Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Aбе хора-това при мен свали 1.8 Г-га и дотук-как става тоя номер????????????Не е възможно!!!!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Aбе хора-това при мен свали 1.8 Г-га и дотук-как става тоя номер????????????Не е възможно!!!!

При мен веднъж свали само 1.08ГБ и Втори път 1.6ГБ. Нещо не е наред. Сега опитвам трети път.

С какво го сваляте?

Аз го свалям в момента с Firefox. Нямам инсталиран мениджър за сваляне под 7.

Да дава грешка,мисля че е от претоварения сървър.Давате resume transfer и всичко е О.К Поне аз с операта така я свалих.

Дано някой я свали и инсталира , за да каже дали е същата версия и има смисъл да се инсталира наново тази или да стоим със старата бета която илзезе декември.

Браво на вас,поне има някой който е успял.

Колеги-на мен ми остават 100МБ-живот и здраве смятам да го сложа!!!Вероятността да има нещо ново е май никаква,ама!!!Абе, някой пробва ли през официалния сайт като натисне F5-мерна ми се че така се сваляло!

Дано някой я свали и инсталира , за да каже дали е същата версия и има смисъл да се инсталира наново тази или да стоим със старата бета която илзезе декември.

Ето подробно какво съм свалил ( 32 битовата версия) от линковете на предната страница:

7000.0.081212-1400_client_en-us_Ultimate-GB1CULFRE_EN_DVD

crc - AABA5A48

md5 - f9dce6ebd0a63930b44d8ae802b63825

sha1 - 6071184282b2156ff61cdc5260545c078cca31ee

EDIT: Хаха нищо ново под слънцето - тази версия е "онази" версия която се появи преди нова година. Всички контролни суми съвпадат cool.gif

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

съвсем скоро би трябвало да изгрее по всички тракери в БГ

А при мен се получи нещо интересно-IE блокира от многото презареждания и не ми отвори никаква страница за около 20 минути.Докато не рестартирах системата.Става въпрос за новата версия на браузера.

Баси, току-що го свалих за около час, ама да съм между тези 2.5 млн... еее не ми се вярва много. И ся кво? - Лягам ;)

Редактирано от dim56 (преглед на промените)

Нощес в 1:41ч. съм го свалил и сега го сравних по чек сумите с този, който имам от миналата година. Освен по име, съвпада и по чек сумите. Който иска да го инсталира, аз си оставам на инсталираната. Язък за чакането и опитите да го свалим.

Нощес в 1:41ч. съм го свалил и сега го сравних по чек сумите с този, който имам от миналата година. Освен по име, съвпада и по чек сумите. Който иска да го инсталира, аз си оставам на инсталираната. Язък за чакането и опитите да го свалим.

Поне мултиинстал ли е? Мен ми остава час и малко докато се свали. Жалко е наистина...

Поне мултиинстал ли е? Мен ми остава час и малко докато се свали. Жалко е наистина...

Когато я инсталирах преди 20 дни не ми показа прозореца за избиране на версията на ОС, но виждам че има файлове с имена за опция за инсталиране на другите версии. Вижте какъв резултат ми даде UltraISO при проверка на чексумите:

1625401007_m.PNG

Това е резултат от направена чек сума на изтегления сега имидж и проверен със записания ми диск преди 20 дни.

В сайта на TechNet сега пише това: Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal -- we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

аз ша си взема нищо че вече валидирах

едиториал;: хаиха с моя Harry Poter ще се разболея от смях

дръпнах си аз исото със сетъпа от НР:

първия път не стана

дадох му аз compatibility с Виста (все още няма хр сп3, незнайно защо), сложих му отметка и на run as admin, после го подкарах като админ (с десен клик) и то взе че стана - инсталира се много по-бързо отколкото на виста

ега и щуротиите

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Браво бе. Взех си ключ. :)

Ключ за вета?!

Майкрософт си броят печалбата преварително с тези ключове....

Bis от сайта ли?

Да. Вече три пъти успях да отворя страницата с ключа и бутона за сваляне. Пробвах да сваля бетата, но само презарежда страницата. Пробвах ключа на инсталираната бета преди 20 дни и ми излиза съобщение, че не е валиден.

Мисля да преинсталирам и да опитам пак с ключа. Дано стане, казват, че е валиден до 1 Август 2009г.

Да. Вече три пъти успях да отворя страницата с ключа и бутона за сваляне. Пробвах да сваля бетата, но само презарежда страницата. Пробвах ключа на инсталираната бета преди 20 дни и ми излиза съобщение, че не е валиден.

Мисля да преинсталирам и да опитам пак с ключа. Дано стане, казват, че е валиден до 1 Август 2009г.

Ако са различни ключовете моля те дай един за 64бит на ЛС, защото над 100 пъти натиснах F5 и нищо.

Благодаря предварително!

Редактирано от androns (преглед на промените)

Забелязах един бъг , когати си пусна CS-a да играя малко и след това като изляза в task manager-а процесът си стои зареден и като дам енд таск продължава да си е зареден и ми взима 50 мб от рам-та .

Някой да помага

Ако са различни ключовете моля те дай един за 64бит на ЛС, защото над 100 пъти натиснах F5 и нищо.

Благодаря предварително!

Не ми дава различен ключ. Ето линка: https://www.microsoft.com/betaexperience/pr...us/default.aspx

Аз преинсталирах и сложих ключа. Всичко е на 6. Активира си се без проблем.

За да не се занимавате да гледате дали се е заредила страницата и постоянно да натискате F5, инсталирайте си добавката за Firefox check4change и след това маркирайте например думата Error, която се появява на страницата и с десен бутон избирате от контекстното меню Check4Change->Check every 15 seconds. Така като се зареди страница различна от тази с грешката ще ви уведоми, че има промяна на страницата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.