Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

В билд7022 32bit във виртуална машина Sun virtuabox ключа от регистрацията в майкрософт не сработва.Едва ли има смисъл наново да се регистрирам(друг и-мейл).Това животно защо не приема бета ключовете?

ако използваш същия като на хост ОС, ще стане на мукавей .... нанайси

да си редактирам 1 предишен пост - 22 не разпознава камерата при инсталиране с включена такава, за разлика от 00

иначе не му трябват външните, щом веднъж е свързана - намери си ги сам

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 128k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

ако използваш същия като на хост ОС, ще стане на мукавей .... нанайси

да си редактирам 1 предишен пост - 22 не разпознава камерата при инсталиране с включена такава, за разлика от 00

иначе не му трябват външните, щом веднъж е свързана - намери си ги сам

Хоста ми windows xp x64.А пък с майкрософтската машина и wmware workstation изобщо не мога да подкарам 64-битова OS като guest.

5 ключа са: избери си някой и пробвай пак

Здравейте пичове! И аз от 3 дни реших да пробвам новия уиндоус и много се кефя, за сега бачка перфектно особено видеото във FULL HD формат върви без грешка, но имам проблем с аудиото не ми разпозна realtek-а на дъното а само HDMI аудио на видеокартата Ati 3850 проверих за драйвери на realtek амо за виста пък те не работят с Win7 а не знам как да си изкарам звука през видеокартата , защото до сега съм ползвал звук от дъното? Благодаря!

пускаш 215 за виста HD и заспива

ати-то е само за връзката с тв - перз hdmi изкарваш и звука и видеото

пускаш 215 за виста HD и заспива

ати-то е само за връзката с тв - перз hdmi изкарваш и звука и видеото

нещо не зацепвам, това 215 какво е, от къде да го пусна? пък и нямам тв с hdmi ще видя какви кабели имам към видеокартата.

последната версия драйвъри на RLT HD за Vista - 2.15

изтегля се или от сайта на реалтек или от тук в КД

после само стартираш и инсталираш на принципа некст-ок

http://www.kaldata.com/comments.php?id=419...ghlight=realtek

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

последната версия драйвъри на RLT HD за Vista - 2.15

изтегля се или от сайта на реалтек или от тук в КД

после само стартираш и инсталираш на принципа некст-ок

http://www.kaldata.com/comments.php?id=419...ghlight=realtek

танкс! Ще пробвам, благодаря много!

Филмите не вървят. Дава син екран. При вас как е?

Както споменах в предната страница клайт работи на пълни обороти при 32 битов 7. :wors:

Единствено с Crystal Player ги подкарах, но процесора не мърда от 100% . С другите ми дава син екран и се рестартира. Проблема в windows ли е или в кодеци?

Единствено с Crystal Player ги подкарах, но процесора не мърда от 100% . С другите ми дава син екран и се рестартира. Проблема в windows ли е или в кодеци?

Зависи. Виж при други видео стриймове как е (мп4,двд,флаш,3гп), които не засягат кодеци. С ДВД ми се струва най-рационално да пробваш. Ако пак товари процесора значи видеодрайвер, ако ли не кодеци. По принцип повечето драйвери са още в бета или рц стадий на развитие и е нормално да има проблем. Аз лично с моя имам...

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Компа ми е ъпгрейдван 2004 година последно. CPU Sempron 2400+ (1.66 GHz), 768 MB DDR RAM, ATI 9550 и т.н.

В момента съм с 7022. Игри не играя. Върви си много добре!

Спрях драйверите на видеокартата и филмите тръгнаха. Но не може всеки път когато искам да гледам филм, да ги спирам.

Kолеги,на моята слаба машина,тази 7-ца си е у дома,потреблението на Рам падна на 20%,суапа съм го направил по 1.5.XP умира реално!Да живее 7-цата! biggrin.gif Само да не омажат нещата до Коледа!Дъвките са пуснали нова версия на пача(инфо малко)Ако ще подкaрвате Home, драснете два реда и ще го метна! cool.gif

браво бе младежи

режете до 20% потребление на памет, аз само със спрени индекс, уин фиревалл, хибернация и някой други незначителни боклучета вадя 27 минимално потребление - и то под улти

са па бива ли за 7% да си играете със стабилността на системата

King_Of_Kings - при всеки е индивидуално: всичко зависи от железото и софтуерното му подсигуряване за споменатият вид дейност

тъй че повече инфо

аз лично бих препоръчал Win7Codecs 1.0 - много стабилни, но изискващи доста познания и понякога сложни настройки

малко (не)нужна информация:

Operating System Fonts shipped ”in-box”

Windows XP SP2 133

Windows Vista 191

Windows 7 235 (currently planned)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Не е от кодеци, а от драйвери. Явно ще се връщам към ХР. Трябва да почакаме за нови видео драйвери. Иначе уиндоуса е страхотен.

Акуарис, все пак това е бета, целта е да се пробва. След здравото рязане на 7022 се върнах на хоум премиум 7000, ако някой знае откъде да смъкна хоума на 7022 да каже.

Имам проблем.След като пиша в скайпе и не ми показва че пращам съобщение изтрих го и след като искам да го инсталирам на ново ми дава грешка.Също не мога да пусна Систем Ресторе защото дава грешка x000008 или нещо такова.Какво да правя ето грешката при скайпе от какво е ?Преинсталация ли ще иска.

AleksiiVrana ако искаш да избереш от версиите на 7022 трябва да отвориш имиджа и да изтриеш фаила \sources\ei.cfg да го запазиш и изпечеш наново тогава ще може да избираш между различните деривати

Редактирано от d_100 (преглед на промените)

... ако някой знае откъде да смъкна хоума на 7022 да каже.

Повторение: Отваряш сваления iso файл s UltraIso, изтриваш (преименуваш, изтриваш съдържанието му) файл ei.cgf който се намира в папка sources, добавяш си в исото продукта на дъвките, може и текстово файлче със серийните номера да си добавиш и сейфаш под друго име iso файла, после си записваш новото исо на едно ДВД и при инсталация си избираш коя версия да сложиш. :)

Така че отговора ми на въпроса ти откъде е - от твоя компютър ;)

а, d_100 ме изряза на завоя :shock11:

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Имам проблем.След като пиша в скайпе и не ми показва че пращам съобщение изтрих го и след като искам да го инсталирам на ново ми дава грешка.Също не мога да пусна Систем Ресторе защото дава грешка x000008 или нещо такова.Какво да правя ето грешката при скайпе от какво е ?Преинсталация ли ще иска.

Някъкви предложения?

Инсталирах си днес Windows 7 и вече ми е "Genuine" ;) Дори се ъпдейтва :hush:

Може ли да ми подскаже някой, как да му изключа UAC :angry: , че едвам го трая ? :huh:

Благодаря предварително!!! ;)

Ей тука има пълна информация за Windows 7...!

Помогнете хора разбрах от какво е скайпа ми иска да се инсталира в драйва на двд-то и няма как да го направя в C ИЛИ Д да се инсталира.Какво да правя?С рековери диск ще стане ли или да си слагам виста-та?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.