Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

@stashek нещо не те разбрах за какво говориш, моля дай повече информация.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

Има пач 10.1,който е съобразен най вероятно с петъчната 7046 или 7048,каквото и да метне чичо Бил.Орбит го е направиол и вече го тествах.Аз съм с Home Premium и пач 9 final не сработи на моята Home Premium.Отправих запитване,отговори ми се,че ще се тества наново и ще се внесат необходимите корекции!Направени са и всичко си бачка.Втората версия на 10 Final би трябвало да работи и за следващата Бета!Ако ома нещо което не баца,то Орбит ще up-не пача отново!Пробвах го,работи си екстра.Това е!Написах го така,че админите да не се развикат!

ахиахаи а те не само админите ами половината форум не сгря за какво иде реч

хаиахихах така така

ама е го къде е 27-и де - не бързайте като парлета пред майка

Eми какво да правя колега cool.gif .Шифровчици ще станем накрая с тия изисквания на шефовете!Направо в разузнаването да ходим викам! cool.gif

дай го насам да го пробваме без туй малко остана до RC, поне да е разбизакаме докрай. Ако не ти се дава линк тук, пиши на лично съобщение

Редактирано от MaRCHiaNo (преглед на промените)

Сташек, ти ато локален дистрибутор на дъвки надявам се да метнеш по лс една като излезе новия билд че сега с 7022 карам без дъвка. Сега какво чакаме нов билд 7042/7048 или направо RC?

И сега какво стана? RC за 10 април ли остава?!

че тя винаги си е била насрочена за тогава

останалото е шашми, баламосване и прах в очите

Не се притеснявайте.Бета-та изтече половин месец даже повече преди датата на пускане с това едва ли ще е много по-различно.

Язък.

Колеги, я дайте на ентусиастите препоръчителни изисквания за подкарване на уиндоус 7.

Я пък ти-какво омаза бе колега????? ohmy.gif

Да попитам админите-виждам че съм станал почетен потребител.Изчервих се от удоволствие ей!Ама то значи и градация имало-така ли!Я малко ми разяснете! laugh.gif

секция FAQ - ако въобще има такава (жалко, нямало)

странно - аз трупам мнения(верно - всичките безсмислени) а пък все си седя на ранг "Нередовен потребител" :)

дали пхББ-то не усеща че верно не съм редовен?

ой оойй моля някой да ме репортне за спам и flood

ауууу чакай да редактирам

горе пише препоръчителни, аз си мисля за минимални

цтцтцтцтццц

CPU: 2.0 Ghz (за предпочитане 2+ ядра)

RAM: 2+GB DDR2/3

VGA: ATi RADEON HD2000 Series или еквивалентна на nVidia

нещо не ти се връзва искането все пак

хем препоръчителни пък хем за ентусиасти

горното са минималните параметри на които под Ultimate (било Vista или 7) могат да се играят съвременни игри и да се гледат 1080п филми без излишни главоболия

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Долу горе така стоят нещата!Ама не схващам къде е проблема!!!Дай малко Инфо де!Ти не беше ли с добра машина?На моята слаба кочинка,дето се чудя как да изцедя ресурсите, нямам грижа с 7-цата!Хем колегата Aquaris знае,че и с малко памет и стара видео карта съм!Така че...разясни!

Aquaris-това в петък май няма да е 48-натам отива,като чета де що има!Ще скивате колеги като се окажем с отново с 22-ка или айде -25 макс!Смех!!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Моя комп е амд 5000+ 2 гб рам и нвидеа 9500гт. Да ви кажа честно колеги, на експи си подкарвам спокойно 4 прозореца на хелбаунд, но на 7 нещо лагва на четвъртия. Чудех се ако сложа още 1 гига рам няма ли да се оправи или си требе нещо процесор, карта...

Определено никой вече не мое ме върна на експи. По добре да дам някой лев и да ми е кеф (ма аз съм бил и поет). Въпросът ми бе насочен към ентусиастите които сега влизат в тази тема и ги интересува "ще върви ли добре".

Да споделя и още нещо, под експи много често ме изхвърля от линейджа докато играя. Под 7 играта върви стабилно и няма проблем. Сега остана да ъпгрейдна щайгата че да поема спокойно и четвъртия прозорец и ще съм щастлив. Все пак мисля да изчакам финала, белким стане още по лек винда, а и тая нова файлова система още не съм я видял.

Моя комп е амд 5000+ 2 гб рам и нвидеа 9500гт. Да ви кажа честно колеги, на експи си подкарвам спокойно 4 прозореца на хелбаунд, но на 7 нещо лагва на четвъртия. Чудех се ако сложа още 1 гига рам няма ли да се оправи или си требе нещо процесор, карта...

Определено никой вече не мое ме върна на експи. По добре да дам някой лев и да ми е кеф (ма аз съм бил и поет). Въпросът ми бе насочен към ентусиастите които сега влизат в тази тема и ги интересува "ще върви ли добре".

Да споделя и още нещо, под експи много често ме изхвърля от линейджа докато играя. Под 7 играта върви стабилно и няма проблем. Сега остана да ъпгрейдна щайгата че да поема спокойно и четвъртия прозорец и ще съм щастлив. Все пак мисля да изчакам финала, белким стане още по лек винда, а и тая нова файлова система още не съм я видял.

Зависи за какво ще се ползва компютъра... Ти блъскаш яко игри, следователно за теб "добре" означава игрите да ти вървят добре :) Доста относително. По-нагоре в темата бях писал на каква щайга инсталирах Windows 7 (Celeron D 2.66, 1GB DDR-400, Radeon 9200) и си вървеше нормално (по-добре от XP) за всекидневни нужди - internet, офис, музика, филми, TV... Така че в зависимост от нуждите и минималните изисквания, за да "върви добре" се променят. Един Pentium 4 6xx или Pentium D 9xx мисля, че е минимума за да върви добре... плюс 1-2GB памет и среден клас видео карта. За игри нещата стават други :)

Всеки говори за RC версия,а някой ще ми обясни ли какво значи това?

RTM-то не беше ли файнъла :) просто преди да се пусне в продажба с нарисуваните дискчета и кутийки :grimace:

RTM-то не беше ли файнъла :rolleyes: просто преди да се пусне в продажба с нарисуваните дискчета и кутийки :grimace:

Да почти само че е с малко по-голяма производителност за да се залажат производителите.RC-то изобщо не е 1:1 с финала.

Колеги-спешен проблем!!!Екрана на компа или замръзва и не отбира от нищо.Рестартиране от кутията!Другия проблем-заспи ли машината не може да се събуди!С версия 7022 е.Тия мизерии на 7000 не е правила!Компа не е мой и не ми е под ръка за повече инфо!Ако някой е скивал нещо по тези два въпроса,айде дайте ми инфо,че трябва да го оправям през скайп връзка,а знаете какъв огромен "кеф" е това!Спешно е момчета!

Да почти само че е с малко по-голяма производителност за да се залажат производителите.RC-то изобщо не е 1:1 с финала.

A сега докажи, че RC НИКОГА не може да е final...

Здравейте, и аз реших да пробвам W7, но се сблъсках с проблем още в началото. На компютъра си имам Виста на единия дял, а харда ми е разделен на 2. Отделих трети дял от по-големия и върху започнах инсталацията W7. След първия рестарт се зарежда само Вистата, все едно не съм инсталирал нищо. Като погледна през вистата в новосъздадения дял си има инсталирани файловете на W7. Защо така трябва, какво мога да направя?

A сега докажи, че RC НИКОГА не може да е final...

Ай покажи ми едно RC на OC което да е финал.Ти,ти как може да задаваш такива глупави въпроси и да се мислиш за умен.Ти чуваш ли се.RC има още проблеми които трябва да се оправят преди да се пусне финала.То ако нямаше проблеми нямаше да има BETA,RC,RTM.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.