Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Адона на Мозилата свърши работа biggrin.gif Ако някой иска за 64 битовата имам 2 ключа,мога да ги дам

И с едно IP дава различни ключове..

Здрасти,

Кандидат съм за ключ за Уин 7 х64, ако все още има такъв.

По възможност на mail-a: [email protected]

Благодаря предвартелно

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Чакайте малко бе хора!!!!!!!Aquaris-ти ме хвърли в тъча на музиката,братче!!!!Това с update-a на Offica-a ли?????Щото при мен има няма 5-6 са само за 7-цата!Пускам проверка за обновление-само silver-a е като възможност!!!Къде ги изкарахте бе хора!!!!Нещо явно при мен не е наред!!!А сега де???Идеи!Повтарям-вчера сложих целия офис-с update-си дойдоха и всички допълнения!!!Какво се е омазало тогава!!!

знам ли

при мен на виста и офис 2007 (същия който е и на 7-цата) редовно си идват ъпдейтчета

betoveni сигурно при мен нещо се е омазало. вероятно след рестарт нещата ще си дойдат на мястото

Като изключим това което дойде като ъбдейти за офис пакета,имам инсталирани 5 ъбдейта (включително последният) за Windows-а.Незнам дали са пускали други.Все пак е началото.

Като изключим това което дойде като ъбдейти за офис пакета,имам инсталирани 5 ъбдейта (включително последният) за Windows-а.Незнам дали са пускали други.Все пак е началото.

E това е друга манджа колега!!!!И при мен е така-само че този за Медиа Център аз си го изтеглих още преди два ден!!!С офиса имам общо 26!!!

Вече има моднат пакет драйвери за Creative картите : Тук а за Xtreme Audio - то на втора страница поста на Neilsouth

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

е па кажи каква е грешката де - ясновидци е предаване по бТВ

Чак сега имах възможност да кача снимка:

148976749_m.PNG

Единия филм е от Арена а другия от Замунда, положението е едно и също!

Хора кажете кои процес може да ми точи от процесора като е на idle?

Ето ти малко информация за този процес.

http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=139250

Нямах предвид System Idle Proces-a все пак не съм толко зле и знам за какво е biggrin.gif

Работата е там, че като го оставя известно време и явно се включва някои процес които си товари процесора, после автоматично спира.

musi1980 uac спрян ли е?

къде си задал да се сваля?

както е съобщението в статус лентата? (червеното кръгче с чуденката!)

и една снимка от TAB "Trackers" (този след General) няма да е излишна или поне кажи дали за сървъра излиза съобщение......

по какъв начин получаваш нет?

имаш ли защитна стена (или рутера евентуално?) - дори и само уиндоуската

Постоянно ми се бъгасвя и то много досадно бачкам половин един ден с 7-та и след това като дам на My Computer отваря ми го , вътре никакви и кони и си стои така уш зарежда нещо ама .. нищо , след рестарт сичко се оправя ....

musi1980 uac спрян ли е?

къде си задал да се сваля?

както е съобщението в статус лентата? (червеното кръгче с чуденката!)

и една снимка от TAB "Trackers" (този след General) няма да е излишна или поне кажи дали за сървъра излиза съобщение......

по какъв начин получаваш нет?

имаш ли защитна стена (или рутера евентуално?) - дори и само уиндоуската

Пробвах и със спрян UAC (по принцип съм го намалил на първата черта).

Торентите ги свалям на D: като на С: ми е Windowsa, имам и Е: дял, там също пробвах но не...

Съобщението в статус лентата е шарено sad.gif , от червено до зелено. Задавам на избор на автоматичен порт, но нищо не се променя. Съобщенията са за: Отказ от страна на сървъра(червено), Няма връзка (жълто с удивителен знак) и Всичко е наред (за зелен), но в крайна сметка пак крайния резултат е ерор.

Ето шотове от преди ерора и след него:

642796548_s.JPG

1421393697_s.JPG

Както казах и в предния си пост пробвах и с включена и изключена стена (стената е тази на Windows'a), интернета е през PPPOE.

Давайте идеи, че само заради единия торент не ми се връща на Vista или XP! A както казах преди бях с Windows 7 Ultimate BUILD 6956 x86-iND и там нямах никакви проблеми с торенти и темподобни.

Пробвай да зададеш ръчно някой порт и тествай порта. При мен няма проблеми, а ползвам защитната стена на Windows. Виж евентуално какво пишат в сайта или форума на торент клиента.

Пробвай да зададеш ръчно някой порт и тествай порта. При мен няма проблеми, а ползвам защитната стена на Windows. Виж евентуално какво пишат в сайта или форума на торент клиента.

Tова беше първото нещо което направих, да задам ръчно различен порт. В utorrent има опция за автоматично задаване на порта и така пробвах но пак не стана. За два дена се регистрирах на толкова торент сайтове колкото за цяла година!

hmmm, задал ли си криптиране на връзката?

използваш драйвърите на уина или последна версия за виста?

прокси?

Постоянно ми се бъгасвя и то много досадно бачкам половин един ден с 7-та и след това като дам на My Computer отваря ми го , вътре никакви и кони и си стои така уш зарежда нещо ама .. нищо , след рестарт сичко се оправя ....

Някой ще ми отговори ли , има ли същия проблем , как го премахва?

осъзнаваш ли факта че ОС е бета? всичко е в границите на нормалното

примиряваш се и се надяваш за следващия билд всичко да е наред

айде да не кажете че си пазим инфото само за нас си...:

Генералният директор на Microsoft Стив Балмър е дал нареждане за форсиране и съкращаване на сроковете по завършване на новата операционна система Windows 7. Направени са корекции както по датата на пускане на Windows 7, така и по междинните етапи на разработка. Всеки ден ще излиза по едно ново издание (build)...

Очаква се в началото на април 2009 година да излезе рилийз кандидат (RC) на Windows 7 и едновременно с това да започне подготовка за събиране на RTM копието на Windows 7. От момента на излизане на RTM копието на Windows 7 започва т.н. нулева вълна (Wave 0) на разпространението на окончателното RTM копие на Windows 7. При започване на нулевата вълна, достъп до финалното RTM копие ще получат регистрираните потребители на Microsoft Connect и MSDN. Копието ще бъде налично за сваляне на 5 основни езика: English, German, Japanese, French, Spanish. След това ще има още 7 вълни (WAVE 1-7), свързани с излизането на локализираните версии на Windows 7. Това "електронно цунами" ще завърши през есента на 2009 година.

Трябва да се отбележи, че след излизането на RTM копието на Windows 7 няма да има никакви други рилийзи, дори и през това време да бъдат открити грешки или бъгове. Поправките ще бъдат коригирани единствено чрез Windows Update...

Обикновените потребители ще могат да се снабдят с компютри на които е инсталирана новата версия на Windows още през есента и чак около Коледа ще се появат на пазара и Retail версиите на Windows 7.

Ето и таблица със сроковете за локализираните версии:

8e576559ee11981f6aa69d444749d417_120x90.jpg

Статията е преведена от WZoR.net

По последни данни ядрото на Windows 7 ще бъде нещо средно между ядрата на Windows Vista, Windows Server 2008 и MinWin, а не напълно новото ядро MinWin, което към дадения момент е още в стадий на разработка.

От Майкрософт обещават драйверите и програмното обезпечение да са напълно съвместими с тези на Windows Vista:

"Ние не планираме въвеждане на нови зависимости, особено в модела на изграждане на драйверите. В този ред на мисли Windows Vista направи голяма крачка напред. Ние имаме намерение да се възползваме oт резултатите, получени от работата на ядрата на Windows Vista и Windows Server 2008 в нашата по-нататъшна работа. Ключът към тази формула се явява факта, че ядрото на Windows Server 2008 е доразвито ядро на Windows Vista, а ядрото на Windows 7 ще бъде продължение на тази тенденция".

Този коментар е бил редактиран от BiODESiGN на Jan 13 2009, 14:08

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Инсталирах официалната бета на 7 и работи стабилно, само daemon tools не е съвместим и отказва да се инсталира. Някой успял ли е да се пребори с този проблем?

Инсталирах официалната бета на 7 и работи стабилно, само daemon tools не е съвместим и отказва да се инсталира. Някой успял ли е да се пребори с този проблем?

Можеш да си инсталираш MagicISO+MagicDisk... MagicDisk e безплатно приложение. Работи чудесно както на Vista така и на Windows 7. Не знам защо всички ползват само Daemon tools и съответно са затруднени, при положение, че има достатъчно алтернативи...

Може и да си сложи само PowerISO :rolleyes: дори не изисква рестарт при инсталация, локализирано си е (т.е. има версия на Български език) и работи перфектно.

Спокойно, не си сам, и при мен става точно така.

При мен не работят и повечето Portable програми, при вас как е? Всичко останало е пушка.

И стига с тоя Daemon Tools, като че ли друго няма - Virtual Clone Drive е най-доброто за мен.

Редактирано от martinov83 (преглед на промените)

biggrin.gif Това за момента съм сложил и работят перфектно:

Kaspersky Anti-Virus v.8.0.0.506

opera

mozilla firefox

google hrome

CCleaner

Azureus v.2.5.0.4

Ashampoo Burning Studio 8

Internet Download Accelerator

QIP 2005a

CyberLink PowerDVD 8

GOM Player

Your Uninstaller! 2008

Winamp

SA Dictionary

emule - extreme v.7

everest

Всички са последни версии с изключение на azureus.

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

AVG freeware - работи прилично :speak:

Освен това работи съвсем прилично под VMware 1.0.8 с VMware Tools за Виста (експериментални)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.