Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Добре, благодаря ви :)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

също и как....._ но това за "как" не е препоръчително (особено предвид факта че ОС е бета)

Remix1912 начини няколко според различните игри

ако играта прави сейф в инсталационната папка (разбирам "дял за инсталация на игри etc.":\"game name"\ )се сещаш че няма проблем

за някой игри може би ще е най-удачно да почовъркаш регистритата на съответната игра

но в общи линии си правиш видим дяла на другата ОС, и прехвърляш файловете - без излишни нерви, губене на време, информация и скубане на коси

Да,но примерно ншколко игри Crysis:Warhead,Lost Planet:Colonies и др. сейфовите са им съотвено в My documents на съответната OC на която се играят,а аз искам и на джете OC като играя сейфоете да утиват в една апка.

е тук идва втория ред (този с регистрите) или варианта да смениш на единия уин коя папка ще играе ролята на системната такава "My Documents

но един копи-пастичка е по добрия вариант за мен

phonetic traditional, phonetic traditional - вграден си е.......->

"The obvious question is that we know the Pre-Beta was October 28, 2008, and the Beta was January 7th, so when is the Release Candidate and RTM? The answer is forthcoming.

We have internal metrics and milestones and our partners continue to get builds routinely"

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Защо EVEREST ми разпознава Windows 7 като Vista Ultimate?

Защото още не е излязла на пазара.

Прекалено хубаво звучи за да е истина....

Windows 7 BETA Build 7025

Eто и инфото на торента:

Created by Ratio: 2.73Akalucky 1 hour ago

This is it guys.. WIndows 7 BETA Build 7025 leaked!

I heard some people saying there is no big changes in this build. There are only some bug fixes in this built..

I recommend this built for people who havn't WIndows 7 and they want to try it.

So that's it.. If you have a question, leave a comment or PM me . I will try to answer you the fastest I can.

/Edit

Лепят му се като мухи на мед... Само преди 1 минута бяха двойно по-малко на клона. biggrin.gif

Редактирано от Progres (преглед на промените)

На някой случвало ли му се е да има проблеми с Mozilla Firefox (3.0.5, но това няма значение biggrin.gif)? По някой път да забива за малко, да се покаже Not Responding и след няколко секунди да се оправи? А? :)

Прекалено хубаво звучи за да е истина....

Windows 7 BETA Build 7025

Eто и инфото на торента:

/Edit

Лепят му се като мухи на мед... Само преди 1 минута бяха двойно по-малко на клона. biggrin.gif

http://www.blogsdna.com/2218/windows-7-bui...hots-leaked.htm

Ей го,може и да е истинско знае ли 4овек.По външния вид не вибждам разлики,но какво ще е от вътре?А и нали 7004 ще се води RC/RTM ,как като е по-стар билд.И ако тя излиза скоро,съвсем логи4но е Windows 7 финала да излезне лято 2009.

http://www.blogsdna.com/2218/windows-7-bui...hots-leaked.htm

Ей го,може и да е истинско знае ли 4овек.По външния вид не вибждам разлики,но какво ще е от вътре?А и нали 7004 ще се води RC/RTM ,как като е по-стар билд.И ако тя излиза скоро,съвсем логи4но е Windows 7 финала да излезне лято 2009.

Ще видим. Тегля го сега. Ше сверя сумите със 7000 за да се уверя че не е фейк и след ден два тест на виртуална машина ше коментирам. :)

/edit

Еми fake колеги...

The torrent you requested was deleted by it's owner or a moderator.

Както писах по-горе.. прекалено хубаво е за да е истина. biggrin.gif

добре, тука пак ще ви хване истерията като за 7000

е не дават награди за първия свалил даден билд

билдове излизат всеки ден от МС (да не кажа и по-често)

и не, 7004 няма да е RC1

живейте си живота спокойно до април месец (най-рано) когато се очаква кандидата, после ще доживеен и до есента за финала - вие сте тръгнали като парлета пред майка си

Eй колеги....какво стана с линка!!!!?Що не баца!!!!! :speak:

Eй колеги....какво стана с линка!!!!?Що не баца!!!!! ;)

Фалшива тревога... Премахнаха го 4-5 часа след пускането му в демоноид.

Предполагам щом офицялно се очаква през април към края на март да има теч на билд-а.. Мисля кротко да си чакам до тогава. ;)

Microsoft: втора бета версия на Windows 7 няма да има

Публикувано от milpetm на 01.02.2009 - 12:16 (1 коментар)

IT Новини

Корпорацията Microsoft е съобщила, че предварителна версия на Windows 7 beta 2 няма да има. Следващата версия ще получи статус Release Candidate, което означава, че операционната система е почти готова и е необходимо да бъдат отстранени само някои дребни грешки в програмния код.

Шефът на отдела за Windows Стивън Синовски от името на корпорацията е потвърдил тези сведения в блога на компанията.

Нека припомним, че корпорацията вече пусна първата публична бета версия на Windows 7, а отзивите на потребителите са изключително ласкави.

За сега Microsoft не съобщава датата, на която ще бъде пусната версията Release Candidate, но се очаква това да стане в началото на есента на 2009 година.

Тея вярват ли си?Още мислят че ще бъде пуснат 2010-та година.Трябва да го пуснат горе долу когато пускат и сп2 на виста финала,т.е. април месец.Това става въпрос за RC.При Виста колко беше периода м/у Бета1 и Rc,а там имаше и Бета 2 и от горе на това се разработваше 5-ет години.След пускането на RC най-много да минат 3-4 месеца до финала.Пък и с идването на DX11 картите през лятото сто процента тогава трябва да дойде и OC-та,която го поддържа,въпреки че и виста ще поддържа DX11,едва ли той ще е готов преди пускането на 7-та като финална.Това са фактите.Първите dx10 карти излезнаха началото на 2007,когато излезе и виста-та.

На някой случвало ли му се е да има проблеми с Mozilla Firefox (3.0.5, но това няма значение biggrin.gif)? По някой път да забива за малко, да се покаже Not Responding и след няколко секунди да се оправи? А? ;)

Имам абсолютно същия проблем, но най-често със Скайп.

Windows 7 RC през април и RTM през октомври

Saturday, January 31, 2009 12:28 Събота, 31 януари, 2009 12:28

Posted in category Windows 7 Публикувано в категория Windows 7

The Engineering Windows 7 blog reported that the next version of Windows 7 would be the RC built instead of the Windows 7 beta 2 rumours. Инженерно Windows 7 блог съобщи, че следващата версия на Windows 7 ще бъде построен RC вместо на Windows 7 бета 2 слухове.

Microsoft’s Swedish partner blog further posted that Windows 7 RC could be released in the first week of April.The blog post also says about the RTM version of Windows 7.The blog post states that the RTM version of Windows 7 would be released in the third quarter of this year.Here is what the blog post reads- "Майкрософт" шведски партньор блог-нататъшно афиш, че Windows 7 RC могат да бъдат пуснати в първата седмица на April.The блог пост също казва за RTM версията на Windows 7 блог пост гласи, че RTM версията на Windows 7 ще бъдат пуснати в третото тримесечие на настоящата year.Here е какво е блог пост прочитания -

RTM, and business launch as it looks right now Q3 2009. RTM и бизнес започне колкото изглежда точно сега Q3 2009. The cut of all internal guesses here in the office right now is October 3 at 11.10 За намаляване на всички вътрешни guesses тук в офиса точно сега е 3 октомври в 11,10

За RC съм съгласен,но за RTM да е октомври баси.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Имам абсолютно същия проблем, но най-често със Скайп.

Мисля че е от Explorer-а! (Не от Internet Explorer, а от Windows Explorer) biggrin.gif

але хора, какъв е тоя смешен превод

пусни го на английски само

2 часа се лензя в текста да го търся

абсолютно нормално и за RC и за RTM - още когато излезе бетата (е малко след това) се знаеше че това ще са времевите отрязъци

RC напролет (април дори като месец се посочи още тогава)

и RTM есенес (края на август началото на октомври беше най-оптимистичната прогноза)

окончателен финал (вградено в системи и налично като пакет за закупуване) - края на 08/началото на 09

кво се шашкате и вие

але хора, какъв е тоя смешен превод

пусни го на английски само

2 часа се лензя в текста да го търся

абсолютно нормално и за RC и за RTM - още когато излезе бетата (е малко след това) се знаеше че това ще са времевите отрязъци

RC напролет (април дори като месец се посочи още тогава)

и RTM есенес (края на август началото на октомври беше най-оптимистичната прогноза)

окончателен финал (вградено в системи и налично като пакет за закупуване) - края на 08/началото на 09

кво се шашкате и вие

Искаш да кажеш края на 2009,началото на 2010.Аз още имам надежда да се пусне финала лятото.В по-горния си коментар посочих фактите,че не може да излезне dx11 карта преди да излезне софтуерната и подръжка,не говоря за игри,които ще излезнат една година по-късно,а за операционна система.Така стана при Виста.

http://news.softpedia.com/news/Microsoft-C...009-98434.shtml

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Интересувам се, дали може Windows 7 Beta да се зареди като самостоятелна операцонна система. Аз в момента пробвам но нещо не се получава. Също пробвам да запиша Windows 7 Beta да се бутва от DVD диск но и там нищо не стана. Записвах с Ашампото версия 7 и 8. Ако някой знае нещо по въпроса били споделил. :bedtime2:

и двете неща са възможни и тук важат принципите от времето на ХР (ау, ами това какво беше? хихихи)

запис на буут-цд: отваряме Nero burning ROm (поне версия 7 и нагоре) меню Burn (горе)->Burn Image....: указваме пътя до *.iso файла на Уин 7 и печем на скорост не по-висока от 6 (препоръчителна 4)

относно записа на буут с Шампоан: в интернет указания бол

сингъл-буут: boot от диска напрвен по гореописания начин и инсталация: нищо по-различно от инсталацията на ХР

Колеги,преди време ми изчезна икона на езиците!!!Тогава никой не можа да даде решение,колегата Aquaris направо каза бърз преинстал или оставаме така ичакаме следваш билд!Това ТУК май е решението!!!!Явно доста често тоя бъг се появява!Aquaris-ако още го караш без езикова лента,скивай това приятелю!

Tвърди се че става и под 7-цата!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

не вече го карам с езикова лента и без виста, понеже и 7 и виста се скапаха

тия руснаци нямат ли англииски

пффф ето защо не трябва да има друг интерфейс освен en-us

"жмякаем" - 3 минути седя и се хиля като варена глава

айде след малко ще пусна и на разбираем език

start-addministrative tools->task scheduler->меню View: show hidden tasks

в ляво търсим TextServicesFramework->MsCtfMonitor (в средата): с десен бутон выбираем пункт Включить, потом пункт Запустить

рестарт

сташ - ти се оправяш с руския- е тва последното не съм сигурен, пък жена ми я няма да го преведе

(би трябвало да е Run и после End, но да не сбъркам)

сташ ти пробва ли го? или и тебе те е страх

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Здравейте само да попитам, какво ще кажете за това - http://######/details.php?id=157597 попрочетох горните коментари, че това е фейк, но все пак го качват в замунда..дайте вашите мнения по торента ;)

именно че е качен в замунда......трябва да се приема с недоверие и 902840937482357908 наум

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.