Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Защо процесора ми е на 100% когато гледам фиуми и играя игри...да не е от дриверите които виндовса инсталира? Ако може някои да помогне?

Аз имам същия проблем.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

"Microsoft скоро ще представи своята единствена предфинална версия на новата операционна система!

Според някои източници,разработчиците вече имат компилирана версия и са готови да я предоставят

за тест на потребителите.

Както днес сутринта вече е било съобщено,Release Candidate е основана на версия 7048,която вече

носи название не бета версия,а ранг по-високо:Release Candidate 1.Работата по пускането върви на

пълен ход.

По план участниците MSDN-/TechNet ще могат да получат RC1 на 27 февруари 2009г.Приблизително към

тази дата Windows 7 RC1 ще бъде достъпна за сваляне от участниците в техническия тест на сайта:

http://connect.microsoft.com/ ,а участниците в Technology Adopters Programm (TAP) ще могат да получат

Windows 7 RC1 по-рано от този срок."

Aбе, поредния фитил ли е това или какво!Съвсем му изгубих дирята!Това намерих в Нета!

Редактирано от stashek (преглед на промените)

що пък да е поредния фитил - ако се вярва на предишния ти пост е съвсем в реда на нещата

а и наистина МС няма какво да тестват толкова (колкото и на "автора" да му се иска) - "ядрото" (образно казано, не реалното ядро - i.e. winmain) е готово на 100% - от тук нататък остават само и единствено доработки, който да се изчистят между RC1.....n и RTM/Final

zlata_mravka - слагаш драйвърите за виста последна версия

малка редакция: http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...p;GetDown=false

слагаш чавка че си съгласен и после некст>първото (няма как да го пропуснеш)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Не е колега!!!Потвърждава се от доста места!Това ще да е!Другата седмица ще дърпаме!!! cool.gif

Не е колега!!!Потвърждава се от доста места!Това ще да е!Другата седмица ще дърпаме!!! cool.gif

Дано да си прав.... Не че съм недоволен от 7022, даже напротив, ама нека да го видим тоя RC branch ;)

Я ми кажете някви добри кодеци за седмицата :)

Я ми кажете някви добри кодеци за седмицата :)

Цък! :)

Ехе уин7 кодек :) супер . А някъде бях чел че CCleaner не бил много добър за седмицата - вярно ли е? и ако да каква програма да ползвам за почистване на регистри ?

Хи хи, да цитираш сам себе си е върхът на флуда.

Ах как ме изпревари с линка за кодеците с няколко секунди! biggrin.gif

Колеги още две напълно сполучливи инсталации на build 7022...

Intel E5200 2.5GHz, ASUS P5QL PRO iP43, Radeon HD2600XT, Seagate Barracuda 500GB 32MB cache, 3GB DDR2. Инсталацията отне 15-20 мин. Инсталираха се драйвери за звука автоматично както и за Radeon-a. Добавих драйвери за chipset и монитор. Инсталирани са MS Forefront security, MS Office 2007, Adobe CS4, FF, Opera, uTorrent, VMware workstation 6.5, Skype, MSN Live, Filezilla, WinRAR, Your Uninstaller 2008. Никакви грижи от 2-3 дни работя на него.

Също така се инсталира безпроблемно на последния MacBook Pro. Там също всичко мина гладко и нормално.

След инсталации без никакви проблеми на 4 различни компютърa (съвременна десктоп машина, десктоп на 4 години, лаптоп Sony Vaio, MacBook Pro), се убеждавам че новавата OS на MS е доста стабилна и качествена - стига да знаеш какво правиш докато инсталираш системата и драйверите...

И един съвет към хората работили досега на XP. Пробвайте да изпозвате Windows 7 без да се опитвате да я превръщате в XP и да я ползвате като XP.

P.S. Досега четох коментарите под релийза на 7022 в zamunda. Ужас!!! и много, много смях. angry.gif

Редактирано от krasen (преглед на промените)

Аз ползвам експи, но не схващам какво точно имаш предвид, да не режем аеро и така нататък?

Аз ползвам експи, но не схващам какво точно имаш предвид, да не режем аеро и така нататък?

Имам предвид че аналогия има в доста неща с XP, но все пак е ново поколение операционна система и като цяло има много нововъведения. И идеята ми е, че е по-добре човек да се постарае да опознае новата система, отколкото да се уповава на аналогии със старата, защото тогава почват проблеми и въпроси от сорта на "ами то на XP не е така това...", "еди кое си не работи по същия начин" и т.н.

За чистене на регистри конкретно,за сега ми препоръчаха ТОВА.Лека,от добър разработчик!При мен баца екстра!CCleaner-a си е класика,но за регистрите ще чакаме засега!Имат различна структура,бая народ е пищял и е стигал до преинстал!Затова както вика колегата Aquaris-чистете ама с едно на наум! cool.gif

На 27-ми май ше се радваме на RC1... :headphones:

Ако имаш предвид месеца Май си в грешка май :headphones: На 27 февруари.А ето нещо интересно и някой да каже наистина ли е изтекал http://news.softpedia.com/newsImage/Leaked...ild-7022-6.png/ .

Ако имаш предвид месеца Май си в грешка май :yanim: На 27 февруари.А ето нещо интересно и някой да каже наистина ли е изтекал http://news.softpedia.com/newsImage/Leaked...ild-7022-6.png/ .

Имах предвид този месец. Не се изразих правилно. biggrin.gif

Колеги, важен въпрос, компа ми има 2 гб рам и съм с експи. Но вече съм решил да мигрирам на 7, нужно ли е да сложе още 1-2 гб рам? Ще има ли положителен ефект?

Колеги, важен въпрос, компа ми има 2 гб рам и съм с експи. Но вече съм решил да мигрирам на 7, нужно ли е да сложе още 1-2 гб рам? Ще има ли положителен ефект?

Тези 2ГБ са ти достатъчни! На мен 7цата не ми зима повече от ~1ГБ без нищо да е изключено с NOD32 и малко гаджети! ;) Но ако играеш тежки игри може да са недостатъчни!

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

Да, играя на тежки игри, и орязах винда та сега без нищо (само свети десктопа с нода) дърпа 500-600 рам, а пада и под 400 понякога).

За чистене на регистри конкретно,за сега ми препоръчаха ТОВА.Лека,от добър разработчик!При мен баца екстра!CCleaner-a си е класика,но за регистрите ще чакаме засега!Имат различна структура,бая народ е пищял и е стигал до преинстал!Затова както вика колегата Aquaris-чистете ама с едно на наум! cool.gif

Може да се запазва бекъп-а, което аз по принцип никога не прая

Искам да попитам дали някой успя да си оправи Weather gadget-а?

алекс едва ли дъниш "кризата" така че ще са ти повече от достатъчни

fantoci всички успяхме да си го оправим - това честно казано се оправи още преди виста СП1

защо във важните теми тук на първа стр. не се сложат 3 поста за много важната информация - особенно в тези за виста и 7

http://hppavilion.data.bg/Weather_1.1.0.6_...06021242.gadget

незнам колко ще успееш да го изтеглиш понеже дата се троши през 3 минути (тия така и няма да си оправят базата данни)

ако не можеш казвай да го качвам другаде

този е 1:1 с оригиналния

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Абе момчета.каква е тая работа!Тая седмица ме отразя от мрежата!5 часа правих какви ли не акробатики!!!Някой също ревна,че нещо не се разпознало или подобно!Моля ви дайде едно рамо,че се препотих 5 пъти вече!Да добава-номера стана след като реших да пробвам новия Esset! Да се е...а у главата тъпа!Каква е тая гадост с Нета????? :angry::speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.