Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

ако някой не го е сдъвкал на дъвка, да ъпдейтне и после да пише колко дни му остават до активация - при мен рязко намаляха на 3 дни, не е пробвана никаква активация и кракване.

http://bt.wrzru.com/details.php?id=23505

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

А аз искам да попитам като излезне новия билд как става инсталацията , само чрез отваряне на исо-то и ъпгрейд или трябва пак формат и инсталиране на диск и тогава инсталация на чисто ?

Говоря при положене че преди това пак съм си на уиндоус 7

А аз искам да попитам като излезне новия билд как става инсталацията , само чрез отваряне на исо-то и ъпгрейд или трябва пак формат и инсталиране на диск и тогава инсталация на чисто ?

Говоря при положене че преди това пак съм си на уиндоус 7

И с двете става,но на c трябва да имаш 9гб и нещо свободни и от същия тип windows 32бит или 64бит.

Здравеите. Инсталирах първата бета (7000) на windows 7,всичко точно,но не си намери драйвъри за лан каратата( SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter )

Пробвах какви ли не да инсталирам.Нищо не стана.Инсталирах тези за Vista - те се инсталираха,но ми пише че windows-а не ги чете правилно (или нещо такова)

Някои може ли да ми помогне?

Благодаря предварително :)

Някои няма ли идея как да го реша този проблем? :speak:

Каква ти е конфигурацията и каква грешка ти дава.По-стабилен ли е този windows от виста сп1 и някой пробвал ли е x64версията вече.cod 5 върви ли?

Процесор: AMD Athlon64 X2 4400+ @ 3GHz

Дъно: Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Socket AM2 940

RAM памет: 2x1GB A-DATA DDR2 Extreme Edition 1066+ (работи на 800MHz)

Видео карта: ATI Radeon HD 3650 512MB GDDR3

ТВ Тунер: AverMedia AVerTV Super 007

Твърд диск: 1x500GB Seagate 32MB Cache, 1x160GB Seagate 16MB Cache

ОС: Windows Vista Home Premium 32-bit SP1, Windows 7 Ultimate 32-bit Build 7000

Забравих да спомена, че единствено имам проблем със софтуера за ТВ тунера. След като инсталирам AverMedia и го стартирам вместо картина се появява само сив екран и звук, но работи идеално през Windows Media Center. За по-стабилен от Vista не мога да кажа, но определено е много стабилен за бета версия. Просто нямам проблеми, които да ме накарат да не го ползвам.

ако някой не го е сдъвкал на дъвка, да ъпдейтне и после да пише колко дни му остават до активация - при мен рязко намаляха на 3 дни, не е пробвана никаква активация и кракване.

Аз от както съм го инсталирал си отчита 30-те дни и вече остават 18 дни до активация.

Когато вляза в сайта на майкрософт да си изтегля гаджети за windows blinds не ми показва никакви гадвети , а вградения на уиндоус 7 за времето не работи , от къде да си изтегля друг ?

Когато вляза в сайта на майкрософт да си изтегля гаджети за windows blinds не ми показва никакви гадвети , а вградения на уиндоус 7 за времето не работи , от къде да си изтегля друг ?

Не се занимавай с бъгни! :angry:

за гаджетите-избери-всички езици-по подразбиране ти излизат тези на bg-тоест никакви!!!И още нещо момчета-как точно ще се тегли от чичо Бил утре-трябва ли някаква регистрация или нещо друго!На страницата за 7-цата никъде не виждам инфо за тегленете на бетата!!Ако някий знае-да даде малко инфо,а!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

За да виждаш всички гаджети трябва да избереш английски език, а не български. За времето изтегли Weather 1.1.0.6

Благодаря ви :P

п.п. Защо ли всички ползват това Weather Bug като има най-дървен дизайн ...

чета аз че гаджетите се лигавят при изключен UAC и все си мислех че не трябва да е верно, но и на мен ми го прави тоя номер - някой да има идея защо?

че не ми се ровичка

ей останаха само аудио и принтер - да се молим принтера да стане: все пак е HP

що всички ви е страх да кажете кой активатор използвате?

editorial: пфууу, пустия му хари потър не иска да запали - "софтуера бил предназначен, видиш ли, само за Уин 2000, ХР и Виста 32 и 64 бит" умряла работа са тва принтерите на нр

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

чета аз че гаджетите се лигавят при изключен UAC и все си мислех че не трябва да е верно, но и на мен ми го прави тоя номер - някой да има идея защо?

че не ми се ровичка

ей останаха само аудио и принтер - да се молим принтера да стане: все пак е HP

що всички ви е страх да кажете кой активатор използвате?

editorial: пфууу, пустия му хари потър не иска да запали - "софтуера бил предназначен, видиш ли, само за Уин 2000, ХР и Виста 32 и 64 бит" умряла работа са тва принтерите на нр

Хм.. Кой модел е HP-то? Аз имам две, един ксерокс и един канон и всички работят, но със драйвери от уиндоус. След като ги свържа 7 си свършва всичко сам:

И аз съм с мултифункционално на HP и работи, но не съм слагал софтуера, който е към него. Нали има Device Stage и там ми го показва с възможности за настройка и онлайн връзки. А за HTC Diamond, като го свързах, автоматично започна да инсталира Windows Mobile Device Center и го свърза. Сега като се замисля, нямам устройство, което да не е разпознато от Windows 7.

Благодаря ви :)

п.п. Защо ли всички ползват това Weather Bug като има най-дървен дизайн ...

Ми не знам, аз ползвам този, който ти казах да свалиш. Той е същия като вградения в Windows, но поддържа и нашия регион.

Beta версия на Catalyst специално за Win7 - http://support.ati.com/ics/support/default...uestionID=39069

Сложих я и не намирам никаква разлика спрямо 8.12 за Виста които ползвах 2-3 дни и също работеха без проблем. Чакаме тия дни 9.1 и се надявам, и те да работят безпроблемно със седмицата.

При мен не поиска да се инсталира драйвера за чипсета(Intel SM Bus) и се наложи да го разархивирам и да го инсталирам ръчно през Device manager-a. Aquaris, пробва ли да инсталираш пустиняка насила като разархивираш драйвера и му дадеш да търси в папката?

Друго интересно - оценката за производителност е по-различна спрямо тази на Vista където най-високата на RAM-a ми беше 5.9, тук най-ниската ми е 6:

85092954526a65f5.png

Абе има какво да се доизкусурява по Windows-a ама като за бета версия ми хареса достатъчно, че да го задържа за основна OS за сега.

6 е серьозна цифра! Нормално е да се различават с вистините тъй като тука са до 7.9. Тука не знам защо но на харда ми дава 2.0 а при виста е 4.9. Според мен не работи нормално тази оценка.

btw Вече обявиха бетата офицялно, но за момента е достъпна само за MSDN и TechNet платци. На офицялната страница пише:

Come back the afternoon of January 9. And remember—this is just a preview.

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Beta версия на Catalyst специално за Win7 - http://support.ati.com/ics/support/default...uestionID=39069

Сложих я и не намирам никаква разлика спрямо 8.12 за Виста които ползвах 2-3 дни и също работеха без проблем. Чакаме тия дни 9.1 и се надявам, и те да работят безпроблемно със седмицата.

При мен не поиска да се инсталира драйвера за чипсета(Intel SM Bus) и се наложи да го разархивирам и да го инсталирам ръчно през Device manager-a. Aquaris, пробва ли да инсталираш пустиняка насила като разархивираш драйвера и му дадеш да търси в папката?

Друго интересно - оценката за производителност е по-различна спрямо тази на Vista където най-високата на RAM-a ми беше 5.9, тук най-ниската ми е 6:

85092954526a65f5.png

Абе има какво да се доизкусурява по Windows-a ама като за бета версия ми хареса достатъчно, че да го задържа за основна OS за сега.

Оценката е различна понеже под Vista е от 1.0 до 5.9, а под 7 е до 7.9. Аз се чудя защо слага толкова ниски оценки на хард дисковете. С какъв хард си? Моите са два на Seagate 1x500GB 32MB Cache и 1x160GB 16MB Cache. Заради оценката на харда общата оценка ми пада на 3.0 под 7, а под Vista е 5.9 т.е. максималната.

Сега забелязвам, като застана с мишката върху Show desktop се показват прозрачни отворените прозорци и се вижда работния плот. Много удобно. Вижте видеото The experience. Много ме радва ефекта като се разклатят прозорците.

А как стои въпроса с аудио драйверите. Аз съм с някаква Creative ZX, ако не се лъжа. Дали ще има някакви проблеми.

А как стои въпроса с аудио драйверите. Аз съм с някаква Creative ZX, ако не се лъжа. Дали ще има някакви проблеми.

Без да пробваш трудно може да разбереш, освен ако някой не е със същото аудио.

пуснаха ли официалнита версия за сваляне ?

нещо не я откривам на страницата на Мicrosoft.....

Все още май не. И аз гледам там, но за сега я няма за сваляне. Явно след обяд ще я пуснат.

Оценката е различна понеже под Vista е от 1.0 до 5.9, а под 7 е до 7.9. Аз се чудя защо слага толкова ниски оценки на хард дисковете. С какъв хард си? Моите са два на Seagate 1x500GB 32MB Cache и 1x160GB 16MB Cache. Заради оценката на харда общата оценка ми пада на 3.0 под 7, а под Vista е 5.9 т.е. максималната.

Сега забелязвам, като застана с мишката върху Show desktop се показват прозрачни отворените прозорци и се вижда работния плот. Много удобно. Вижте видеото The experience. Много ме радва ефекта като се разклатят прозорците.

WD6400AAKS - хита на сезона. :) С какъв чипсет си и какви драйвери си му инсталирал?

Добре де момчета-на самата страница ли ще е?през линк ли? как ще се тегли???

ВЪВ ФОРУМА НА чичо БИЛ СЕ ХВАЛЯТ ВЕЧЕ ЧЕ СЕ СВАЛЯ!!!!КЪДЕ Е ТАЯ ИДИОТИЯ БЕ КОЛЕГИ???

Редактирано от stashek (преглед на промените)

аз в момента го свалям от msdn абонамента и ще му се порадвам на някоя виртуална машина

още не е пуснат всички да могат да го свалят

Редактирано от entwickler (преглед на промените)

Добре де-ама я кажи поне-това тази "прословута"версия 7004 ли е -какво е!!!Тя май беше представяна за 13 януари,а сега????Че пак ще е Ultimate-това разбрах,ама какво ще е това животно???

Какво ще кажете за тази статия:

Diego Rivera е програмист в компания със седалище Вирджиния, САЩ, която продава софтуер за сигурна кореспонденция на американското правителство. Тази компания пусна едно приложение, наречено "Blue Badge", което успя да закрепи новата система към архива на Windows 7 , включвайки "explorer.exe" и "shell32.dll". Инструмнета неутрализира защитата,която Microsoft бяха сложили на алфа версията на новата ОС и с която искаха да скрият някои основни характеристики, върху които все още се работеше.

Приложението, използвано от Rivera позволява на потребителита да получат достъп до новите екстри на Windows 7, за които Microsoft говориха дълго на специална конференция през октомври.

Blud Badge може да бъде свален от блога на Rivera за 32-битова версия на Windows 7.

Е след като я сваля как да я интгрерирам към пакета за да видя тези нови възможности.Ако някой ги е направил моля да пише!!Статията е от адрес:http://notrial.info/news/it/2180.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.