Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой/Коя бе първият Ви приятел/ка във форума ?

Featured Replies

В началото...

В началото беше една моя малоумна тема, в която всички ме насметоха. То че си го заслужих, си го заслужих, ама... :)

Това, което никой не знае е че тогава кат взеха да ми ядат арния г*з, една потребителка ма не и помня ника, беше някъв олигофренски в стил Цурка ли Цеца ли нещо такова, та въпросната личност ми прати няколко ЛС-та, в които ми казваше да бягам надалеч от тоя форум, че потребителите били*****. Е на, и аз избягах, вече не знам коя година бягам.

Първият, с който се сприятелих беше Фифа и до днешен си се уважааме с патока, от време на време, ме изведе, нахрани и пак ме пусне да паса.

Първият с който се запознах на живо беше той, а вторият беше бате Сашо. И колкото и някои хора да злобеят по адрес на втория само мога да каже, че това е един златен човек, който без нито да се знаехме, нито да се познавахме направи огромен жест спрямо мен. До последно все си мислех, че ще си иска нещичко от мен. Човек, когато срещне добрина в такъв чист вид, все си мисли че има нещо гнило. Както и да е, да е жив и здрав и той и Васил, след това доста по ходих по кафета разни с други съфорумници и прочие и без да целя да обидя някои хора оказа се, че още в самото начало съм обрала най-качествените хора.

Тук е времето да споделя за как Рачна, която ми скри шапката отвсякъде и да я подсетя, че женена, неженена може и да мина и през брат й.

Да ви изброявам поименно ще е малко тъпо. Сигурна съм, че знаете, кои сте и къде сте. Жалко само, че много хора изчезнаха или рядко се вясват.

Ей го, и онзи с грозната бричка - Макс. Намери си жена и съвсем зачезна. Едно време обикаляше из "Секса..." да подсвирка на дамите, са подпали джапанките, сигурно шото вече има кой да го издаде, че хич го няма в "ония" работи дето са възрастни.

Дарки и той се не върна.., а ние било весело, много весело...

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Отговори 63
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ти и навремето така спамеше... biggrin.gif

Именно това ми привлече вниманието :P

Наборе, наборе, какво ще кажеш за смъртната присъда и задължителното глесуване :)

Абе сичките сте сладури, то времето явно отсява. Е, някои се усеща че липсват, както отбеляза Ди и ги споменаваме в темата на Сашо, но повечето сякаш останаха.

хмм

първите, които добавих като приятели бяха ivo23 и haidukpikaso. А тези, с които се сприятелих са Би, Шефчето, Док, индианеца, петела ;) Yvsot яко ме игнорираше отначало laugh.gif В смисъл, че не пишеше много след мен, дори и да я споменавах. После добавих Toby, Амбър, напоследък много ме радват и ония двете шматчици- Диа и Федора :) Набързо ме привлече и Алморот, ама тя ми бяга по тъча напоследък...

Фифата и Зори също са ми от първите biggrin.gif

Значи аз не съм ти приятел? :angry:

Значи аз не съм ти приятел? :angry:

еее, ти пък..затова първоначално мислех да не изброявам, за да не пропусна някого, ама ето- направих го

П.П.Ама и ти не си ме споменал ;)

еее, ти пък..затова първоначално мислех да не изброявам, за да не пропусна някого, ама ето- направих го

П.П.Ама и ти не си ме споменал :laughing5:

Аз соменах само за първия :rolleyes:

Иначе сте доста, ще изпусна и аз някой biggrin.gif

Абе, Метично, я си спомни, тебе кой те светна да си слагаш аватари?

• Автор

Чета коментарите в темата и си мсля " Ехххх Митак ... мечтател си ти ! " Никой не те споменава sad.gif

Чета коментарите в темата и си мсля " Ехххх Митак ... мечтател си ти ! " Никой не те споменава sad.gif

?!

Моля?

Не е като да кажеш, че аз не те споменах.

И в края на крайщата нали се сещаш, че всички сме от години в този форум, а ти питаш за "първите" приятели...

Знаеш колко си уважаван, няма смисъл да се натъжаваш.

• Автор

Бианка ти си изключението , светлият лъч ... и ще ти дам аз един бате Митко :clap: . Все пак ти си стар потребител ... Говоря за хората с който като се регистрирах се запознах !!! Няма да казвам кой !

:clap: Хареса ли ти песента в ЛС ???

Ще говоря само за първия,иначе няма начин да не пропусна някого.

Когато се регистрирах,аз нападнах backata / изчезна ми темата,но в последствие разбрах че са я преместили...

После получих критика за аватара,бил голям от Shrek.Та първо с него се сприятелих,после изчезна някъде,не го знам къде :P

Абе, Метично, я си спомни, тебе кой те светна да си слагаш аватари?

О, да..бях неук и Бианка ме научи да си слагам аватари :speak:

Труден въпрос, Беше толкова отдавна...

Tragedy => човека, който ме насърчи да се регна в сайта...

neoscanner, nologo => моите гуровци, които ми помогнаха да свикна с обстановката

stanley56, slammer, fifa, underwater, iovi => засичахме се из категориите "Нови програми" и софтуерните раздели доста често...

tao => колко сме спорили с него не е истина. Интересно беше поне !

kokomil => тогава беше активен и в другите раздели, не само в хардуера.

Със сигурност съм изтървал още някой от "ветераните", но доста хора си тръгнаха оттук...

kokkinou_fan. Той ме регна тука, ама да си беше измислил по-лесен ник :)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Така , като автор на темата само казах от кой съм получавал критики, а не казах с кой първи станах приятел /и все още съм ... само да не ме е забравила / - ГАЛЯ ! После срешнах много други ... ! Няма да изброявам за да не се обиди някой !

Когато се регнах първо се сприятелих с dragozow.Това беше още времето когато за arenabg се пращаха покани за да се регистрираш или си плащаш на месец.Той беше супер потребител и имаше право на 3 покани или нещо такова.Той на драго сърци ми прати 1 с голяма доза доверие , тъй като ако изтритаха мен от арената за лош рейтинг , изритваха и него или просто му спираха поканите непомня догавашните правила.Е от сега да кажа за преди - Мерси dragozow!Незнам дали ти помниш ама аз помня :wors: Доброто не се забравя....Айде със здраве!

Никога няма да се сриятеля с никой, защото по презумпция - всички са ми приятели kiss.gif

първи, последен и единствен приятел тук ми е леля Линда, позната и като Мистрес Линда. тя ми показа светлата страна на нийдъл плей-а и на мачкането на тестикули с клещи и ще съм й благодарен цял живот

Може и бат Арагорн да беше...първия с който се сдружих.

Отдавна се въртя из фурума, но не съм си намерил дружки...имам само 2-3... biggrin.gif

А за първи път май ми се скара dragozow. :)

Редактирано от electric (преглед на промените)

първи, последен и единствен приятел тук ми е леля Линда, позната и като Мистрес Линда. тя ми показа светлата страна на нийдъл плей-а и на мачкането на тестикули с клещи и ще съм й благодарен цял живот

zIu24058.gif

• 2 седмици по-късно...

Помня, че като се регистрирах, оставих едно съвсем невинно, леко закачливо коментарче на ^^ANGELSING^^, после почти на момента последва ЛС кой съм laugh.gif (ма коментарчето наистина не беше кой знае какво) Та един от първите ми познати ще да е тя. Аа първите ми приятели може да се каже, че бяха Арагорн, Лиглюто и Електрик... като помня колко киснехме из "Кой не спи"... А за модератори не помня някой да ми се е карал... :offtopic_s:

Ех далечната 2005-та... Имаше един hlineks с който много си пишехме... Вече не е тук май.

После съм забравил biggrin.gif

Мммм сестра ми samon... aз покрай нея се регистрирах. За следващия не съм сигурна мисля, че беше Метин или Мариан

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.