Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

Как ще пуснеш зараза - реагира на съмнителни бисквитки-кукита. А ако нещо недооцени или пропусне - задейства се мамута и блокира. Австрийски уникат ли е това ? Или най-точно казано - това е "Икарус с подобрения"...Допълнително подсигурявам с Online Armor 2.1 Free - впечатлен съм засега.При Win XP SP3. Поздрави

Е добре как така слагаш А-Squared които има Мамуту (IDS)интегриран + Online Armor която има Hips
  • Отговори 522
  • Прегледи 80,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

• Автор

Е добре как така слагаш А-Squared които има Мамуту (IDS)интегриран + Online Armor която има Hips

Разбирам въпроса -явно някак са се сработили - не бе вчера за да помня подробности... Поздрави

Сега сложих да пробвам А-Squared и ми излезе това....

Защо Systemaта ми казва,че нямам Антивирус????? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Защо Systemaта ми казва,че нямам Антивирус????? Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

При мене също става така при някои антивирусни в случая със F-secure,въпреки че всички си работят перфектно така че не се притеснявай.

Публикувано изображение

Е ако има някой който да ми каже защо става така няма да се сърдя обещавам.

При мене също става така при някои антивирусни в случая със F-secure,въпреки че всички си работят перфектно така че не се притеснявай.

Публикувано изображение

Е ако има някой който да ми каже защо става така няма да се сърдя обещавам.

Не не това не е нормално и ме безпокои!!!!

Вече час и половина е така.UpDate правих поне 6 пъти рестартирах PC-то;........нищо!

Това не е нормално!

Писах до А-Squared ще чакам.Това ми се случва за 1 път!!!!Никога до сега с никоя програма!

Не не това не е нормално и ме безпокои!!!!

Вече час и половина е така.UpDate правих поне 6 пъти рестартирах PC-то;........нищо!

Това не е нормално!

Писах до А-Squared ще чакам.Това ми се случва за 1 път!!!!Никога до сега с никоя програма!

При мен е така от 2-3 месеца но инфекции по ОС нямам,може би е някакъв бъг в програмите за сигурност.

При мен е така от 2-3 месеца но инфекции по ОС нямам,може би е някакъв бъг в програмите за сигурност.

Аз чакам отговор от A-Squared и вече се изнервям здраво.Има ли някои които да я ползва в момента да каже.Може да е само при мен така!! :lol6::)

Аз чакам отговор от A-Squared и вече се изнервям здраво.Има ли някои които да я ползва в момента да каже.Може да е само при мен така!! :lol6::)

Е така е. Като лицензиран потребител трябва да се очаква и адекватна реакция от съпорта. :lol6:

Е така е. Като лицензиран потребител трябва да се очаква и адекватна реакция от съпорта. :rolleyes:

Добре ти сложи ли да я пробваш? При теб така ли е?Намираш ли това за нормално?
  • Автор

Аз чакам отговор от A-Squared и вече се изнервям здраво.Има ли някои които да я ползва в момента да каже.Може да е само при мен така!! ;):rolleyes:

Случвало ми се е преди време и с други програми и съм установявал наличие на "гост от Root-ниво" - не твърдя да е така при теб, но не е зле да си провериш системата. Понякога за отстраняване е нужен преинстал на Win - по някой от начините. Поздрави

Случвало ми се е преди време и с други програми и съм установявал наличие на "гост от Root-ниво" - не твърдя да е така при теб, но не е зле да си провериш системата. Понякога за отстраняване е нужен преинстал на Win - по някой от начините. Поздрави

Win-а е с Прейнстал преди седмица.Не съм шатрила,ако може да се хване от Калдата.....

Махнах си Авирката за да пробвам тази кyкла Публикувано изображение

p.s.А това стана още при слагането на A-squared и ми се появи Systeme Security да ми каже,че нямам Антивирус....

Добре ти сложи ли да я пробваш? При теб така ли е?Намираш ли това за нормално?

Нямах време, от една кръчма на друга и те така. Виждал съм подобни случаи, ама не е болка за умиране. Нема се плуашиш, това си е нормално за Уин-а. :rolleyes:
  • Автор

Подобни неща могат да се закачат от всевъзможни места, за които човек дори не подозира... Поздрави

Нямах време, от една кръчма на друга и те така. Виждал съм подобни случаи, ама не е болка за умиране. Нема се плуашиш, това си е нормално за Уин-а. :rolleyes:

трябваше да дойда с теб на кръчма.....сега 6тиах да съм упоена и нямаше да ми пyка ;)

трябваше да дойда с теб на кръчма.....сега 6тиах да съм упоена и нямаше да ми пyка ;)

Малко инфо:

http://forum.emsisoft.com/Default.aspx?g=posts&t=3582

Да ама това е дразнещо да стоя с този прозорец изкачащ!!!

Те би трябвало от иyли до сега да са корегирали това нещо!

Мен ме дразни и ще я скалпирам

+ изпратила съм Е-мейл в 14.00-вече 2 часа няма отговор(нали съм кyпила лиценза значи съм сериозен клиент)

Писна ми от глyпостите на тези разработчици на програми.

Ако бях някаква където си няма и хабер 6тиах да се пyля и да мисля,че ми е блокиран компа.

Не може като си тръгнал да продаваш нещо да го продаваш дефектно.

Ами ако незнаех,че се пращат Е-мейл-и?Какво 6тиах да правя???

Хубава работа ама ц*******

Да ама това е дразнещо да стоя с този прозорец изкачащ!!!

Те би трябвало от иyли до сега да са корегирали това нещо!

Мен ме дразни и ще я скалпирам

Нищо не зависи от тях. Всичко зависи от MS...бюрокращини...

Аз не мога да те разбера. Щом ти харесва и си е добра, за какво толкова се вживяваш.

Повечето даже си изключват безмисления Security Center.

Там неслучайно има опция, която му оказва, че имаш инсталирана антивирусна програма, която ТОЙ не намира:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виж какво става като го вклиy4а пак така си стои доло в Трея

защото някои антивирусни не са разработени да бъдат съвместими или по точно разпознаваеми от секюрити центъра ;)

пс. не ви съветвам да си давате парите за тази антивирусна та ако ще и по две да дават за 5долара :clap:

Редактирано от Dr.Web (преглед на промените)

• Автор

Виж какво става като го вклиy4а пак така си стои доло в Трея

Можеш да изключиш този монеторинг - ще спре да те дразни и ще можеш спокойно да пробваш австрийската програма. И не се притеснявай - ако някой от най-можещите е решил да ти е гост - едва ли можеш да му попречиш. А непрекъснато човек да преинсталира Win за щяло и нещяло просто не си струва. Поздрави

Ето го и дългоочаквания отговор от А-Squared

............

Този отговор едва ли ще направи a-squared по-добра програма. Дано в бъдеще да се поразвие, засега е половинчата работа откъм антивирус.

Този отговор едва ли ще направи a-squared по-добра програма. Дано в бъдеще да се поразвие, засега е половинчата работа откъм антивирус.

Може би си прав,но ще я видим тези дни тук.

Надявам се Икарус да оправи нещата в този пакет!

Искам само да знам дали сканира пощата или ми трябва нещо като SpamFighter

• Автор

С енджина на Икарус е при най-ловящите - нищо, че сега аз ползвам блокатори, които почти нищо не ловят... Това е временно предпочитание... Нали крайният резултат е важен - така лети тази система с Комодо - ако така продължава, най-много да я инсталирам и на още компютри. Обаче кой ще обучава потребителите.... Поздрави

С енджина на Икарус е при най-ловящите - нищо, че сега аз ползвам блокатори, които почти нищо не ловят... Това е временно предпочитание... Нали крайният резултат е важен - така лети тази система с Комодо - ако така продължава, най-много да я инсталирам и на още компютри. Обаче кой ще обучава потребителите.... Поздрави

Aз мисля точно обратното. С енжина на Iкarus а-squared се доближава до най-параноичните, не до най-ловящите. Мога да покажа съмненията си за това твърдение при поискване.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.