Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Не ми дава различен ключ. Ето линка: https://www.microsoft.com/betaexperience/pr...us/default.aspx

Аз преинсталирах и сложих ключа. Всичко е на 6. Активира си се без проблем.

За да не се занимавате да гледате дали се е заредила страницата и постоянно да натискате F5, инсталирайте си добавката за Firefox check4change и след това маркирайте например думата Error, която се появява на страницата и с десен бутон избирате от контекстното меню Check4Change->Check every 15 seconds. Така като се зареди страница различна от тази с грешката ще ви уведоми, че има промяна на страницата.

Аз страницата я отварям и съм регистриран от година, но друго освен надписа EROR не видях за 3 часа кликане!

ПП:С Opera и IE7 съм.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Бъдете настоятелни, току що се сдобих с работещ ключ до 01.09.2009г. - коригирано

На различно ИП дава различен персонален ключ(ключът е индивидуален).

Редактирано от androns (преглед на промените)

Адона на Мозилата свърши работа biggrin.gif Ако някой иска за 64 битовата имам 2 ключа,мога да ги дам

И с едно IP дава различни ключове..

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Бъдете настоятелни, току що се сдобих с работещ ключ до 01.09.2008г.

На различно ИП дава различен персонален ключ(ключът е индивидуален).

до 2009г. искаш да кажеш biggrin.gif

до 2009г. искаш да кажеш biggrin.gif

Ами сега ги взех,не съм ги пробвал laugh.gif

You may use the following product key to activate your evaluation copy of Windows 7 Beta 64-bit.

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Какво се случва сега..ще имаме ли по БГ трекерите build 7004 или това снощи не е било реално, което се случи :P

Защото до прочетеното досега разбирам, че някой хора са имали възможност да свалят нещо, но какво е то по точно никой не казва, по арена или замунда все още нищо не се качва, всичкото това чакане да не се окаже напразно..

Редактирано от To6eTo (преглед на промените)

Какво се случва сега..ще имаме ли по БГ трекерите build 7004 или това снощи не е било реално, което се случи :P

Всичко си е реално,официално излезна снощи а по тракерите е от преди нова година.Контролните суми са идентични вече го писахме няколко пъти.

Всичко си е реално,официално излезна снощи а по тракерите е от преди нова година.Контролните суми са идентични вече го писахме няколко пъти.

Добре тогава значи няма да има 7004, мога ли да помоля някой да ми даде линк към 32-битовата версия, благодаря предварително :P

Добре тогава значи няма да има 7004, мога ли да помоля някой да ми даде линк към 32-битовата версия, благодаря предварително :P

Windows 7 x86 (32bit): Тук

Windows 7 x64 (64 bit): Тук

Windows 7 x86 (32bit): Тук

Windows 7 x64 (64 bit): Тук

Мерси много за линковете свалям си го вече, и искам да се извиня за тъпия въпрос но:

Какво стана с 7004 и всичко това, което се изковори по коментари, форуми и сайтове?

Мерси много за линковете свалям си го вече, и искам да се извиня за тъпия въпрос но:

Какво стана с 7004 и всичко това, което се изковори по коментари, форуми и сайтове?

7004 вече е излезнал,както 7012,7013,7014 май,но те не са за ''публиката'',ако все пак ги видим по тракерите както ''моделите'' преди бета 1 няма да е лошо.7004 се води RC,или също Beta 2.

7004 вече е излезнал,както 7012,7013,7014 май,но те не са за ''публиката'',ако все пак ги видим по тракерите както ''моделите'' преди бета 1 няма да е лошо.7004 се води RC,или също Beta 2.

Един вид за момента се задоволяваме с build 7000 и си спим спокойно докато не пуснат нещо новичко?

Един вид за момента се задоволяваме с build 7000 и си спим спокойно докато не пуснат нещо новичко?

Yeas.Але да питам,заслужава ли си да си ъпгрейтна Windows Vista Ultimate SP1 до това.

Yeas.Але да питам,заслужава ли си да си ъпгрейтна Windows Vista Ultimate SP1 до това.

Мен ако питаш, да. Аз за момента зарязвам Vista. 7 върви повече от добре и ми разпознава всичкия хардуер. С програмите, които ползвам нямам никакви проблеми.

Страницата за ключове ме пранасочва към http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ . Предполагам съм изпуснал момента! sad.gif

Трява да си регистриран и да си се логнал за да не те пренасочва.

Windows 7 32-bit product keys

1. TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

2. QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

3. 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 USED!

4. GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

5. 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH

Windows 7 64-bit product keys

1. RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

2. JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

3. 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M

Страницата за ключове ме пранасочва към http://www.microsoft.com/windows/windows-7/ . Предполагам съм изпуснал момента! sad.gif

Не си. Просто трябва да си по-упорит и ползвай автоматичното презареждане. Реших да пробвам отново да заредя страницата за 32 бита и я зареди от първия път. :speak:

Ха, сега проверих ключа от сегашното зареждане на страницата и се оказа различен от предишния ключ, който ми даваше при всяко зареждане на страницата.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Windows 7 32-bit product keys

1. TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

2. QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

3. 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 USED!

4. GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY

5. 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH

Windows 7 64-bit product keys

1. RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH

2. JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

3. 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M

Добави също и

4. D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

5. 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3

за 64 битовата версия... ключовете, които раздава са абсолютно едни и същи 10 бройки (по 5 за х64 и х32) остава само да си активирате 7цата :beat:

Добави също и

4. D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9

5. 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3

за 64 битовата версия... ключовете, които раздава са абсолютно едни и същи 10 бройки (по 5 за х64 и х32) остава само да си активирате 7цата :)

На обяд два часа се мъчих с този ерор, а сега ми изсипа същите ключове - явно няма да траят задълго...

Много се колебая дали да инсталирам 7000 като ми се иска да изчакам следващ build, някой случйно да знае..кога очакваме следващ build?

Много се колебая дали да инсталирам 7000 като ми се иска да изчакам следващ build, някой случйно да знае..кога очакваме следващ build?

Най-рано след 3-4 месеца.Ако предположим че лятото е финала.Едва ли следващ билд(бета 2) ще излезне преди финала на виста сп2.

ИСКАМ ДА ПОПИТАМ,Ако го инсталирам чрез опцията Upgrate,ще ми се запази ли Вистата и ще мога ли да правя dual boot.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Aбе колеги-каква е тази истерия за ключове-аз моя си активирах с активатор дето ползвах преди!!!Стана от воле-разкарах и водния знак и feedback-a!!!Каква е тази олелия за ключове това не проумявам!!! :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.