Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Другия проблем-заспи ли машината не може да се събуди!С версия 7022 е.Тия мизерии на 7000 не е правила!Компа не е мой и не ми е под ръка за повече инфо!Ако някой е скивал нещо по тези два въпроса,айде дайте ми инфо,че трябва да го оправям през скайп връзка,а знаете какъв огромен "кеф" е това!Спешно е момчета!

И при мене е така...при 7000 го нямаше този проблем.....

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 130,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

кире, как точно го отдели и с какво? през диск мениджмънта на виста или? какъв е отделения дял - логически или първичен(Primary)?

'00 или '22?

форматира ли дяла преди да инсталираш? да не си извадил диска при рестарта?

буут лоудъра не те ли пита кое от двете да стартира?

сташ, чипсетче, драйвъри, мрайвъри? отивай на място - така си не е работа

господа, реално погледнато дори RTM не винаги означава финална версия - финална както се сещате е официално обявената за финална от производителя на продукта и онази с кутииките, рисунките, стикерчетата и "мъдрата сова" (хиахаи уфффф "мъдра сова")

сташ, чипсетче, драйвъри, мрайвъри? отивай на място - така си не е работа

Аз да ида колега,ама е чак у Гръцко...Абе никой ли не е скивал някъде подобен проблем!? :shake_puter:

"ю'в гот мейл" както пищеше компютъа на Мег Райън и Том Ханкс

на лог офф-а в днешно време кофтито е че разкача всичко иначе и той върши работа

кире, как точно го отдели и с какво? през диск мениджмънта на виста или? какъв е отделения дял - логически или първичен(Primary)?

'00 или '22?

форматира ли дяла преди да инсталираш? да не си извадил диска при рестарта?

буут лоудъра не те ли пита кое от двете да стартира?

Дялът го отделих с acronis от Hiren's, и го направих Primary. След това по време на инсталацията го форматирах с диска W7 7022. Не съм вадил диска от компютъра, а бут лоудъра въобще не се показва, директно зарежда Вистата. Проверих и с EasyBSD дали W7 е добавил нещо в бутлоадъра, но нямаше нищо.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Колеги-спешен проблем!!!Екрана на компа или замръзва и не отбира от нищо.Рестартиране от кутията!Другия проблем-заспи ли машината не може да се събуди!С версия 7022 е.Тия мизерии на 7000 не е правила!Компа не е мой и не ми е под ръка за повече инфо!Ако някой е скивал нещо по тези два въпроса,айде дайте ми инфо,че трябва да го оправям през скайп връзка,а знаете какъв огромен "кеф" е това!Спешно е момчета!

Аз за проблема със заспиването при build 7000 писах по-рано. Имах същия проблем, не можех да го събудя, не само моя комп, а и служебните. трябваше да бия рестарт от кутията. Просто задай в настройките на Power Options да не заспива никога.

Интересното е, че при мен веднъж се случва, веднъж не. За да няма проблеми от сорта просто изключих заспиването. Под 7022 пак същото се случваше и го спрях.

P.S. Тукощо под 7022 опитах да го приспя и заспа. Събудих го само с местене на мишката. Определено работи когато си поиска.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

Биска,аз под 7000 имах проблем със заспиването в смисъл,че не щеше да нанка "кочината" и сме го обсъждали.Явно става въпрос за бъг!.Еми ще се чака петък и дано това е оправено!Под 7000 едни компове не искат да заспиват,под 7022 други не искат да се събуждат!Егати качамака! :speak: А да пиша на чичо Бил......смисъл май нема!Благодарско!!!

Колеги, а защо въобще го ползвате това заспиване? Аз за толкоз години съм го пробвал 1-2 пъти за спорта. Компа си зарежда достатъчно бързо, чак толкова ли не можете да изчакате половин минута повече. Иначе това на седмицата го изрязах, то и така и така не го ползвам никога, ми поне да не лапа ресурси.

Сигурно ли е че към петък,събота ще пуснат RC.Защото четох че април месец щели да го пускат.Забавили го били.?

Сигурно ли е че към петък,събота ще пуснат RC.Защото четох че април месец щели да го пускат.Забавили го били.?

Нищо сигурно няма но надеждата умира последна. :jeer:

Здравейте, И аз се присъединявам към бета тестерите на windows 7. Вчера ми стана тъпо и реших да цепя харда и инсталирам бетата мога да кажа че останах приятно изненадан. Като цяло системата се държи много по добре от Виста. Не ми спича както понякога става със вистата. Отделно играта Pro soccer evolution 2009 дето под виста ми спича под win7 върви перфектно... също така друга игра която успях да пусна е world of warcraft и не знам дали се лъжа ама ми се струва че преди като съм играл на вистата съм имал лаг защото сега всичко се движи по плавно и по приятно. Приятно изненадан останах и от системата за откриване на драйвери. Още със пускането на компютъра имах абсолютно всички драйвери който ми трябват. Останах учуден че даже за 5 доларовата web camerc-а купена от ебай намери драйвери( тъкмо баща ми се караше че съм ги изгубил и то хоп автоматично ги откри). Да използвал съм убунту знам че там това за драйверите го има отдавна но там пак трябва да му кажеш да ги дърпа ала бала тука директно с 1-вото пускане поне аз имах абсолютно всичко. Абе всичко е 6. Но да не бързаме със заключенията защото всички много харесаха бетите на виста ама после като излезе след 1 месец всички си сложиха пак xp.макар че се надявам хората на гейтс да са си взели поука и да не допускат същите грешки.

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

еми кире, ще го мъчиш докато сгрее че има буут лоудър и требе да пише в него

biggrin.gif За феновете ето ви нещо за размисъл:

24220091329.png

w498.png

Сега остава и да изтече.Именно тази версия ще носи названието RC1 (7048.winmain_win7rc1.090211-1625)

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

Ай покажи ми едно RC на OC което да е финал.Ти,ти как може да задаваш такива глупави въпроси и да се мислиш за умен.Ти чуваш ли се.RC има още проблеми които трябва да се оправят преди да се пусне финала.То ако нямаше проблеми нямаше да има BETA,RC,RTM.

A ти чуваш ли се к'ви ги говориш... има ли FiNAL без грешки?!?!

Между БЕТА и FINAL... разликата е само в името, а не че втората е БЕЗ ГРЕШКИ!!!

RC (ако има още грешки да се оправят...) няма да я пускат, а те ще я пускат, за да ВИДЯТ дали има още грешки при тестване. Ти да не мислиш, че ще я пуснат и ще кажат к'во има да се оправя още и къде са й проблемите? Не се мисли ти за умен, защото аз казах преди това, че RC ТОКУ-ВИЖ е 1:1...

В тази тема има хора, които само си чешат езиците и се правят на големи разбирачи.. от това се дразня...

Хм...Никола,дано да е така.Щото и за 35-ката има такива шотове!Да видим-чакаме петък! :lock:

P.S-Пак ли по същия начин ще се дърпа бе,аз така и пропуснах да прочета най важното..? :)

Хм...Никола,дано да е така.Щото и за 35-ката има такива шотове!Да видим-чакаме петък! :lock:

P.S-Пак ли по същия начин ще се дърпа бе,аз така и пропуснах да прочета най важното..? :)

Информацията е от китайски бета-тестер,следим развитието ....за сега :ph34r:

Имам проблем - купих си уеб камера A4Tech PK-130MG. С нея не пристига софтуер, и в официалния сайт също няма такъв. Когато я включих в USB-то ми изписа че инсталира драйвер, след това каза че е станала грешка и ме препрати да търся в сайта на Vimicro. Фирмата няма нищо общо с моята камера и въпреки това изтеглих малка програм, търсеща за чип на фирмата, евентуално свързан към компа и да ме препрати към съответния драйвер. Ама не намери нищо. До сега не съм имал такива проблеми с драйвер. Преди бях на 7000, сега съм на 7022. Съвети и идеи?

Имам проблем - купих си уеб камера A4Tech PK-130MG. С нея не пристига софтуер, и в официалния сайт също няма такъв. Когато я включих в USB-то ми изписа че инсталира драйвер, след това каза че е станала грешка и ме препрати да търся в сайта на Vimicro. Фирмата няма нищо общо с моята камера и въпреки това изтеглих малка програм, търсеща за чип на фирмата, евентуално свързан към компа и да ме препрати към съответния драйвер. Ама не намери нищо. До сега не съм имал такива проблеми с драйвер. Преди бях на 7000, сега съм на 7022. Съвети и идеи?

Изтегли си това и си готов: линк

Аз имам проблем с гледането на каквото и да било онлайн(изключая вибокса и тубата) с firefox. Иска ми медиа плеър 11 но като му дам каквото и да било инсталиране неще. С ИЕ работи идеално, но mozilla си ме кефи. И друг въпрос с Opera или Chrome работи ли ?

Някой тук инсталирал ли е кракната игра все още? Защото се опитах да инсталирам футбол мениджъра 2009 и крака не искаше да се копира. Почва процес на копиране но после излиза грешка... моля помогнете!!

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

Днес се говореше за серия ъпдейти за 7. За жалост аз виждам само един. За сметка на това пък смятам че е доста полезен. Ето и повечко инфо:

Update for Windows 7 Client Beta (KB967062)

Brief Description

Install this update to resolve issues with non-compatible applications for Windows 7 Beta.

Днес се говореше за серия ъпдейти за 7. За жалост аз виждам само един. За сметка на това пък смятам че е доста полезен. Ето и повечко инфо:

Update for Windows 7 Client Beta (KB967062)

Brief Description

Install this update to resolve issues with non-compatible applications for Windows 7 Beta.

и на 7022 - "This update not applicable to your computer" - както искате си го тълкувайте ;)

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Това са очаквани update-и за 7000.По назад бях дал линк към инфото и го коментирахме с Aqauris!Нама много много смисъл от тях ама!

Ето ви го пак ТУК

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Правилно. И при мен не бил апликабъл фор май компютър. С 22 съм. ;)

От братята китайци вече изтече Windows 7 RC1 (7048.winmain_win7rc1.090211-1625)!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.