Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Абе момчета.каква е тая работа!Тая седмица ме отразя от мрежата!5 часа правих какви ли не акробатики!!!Някой също ревна,че нещо не се разпознало или подобно!Моля ви дайде едно рамо,че се препотих 5 пъти вече!Да добава-номера стана след като реших да пробвам новия Esset! Да се е...а у главата тъпа!Каква е тая гадост с Нета????? :angry::speak:

Ако имаш предвид нова версия на ESET: NOD32 или ESS, такава няма. Има само тестова нестабилна версия (RC1). В бета версията имаше подобен и то огромен проблем с нета. Не разбирам защо използваш нестабилна програма на ESET. Пробвай да деинсталираш програмата на ESET със собствения деинсталатор.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

1. инсталира ли се успешно?

2. PPPOE?

3. как са настройките на LAN (и на конекцията ако №2-да)?

4. не тръгвай да я махаш че ако е като бета1 ще стане мазало

5. от 1 следва: добавени ли са драйвърите на есет в ланката (и в конекцията)

6. ЕСЕТ АВ/СС стартира ли се успешно?

после ще изкочат още въпроси че сега не се сещам за всичко

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

..........

4. не тръгвай да я махаш че ако е като бета1 ще стане мазало

Kaкво точно имаш предвид или те мързи да пишеш?

P.S. След като редактира мнението си пак не разбирам нищо, докато stashek не уточни какво е инсталирал: стабилна ESET програма, Beta или RC1. Що за препоръки?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Ако се очаква края на този месец RC1 това ще бъде страхотно, благодаря много на всички, за това че се информирам относно Седмицата в този пост :angry:

и под виста и под 7 (под виста с официалните версии) стига до момент в който пищи че няма права за uninstall (образно) и връща всичко на кота 0

при втори опит пищи още по-рано че не може да се премахне с оригиналния uninstall tool

на мен поне ми трябваха нкк рестарта за миграция (успешна слава богу) от б1 към RC1

аз лично смятам че е заради спрения UAC, но това е без значение

и под виста и под 7 (под виста с официалните версии) стига до момент в който пищи че няма права за uninstall (образно) и връща всичко на кота 0

при втори опит пищи още по-рано че не може да се премахне с оригиналния uninstall tool

на мен поне ми трябваха нкк рестарта за миграция (успешна слава богу) от б1 към RC1

Аха, разбрах донякъде. Само не мога да си обясня следното: имаш нестабилна операционна система - Windows 7 . С какъв акъл инсталираш бета, кандидати за реализация и прочее нестабилни програми и то за сигурност на системата? То на XP и Vista е почти същата драма с разните му бети и RC на ESET...

този спор колкото и да го водим, до никъде няма да стигнем - нека поне опитаме да помогнем на stashek

още (не)нужна информация: We know many of you might be asking if you could include your own (boot) animation or customize this sequence. This is not something we will support in Windows 7.......(editorial: Yeah, but Window Blinds will!)

този спор колкото и да го водим, до никъде няма да стигнем - нека поне опитаме да помогнем на stashek

Аз не споря. ESET имат проблеми с нета в бета версиите и RC. Все пак нека stashek да уточни какво точно е направил и какво е инсталирал от продуктите на ESET. Не ми отговори на въпроса. Защо на нестабилна операционна система слагаш бета или RC на ESET. По презумпция тестовете на нестабилните версии на програмите за сигурност се извършват от тест потребители, като това важи и за операционните системи. Не се впрягай, но според мен правиш двойна грешка...

Абе както вече казах-да се е...а у главата проста!!!!RC-to,ама е така като нямам глава и очи!Проблеми с махането Aquaris аз нямах никакви,но дори и след деинстала,тъпата щайга не щеше и това е!Отидох в настройките-де що има проверих-то не бе диагностициране,не бе чудо! :angry: Дрънка ми,че няма проблем и всичко е наред,а мрежа НЕМА!!!!Реснах,пробвах в safe с мрежа-изръси ми,че няма реално мрежа.Аз се заинатих и започнах един по един ръчен упдейт на драйвърите!Проблеми нямаше никакви-всички Up-ове си ги свали и сложи(както твърди-без мрежа!!!!).Кво ли като гимнастика не пробвах!Никъде не намери проблем-там е работата!Накрая ми писна от тоя качамак и дръпнах един бърз преинстал.Странното е,че и тогава не стана!Повторих псувайки всичко де що се движи и диша и бам-пасианса си се подреди!А сега ми обяснете ако можете!Нема мрежа,а up-овете ръчно ги сваля,за двата формата един след друг си го пиша в сметката -Тъп и прост,та и сляп!Това е!поствам го,за да се има като инфо,колеги

Говоря за Esset Smart Security Home Edition

Редактирано от stashek (преглед на промените)

stashek, a сега какво ще инсталираш на твоя Windows 7, за да те пази? До момента няма много зарази за седмата версия на MS, но все пак човек трябва да има едно наум...

Игрите като Counter-strike, GTA4, NFS Undercover, COD5, COD4, вървят ли на 7-цата, защото чета коментарите и запо4вам сериозно да се замислям дали да не сменя XP с този. А и другия ми въпрос е примено някоя програма която върви на XP дали на този ще тръгне, в смисал всичко си е нормално и си работи перфекно.

Гледам торент тракери още няма игра за която да са дадени изисквания за 7-цата. Затова питам. Ако може някой който ги е пробвал игрите да ми пише на ЛС щото мн страници.. cool.gifbiggrin.gifbiggrin.gif:wors::)

Аз винаги съм използвал КИС.Махнах го защото на моята слаба машина,колкото и да е "лек"-пак си тежи!Осезаемо!Нод 32 Антивирус 3.0.684.С това проблем нямам!Ако имате момчета по добро предложение дайте го!Темата е за Седмицата,но в случая ми се струва,че в тази ситуация няма да е спам ако дадете препоръка!Апропо Nologo имаш ли обяснение за тази идиотщина с Есета????

По нагоре съм дал линк,какво от игрите баца на новата ОС,Филипс! cool.gif

P.S.За тези дето музичката на чичо Биловата ОС не им харесва ТОВА или ТОВА. Аз направо си поиграх и си ги компилирах!От трите звукови схеми долу горе става една що годе нормална! biggrin.gif

След инстала се ресва!!!!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

Игрите вървят ли на 7-цата както на XP, в смисал няма проблеми с инсталацй и т.н??

Мисля на виртуална машина да ги пробвам.... ЦС вече го пробвах няма проблеми ...

Гледам пише в линка, че Deamon tools не работи на уина и Alkohol и той. На виртуална машина сега ще ги тествам и ще драсна някой друг ред. biggrin.gifcool.gifcool.gif

Еи браво много ги обичм тия Microsoft всички игри който ми трябват бачкат :wors:biggrin.gifbiggrin.gifcool.gifcool.gif

Сега като пробвам даймон тулса и следва преинстал на компа biggrin.gifbiggrin.gif

Предоръчайте някоя версия на 7-цата кадето има всички драйвери... от SATA до някфи там ккавито са че аз не сам много наясно

и какво смяташ да подкараш на виртуала със Standart VGA Adpater? с 16-ина (или по-малко) видео памет?

всички игри вървят

игри и тежък софтуеър се пробват само на реална машина - виртуалната такава не може да предостави необходимия хардуеър за целта

я по-добре си стой на хр и не си създавай проблеми и излишни главоболия

fantoci всички успяхме да си го оправим - това честно казано се оправи още преди виста СП1

защо във важните теми тук на първа стр. не се сложат 3 поста за много важната информация - особенно в тези за виста и 7

http://hppavilion.data.bg/Weather_1.1.0.6_...06021242.gadget

незнам колко ще успееш да го изтеглиш понеже дата се троши през 3 минути (тия така и няма да си оправят базата данни)

ако не можеш казвай да го качвам другаде

този е 1:1 с оригиналния

И аз се чудех за този проблем ..., но така и не успях да сваля файла от data.bg sad.gif Някъде другаде да ги качиш ... ?

Що бе Акуарис, може да е с дабъл бут. Аз също преминах от експи на винд 7, но експито си седи на дабъл бута. Просто не мога да си представя да се доверя на ос която е бета, по презумпция нестабилна. Много хора приемат за нестабилни оси без сп1, а да се довериш на бета е вече прекалено. Да не говорим че понеже и така е бета може да се ръга смело, и да стане грешка преинсталираш за половин час и така.

Колеги, сега сериозно, 7 засега се държи много стабилно (за бета) и лично аз съм много доволен от нея.

За съжаление след пускането на инсталациония фаил на даймин тулс иска да се рестартирва ... не веднъж ми секи път като я пусна да се инсталира и се ресва виртуалната машина. Май няма да се места скоро.

За съжаление след пускането на инсталациония фаил на даймин тулс иска да се рестартирва ... не веднъж ми секи път като я пусна да се инсталира и се ресва виртуалната машина. Май няма да се места скоро.

Хубаво де трябва ли точно Daemon tools да инсталираш?? Има хиляда теми и мнения, че този софтуер за момента не работи коректно на Windows 7. Ползвай някой от многото аналози.. Примерно Virtual CloneDrive.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.