Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Пущиха Build 7000,че се тества и той :P

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Та какво е новото в тази версия?

сега остава да дочакаме и Офис14 (най-рано края на 2009) и да прецениме

всъщност аз не съм ровил, ама кой е Офис 13?(б.ред: Офис12 е 2к7)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Само че сега не мога да изтрия 2 папки-не ме допуска системата!!!!Как беше номера колеги,че общо са към 20 Г-га,които много ми трябват!!!Кой идиот е решил системата да е над администратора в тая седмица!!Как се разкарваха под 7-цата тия неща!!!

Интересното е,че преди малко попаднах в чужд тракер на Windows 7 build 7000 BETA 1.Размерът е 2,43ГБ и е във формат .iso!Чудя се дали е някакфа самоделка или наистина са пуснали бета версия.Няма какво да гадая-сега я свалям,макар и бавно и след това ще я инсталирам на виртуална машина и ще споделя мнение дали е бета или самоделка :speak:

Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм

stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

Сега ще проверя!!!Благодаря,че ме подсети !!!!! :speak:

Не става колеги!!!!Други предложения!!!!Да го .......!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Сега ще проверя!!!Благодаря,че ме подсети !!!!! :)

Не става колеги!!!!Други предложения!!!!Да го .......!!!

Буутваш кое да е линукс дистро в лайв режим и правиш каквото си искаш... :)

И в build 7000 не са оправили проблема с изчезването на гаджетите като изключиш UAC sad.gif и сащо така пак си чупи NTFS-а ако не е исталиран от boot DVD или USB флашка. Иначе приятно се изненадах че може да се инсталира windows-а от vitrual cd/dvd (daemon tools), ама не ти дава да форматираш дяла на който ще слагаш, ако не форматираш с инсталацията дяла на който ще слагаш вина - то NTFS-а се чупи. Явно идва с някаква др. версия на NTFS-a.

ПС: В dxdiag.exe вече пише DirectX 11 :)

И в build 7000 не са оправили проблема с изчезването на гаджетите като изключиш UAC sad.gif и сащо така пак си чупи NTFS-а ако не е исталиран от boot DVD или USB флашка. Иначе приятно се изненадах че може да се инсталира windows-а от vitrual cd/dvd (daemon tools), ама не ти дава да форматираш дяла на който ще слагаш, ако не форматираш с инсталацията дяла на който ще слагаш вина - то NTFS-а се чупи. Явно идва с някаква др. версия на NTFS-a.

ПС: В dxdiag.exe вече пише DirectX 11 :)

И аз си мисля че е нова версия на фс защото харда "стърже" по-шумно отколкото при виста.

btw Какво е UAC? :)

UAC = User Account Control - онова досадно нещо, което те кара винаги да пишеш администраторска парола или да потвърждаваш, когато инсталираш или ровиш в настройките.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Айде бе джентълмени-дайте становище как да трия!!!!Тая....не ме пуска!!!!Какво ли не опитах.Под Линукс не съм бачкал никога и ми е тъмна Индия!!!Как да си върна тия 20-Г-га?Какво да предприема! :speak:

P.S-Имам Проблем и с резолюцията-много ми се "опъва" екрана пио вертикала-каквато и резолюция да лепна!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Windows old и други боклуци!

Айде бе джентълмени-дайте становище как да трия!!!!Тая....не ме пуска!!!!Какво ли не опитах.Под Линукс не съм бачкал никога и ми е тъмна Индия!!!Как да си върна тия 20-Г-га?Какво да предприема! :speak:

P.S-Имам Проблем и с резолюцията-много ми се "опъва" екрана пио вертикала-каквато и резолюция да лепна!

Aз си го бях записал новия Win в дял, който беше пълен с неща, които ми трябват (все пак го записах за проба, а имам само 2 дяла)... и после се чудех как да го изтрия и ето решение през XP

http://leechermods.blogspot.com/2007/08/de...ormat-from.html

Може да помогне...

Айде бе джентълмени-дайте становище как да трия!!!!Тая....не ме пуска!!!!Какво ли не опитах.Под Линукс не съм бачкал никога и ми е тъмна Индия!!!Как да си върна тия 20-Г-га?Какво да предприема! :yanim:

Ако искаш да изтриеш Windows 7.Инсталираш Ubuntu 8.04-8.10 по-малки няма да ти вършат работа,защото нямат Wubi,т.е не могат да се инсталират в Windows.От Линукса влизаш в''Този комп8тер''(ako e na bylgarski),отиваш в папката където е Windows 7 и я триеш.

Кажете сега тоя build 7000 официален ли е, каде го има и какви са промените, че да я пробваме тая 7-ца вече :rolleyes:

Кажете сега тоя build 7000 официален ли е, каде го има и какви са промените, че да я пробваме тая 7-ца вече :rolleyes:

Да,води се Beta 1 и официално излиза на 13 януари,но е дадена по-рано на подбрани бета тестери,които явно са я пуснали в нета за свободно сваляне,промените не знам,потърси в сайта на Microsoft.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Кажете сега тоя build 7000 официален ли е, каде го има и какви са промените, че да я пробваме тая 7-ца вече :friends1:

служителите на Microsoft вече имат покани да изпробват Windows 7 Beta 1. Ето го и съобщението, които са получили: „Благодарим ви, че се присъединихте към нас за нашето споделено пътуване към Windows 7. Работата, която сме свършили по новата версия е до голяма степен въз основа на докладите, които получихме от вас преди и по време на процеса на развитие. Ние разчитаме на бета-тестерите за да усъвършенстваме продукта преди да е пуснат на пазара.”

Очаква се Build 7000 да е с название Beta 1, а Build 7004 – RC или RTM версия. От sreenshot-а ясно се вижда промяна в иконите за директории. Те са оцветени със син цвят и имат блестящи нюанси. Тъй като екранът е много малък и не са отворени много прозорци не може да се каже какви са другите промени по операционната система.

справка - калдата

справка - калдата

Момента с иконите ми беше много любопитен но явно са го оставили за по-нататък..

Да,води се Beta 1 и официално излиза на 13 януари,но е дадена по-рано на подбрани бета тестери,които явно са я пуснали в нета за свободно сваляне,промените не знам,потърси в сайта на Microsoft.

Мерси!

A при вас аерото как върви? Тука има видим разлика. При виста мн по гладко работи... sad.gif

A при вас аерото как върви? Тука има видим разлика. При виста мн по гладко работи... sad.gif

Много странно при мен пък аерото е много по-леко(даже виобще не се усеща) спрямо Vista-та.

Progres предполагам че си проверил за драйвъри, ъпдейт на индекса, настройки на представянето и т.н.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.