Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Искам да попитам мога ли да инсталирам Windows 7 в D:\ без да го форматирам и колко свободно място ще ми трябва?

И ще мога ли да буутвам уинХР който е в Ц-то след това?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

я си направи отделен дял като хората и спри с експериментите

най-добре първо пробвай на виртуална машина и после инсталирай реално

иначе отговора и на двата ти въпроса е "да"

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

най-добре първо пробвай на виртуална машина и после инсталирай реално

направих го ... но друго си е на чисто ;)

мерси за отговора ...

Софтпедиа вече е задръстена от новини по излизането на бетата офицялно, но никъде няма конкретна информация. В крайна сметка на 13-ти ли очакваме следващ билд?

Софтпедиа вече е задръстена от новини по излизането на бетата офицялно, но никъде няма конкретна информация. В крайна сметка на 13-ти ли очакваме следващ билд?

Май билда който ще излеза официалноо си е пак 7000,Просто по тракерите е излезнал по-рано.

айде да не нарушавам правилата: вие, колеги, дъвки "Orbit" ли дъвчете? от тея дето имат букви [A], , [C] по опаковката?

Трябва да излезе build 7004 като официална бета.

Трябва да излезе build 7004 като официална бета.

Бетата си е 7000.

майкоооооооооооооооо, не е истина 7000 (12.12) как цикли на MSVPC при първоначално инсталиране

тцтцтццццц. ужаст

пффф vmadditions май пак ще се цупят- уфффф май е време за vmware

Искам да попитам има ли някакъв начин да си ъпдейтна вистата до този уин 7 без да форматирам и т.н.

Или трябва формат и инсталиране на чисто ?

Може, аз така си ъпгрейднах вистата до уиндоус 7. Просто не е истина колко е готин тоя уиндоус. По красив е от виста, 2 думи по въпроса няма, много по бърз и лек. Просто бате Били след като си остави ръчичките във вистата, най сетне е успял да направи нещо свясно. Ако не беше бета и линейджа ми бе съвместим с него щях да пенсионирам експи.

Шота стана голям, та не мога да го постна, но само с един нод 32 яде 650 рам, вистата около 800-900, а експи някъде към 300. Ако го оптимизират в правилната посока, да яде още по малко рам съвсем ще заприлича на експи. На съвременен компютър с 2 гб просто уиндоуса спи.

Опитах се да сваля драйвери за звуковата, но понеже не разбирам английски не се оправих в сайта на риалтек, можете ли да ми кажете кой драйвер да дръпна за да се появи иконата на звуковата карта.

епа дай повече инфо де

иначе образно драйвърите са 4

2 х АС'97: за ХР и виста

2 х HD: за ХР и Виста

Имам следния въпрос: има ли времево ограничение за ползване на този Уиндоус 7 - месец, два, три и ако има как може да се продължи периода ?

има: 30 дни

може: по 3 начина

#1: тайм стопер - up to 120 days

#2: накрайник (никой не ще да каже дали дъвчим дъвки Orbit или нещо друго) - "Orbit" са хубави дъвки

#3: да си бета-тестер поканен от МС да изпробва и оцени Уин7

последно: 7000 или 7004 ще излиза тия дни?

едиториал: дотук добре с активирането - всичко е ток и жица

само не разбрах какъв е тоя watermark и къде е аджеба тва чудо?

сега вече започва тестването

поздравче: My Winamp is playing: 16. Manowar - 16 Die for metal (Bonus track)

Свалих си еверест, ама незнам къде да гледам. Естествено, че няма да кажем, а то утре ще ми цъфне на гости бат Били, да ми гледа дъвките.

Редактирано от AleksiiVrana (преглед на промените)

#2: накрайник (никой не ще да каже дали дъвчим дъвки Orbit или нещо друго) - "Orbit" са хубави дъвки

последно: 7000 или 7004 ще излиза тия дни?

едиториал: дотук добре с активирането - всичко е ток и жица

само не разбрах какъв е тоя watermark и къде е аджеба тва чудо?

сега вече започва тестването

поздравче: My Winamp is playing: 16. Manowar - 16 Die for metal (Bonus track)

''Build 7000 is due to be beta 1, build 7004 is the next branch that starts for the RC/RTM phase''

.Тоест това което вече е излезнало,а и официално ще излезне на 12 януари ще бъде 7000

http://www.neowin.net/news/main/08/12/20/w...enshot-revealed

Инсталирах Windows 7 Beta Build 7000 на лаптопа ми Sony Vaio BZ11MN и тръгна просто идеално. Успешно се активира, също така watermark-a се разкара лесно, услугата Send feedback също може да бъде спряна. Разпозна сам Wireless, Lan, Sound, VGA - с 2 думи хардуера ми работи на 90% без да съм инсталирал каквито и да е драйвери.С пуснати ефекти за прозрачност и прочие и Kaspersky AV използва 550-600MB ram. Засега работи чудесно - бързо и леко. Инсталирани са uTorrent, Skype, Live Messenger, Opera, Firefox, MS Office 2007 SP1, K-Lite Mega Codec Pack, BSPlayer, MagicISO+MagicDisk (mount-ва си имиджи без грижи) - досега не е имало проблем със софтуерна несъвместимост.

Сега остава да чакаме за RC ;)

Редактирано от krasen (преглед на промените)

Има още бая до RC - средата или края на лятото ще излезе. Според мен към края на лятото ще излезе RC1.

Има още бая до RC - средата или края на лятото ще излезе. Според мен към края на лятото ще излезе RC1.

Малко трудно при предположение че Final ще излезе към началото на лятото.

#4: сравнително легален - възстановява trial периода. Въведи в command prompt като администратор:

rundll32 slc.dll,SLReArmWindows

Макар да не виждам смисъл, до 30 дни сигурно ще има друга версия.

За бета версия Уиндоуса е идеален. с 2 ГБ Рам и Кор Дуо 2.00ГХз просто не се усеща... Как да махна надписа долу в дясно ?

Редактирано от coolboy (преглед на промените)

За бета версия Уиндоуса е идеален. с 2 ГБ Рам и Кор Дуо 2.00ГХз просто не се усеща... Как да махна надписа долу в дясно ?

Потърси из тракерите за пач, който маха водния знак. Watermark remover или нещо такова. Ако не се оправиш пиши едно ЛС и ше ти го пратя. ;)

е чи кво не му харесватена на тва? аз и на виста и на ХР съм си го оставил....

пффф и аз се чудя кое е watermark

благодаря на Remix1912 за полезното инфо от името на всички мързеливи колеги :Д

това означава че тия дни или ще има формат или ще има нов дял.......цццц кое ли от двете

харесва ми как сменя wallpaper-а

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.