб а и не очаквам.....,но това всички го знаем!

• Автор

Androcure06, можеш да си я ползваш и тя ще продължи с блокирания на бисквитки на препоръчителни портали.Няма подобни неща при Ikarus.Младо момиче си - най-добре се въздържай да оценяваш мнения на човек, които не си разбрала.... Съзнателното ползване на многосмислия и двусмислия разнообразява форумите. Не всички са повърхностни и незадълбочени като теб... Корпоративният Symantec 9 от 2005 г си работи стабилно с години - тук има ли нещо хаотично ? Поздрави

И ето накрая добрата новина за феновете на A-Squared Antimalware

Получих отговор от екипа на Еmsisoft които казва:

"We have got the needed information from Microsoft in the meantime. We're currently working on the Windows Security Center integration."

................

След като все още няма интеграция във Windows Security Center защо продават програмата, както и заблуждават потребителите на официалната си страница за това, че е пълноценна - a-squared Anti-Malware 4.0:

*Comprehensive PC protection against trojans, viruses, spyware, adware, worms, bots, keyloggers, rootkits and dialers.

*2 cleaning scanners in 1: Anti-Virus + Anti-Spyware

*2 guards against new infections: signature scan + behavior analysis

На официалната страница не видях да е споменат проблема на a-squared Anti-Malware с Windows Security Center...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

След като все още няма интеграция във Windows Security Center защо продават програмата, както и заблуждават потребителите на официалната си страница за това, че е пълноценна - a-squared Anti-Malware 4.0:

На официалната страница не видях да е споменат проблема на a-squared Anti-Malware с Windows Security Center...

Kaspersky Lab също имаха подобен проблем преди доста време,но нищо не пишеха на официалната им страница.

До сега не съм срещал на официална страница, да се пише/споменава за проблеми на продуктите, които се предлагат,правят го в техните си форуми,ако имат такива и от самите потребители,като Androcure06.

Ако не са потребителите,като нея,кой ще открива проблемите и да ги предоставя за да се ангажират създателите с тяхното им разрешаване?

Навсякъде потребителите,т.е. ние спомагаме/изнасяме информация за проблеми,относно въпросния софтуер,точно в подобни форуми на самия сайт.

Androcure06, можеш да си я ползваш и тя ще продължи с блокирания на бисквитки на препоръчителни портали.Няма подобни неща при Ikarus.Младо момиче си - най-добре се въздържай да оценяваш мнения на човек, които не си разбрала.... Съзнателното ползване на многосмислия и двусмислия разнообразява форумите. Не всички са повърхностни и незадълбочени като теб... Корпоративният Symantec 9 от 2005 г си работи стабилно с години - тук има ли нещо хаотично ? Поздрави

==Излез удари си два шамара и пак влез===

Какво общо има Symantec в случая бре ,Тодоре.къде е EMSI къде Symentek и за какъв "хаос " става въпрос?

Здравей Мишо - ама хайде да не пишем изцяло извън темата... Androcure06 сподели мнение за "мой хаос" - най-добре да ги изтрием с теб тези последни редове. То и модераторите могат с право да го направят. Поздрави

Постоянно "инжектираш" спам в чужда тема,не мисля,че подобно поведение от твоя страна е коректно.

========================================

Аз поста ще си го изтрия,понеже не е по-темата.

Грешка на цитата:

Излез извърти си един шамар и пак влез...може и да пропуснеш

Хаоса е във твоето мнение колега TNN не един ти го е казвал и пак не си разбрал още.Още преди време Фикс ти го каза

"За тебе няма добри програми - всички ги плюеш" да извинява ако грешно цитирам.

Колкото пъти някой е искал да си по кокретен - толкова си по мъглив,ама така допринасяш за разнообразието - тук си прав.Сети ли се или НЕ?

По темата:

Добра програма за сканиране и ако евентуално ползвате понякога nLite - знайте,че за нея тя е особенно опасна.Установих го при поредният скан :rolleyes:

Добра та дрънка Публикувано изображение

• Автор

a-squared Anti-Malware - Версия 4.0 си има предимства и недостатъци - вярвам всички ще ги установите. Хубава програма е - далеч по-добра примерно от Нод 32 и Касперски. Е-е-е - познайте дали се шегувам - просто вижда повече от тях "взети заедно"... Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

a-squared Anti-Malware - Версия 4.0 си има предимства и недостатъци - вярвам всички ще ги установите. Хубава програма е - далеч по-добра примерно от Нод 32 и Касперски. Е-е-е - познайте дале се шегувам - просто вижда повече от тях "взети заедно"... Поздрави

Ооо, не за пръв път в историята на света, a-squared 4.0 пропусна текстовия ми файл със съдържание "Абе ти базикаш ли се с нас?". Хич не я бъде тази програма, такъв сериозен пропуск направи.

a-squared Anti-Malware - Версия 4.0 си има предимства и недостатъци - вярвам всички ще ги установите. Хубава програма е - далеч по-добра примерно от Нод 32 и Касперски. Е-е-е - познайте дали се шегувам - просто вижда повече от тях "взети заедно"... Поздрави

Какъв вредоносен код има в nLite

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Както вече съм казвала,аз имам няколко предпочитания,но за съжаление нито 1 от тях не е перфектна и все нещо и липсва. За мен е важно да се знае всичко възможно за програмите защото когато влезеш в даден Сайт на Антивирусна пише такива реклами че просто ти се завърта главата.Смятам Kалдата мястото където когато влезеш можеш да прочетеш доста истински неща и да наyчиш доста неща.Смятам трябва да се пишат плюсове и минуси а после избора е личен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.