Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Eми.....какво чакаш бе колега,айде давай линка да се оправяме!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

От братята китайци вече изтече Windows 7 RC1 (7048.winmain_win7rc1.090211-1625)!

Когато постваш такива неща се постват чек суми,линкове и т.н До този момент няма такава информация това да е станало!

Редактирано от nikola59 (преглед на промените)

A ти чуваш ли се к'ви ги говориш... има ли FiNAL без грешки?!?!

Между БЕТА и FINAL... разликата е само в името, а не че втората е БЕЗ ГРЕШКИ!!!

RC (ако има още грешки да се оправят...) няма да я пускат, а те ще я пускат, за да ВИДЯТ дали има още грешки при тестване. Ти да не мислиш, че ще я пуснат и ще кажат к'во има да се оправя още и къде са й проблемите? Не се мисли ти за умен, защото аз казах преди това, че RC ТОКУ-ВИЖ е 1:1...

В тази тема има хора, които само си чешат езиците и се правят на големи разбирачи.. от това се дразня...

Недей се излагай.Земи станеш програмист и си мълчи че само си чешеш езика.Не знам как не се осъзнаваш какви глупости говориш.Поне се научи да се изразяваш правилно да те разберат хората.Ако наистина е изтекъл RC някой да постне линк.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

При китайците нищо не виждам!!!Да не се е объркал нещо колегата???Иначе няма логика да го оповестява!

ovdesko плъгина на лиско за УМП качен ли е? от кой сайт искаш да гледаш онлайнтв?

dj_ee3 това е съвсем нормално (и под '00 и под '22) просто системата не знае на кой свят се намира при изключен УАЦ (не че при включен знае)

как се инсталира фм и крачето?

бтв тва е против политиката на форума

ама ти ако мислиш че всички тук сме с легален софт (вкл. игри)....тцтц

я мое съм се изръсил 600+ за ОС, която не ползвам в момента, ама това е офф-топик

айдееееееее, е са вече са почна 1...........юруууууууууууууш на маслините

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

ovdesko плъгина на лиско за УМП качен ли е? от кой сайт искаш да гледаш онлайнтв?

dj_ee3 това е съвсем нормално (и под '00 и под '22) просто системата не знае на кой свят се намира при изключен УАЦ (не че при включен знае)

как се инсталира фм и крачето?

бтв тва е против политиката на форума

ама ти ако мислиш че всички тук сме с легален софт (вкл. игри)....тцтц

я мое съм се изръсил 600+ за ОС, която не ползвам в момента, ама това е офф-топик

айдееееееее, е са вече са почна 1...........юруууууууууууууш на маслините

Благодаря за отговора... дано тези бъгове със копването на 1 файл върху друг да се изчистят до финалната версия. Някой има ли информация кога ще излезе следващата следващата бета?

Едит: На лице е първият бъг открит от мен. При слагането на мп3-ката ми във компютъра той се рестартира от самосебеси. Сигурен съм че това е от системата а не от портовете защото до сега не ми се беше случвало нито под виста нито когато бях под убунту!

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

...

Едит: На лице е първият бъг открит от мен. При слагането на мп3-ката ми във компютъра той се рестартира от самосебеси. Сигурен съм че това е от системата а не от портовете защото до сега не ми се беше случвало нито под виста нито когато бях под убунту!

При слагането или при махането?

При мен се ресва при махане на IrDa без да е щракнато на "Eject USB-Serial Controller"

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Хубаво де!!!Оказа се че линк за RC-то няма така ли?

дори да има, ще е само за регистрирани потребители (съвсем обичайна практика), тъй че - успех с преводачките на гошо

dj_ee3 как точно ти се инсталира играта и крачето към нея,.....

ахихаиа братята пак осъвремениха речника: флудераст......

Aлекс-това е старо и е fake- руски не четеш ли?По надолу ако го псуват тоя герой.Ще чакаме братче,нема начин!

При слагането или при махането?

При мен се ресва при махане на IrDa без да е щракнато на "Eject USB-Serial Controller"

При слагането

дори да има, ще е само за регистрирани потребители (съвсем обичайна практика), тъй че - успех с преводачките на гошо

dj_ee3 как точно ти се инсталира играта и крачето към нея,.....

ахихаиа братята пак осъвремениха речника: флудераст......

Играта се инсталира по следния начин. След нормалната инсталация от .iso файл има 1 пач и 1 крак. При пускането на пача има да ъпдейтва 171 файла(или близко до това число не знам точно) когато стигне мисля че на 164 файл дава грешка и спира пачването. След като пробвах да пачна 5 пъти поне и не успях си казах ок последните файлове може и да мина без тях. Минах на крака който е малко по различен от нормалните кракове защото се инсталира. Смисъл такъв не го местиш директно а го отваряш от диска и му казваш къде е играта натискаш старт и готово. Да ама не пак нещо накрая не може да стане като хората и като при пачването дава грешка. Намерих едно решение ако имате 2-ри компютър както мен или имате достъп до друг компютър който не е на window 7 инсталирайте играта сложете пачове кракове и после директно копираите цялата папка с играта на вашия компютър със windows 7. Все пак се надявам тези бъгове да бъдат изчистени до финалната версия и да не се налага да използвам 2-ра машина при инсталирането на игри като тази.

Редактирано от dj_ee3 (преглед на промените)

Aquaris от сайта на "Бтв" се мъча да пускам онлайн и не става... тоя плъгин не те разбрах. Тва с firefox нали разбра с IE нямам проблем

edit: Оправих се, вече си ми отвори сайта за ръчното инсталиране изтеглих си файлчето и всичко е наред :rolleyes:

Редактирано от ovdesko (преглед на промените)

...

Играта се инсталира по следния начин. След нормалната инсталация от .iso файл има 1 пач и 1 крак. При пускането на пача има да ъпдейтва 171 файла(или близко до това число не знам точно) когато стигне мисля че на 164 файл дава грешка и спира пачването. След като пробвах да пачна 5 пъти поне и не успях си казах ок последните файлове може и да мина без тях. Минах на крака който е малко по различен от нормалните кракове защото се инсталира. Смисъл такъв не го местиш директно а го отваряш от диска и му казваш къде е играта натискаш старт и готово. Да ама не пак нещо накрая не може да стане като хората и като при пачването дава грешка. Намерих едно решение ако имате 2-ри компютър както мен или имате достъп до друг компютър който не е на window 7 инсталирайте играта сложете пачове кракове и после директно копираите цялата папка с играта на вашия компютър със windows 7. Все пак се надявам тези бъгове да бъдат изчистени до финалната версия и да не се налага да използвам 2-ра машина при инсталирането на игри като тази.

Спрян ли ти е UAC?

Другото което може да е антивирусната да спира някой файл.

Трето - пробвай да стартираш пача като администратор - с десeн бутон на него и Run as administrator

Няма логика да не чете файл, или да не разрешава смяната му ако не се използва в момента или не е системен, т.е ако не е файл на операционанта система.

Тази игра от торент тракер ли си я свалял? Виж дали всички файлове са свалени с хеш проверка. :ph34r:

Тази игра от торент тракер ли си я свалял? Виж дали всички файлове са свалени с хеш проверка. ;)

Да от ториентче съм я свалил. По принцип със същата версия нямам никакви проблеми на виста така че фаиловете са ок..

Днес излезе нещо по радостно за мен от RC билда на 7 - нови драйвери от интел. Разбира се за виста, но вървят на 7 без грешка. Панела спря вече да мига както и трея. Адски дразнещо беше. Най-странното e че май само при мен го имаше този дефект. biggrin.gif

Eто и малко повече инфо за ползващите интелски карти.

The Intel® Graphics Media Accelerator Driver contains support for the following Intel Chipsets:

· Intel® G31 Express Chipset

· Intel® G33 Express Chipset

· Intel® G35 Express Chipset

· Intel® G41 Express Chipset

· Intel® G43 Express Chipset

· Intel® G45 Express Chipset

· Intel® Q33 Express Chipset

· Intel® Q35 Express Chipset

· Intel® Q43 Express Chipset

· Intel® Q45 Express Chipset

· Mobile Intel® GL40 Express Chipset

· Mobile Intel® GL960 Express Chipset

· Mobile Intel® GLE960 Express Chipset

· Mobile Intel® GM45 Express Chipset

· Mobile Intel® GM965 Express Chipset

· Mobile Intel® GME965 Express Chipset

· Mobile Intel® GS45 Express Chipset

Release notes

Readme

А сега в петък нищо ли няма да излиза? Поне нов билд. Щото ми се ще да пробвам 7022 на руски да знам имам ли време.

Нещо интересно. :cheers:

Вчера пребродих да не кажа всичко, но повечето изговорено из гугъл относно рц-то в последните 48 часа. На едно място четох от човек който се представя за майкрософт партньор, че 48-ми билд който се очаква да е рц1 не просто е компилиран ами са го забравили вече. На няколко места имаше шотове на 7060. Разбира се може да са регистри хак както и фотошопирани, но според мен има големи изгледи за излизането му утре. :whist:

Tъй-свалям някаква 32-ка.Скоростта е малка-да видим.Ако не е fake,ще алармирам общността!

Новостите в RC-то в сравнение с бетата:

http://www.neowin.net/news/main/09/0...eta-for-the-rc

Microsoft Windows 7 Ultimate Build 6.1.7032.winmain_win7rc1.090211-1625 http://www.torrentz.ru/torrent/3401618/100...oMoXHAcKEr.html не искам да казва все още дали е фейк..

тъй, тъй - тоя път сте в час

щом още не са резнали линка има надежда

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.