Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Това ли ше да е?

/Едит

Като цяло кой е актуалния билд за момента?

Редактирано от Progres (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Build 6956 е актуанлния и го има по всички бг торент тракери.За какво БЕТА-та я отложиха за Януари 2009,кат беше за декември 2008?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Страшно ми хареса. Наистина е много оптимизиран. С нетърпение чакам да излезе да си го инсталирам. :clap:

Все още за жалост е доста нестабилен. При мен си счупи файловата система след 1 час работа. Иначе подходи изключително дружолюбно към хардуера. Дори кард четеца ми сработи...

Цепи яко,незнам за виста...първия ми опит с виста хич не се получи и сложих билд6956 с драйвери за виста и вече 5 дена работи....остават още 25

Използвам Виста, но на друг хард реших да инстална новия Wimdows 7. Всичко си откри сама но когато реших да се кънекна в нета/чрез ник и пас/ не успявам а правя всички настройки както при вистата /а там имам нет/. Има ли някаква вероятност проблема да идва че на компа има инсталната и Виста и "да не могат да се разберат за нета" или ми дайте някакво друго решение

както винаги: дефинирай "не успявам"

врачки няма у наше село

Да ми помогнете малко.Изтрих Windows 7,бях го инсталнал в Д:,изтрих пътя за бутване към него,почнах да изтривам Windows-а,но даде грешка и не ми дава да го изтрия целия.Стоят към още 6 Гб и там нещо.Ако може ми кажете как да изтрия папката на цяло.Благодаря.

както винаги: дефинирай "не успявам"

врачки няма у наше село

Еми не мога да се кънекна изкарва грешка 651

аааа това вече е друго - едно е номер на грешка, друго "не успявам"

преди да попиташ провери ли дали доставчика ти не е описал подобна грешка

и има ли описание на грешката или само номер

Да ми помогнете малко.Изтрих Windows 7,бях го инсталнал в Д:,изтрих пътя за бутване към него,почнах да изтривам Windows-а,но даде грешка и не ми дава да го изтрия целия.Стоят към още 6 Гб и там нещо.Ако може ми кажете как да изтрия папката на цяло.Благодаря.

Двата варианта: 1. инсталираш програмата Unlocker и я триеш през нея; 2. триеш целия дял от инсталатора или от някай partition manager и после го създаваш наново. има и трети: някъде в административ тоолс имаше функция за придобиване права върху някоя папка, обаче не се досещам къде беше, а и не съм го правил под Виста...

Бих ти препоръчал да се концентрираш върху първите 2...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Двата варианта: 1. инсталираш програмата Unlocker и я триеш през нея; 2. триеш целия дял от инсталатора или от някай partition manager и после го създаваш наново. има и трети: някъде в административ тоолс имаше функция за придобиване права върху някоя папка, обаче не се досещам къде беше, а и не съм го правил под Виста...

Бих ти препоръчал да се концентрираш върху първите 2...

Дяла няма да го трия,там ми е всичката инофрмация,ще пробвам с програмата мерси,но и няма какво да си давам права за папката като съм администратор в Windows-а.

Тая програма като я инсталирам и не се пуска след това.С нея не става номера,поне при мен.Няма ли някъква друга подобна на нея и на функциите и?

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Това май ще помогне тук .Активирай,от контекстно меню си присвояваш папката и разкарваш!!!После напиши дали е станало!!!!Успех!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

аааа това вече е друго - едно е номер на грешка, друго "не успявам"

преди да попиташ провери ли дали доставчика ти не е описал подобна грешка

и има ли описание на грешката или само номер

Има и някакво обяснение на грешката свързано нещо с модем ЦЪК

Редактирано от vanko3_bg (преглед на промените)

Това май ще помогне тук .Активирай,от контекстно меню си присвояваш папката и разкарваш!!!После напиши дали е станало!!!!Успех!

Мерси ама не стана,активирах файла,после уж зех Ownership,тоест правата на Administrator и обаче след това като искам да я изтрия пак същото.

Дяла няма да го трия,там ми е всичката инофрмация,ще пробвам с програмата мерси,но и няма какво да си давам права за папката като съм администратор в Windows-а.

...

Може да си администратор и пак да не можеш да я изтриеш - опитай да изтриеш например "System Volume Information".

В Windows с най-висок приоритет е не Administrator, a System. Това май означава, че системата (Windows) е над теб, което е тъпо, но така са го направили.

ПП. Може да се пробва с LiveCD с Linux, в което има поддръжка на четене и запис върху NTFS дялове (в момента повечето са такива).

Редактирано от trosho (преглед на промените)

Мерси ама не стана,активирах файла,после уж зех Ownership,тоест правата на Administrator и обаче след това като искам да я изтрия пак същото.

Много странно!! ;) би трябвало да проработи по този начин!При мен си спомням,че на няколко пъти в началото се опъваше,ама аз го "насилих" и разкара каквото му бях задал.Аз съм до тук колега!Щом не искаш наново да правиш дял!Успех!

P.S.Пробвай все пак още веднъж!При съобщение чекирай пропусни или игнорирай-трябва да стане пущината!!!

Remix1912 според мен е най добре да си запишеш информацията от D-то на DVD-та или ако имаш място на D-то направи следното: разцепи си дяла и после сложи ценната ти информация на другия дел и форматни си D-то и после варни информацията си на D-то и инсталирай ако искаш пак Windows 7 на другия дял и така вече няма да имаш подобни проблеми. Най-сигурно и най-барзо така ще стане.

провери драйвърите на мрежата и всичко де що ръга протоколи и джвъчки (ЕСЕТ, виртуални машини и т.н.)

спри и пусни отначало ип4 и ип6

като за последно преинсталирай драйвърите

и си разреши logging

Remix1912 според мен е най добре да си запишеш информацията от D-то на DVD-та или ако имаш място на D-то направи следното: разцепи си дяла и после сложи ценната ти информация на другия дел и форматни си D-то и после варни информацията си на D-то и инсталирай ако искаш пак Windows 7 на другия дял и така вече няма да имаш подобни проблеми. Най-сигурно и най-барзо така ще стане.

За филмите,музиката и картините могат да се пренесат в C.,но за игрите са над 50Гб и не става.Преди съм го правил тоя номер,но не мога да пренеса всичко.Имам идея подобна на споменатата по-горе да сложа Live CD НА ЛИНУКС Или друга операционна система би трябвало да стане или да се инсталира новото убунту и от него става и то може да се трие лесно после.

Тая програма като я инсталирам и не се пуска след това.С нея не става номера,поне при мен.Няма ли някъква друга подобна на нея и на функциите и?

не знаехм че държиш и друга информация на дяла (всъщност, аз ли съм единственият, който слага операционната система на отделен дял ?!).

Като инсталираш програмата, маркирай проблемната папка и с десен бутон избери Unlock-ара от менюто. След това избери Unlock или Delete All.

Понякога в ХР не си собственик на дадена папка, въпреки че си с администраторски акаунт. Не знам от какво се получава, но на мен ми се е случвало доста пъти. Обикновено това става с папки съдържащи свалени обновления за уиндоус.

не знаехм че държиш и друга информация на дяла (всъщност, аз ли съм единственият, който слага операционната система на отделен дял ?!).

Като инсталираш програмата, маркирай проблемната папка и с десен бутон избери Unlock-ара от менюто. След това избери Unlock или Delete All.

Понякога в ХР не си собственик на дадена папка, въпреки че си с администраторски акаунт. Не знам от какво се получава, но на мен ми се е случвало доста пъти. Обикновено това става с папки съдържащи свалени обновления за уиндоус.

Като я инсталирам и само там в старт мен8то ми се появава иконката и,но като я натисна и не се пуска.

Не бе човек, просто отиди директно до проблемната папка, маркирай я, натисни десен бутон и тогава избери Unlocker. Не я страртирай.

провери драйвърите на мрежата и всичко де що ръга протоколи и джвъчки (ЕСЕТ, виртуални машини и т.н.)

спри и пусни отначало ип4 и ип6

като за последно преинсталирай драйвърите

и си разреши logging

Пробвал съм вече с преинсталация на драйвърите и нищо, а какво искаш да кажеш с "всичко де що ръга протоколи и джвъчки (ЕСЕТ, виртуални машини и т.н.)"

Има ли значение че си дели една лан карта и едно IP с Виста?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.