Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security

Featured Replies

Публикувано изображение
  • Отговори 522
  • Прегледи 77,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.google.bg/search?hl=bg&source=hp&fkt=&fsdt=2828&q=Sality+-+%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F+%D0%B8+%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%

• Антивирусният енджин на Ikarus е затруднен, а той е доста добър. Когато е налице a-squared Anti-Malware, вероятността MBAM и SAS да помогнат е минимална. Spyware Doctor http://www.pctools.com/spyware-

• Емсисофт са според мен най-добри в засичането напоследък (от около година насам), но намалиха и фалшовете... Ако активираш безплатен лиценз, може да се ползва само за скенер (като МБАМ). Пробвах и п

Публикувани изображения

Значи на мен ми се случва нещо много интересно от 2 дена. Вчера си преинсталирах Window`sa и след като си сложих програмите (който естествено са проверени предварително за вируси) и преди да си сложа снимка реших да проверя компютъра с а-squared и ми излезнаха 8 заразени ПРОЦЕСА и 4 вируса. На току що сложен window`s. А и не ми стартираше винаги от 1 път. Понякога стартира без проблем а на следващия рестарт си забива и така си стои. И реших пак да си го преинсталирам, но ето днеска отново пускам програмата да ми сканира отново открива същите процеси дори днеска с 2 повече и се чудя какво и как да правя ако някой може да ми помогне и да ми каже на какво може да се дължи това ще се радвам много. Благодаря Ви предварително. П.С. А ето и тук качвам доклада който ми излезна от програмата

a2scan_090612_094455.txt

Ето какво представлява този Win32.Nsag:

http://www.viruslist.com/en/viruses/encycl...a?virusid=84462

Като видя само какво засича...:

C:\Program Files\Unlocker\eBay_shortcuts_1016.exe/eBayShortcuts.exe Открити: Adware.win32.adon-demand!IK

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab/pctspk.exe Открити: Virus.Win32.Virut.b!IK

D:\P C P r o g r a m\unlocker1.8.7.exe/eBayShortcuts.exe Открити: Adware.win32.adon-demand!IK

E:\System Volume Information\_restore{D998EEC2-0F74-4D3F-91CF-0F1C545FD9FA}\RP15\A0005833.exe/eBayShortcuts.exe

Особено:

C:\WINDOWS\Driver Cache\i386\driver.cab/pctspk.exe Открити: Virus.Win32.Virut.b!IK

Аз, ако съм на мястото на Microsoft щях да ги да ги осъдя на тези малоумници, че и чорапите на краката да им взема. И после идват да ми препоръчват a-squared.... Вземете се в ръце и не използвайте този продукт, защото ще си усложните живота излишно....

Модераторска намеса, поради нападка на друг потребител...

iovi

Gelata, би могъл да използваш MalwareBytes' Anti-Malware:

Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware от тук

Кликнете два пъти върху mbam-setup.exe за да инсталирате програмата.* Уверете се, че има отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware, след това кликнете на Finish.

* Ако има намерени по-нови обновления, тя ще ги изтегли и инсталира.

* Стартирайте програмата и изберете "Perform Full Scan", след това кликнете на Scan.

* Сканирането ще отнеме малко време, затова моля бъдете търпеливи.

* Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата.

* Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете Remove Selected.

* Когато всичко бъде премахнато, логът ще бъде отворен в Notepad. Копирайте лога и го публикувайте в следващия си коментар в темата.

Бележка: Ако MalwareBytes' Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поиска да рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемите вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран.

Както и с:

1) Изтеглете: ESET Online Scanner

2) Стартирайте esetsmartinstaller_enu.exe

3) Сложете отметка на YES, I accept the Terms of Use и изберете Start

4) Скенерът ще започне да изтегля компонентите, които са му необходими.

5) Уверете се, че има отметки на следните редове, включително и тези от менюто Advanced Settings:

• Remove found threats
Scan archivesScan for potentially unwanted applicationsScan for potentially unsafe applicationsEnable Anti-Stealth technology

И накрая изберете Start

6) Скенерът ще започне да изтегля последните дефиниции.

7) След, като сканирането завърши изберете Finish.

8) Отидете в:

C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner

Отворете файла log.txt , копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си пост тук.

• Автор

Обикновено след a-squared Malwarebytes' Anti-Malware и ESET нищо не установяват. Загуба на време ще последва - едва ли този път ще е различно.

iovi

Не се карайте ;) В крайна сметка мога ли да премахна тази паплач и ако мога с какво да опитам? Интересно ми е защо

дори след преинсталация на WIN програмата пак засича проблеми :angry: Имам ли причина за сериозно претиснение и какво е най добре да се направи при това положение защото не ми се иска да преинсталирам пак а дори и да го направя сигурно пак ще е същото.Просто не знам какво да правя Публикувано изображение

П.С.Иначе разчитам на Аваст за домашното PC Интересно че други програми от типа на a-squared (Malwarebytes Spybot или ad aware ) не засичат нищо тревожно?!

Редактирано от Gelata (преглед на промените)

iovi

Не се карайте ;) В крайна сметка мога ли да премахна тази паплач и ако мога с какво да опитам? Интересно ми е защо

дори след преинсталация на WIN програмата пак засича проблеми :angry: Имам ли причина за сериозно претиснение и какво е най добре да се направи при това положение защото не ми се иска да преинсталирам пак а дори и да го направя сигурно пак ще е същото.Просто не знам какво да правя Публикувано изображение

П.С.Иначе разчитам на Аваст за домашното PC Интересно че други програми от типа на a-squared (Malwarebytes Spybot или ad aware ) не засичат нищо тревожно?!

По принцип е редно да потърсиш и второ мнение тоест както ти казах виж във Вирус Total.

Да видях ти нещата !

Ти в Ebay ли си ровил?

Защо не им го изпратиш на А2 този файл?

Редактирано от iovi (преглед на промените)

• Автор

дори след преинсталация на WIN програмата пак засича проблеми :speak: Имам ли причина за сериозно претиснение и какво е най добре да се направи при това положение защото не ми се иска да преинсталирам пак а дори и да го направя сигурно пак ще е същото.Просто не знам какво да правя Публикувано изображение

iovi

Трябва да се научиш да преинсталираш правилно. Провери си програмите за вируси по повече начини - Вирустотал е един от възможните. За теб може-би най-лесно в конкретния случай ще е да инсталираш платената версия - пробно за 30 дни от http://www.emsisoft.com/en/ Има и вграден БГ превод. Не сравнявай защитна програма с два антивирусни енджина с Malwarebytes, Spybot или ad- aware - несъпоставимо е. Платената версия ще неутрализира установените вредители при сканирането с безплатната. Постави всичко под карантина за всеки случай. Сам ще се убедиш - австрийската програма просто е по-добра от Avast,ESET и доста други.Ще имаш цял месец да преценяваш дали ти допада и харесва. Поздрави

• Автор

ESET едва ли имат друг подобен фен... А аз на всички техни ползватели препоръчвам да инсталират поне a-squared Free и да се замислят над установеното при задълбочена проверка... Нека пробват между почистванията с разни други методи и програми - защото това им е шанса да проумеят и констатират, че има продукти, които и по-малко вредоносен код пропускат. Поздрави

...

Както наскоро писах, провеждайте подобни разговори, в които се нападате на лична основа, на ЛС!!! Никой не е длъжен да ви чете цирковете, камо ли пък да ви ги модерира и трие после!

Минавате за последен път с "приятелско" предупреждение. При следваща такава проява всички замесени ще отидат в хладилника!

• Автор
http://www.commentcamarche.net/forum/affic...in32-virut-b-ik В подобни форуми вероятно халюцинират и се борят с фалшиви тревоги. Само и единствено Fixer определя като малоумници авторите на австрийските програми - малък е и не е редно да се насърчава повече от необходимото. Може-би най правилно бе всичките ни постове и реплики да се изтрият - включително с този. Поздрави
  • 1 месец по-късно...

Извинете за темата, но незнам къде другаде да попитам. Публикувано изображение Има ли вирус в този скрийнсейвър? На мен ми изписва че няма, но всеки път като сканирам целия компютър с a-squared Free и ми излиза че му има нещо и го маха! А аз точно си намерих този файл на скрийнсейвъра, който се инсталира на компютъра и можеш да си го пуснеш направо от менюто за скрийнсейвъри в Properites а не като кликваш върху неего......... Дано ме разбрахте. Та дали има вирус в скрийнсейвъра и може ли някак да се отстрани, без да засегне програмата? Публикувано изображение

http://www.qualitysavers.to/cupid.htm

При още една такава проява тази ти регистрация ще отиде при другите 4 или 5, а после се оплачи и на господ, че ти спирам акаунтите без причина!

iovi

iovi, При още една такава проява, ще стане това което ти бях казал.

ZOnDiTino

Отнети права за публикуване за винаги поради вулгарни изказвания и заплаха на модератор

iovi

Без такива изрази моля! Става ми неудобно! Публикувано изображение

Тогава къде е проблема? В програмата ми ли? a-squared Free де. Публикувано изображение Мисля, че тя е надеждна и работи добре.............. Колко вируса ми е открила досега, включително и троянци..........

Извинете за темата, но незнам къде другаде да попитам. Публикувано изображение Има ли вирус в този скрийнсейвър? На мен ми изписва че няма, но всеки път като сканирам целия компютър с a-squared Free и ми излиза че му има нещо и го маха! А аз точно си намерих този файл на скрийнсейвъра, който се инсталира на компютъра и можеш да си го пуснеш направо от менюто за скрийнсейвъри в Properites а не като кликваш върху неего......... Дано ме разбрахте. Та дали има вирус в скрийнсейвъра и може ли някак да се отстрани, без да засегне програмата? Публикувано изображение

http://www.qualitysavers.to/cupid.htm

Няма вируси според Нортън 360,при инсталация не се свързва с интернет също и като е пуснат.На Уиндоус 7 работи добре.

Редактирано от Dogydog7 (преглед на промените)

http://img269.imageshack.us/img269/4430/cupid.png

Ету, на мен програмата ми показва, че има проблем! Публикувано изображение

Това не е същия скриинсейвър който си ни пуснала за теглене.Тук става въпрос за горещи момичета или hot-girls я си прегледай пак колко скриина имаш?

Няма да е лошо и да си платиш за операционата система която използваш,щото е пиратска,май скриина ти е последния проблем като гледам

Редактирано от Dogydog7 (преглед на промените)

Нямам скрийнсейвър с момичета, ама като махна това и иконката на срийнсейвъра на работния ми плот просто изчезва, скрийна изчезва и от Properites и трябва всеки път наново да го инсталирам. Публикувано изображение
  • Автор

Нямам скрийнсейвър с момичета, ама като махна това и иконката на срийнсейвъра на работния ми плот просто изчезва, скрийна изчезва и от Properites и трябва всеки път наново да го инсталирам. Публикувано изображение

В реално време на коя защитна програма разчиташ? Защо не ги поставиш тези констатации под карантина с A-squared Free? След това не е ли вече нормално? Поздрави

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.