Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Може ли да попитам кой (безплатен) антивирус ползвате за Winodws 7?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1249301 cool.gif

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

На мен Firefox не ми запомня имената и паролите, и трябва всеки път като посещавам Kaldata да влизам от Вход. sad.gif

Така е на всички сайтове.

Стартирай браузъра,кликни горе на "Инструменти",от падащото меню най -долу избери "Настройки".

Сложи отметките както е на снимките и дай ОК.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Avast.

А аз да попитам - някой инсталирал ли е успешни Nero, и кое? 7-ицата въобще не се инсталира, докато за мое учудване 6-ицата успя (а не върви на Vista) , но без Nero Express. Не че ми липсва особено, но все пак ...

Няма значение, използвам trial версията на Kaspersky.Като изтече ще сложа Avast

:P

Avast.

А аз да попитам - някой инсталирал ли е успешни Nero, и кое? 7-ицата въобще не се инсталира, докато за мое учудване 6-ицата успя (а не върви на Vista) , но без Nero Express. Не че ми липсва особено, но все пак ...

Аз използвам Nero Burning ROM 6.6.1.4 която върви и на Vista.От замундата я свалих.

От безплатните също и AVG 8 Free Antivirus се инсталира и работи безпроблемно.

От платените продукти на: Kaspersky Lab програма Windows Workstations BETA-версия 8.0.0.1055 / Symantec програма Norton 360 Version 3.0 Beta ,за сега имам тези наблюдения,работят безпроблемно.

Avast.

Инсталирах версия nero V7.5 oem suite от оригинален диск,работи безпроблемно за сега.

Инсталирах си офис пакет 2007 , но не знам защо след като го инсталирах ми , уиндоус ми намери 28 ъпдейта които са хелп файлове за различните офис пакети и като дам да ми ги инсталира ми изписва че има грешка и до там ...

Някой с подобен проблем който е инсталирал офис пакет ?

само update failed ли изписва (и като статус в update history и installed updates) или изписва и номер грешка?

ако има номер: дай да видим

иначе е нормално: намира си хелп файлове и дори Сп1 дори да са вградени

коя версия е офис, и кое издание (торр-линк може и на лично)

легален или....?

Някой подкарвал ли е Lineage II на Windows 7 build 7000? Ако да как я е подкарал.

Аз съм с Неро 7 Essentials (е, орязана версия, но пък е лицензирано, дошло с диска към записвачката ми) и работи безпроблемно!

Някой подкарвал ли е Lineage II на Windows 7 build 7000? Ако да как я е подкарал.

не съм, но след като върви на виста значи ще върви и тук....

Инсталирах си офис пакет 2007 , но не знам защо след като го инсталирах ми , уиндоус ми намери 28 ъпдейта които са хелп файлове за различните офис пакети и като дам да ми ги инсталира ми изписва че има грешка и до там ...

Някой с подобен проблем който е инсталирал офис пакет ?

Не,поне при мен няма такъв проблем.Ето всичко което има като ъпдейт за офиса и WIN7(изтритото е за конкретната конфигурация и е несъществено)

90665169ri4.png

w731.png

Да попитам и аз...Някой подкарвал ли е Bioshock СЪС звук под Windows 7, или Vista?

Да попитам и аз...Някой подкарвал ли е Bioshock СЪС звук под Windows 7, или Vista?

Да, и под Виста и под 7 си върви перфектно. С звук и образ.

За антивирус Аваст.

За запис на дискове Неро 7.

Поразгледах няколко страници по-назад,но не видях няко да се оплаква от зачестилия проблем с Windows Installer, а именно невъзможността за инсталиране на програми,та все пак ако някой има такъв проблем ето го решението:

start Registry Editor (regedit search in start).

1. Delete the string values (Except for (Default)) in HKey_Local_Machine\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions

2. Start gpedit.msc

3. Expand Computer Configuration, expand Administrative Templates, expand System, expand Internet Communication Management, and then click Internet Communication settings.

4. In the details pane, double-click Turn off Windows Customer Experience Improvement Program, and then click Enabled.

Аз имах такъв проблем и ми дойде решение от Microsoft. Ето го:

2097316377_m.JPG

Излезна fix-a за гаджетите и ниво на защита,за съжаление и само за 32-бит,но си бачка перфектно!Най накрая,до смърт ми бе писнал този UAC-контрол!

Да, и под Виста и под 7 си върви перфектно. С звук и образ.

За антивирус Аваст.

За запис на дискове Неро 7.

Дам...Върви си перфектно и при мен, ама на "млък"! Ни звук, ни стон каквото и да правя! Ти с кой релийз си? Аз съм с релийза на PROPER - LOLCATS - с него няма нужда да слагаш крак, само инсталираш и играеш. Под ХР си върви перфектно, но под другите... sad.gif

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Излезна fix-a за гаджетите и ниво на защита,за съжаление и само за 32-бит,но си бачка перфектно!Най накрая,до смърт ми бе писнал този UAC-контрол!

С какъв номер е фикса?

Аз имах такъв проблем и ми дойде решение от Microsoft. Ето го:

2097316377_m.JPG

Това и на мен ми дойде тази сутрин. Изпълних го и - май ще трябва да преинсталирам. Не ми работи Windows Explorer-а.

дай малко повече инфо - за замяната на четирите файла ли става дума или нещо ново?

намерих го :clap:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings]

"SidebarDockedPartsOrder"="0x1,0x2,0x3,0x4"

"AllowElevatedProcess"=dword:00000001

на практика за да се възстанови оригиналното състояние, само трябва да се изтрие ключ

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Sidebar\Settings "AllowElevatedProcess"=dword:00000001

колко ли ключа има още да се открият :)

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Или още по лесно:ТУК!!!

Дам...Върви си перфектно и при мен, ама на "млък"! Ни звук, ни стон каквото и да правя! Ти с кой релийз си? Аз съм с релийза на PROPER - LOLCATS - с него няма нужда да слагаш крак, само инсталираш и играеш. Под ХР си върви перфектно, но под другите... sad.gif

С рилийза на Mutha 4,7 Gb от Замунда.

Аз играя здраво линейдж и за пробата го подкарах на 2 различни сървъра (портейбъл) и двете версии са грация и няма никакъв проблем. За съжаление на моя сървър дето играя сериозно който е ц4 не върви въпреки уверенията на админа че новия пач позволявал това. Казва ми че намам интернет или стената го блокира. Забелязах и проблем с пачовете. Като се опитвам да слагам пачовете просто не ще и толкоз И на трите сървъра се наложи да ги поставям през експи който ми е втората ос.

Сега викам да си сложа новата версия на седмицата, ама за целта искам да почистя хубаво. Дали това може да стане с инсталационния диск на експито който ползвам за подобни неща?

ако под почистя хубаво се разбира формат, да - би трябвало да може

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.