Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Искам да попитам нещо. Тъй като в Windows 7 няма опция Hibernate, безопасно ли е да давам Sleep, след което да спирам захранването на компа?

Има Хибернация. Просто не е включена. От Power Options може да си я включиш.

1407227828.JPG

Добре де,ами като при мен компа не ще да заспи-не става и не става.Уж заспива и след няколко минути се включва отново!Какво ли не опитах и не става!!! :rolleyes:

На няколко компютъра в работата ми съм инсталирал 7 и на някои като заспи и не може да се събуди. Направо заспива зимен сън братче biggrin.gif. А на някои се получава същото като при теб. Интересното е, че до сега не съм пробвал на моя. Само монитора съм оставял да изключва. Ще пробвам на моя как е и ще пиша.

P.S. Пробвах Sleep и Hibernate. И при двете възможности щом се опита да загасне и автоматично стартира отново. Не иска да заспи въобще.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Биска-проблема определено е при бая народ-в няколко чужди форума също поставих въпроса,засега никой нищо не казва!!!Май ще пишем пак до чичо Бил,щото това ме дразни определено!

Биска-проблема определено е при бая народ-в няколко чужди форума също поставих въпроса,засега никой нищо не казва!!!Май ще пишем пак до чичо Бил,щото това ме дразни определено!

Определено е проблем. Аз ползвам по принцип Sleep, когато не съм в къщи и ако ми потрябва компа си го будя отдалечено. Напиши една обратна връзка до чичо Бил, макар, че вече са му писали според мен.

Koлеги-изчезна ми обозначение на кой език съм в момента!Сещам се че имаше някакъв номер да го върна,но какъв беше?Ще съм благодарен на едно рамо!

Aquaris-сега какво се правеше колега!? :speak: Пропадна в дън земя това чудо!

Koлеги-изчезна ми обозначение на кой език съм в момента!Сещам се че имаше някакъв номер да го върна,но какъв беше?Ще съм благодарен на едно рамо!

Десен бутон на лентата долу--->ленти с инструменти---->сложи отметка на "езикова лента".

Въобще няма опция за езикова лента момчета!!!! :speak:

Aquaris-сега какво се правеше колега!? :speak: Пропадна в дън земя това чудо!

еми сега се правят 2 неща (или 1 според зависи от гледната точка):

1. правиш това което ти казаха и разбираш че ефекта е никакъв, така че теглиш една благословия на хората в Редмънт

2. преинсталираш веднага с надеждата да не се счупи отново или (като мен) чакаш следващия билд, за да сложиш него

те тука:

1daf06519b321c7afa5a0fecff9b6f8b_120x90.jpg

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Мааааале!!!! ohmy.gif Ти направо ме разплака в неделя вечер!!!!Техната ...... :speak:

еее айде сега лигавщини

така и така сменяш с алт и шифт и ти трябват само 2 подредби

аз даже си свикнах

editorial: хаиахи колко от вас знаят че по подразбиране system restore не прави никакви рестор точки? понеже не сте му задали колко място да използва?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

време беше да се намесиш B-boy!!!Вече мислех отново да те притесня през"лични"!!!Ако имаш желанието да направиш цяла тема!! cool.gif Ама ти си знаеш!!

Ай стига.При тоя Windows 7 x64,поне Crysis:Warhead върви като при Xp ако не и по-добре,защото тука го карам под DX10,на Enthusiaste 2xaa 1280x1024.Много е добър,за сега стабилен и мисля че ще го оставя като втора ОС ЗА СЕГА.Добър е и за геймиминг.Единствено харчи към 877 мб от рам-та,при XP 500-550,а при виста 950.

Определено е проблем. Аз ползвам по принцип Sleep, когато не съм в къщи и ако ми потрябва компа си го будя отдалечено. Напиши една обратна връзка до чичо Бил, макар, че вече са му писали според мен.

От вчера все забравям да напиша - заспива и се събужда само от бутона за стартиране на компа. При мен.

От вчера все забравям да напиша - заспива и се събужда само от бутона за стартиране на компа. При мен.

След като нагласиш бутона да е Sleep ли става?

Относно гейминга, някой може ли да ми разясни защо немога да сложа никакви драйвери за видео на тази ОС!

На лаптопа имам радеон хд3650 512врам, но Win7 ми изкарва, че PCI-E 2.0 slota ми е празен! Бърках в опциите за захранването, дадох му макс на всичко, но това е упорито и ми казва, че нямам друга видеокатта освен вградената радеон 3200. Catalyst неможе да се сложи(просто инсталацията спира в даден момент), драйверите от вистата нестават!

Aбе,пробвах и тоя фокус ама при мен не се нарежда пасианса!!!Пратих запитване до чичо ни Бил,ама явно ония или поркат или бачкат по отстраняването на бъга!Получа ли отговор,веднага ще го постна колеги!!!Иначе...ще чакаме април,на това ми мези!!! angry.gif

Относно гейминга, някой може ли да ми разясни защо немога да сложа никакви драйвери за видео на тази ОС!

На лаптопа имам радеон хд3650 512врам, но Win7 ми изкарва, че PCI-E 2.0 slota ми е празен! Бърках в опциите за захранването, дадох му макс на всичко, но това е упорито и ми казва, че нямам друга видеокатта освен вградената радеон 3200. Catalyst неможе да се сложи(просто инсталацията спира в даден момент), драйверите от вистата нестават!

и в device manager ли показва само вграденото

вграденото забранено ли е от БИОС?

провери ли положението на платката

позачисти контактите и я намести хубаво

Работят,аз съм с първи за 64 битовата и се активира.Ето това вече е законно. cool.gif

Windows 7 Beta 32-bit Product Key :

* 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73

* QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

* GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

* TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

* 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH

Windows 7 Beta 64-bit Product Key :

* JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

* 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M

* 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3

* D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

* RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

и в device manager ли показва само вграденото

вграденото забранено ли е от БИОС?

провери ли положението на платката

позачисти контактите и я намести хубаво

Да се уточним:

Нищо не е забранено.

В Device Manager не показва видеото

няма какво да чистя лаптопа е на 3 месеца, 7цата ми е втора ОС, на вистата намира всичко и си работи перфектно!

Кой заместител на Daemon-Tool използвате?

Да се уточним:

Нищо не е забранено.

В Device Manager не показва видеото

няма какво да чистя лаптопа е на 3 месеца, 7цата ми е втора ОС, на вистата намира всичко и си работи перфектно!

въпреки че 7 използва ядрото на виста, двете са повече или по-малко различни ОС

така че остави виста на мира, забрани си вграденото видео от биос и насили device managera да потърси нВидиа-та

лаптопа и на 6 минути да ти е пак е мръсен и дори най-малката частица може да предотврати качествен контакт на платката

След доста ползване на Windows 7, разбрах защо µTorrent'а ми сваля и качва толкова малко. Общо взето след около 1 час на не-използване на компа, мрежовата ми карта се спира, за да пести ток laugh.gif. Не бях се сетил, че това може да е по подразбиране при настолен компютър, но е факт. Решението, както се сещате е елементарно, "Properties" на "Local Area Connection" -> "Configure..." -> "Advanced" -> "Sleep WOL Power Saving" и избрах "Disabled". Вече мрежовата ми карта не спира и след като дам "Duration" не ми показва 1, 2, 3... часа, а е вече дни biggrin.gif

Редактирано от pyce.bg (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.