Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - първи впечатления

Featured Replies

Направих си акаунт в hotmail.com колко време трябва да чакам да ми пратят писмо.

Не в хотмейл. Трябва ти windows live account. :lol6:

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 127,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Aquaris, няма офис 13, майкрософт пропуснаха номера от фатализъм stashek, Unlocker не може ли да се инсталира на 7 ?

• Значи то и аз имам звук отзад, особено след като съм ял бобени култури.

Публикувани изображения

И този билд и 7000x64 от сайта на MS и вистата не могам да инсталирам :lol6:

Ако го инсталирам през ХР стига до completing instalation пише че ще се ресне но не се рестартира,ако го боотна направо зарежда до в кой дял да инсталира и там само се върти кръгчето и не мога да избера :idea: Моля помогнете.

Има го вече и в Арена релийза на WinBeta на build 7022 - Untouched ISO :lol6:

We're sorry, but downloads are no longer available.

Лапнах ли дървото?

Bis тва билд е изключително малоумна работа

вчера цяла сутрин си играя с него и неще да се подкара

тая сутрин пускам дуал боот 7-7000+7-7022 и запя като слънце

пускам формата на сингъл и пак изплясна - точно след инсталацията на видеото (при премигването на екрана) и при завъртане на диска (когато предполагам се инсталира мрежата) и пляс - в коша

засега ще го мъча само на дуал (ама чак довечера ще се прави)

Aquaris, успях да го подкарам. На третия път стана. Първият път просто заби, без да дава син екран. Мишката стана неизползваема. На вторият път ми даде син екран след инсталирането на видео драйвера и в него пишеше нещо за Plug and Play, но не успях да го прочета. Реших да изключа всичката периферия освен мишката и клавиатурата и опитах отново. Тогава вече всичко мина добре.

Забелязах някои козметични промени. Например в Control Panel избора на класически вид е променен:

1423389434.PNG

И Windows Media Player също е променен:

1604973439.PNG

Имам следния проблем звуковата карта е вградена Realtek, драйверите са обновени искам да записвам с Sound Recorder записи на това, което се слуша в момента, но не става предполагам и на Vista също няма да стане. Има ли някакъв по особен начин ? На статус пише: Unlock?

eb14330fecc90a7e.JPG

...

И Windows Media Player също е променен:

1604973439.PNG

не съм го инсталирал още, вчера го свалих, но този изглед на медията сериозен ли ви изглежда???

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Ще изчакам финалната версия сега няма смисал да слагам само ще ми се прецакат игрите biggrin.gif

Пробвай пак,в момента го свалям от там.

не съм го инсталирал още, вчера го свалих, но този изглед на медията сериозен ли ви изглежда???

Това е малкия му вариант, на който се изобразява песента с обложката, която свири в момента. На мен лично ми харесва.

We're sorry, but downloads are no longer available.

Лапнах ли дървото?

Пробвай отново. Работи. Просто понякога се получава така.

EDIT: Проблема с Gadgets при изключен UAC вече е оправен.

Редактирано от Biskata (преглед на промените)

не, утре ако не ме домързи ще направя дуал-бут че за 2 дни ми се събират към 4-5 формата и инсталации на 7000 и 7022

дано RC не дава такива нещица

и двете ли са на усб или са на пс2?

не, утре ако не ме домързи ще направя дуал-бут че за 2 дни ми се събират към 4-5 формата и инсталации на 7000 и 7022

дано RC не дава такива нещица

и двете ли са на усб или са на пс2?

Ако ме питаш за мишката и клавиатурата, на един УСБ ресийвър са и двете.

Прави ми впечатление, че при всяко отваряне на Windows Explorer ми чегърта флопито. И при свързване на периферия или например Windows Mobile телефон пак чегърта. Това не се наблюдаваше при билд 7000.

Ще излиза ли 64 битов на 7022?

И има ли български итерфейсен пакет за 7000,за да го направя на бг и ако може линк към него.Се пак не ползвам само аз компа.

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

за 7000 - едва ли: според мен ги мързи да си направят труда (който се изразява в общи линии в портване на пакета от виста :speak: )

за 7 - сега да не те излъжа за срокове но се падаше някъде поне месец след DDay

Не в хотмейл. Трябва ти windows live account. :P

Хм, аз пък имам акаунт в хотмейл и според МС това ми е Live ID-то...

Но пък може и да са го променили :speak:

Поздрави

така си е

хотмаил вече е лайв ид

Гледам голяма мълва има около 7032. Явно тва ше е провокация както 25. Аз вече се отказвам от диренето на билдове и пр. Ше си бутам 22-ката освен ако няма някакви колосални промени...

Колеги, ето от мен малко картинки за размисъм над производителността на билд 7022.

http://img165.imageshack.us/my.php?image=bezni6oie0.jpg

http://img11.imageshack.us/my.php?image=sprogramisv3.jpg

http://img165.imageshack.us/my.php?image=4oknanc8.jpg

http://img11.imageshack.us/my.php?image=5oknaxf3.jpg

http://img165.imageshack.us/my.php?image=asaau3.jpg

Редактирано от AleksiiVrana (преглед на промените)

Гледам голяма мълва има около 7032. Явно тва ше е провокация както 25. Аз вече се отказвам от диренето на билдове и пр. Ше си бутам 22-ката освен ако няма някакви колосални промени...

истерията е пълна,няма как!Де го видя това инфо Progres?Аз само за 34-та имах някакво от трета ръка!Метни малко инфо де! cool.gif

истерията е пълна,няма как!Де го видя това инфо Progres?Аз само за 34-та имах някакво от трета ръка!Метни малко инфо де! cool.gif

http://www.google.bg/search?q=windows+7032...lient=firefox-a

Иначе от софтпедиа го видях. Има сензационно заглавие статията, както беше и с 25. Forget-Beta-Build-7000-and-Build-7022

Редактирано от Progres (преглед на промените)

Значи...знаете че се оплаквах,че ми кльопа много Рам-около 60%.Ето какво направих-махнах System Restore,Hibernate,тунинговах тук там.Вместо КИС 2009 сложих Esset Nod32 Antivirus,почистих боклукa,дефрагментирах регистрите и харда.В резултат сега ми взима максимум 40%,от Рам-а,естествено и чувствително се ускори бача.А да питам,да разкарам ли и Defendera????

сис рестор от уин

хибернацията с команда (някъде из темата за виста и по последните страници) или с Vista Mamager или друг подобен инструмент

малииииии на 2001: A space Odyssey 1080p направо хвърчат и двата - виста сигурно щеше да се позамисли малко

проц на 65-80% и рам на около 1,5 от изпозлваеми 3,х (реално 4)

За Хибернацията-TuneUp Utilities, върши добра работа.За тунинга освен TuneUp- виж ТУК.За System Restore- Computer-Properties-Security Setting-даваш OFF и си готов!Има нещо друго-явно Каспереца тегли много здраво!Дори и с този,който уж е за Windows 7 пак е много!Не разбрах,някой изключил ли е Deffendera????

Редактирано от stashek (преглед на промените)

аз не, но на мен не ми пречи

даже пищи при всеки преинстал като качвам WinRAR

след като си минал на нод по-добре го остави

ама сериозно - иди си вземи още една плочка 2гб и ще се родиш - няма и 50 лева са вече

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.