Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Какво ще кажете за тази статия:

Diego Rivera е програмист в компания със седалище Вирджиния, САЩ, която продава софтуер за сигурна кореспонденция на американското правителство. Тази компания пусна едно приложение, наречено "Blue Badge", което успя да закрепи новата система към архива на Windows 7 , включвайки "explorer.exe" и "shell32.dll". Инструмнета неутрализира защитата,която Microsoft бяха сложили на алфа версията на новата ОС и с която искаха да скрият някои основни характеристики, върху които все още се работеше.

Приложението, използвано от Rivera позволява на потребителита да получат достъп до новите екстри на Windows 7, за които Microsoft говориха дълго на специална конференция през октомври.

Blud Badge може да бъде свален от блога на Rivera за 32-битова версия на Windows 7.

Е след като я сваля как да я интгрерирам към пакета за да видя тези нови възможности.Ако някой ги е направил моля да пише!!Статията е от адрес:http://notrial.info/news/it/2180.html

Това не се отнася за сегашната бета 7000, а за първата 6801, където не беше отключен новия таскбар и останалите възможности.

WD6400AAKS - хита на сезона. :hush: С какъв чипсет си и какви драйвери си му инсталирал?

С nVidia 430, стар е.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Колеги това чудо излиза 12 PM по Пасифика!Това ще рече 7 сутринта утре ли ????

аз в момента го свалям от msdn абонамента и ще му се порадвам на някоя виртуална машина

още не е пуснат всички да могат да го свалят

Качи го някъде и дай да го свалим. :rolleyes:

Значи:другари и другарки,скъпи колеги!!!Лимита за теглене на Бетата е 2.5 милиона-което значи че ще се изхарчи като топъл хляб за нула време!Номера е следния!Отивате на www.win7download.com-там си давате автографа под формата на e-mail,a после като дойде времето ви информират с e-mail и започваме отново да муфтим здраво чичо ни Бил!!!!В Полша тегленето кой знае защо :rolleyes: ми казаха че е почнало!!!Така че-давайте колеги,че не остана време!!!

P.S-Впрочем някакво пиле от женски род е пуснало при пиратите версията и твърди,че е това което се чака днес!!Така че метнете едно око и натам-стига за сега,че току виж модовете се развикали! cool.gif

Значи:другари и другарки,скъпи колеги!!!Лимита за теглене на Бетата е 2.5 милиона-което значи че ще се изхарчи като топъл хляб за нула време!Номера е следния!Отивате на www.win7download.com-там си давате автографа под формата на e-mail,a после като дойде времето ви информират с e-mail и започваме отново да муфтим здраво чичо ни Бил!!!!В Полша тегленето кой знае защо :rolleyes: ми казаха че е почнало!!!Така че-давайте колеги,че не остана време!!!

P.S-Впрочем някакво пиле от женски род е пуснало при пиратите версията и твърди,че е това което се чака днес!!Така че метнете едно око и натам-стига за сега,че току виж модовете се развикали! cool.gif

:) това е окончателната информация: "download Windows 7 Beta starting January 9, 2009 at 12:00 P.M. Pacific Time"

тъй, тъй

хари потъра е с42хх (с4270 конкретно) и ме мързи честно казано (отказа да запали диска с драйвърите): тъй или иначе си работи под виста

при мен оценката на харда (самсунг 320 гъбки) е същата като под виста (5,8) и като цяло всичко е същото (3,5 най-ниско заради видеото)

уеееуе, каква е тая истерия с тегленето........

по груба еврейска аритметика горното се превежда като 23 часа бг време

тъй, тъй

хари потъра е с42хх (с4270 конкретно) и ме мързи честно казано (отказа да запали диска с драйвърите): тъй или иначе си работи под виста

при мен оценката на харда (самсунг 320 гъбки) е същата като под виста (5,8) и като цяло всичко е същото (3,5 най-ниско заради видеото)

уеееуе, каква е тая истерия с тегленето........

по груба еврейска аритметика горното се превежда като 23 часа бг време

10 часа наше време.

Ето от тук се сваля:http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx,ама е задръстено,трябва да сте търпеливи и да не се отказвате от опити,ключетата ще са ограничени!

Или вече свършиха или аз не схващам...

Пак ще сме партизани....

Или вече свършиха или аз не схващам...

Пак ще сме партизани....

Успя ли да ти излезе втория екран(този който се появява след като се логнеш)?

там е работата я, не се логвам. Не приема имейл и парола

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

На мен ми изписва ту че сървара е претоварен ту да пробвам на следващият ден.

При мен излезе, но:

Error

The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.

Също като при мен.Има си хас да не е натоварен.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

При мен излезе, но:

Error

The site is currently experiencing technical difficulties, please check back in the next business day.

И при мен излиза същото.

Всички сме май на това дережде!!!Последно не разбрах-сега в 10 или в 11 тази вечер ще се метаме на другия влак?

По принцип битката май трябва да започне в 10.

И при мен излиза същото.

при мен се отвори за въвеждане на имейл и парола, но няма опция за регистрация, а аз няма досега, и съпответно какво и да въведа не става - и как да стане като нямам регистрация там...

По торентите - демоноид и пирати чета че е версия 7000, спорът е дали е същата...от декември, името на днешната е "en_windows_7_beta_dvd_x86_x15-29073.iso"

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Абе аз се абонирах за www.win7download.com,но само преди около час и половина ме уведомиха,че панаира почва в 12 PM-това е!!!Дали там ще пуснат линка???Колеги -предлагам,който първи свари, да пусне линка за да се накачулим,щото нали знаете колко маймуни ще сме на дървото!!!По добре ще е в случая да играем всички заедно(партийно!).Няма само ние в калдата да сме балъци я!Съгласни???? cool.gif

при мен се отвори за въвеждане на имейл и парола, но няма опция за регистрация, а аз няма досега, и съпответно какво и да въведа не става - и как да стане като нямам регистрация там...

Принципно трябва да се регистрираш преди това и тогава те допуска. Трябва да имаш Windows Live ID.

22 часа, колеги, 22 часа (простете, бях сметнал часовата разлика на Аляска)

тъй, тъй. някой печеливш да е инсталирал WDDM 1.1 като ъпдейт с драйвърите на ати (да поясниме че ползвам бетата на ати) - че здраво зацикли точно на него

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Абе аз се абонирах за www.win7download.com,но само преди около час и половина ме уведомиха,че панаира почва в 12 PM-това е!!!Дали там ще пуснат линка???Колеги -предлагам,който първи свари, да пусне линка за да се накачулим,щото нали знаете колко маймуни ще сме на дървото!!!По добре ще е в случая да играем всички заедно(партийно!).Няма само ние в калдата да сме балъци я!Съгласни???? cool.gif

Аз също се бях абонирал и ми пратиха мейл към 19:30ч. , че е наличен за сваляне, но като кликнах на връзката в мейла ме отведе на страница за коментар и два линка за сваляне на старата бета.

По торентите - демоноид и пирати чета че е версия 7000, спорът е дали е същата...от декември името му е en_windows_7_beta_dvd_x86_x15-29073.iso

Ето тук signup.live.com.Предполагам че за това става въпрос.

Редактирано от betoveni (преглед на промените)

[

По торентите - демоноид и пирати чета че е версия 7000, спорът е дали е същата...от декември, името на днешната е "en_windows_7_beta_dvd_x86_x15-29073.iso"

уеуееееее, вие ще се изтрепете уе, мишуенца

я си поемете дъх, преспете и утре на бистър ум, ще го измислим

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.