Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой/Коя бе първият Ви приятел/ка във форума ?

Featured Replies

Такааа ... то всичко става ясно от заглавието НО да уточня , с кого първи се запознахте тук . Кой Ви допадна като личност ... ?

:) И от кой модератор получихте първата си критика biggrin.gif ... ехххх няма да забравя колко ми се караха / и с право хората / backata и Fifa

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 63
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Oт самото начало?

Поне доколкото си спомням това беше lpa и chain_reaction. Но тогава аз пишех само в радел "Кино" и "Музика". Малко след това се появи и лудата Дидка. Странно как с тях още не съм се запознала на живо, но все ми бягат по тъча. Едната много работи, другият гледа футбол, а третата се омъжи. Но...Чейни ми е обещала да ми сготви, Любо да ми даде да уморя от гушкане Оливър, а Дидка още нищо не ми е обещала biggrin.gif

После започнаха да се изливат - като почнем с Галя, Доктора, бате Митко, Търновлиите, Сашови и т.н. biggrin.gif

Но...Любо и Вили си бяха първите ;)

Колкото до модератора - беше бацката, защото бях пуснала няколко теми в раздел "Кино", които бяха по-скоро за празни приказки :)

тази над мен laugh.gif

wertyusa kiss.gif

а за модераторите...че не помня да са ми се карали ohmy.gif ..ауе аз съм добро дете кво знайте вий :P:lol6:

Хм, изобщо не мога да си спомня ;)

Oт самото начало?

Поне доколкото си спомням това беше lpa и chain_reaction. Но тогава аз пишех само в радел "Кино" и "Музика". Малко след това се появи и лудата Дидка. Странно как с тях още не съм се запознала на живо, но все ми бягат по тъча. Едната много работи, другият гледа футбол, а третата се омъжи. Но...Чейни ми е обещала да ми сготви, Любо да ми даде да уморя от гушкане Оливър, а Дидка още нищо не ми е обещала biggrin.gif

После започнаха да се изливат - като почнем с Галя, Доктора, бате Митко, Търновлиите, Сашови и т.н. biggrin.gif

Но...Любо и Вили си бяха първите ;)

Колкото до модератора - беше бацката, защото бях пуснала няколко теми в раздел "Кино", които бяха по-скоро за празни приказки :yanim:

Няма да можеш, ще те издере хах :yanim: аааа коя гледа футбол laugh.gif

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Още средата на 2007, със старата регистрация, първият, който добавих в приятели и който флудих на макс с лични, беше 'B-boy[styLe]' laugh.gif Аз тогава само в "Програми - Проблеми и Дискусии" пишех и хубаво че беше той, да ме ориентира малко в обстановката, че големи простотии съм мъдрил там. А най-важното е, че и след 1 година, пак само го занимавам с моите преблеми, както софтуерни, така и хардуерни и винаги ми е оказвал помощ ... Maximum Respect 4 Real :ph34r:

Със сегашният рег, първата ми критика беше от "ostavime". Но не беше даже толкова критика, а повече похвала. Правих се там на разбирач в една тема, та давах патчове кат луд. След 2 мин се усетих да прочета правилата, че не става така "българщина" както си искам, та ги изтрих и писах там, че е в разрез с правилата и да ходят да търсят от другаде, а той го е видял това и :

Бързо се ориентира в обстановката и правилата. Похвално.

:ph34r:

После, като започнах да пиша в раздел "Игри", вторият модератор беше "Hanibal_Lektar", с който станахме и приятели. И той е изял доста флуд на лични, предимно дето ме беше хванала манията да правя разни теми и да се мисля за велик biggrin.gif

После започнах да добавям геймъри, като "GraffiK_POP_FAN", "akashi", "qsen7", "Darkyy" и т.н. и сега в последно време разни потребители, които ми правят евала, не за др, ами пращам им на лични нелегален софтуер и информация как да си преинсталират Windows и т.н. и кефят, та ме добавят в 'Приятели', а аз, за да не се правя "дърво", ги приемам там cool.gif

Еми горе-долу описах всичките ми приятели (аз имам 9 О.0) Само "iveta7" се откроява, не съм и давал нелегален софтуер, нито пък съм я търсил за модераторски услуги (аз даже нз че е такава, после тя ми каза), ам гледам хубава мома там, разбира от филми, прави хубави и обширни темички, в които после другите ги мързи да пишат :) Ае като мен е, ся отивам на кормуване и после кат се върна трябва да я питам 'га шъ са женим' ..

Ае поздрави ...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=10059 :angry:

Търсех си една песничка, а тя ми помогна да я намеря. Тогава не разбирах нищо от търсенето на песни по текст :ph34r: И те така се запознахме..

Иначе, модератор да ми се е карал..е, па не помним такова нещо biggrin.gif

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

още нямам....,но има доста интересни и мили хора

Няма да можеш, ще те издере хах :angry: аааа коя гледа футбол laugh.gif

Мене всички ме обичат. Дори котките. :)

А за футбола...кой гледа, ти! И все ми се изплъзваш, гиди ти... biggrin.gif

Първи беше Арагорнчо.

Кой модератор ми се кара - той направо ме банна, не ми се кара biggrin.gif - stanlеy56

Опс, обърках му името... :P

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Ха-ха, аз си имам няколко първи приятели :grimace:

Потребителчето, Петленцето, Бианка-калпазанка, индианчето, доФТура и Тигърчето :)

Критики не съм отнасяла от модераторите, като изключим личните нападки на ostavime :P

Лора и Любо, няма как да ги забравя, те ме приветстваха с по едно плюсче. biggrin.gif Понеже много музика търсех, бацката ми удряше едно сериазно рамо и ми помагаше, също както го прави Петър сега kiss.gif Иначе не си спомням с кого първо съм общувала, всички ми бяхте еднакво непознати, и Би, и Диди, и Чейн... Знам обаче, че чак около година след редистрацията си забелязах присъствието на доктора. Той май доста скромно и срамежливо го караше тогава, виж сега как се е отворил и отракал, не мое го познаеш. biggrin.gif Ех с къф кеф ходих сутрин на работа щото аниив и лили_зора ме посрещаха с "Добро утро, как спа!" :speak: Времената се менят, нравите също. На мен модератор не ми се е карал, колкото и странно да звучи. Дори да е имало критика, явно е била основателна и съм я приела, щом не съм се впечатлясала. Но пък с един щяхме да стигнем до бой, щото посмях да му искам обяснение и да му държа сметка. Ма той верно с право се обиди и ядоса, коя съм аз, да не съм му жена, разбирам го човека. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

1-вия ми приятел тук беше Трихо, и не само защото бях с счупена ръка :speak:

Arti.

a бой съм ял от stanley56 :speak:

yvsot - отракаха ме каки като тебе, май....но си останах това скромно и срамежливо момченце, със скъсаните къси панталонки ...

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

стенли е железен as a rock

и двамата много ви обичам :speak:

Юлето ми напомни за Лора и Вало. Помня, че получих плюс в репутацията и от двамата, но първият ми + беше от Любо :speak:

хмм

първите, които добавих като приятели бяха ivo23 и haidukpikaso. А тези, с които се сприятелих са Би, Шефчето, Док, индианеца, петела :speak: Yvsot яко ме игнорираше отначало laugh.gif В смисъл, че не пишеше много след мен, дори и да я споменавах. После добавих Toby, Амбър, напоследък много ме радват и ония двете шматчици- Диа и Федора :) Набързо ме привлече и Алморот, ама тя ми бяга по тъча напоследък...

Фифата и Зори също са ми от първите biggrin.gif

В началото лафът вървеше най-вече с AcidBurn,ChainReaction,Dindi,Geronimo(of course biggrin.gif ),Leonardo(of course biggrin.gif ),както и с две потребителки от Варна,които вече не са с предишните си профили. След това кръгът се разшири значително и трябва доста да изброявам...Но това бяха първите.

Колкото до това кой мод ми се е скарал - нямам спомени. Аз бях кротко потребителче и не са ми се карали. (Като изключим това,че Сталик редовно ме оругаваше в раздел Религии колко съм бил тъп,ама тва е друг случай biggrin.gif )

Yvsot яко ме игнорираше отначало laugh.gif В смисъл, че не пишеше много след мен, дори и да я споменавах.
Малий, срам, посипвам си главата с пепел. Ама е верно предполагам, но пък не е било нарочно. Понякога сама се усещам, че чета само постовете на хора с които сме си разменяли мнения. biggrin.gif Затова едва ли ще се намери някой чиито първи впечатления ще са от мен, освен ако не са лоши разбира се. biggrin.gif
В началото лафът вървеше най-вече с AcidBurn,ChainReaction,Dindi,Geronimo(of course biggrin.gif ),Leonardo(of course biggrin.gif ),както и с две потребителки от Варна,които вече не са с предишните си профили. След това кръгът се разшири значително и трябва доста да изброявам...Но това бяха първите.

Колкото до това кой мод ми се е скарал - нямам спомени. Аз бях кротко потребителче и не са ми се карали. (Като изключим това,че Сталик редовно ме оругаваше в раздел Религии колко съм бил тъп,ама тва е друг случай biggrin.gif )

То раздел "Религии" не се брой...

Малий, срам, посипвам си главата с пепел. Ама е верно предполагам, но пък не е било нарочно. Понякога сама се усещам, че чета само постовете на хора с които сме си разменяли мнения. biggrin.gif Затова едва ли ще се намери някой чиито първи впечатления ще са от мен, освен ако не са лоши разбира се. biggrin.gif

Аз помня, че с тебе се "запознахме" в една тема за филми, дето спорехме за филма "Секс игри" biggrin.gif

Аз помня, че с тебе се "запознахме" в една тема за филми, дето спорехме за филма "Секс игри" biggrin.gif
ОФФ: Виж какво си ми умничко, знаеш как да привлечеш вниманието на кака си. biggrin.gif С Лора пък се джавкахме за абортите, а с Динди за какво ли не, мноу я уважавам нея - не се дава. biggrin.gif

аз, например :offtopic_s:

аз, например :P
Ти си дърт за мен бе, де се вреш. biggrin.gif Освен, ако не страдаш от амнезия, твоите първи впечатления трябва да са свързани с някой роден преди 13.07.2005г. biggrin.gif Малий, оспамих хубавата тема. :)
Малий, оспамих хубавата тема. :)

Ти и навремето така спамеше... biggrin.gif

Именно това ми привлече вниманието :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.